Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:2:
.

ayy cnm çokk teşekkkür ederim ya sonunda gördüm spermleri:14:
hep çıkmaz ya deyip dururudum bak mevlam nasıl nasip etti
inşlh cnm o günlerde gelir darısı hepimizin hamile haberlerini tek tek almaya olsun:34::34:

canım herkesin bir sınavı var işte bizlerinkide bu demekki
nasip herşey ama ben senden çok umutluyum
şimdi ne olacak canım sizde
yani tüp bebek filan yapcanızmı hemen
belki yazmışındır ama geçmişin hepsini okuyamadım

canım herkesin bir sınavı var işte bizlerinkide bu demekki
nasip herşey ama ben senden çok umutluyum
şimdi ne olacak canım sizde
yani tüp bebek filan yapcanızmı hemen
belki yazmışındır ama geçmişin hepsini okuyamadım
evet cnm sınavımız büyük hepimiz geçeriz inş bu sınavdan
şimdi hemen tüp bebek yapmıcaz cnm dondurulmadı zaten gittiğimiz yerde dondurma işlemi yapmıyolar
zaten bayrama kadar tedavi sürecimiz devam ediyor yani şimdi 6 tane çıkmışken hemen değilde olursa biraz daha çoğalır bu sefer gönül rahatlığıyla denerim tüp bebeği diye düşündük bakalım bayramdan sonra neler olacak ii şeyler olsun hep hayatımızda güzelim:16:
sen nasılsın sende varmı gelişmler cnm

Son düzenleme:
45-sayes ve eşine
46-nilda015 ve eşine
47-yeteeeeeeer ve eşine
48-bangi ve eşine
49-fatma ve eşine
50-alev99 ve eşine
51-ese44 ve eşine
52-harzem ve eşine
53-
54-
55-
özelden msjları aldım gercek isimlerinizi not aldım buraya yazmak istemedim .Allah hayırlı bir şekilde helelinden çoçuklarımızı nasip etsin inşallah hayırlı akşamlar Allaha emanet olun:16:

canım beni ve eşimi de listene alabilir misin zambak ve eşine diye

allah razı olsun

allah bebişlerini sana bağışlasın amin

evet cnm sınavımız büyük hepimiz geçeriz inş bu sınavdan
şimdi hemen tüp bebek yapmıcaz cnm dondurulmadı zaten gittiğimiz yerde dondurma işlemi yapmıyolar
zaten bayrama kadar tedavi sürecimiz devam ediyor yani şimdi 6 tane çıkmışken hemen değilde olursa biraz daha çoğalır bu sefer gönül rahatlığıyla denerim tüp bebeği diye düşündük bakalım bayramdan sonra neler olacak ii şeyler olsun hep hayatımızda güzelim:16:
sen nasılsın sende varmı gelişmler cnm

hımm anladım canım ya
bide bakarsın kendiliğinden olur
bir ara flzaska anlatmıştım canım ben
biryerde okudum
kadının eşi azo hastasıymış ama kadın hamile kalmış
eşi şüphe etmiş kadından hatta ama test yapılmış filan işte
doktor demiş ömründe 1 tane sperm çıkışın olmuş ve eşin ondan hamile kalmış
demek istediğim Rabbim nasip edecekse her şekilde eder
gerçekten sizin içinde yürekten sevindim canım

canım beni ve eşimi de listene alabilir misin zambak ve eşine diye

allah razı olsun

allah bebişlerini sana bağışlasın amin

ekledim zambakcığım biz acizane duacıyız Rabbim inşallah sizlerinde yüzünü güldürür .bizim için çok dua edildi Allah hepsinden razı olsun .rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah

:nazar::nazar::nazar:maşallah maşallah topiğimiz ne güzel neşelenmiş Allah hepinizi cemrem gibi sevindirsin inşallah .hepinizden hayırlı haberler bekliyoruz bu mutluluk hep sürsün ne güzel ya:46::46::46:

saol bitanem inş herşey güzel olacak bundan sonra...
canım benim ilk tedavimde herşey çok güzeldi...
embriyo çok kaliteliydi tüm testlerim hazırdı...
kanda pıhtılaşma sorunu çıkmıştı genetik testlerde onlara uygun iğne kullandım başından beri...
drum negatif sonucu alınca çok şaşırdı "herşey yolundaydı biz senden olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorduk" dedi...
herşey yolunda olup tutunamadığı için drum histeroskopiyi önerdi...
yani önlem amaçlı yapılacak...

dua listende bana da yer verdiğin için saol bitanem allah razı olsun senden :70:
sende dualarımdasın herzaman :16::16::16:

canım sen sıkma canını...
senin ve bebişlerin için en doğrusu neyse drun ona karar verir inş...
bak kaç tane ikiz bebiş annesi var topiğimizde...
allahın izniyle kucağına aldı çoğu...
inş sizin içinde öyle olacak :16::16::16:
allah meleklerinizi size bağışlasın inş herşey dilediğinden daha güzel olacakkkkk :16::16::16:
baharcığım senden güzel haberler duymayı çok istiyorum çünkü artık hakettiniz ama yakındır Allahın izniyle hem eşin iyileşecek hemde bebişlerin gelecek :16:
canım hayırlı olsun bebişlerin.
geçmişi okuyamadım ama telde haberini aldım .
Rabbim ikizlerini sağsalim kucağına almanı nasip etsin.amin.
darısı hepimize olsun inş......
pıtırcık teşekkür ederim canım Allah sizlerede böyle mutluluklar nasip edecek inşallah .ikizlerim evet hayırlısı daha önümüzde çok zaman var ALLAHIMA emanetler onları bize bağışlar inşallah .:emir_bebek::emir_bebek:

Cemremmmmmmmm Canımmm :54:
Çok Çok sevindim canım benim. test yaptırmadan 1 gün önce konuşmuştuk ne demiştim sana önce sizin olsun dedim.
Bunu çok içten söylüyorum ve çok şükür spermler görülmeye başladı canım. Bundan sonra inşallah dahada güzel olcak.
sizin Sevinçlerinizle biz dahada çok mutlu olup daha azimle devam edeceğiz yolumuza.
Celalettin Hoca hakkındaki açıklamanıda çook katılıyorum sonuna kadar.
İnşallah Celalettin Hocanın vesilesi ile Allah nasip ederse bebişlerimize kavuşuruz.
300-500 para değil Sperm görelim çocuğum olsun Tüm mal varlığımızı serelim hiç önemli değil.
Tekrardan çook sevindiğimi belirtmek istiyorum canımcım.
Bundan sonra dahada güzel haberlerini bekliyorum.

arkadşlar merhaba
öncelikla Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın v eçok bekletmesin.Ben de biçoğunuz gibi aynı kaderi yaşıyorum.Daha önce bikaç kez yazmıştım bu foruma, malesef sizler gibi aktfi kullanamıyorum, çalışıyorum ve akşamlarıda çok fırsatım olmuyor: (ancak bundan sonra daha fazla forumda zaman geçirmeye ve takip etmeye karar verdim.ben izmirde yaşıyorum.4 yıldır evliyiz ve eşim azoperm bir kez micro tese oldu, ege ünv.sonuç:germ hücre aplazisi..ve üstelik hiç tedavi edilmeden..tabi önceden çok bilgi sahibi olmadığımızz için sonuç olumlu çıkar diye düşündük.sonra kan hocaya gitmeye kara verdik,iğne ve bazı ilaçlardan sonra sperm fish testi istedi.burda da sonuç sıfır, sperm üreten hücre bile yok.daha sonra klomen ve tribestan kullanın dedi.2 kutu kullandık.bu ay tekrar bzi fish testi vermemiz istiyor.amam kaan hoca benim çok içime sinmiyor, çok tatmin etmiyor iletişim kuramıyoruz forumunu belli bir süreye kadar kullanamıyorsun onun istedği tarihte yazmna gerekiyor.telefonşla da pek öyle görüşmek istiyor..şimdi forumu biraz okuyunca genelde celalettin hoca dan bahsetmişler.nasıl ulaşabilirim o hocaya, özelden mesaj atabilir misini?ayrıca durumu bizim gibi olup özellikle izmirde ve ya başka illerde yaşayan arkadşlar varsa onlarala da telefonla görüşmek ve karşılıklı paylaşımda bulunmak isterim.belki birbirimize faydamız dokunur, herkes başka deneyimler elde edebiliyor veya başka şeylerin faydasını görebiliyor,yardımcı olabilirsek birbirimize ne mutlu.şimdiden herkese tşk.ederim arkadaşlar..

selam canım hamilelerin duası kabul olur listene beni de eklermisin duaların için Allah cc razı olsun. Allah cc sağlıklı hamilelik süreci geçirmene yardımcı olsun inşAllah :16::16:

CEMREM cnm sperm çıkışınız olmuş hayırlı olsun cnm ,senin adına çok sevindim inş. bundan sonra kat kat artarak devam eder spermleriniz, darısı arkadaşlara inş.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

İnş. iyisinizdir..Ben negatifden sonra kendimi topladım desemde içimde hep bir eksiklik var kafamdan atamıyorum bebek düşüncesini :(. Biz bu üzüntüden ne zmn kurtulıcaz...Allah yardımcımız olsun da en kısa zmnda bizleride evlatlarımıza kavuşdursun inş.

Arkadaslar bir sorum olacak
Pregnyl ve menegonu herzaman ayni saatte mi olmak lazim???herzaman farkli saatlerde olsa sakincasi olurmu??yada ayni saattte oluncami daha etkili???

Saatin çok önemi yok...Gününü aksatmayın yeter...Birde pregnyl le menogonu aynı gün kullanmayın haftanın günlerine yayın bu çok önemli...iki gün pregnyl üç gün menogon ...Ayrıca pregnyl i 15 derecenin altında dolabın meyvelik veya kapak kısmında saklayın dondurmayın...İçindeki protein benzeri bir maddedir ve oda sıcaklığında 1-2 saat kalırsa bozulabilir....

Cemremmmmmmmm Canımmm :54:
Çok Çok sevindim canım benim. test yaptırmadan 1 gün önce konuşmuştuk ne demiştim sana önce sizin olsun dedim.
Bunu çok içten söylüyorum ve çok şükür spermler görülmeye başladı canım. Bundan sonra inşallah dahada güzel olcak.
sizin Sevinçlerinizle biz dahada çok mutlu olup daha azimle devam edeceğiz yolumuza.
Celalettin Hoca hakkındaki açıklamanıda çook katılıyorum sonuna kadar.
İnşallah Celalettin Hocanın vesilesi ile Allah nasip ederse bebişlerimize kavuşuruz.
300-500 para değil Sperm görelim çocuğum olsun Tüm mal varlığımızı serelim hiç önemli değil.
Tekrardan çook sevindiğimi belirtmek istiyorum canımcım.
Bundan sonra dahada güzel haberlerini bekliyorum.
tatlım evet bende sana demiştim sen canı gönülden istedin olur inş diye bak oldu ya nasıl mutluyum anlatamam darısı sana ve diğer arkadaişlara:16::16::16:evet cnm celallettin bey hakkınsda yazdım inş herkesi aydınlatabilmişimdir
bebişim gelsin de ne isterse istesin alır yaparım yaaaaaa:16::16:
arkadşlar merhaba
öncelikla Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın v eçok bekletmesin.Ben de biçoğunuz gibi aynı kaderi yaşıyorum.Daha önce bikaç kez yazmıştım bu foruma, malesef sizler gibi aktfi kullanamıyorum, çalışıyorum ve akşamlarıda çok fırsatım olmuyor: (ancak bundan sonra daha fazla forumda zaman geçirmeye ve takip etmeye karar verdim.ben izmirde yaşıyorum.4 yıldır evliyiz ve eşim azoperm bir kez micro tese oldu, ege ünv.sonuç:germ hücre aplazisi..ve üstelik hiç tedavi edilmeden..tabi önceden çok bilgi sahibi olmadığımızz için sonuç olumlu çıkar diye düşündük.sonra kan hocaya gitmeye kara verdik,iğne ve bazı ilaçlardan sonra sperm fish testi istedi.burda da sonuç sıfır, sperm üreten hücre bile yok.daha sonra klomen ve tribestan kullanın dedi.2 kutu kullandık.bu ay tekrar bzi fish testi vermemiz istiyor.amam kaan hoca benim çok içime sinmiyor, çok tatmin etmiyor iletişim kuramıyoruz forumunu belli bir süreye kadar kullanamıyorsun onun istedği tarihte yazmna gerekiyor.telefonşla da pek öyle görüşmek istiyor..şimdi forumu biraz okuyunca genelde celalettin hoca dan bahsetmişler.nasıl ulaşabilirim o hocaya, özelden mesaj atabilir misini?ayrıca durumu bizim gibi olup özellikle izmirde ve ya başka illerde yaşayan arkadşlar varsa onlarala da telefonla görüşmek ve karşılıklı paylaşımda bulunmak isterim.belki birbirimize faydamız dokunur, herkes başka deneyimler elde edebiliyor veya başka şeylerin faydasını görebiliyor,yardımcı olabilirsek birbirimize ne mutlu.şimdiden herkese tşk.ederim arkadaşlar..
cnm kaan hocada bizde yıllarca tedavi gördük hiççç olumlu sonuç alamadık bencede celallettin beye gidin
tatlım bezmi alem vakıf gureba has. celalettin peruya muayne alın gidin görüşün pişman olmassınız asla bak ben yaklaşık 6 aylık tedaviden sonra 6 tane sperm çıkışı oldu hemde ilk defa:nazar::nazar:
CEMREM cnm sperm çıkışınız olmuş hayırlı olsun cnm ,senin adına çok sevindim inş. bundan sonra kat kat artarak devam eder spermleriniz, darısı arkadaşlara inş.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
cnm çokkk teşekkür ederim güzelim bende hala seviniyorum birazda garip bi hismiş:9::9::9:
inş sende bizlerde evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri görücezzzzzzzzz:52::52::52::52:

İnş. iyisinizdir..Ben negatifden sonra kendimi topladım desemde içimde hep bir eksiklik var kafamdan atamıyorum bebek düşüncesini :(. Biz bu üzüntüden ne zmn kurtulıcaz...Allah yardımcımız olsun da en kısa zmnda bizleride evlatlarımıza kavuşdursun inş.

canım inşallah tez zamnda bebişlerimeze kavuşuruz .evet çok zor bir süreç ama Allah gecenin ardından gündüzü var etmiş ,kışın ardından baharı..inşallah bizlerde bu kadar eksikliğin ve üzüntünü ardından bebişlerime kavuşacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlar
nursimacım inşallah rabbim gönlüne göre verir hayırlısıyla hamileyim haberinide vermek nasip olur bebişlerini çok sev onları ne kadar istediğini anlat bırakmasınlar seni 9 ay boyunca hep seninle olsunlar canım
amin canım Allah razı olsun seviyorum teyzesi ama kendimi çok fazla kaptırmak istemiyorum sonucu alalım ondan sonra inşallah içim rahatlıycak dualrınızı eksik etmeyin
çok sevindim canım hadi bakalım al bebişlerini göbüşüne
inşallah daima seninle olurlar canım
artık güzelce bir dinlenme vakti:34::54::54:
çok teşekkür ederim arkadaşım bebişimi aldım teyzesi inşallah Rabbim bana bağışlar meleğimi bende sizin gibi müjdeli haber veririm sizlere:49::49::49:
canım kardeşim hayırla gel inş. sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin...
amin inşallah canım bebişim bana sıkı sıkı tutunur Allah'ın izniyle dua edin birtanem

QUOTE=lamyay;30799910]Dualarimdasin ins hersey yolunda gider mutlu haberlerini bekliyoruz:emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim dualarınız sizide bulsun inşallah bu aşamalar gelmenizi Rabbim sizede nasip etsin en yakın zamanda
canımmm gözün aydınnnn :52:
çokk sevindimm hep takip ediyorumm inan senin heyecenını stresini hep takip ettim bi türlü yazamadım
dualarımdasın inşallah herşey çok güzel olacak
bugünleri gösteren rabbim doğumunuda gösterecek miniklerin
sınavın bebişlerinle son bulsun bir ömür onlarla mutlu ol inşallah çok hakediyorsun canım benim :16::16:
teşekkür ederim canım arkadaşım inşallah canım Rabbim banada yaşatır mucizesini şükürler olsun çok mücadele ettim çok sabrettim inşallah Rabbim bebeişimi bana bağışlar dualarınızı eksik etmeyin birtanem
Günaydın hayırlı cumalar, Mübarek cuma gecesi dün herkese duamı edip öyle uyudum. NURUSİMA canım arkadaşıma da güzel haberler vermeyi nasip etsin mevlam, MELEK arkadaşımıza ve zamanı gelince hayırlısıyla bizlere de.
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzellikleri inşallah
Hepınıze hayırlı cumalar rabbım bugunun hurmetıne hepımızın gonlunden gecen muradını en kısa zamanda nasıb etsın , nurusıma canım ınsallah sendende guzel haberler alırırız ısın rast gıder yuzun guler allahın ıznı ıle ; tedavıdekı dıger arkadaslar rabbım hepınıze anne olmayı nasıb eder ınsallah bu cuma hurmetıne hepınızın yuzu guler ınsallahh
çok teşekkür ederim enfall canım tavsiye ettiğin duayıda okumaya başladım inşallah benim içinde mucizeler gerçekleşir:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım transferin olmuş cook sevindim insallah 9 ay ve bir ömür boyu seni hiç bırakmazlar
Allah razı olsun canım evet şükürler olsun bebişimi aldım geldim inşallah canım beni ömür boyu terk etmez Rabbim sizede en yakın zamanda bu güzellikleri yaşatsın inşallah
Canim benim transferin hayirli ugurlu olsun...
Yegenciklerimi aldin geldin dinleniyorsun...
Biz beklemeye raziyiz canim 12 gün insallah cok güzel haberlerle gelirsin...
Ama inaniyorum ki bebislerin senin gibi bir anneyi birakmayacaklar...
Sen cok inancli bir insansin en kötü olayi bile en güzel sekilde yorumlamana hayranim senin..
.Heycanla sonucu bekliycem tatlim pozitif oldugunu hissettigim halde...
teşekkür ederim birtanem aladım bebişimi teyzesi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sonucu bebişli ve hayırlı olur
inşallah canım bende pozitif olmasını çok istiyorum inşallah Rabbim daha fazla aratmadan bebeğimi bana gönderirir
dualarınızı eksik etmeyin birtanem benimde dualarım hep sizlerle Rabbim sizlerede bu mutluluğu ve daha fazlasını yaşatsın inşallah
Selam canlar cemrem sonucuna cok sevindim tatlim rabbim devamini getrsin insallh nurusima transferin hayrli olsun canim benim rabbim yuzunuzu guldursun insallahhh.bana gelince ben iyi bi haberle gelmeyi cok isterdim ama malesef bugun transferimin 11.gunu esim izinliydi gttik kandAn baktrdik ama yine negatiif sinavimiz bitmedi bitmiyo rabbim bunu layik gordu yapacak hic biseyim yok elimden bisey gelmiyo sabir etmekten baska bu tarifi olmayanbi uzuntu rabbim kkimseye yasatmasin insalllah bu yolda caba gosteren herkese nasip etsin yaradan.ama bizim olmadi cok uzgunum...
canım çok üzüldüm inan Rabbim yardımcın olsun inşallah birdahaki seferde yüzün gülsün söylenecek söz yok Rabbim sabır versin en yakın zamandada evladını versin inşallah
allah razı olsun bitanemmmm rabbim dualarınızı kabul eder inş :16:
canım merkezi arayıp sormadım ama sana bu şekilde açıkladılarsa doğrudur...
olsun artık hakkımızda hayırlısı...
inş bebişim önce sıkıca tutunur bana sonra eşime şifa olur :16:
içime hep güzel şeyler doğuyor uyum sağlayacak babasına bebişim inş :16:

canım benim çektiğin çileler elbet birgün son bulacak ardında müthiş bir güzellik evlatlarını getirecek inşallah bundan sonra hiç sıkıntı çekmezsin bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur hem sana hem eşine şifa ve mutluluk getiriri

canım transferin hayırlı olsun :nazar:
rabbim bebişlerini size bağışlasın hayırlısıyla 11 gün sonra :49: haberini alırız inşşşşş :16::16::16:
dualarım sneinle canım sende bebişinde allaha emanet olun...
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun teyzesi darısı başına inşallah
duaların içinde çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var dualara inşallah teyzesi bebişim bana sıkı sıkı tutunur
bunca yıl sabrettim mükafatımı alırım Allah'ın izniyle amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cnm hoşgeldin anlatıklarını okuyunca sana çokk hak veriyorum evet perşembe günü o sesininden ne kadar kızgın ve korku içinde olduğun çok belliydi dağlar kadar haklısın olssun inş 1 tane bile olsa rabbim tutunsun isterse olur ve hayırlısıyla olacak cnm ama inan ki bu transfer durumuna bile geldin ya binlerce kere şükür cnm inşllh inşllhhhh bebişin seninledirrrrrrr:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X