Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selammmmmm kızlarrrrr biz geldikkkkkk miniğimleeeeeee..:emir_bebek::emir_bebek:
çok şükür herşey yolundaymışşşşşş ..bebişimiz 32.9 mm olmuşş 10+2 haftalık.
15 gün sonra 2'li test için gidicem inşallah onunda sonucu iyi çıkarr...
deryacım ben kendi merkezimde umut tüp bebekte yapıcam ikili testi 140 tl miş..
bizde orda yaptıralım dedik.sizin merkez epey pahalıymış galiba.
bu arada göbekten kullandığın kan suladırıcı iğnemi clexanı doğuma kadar kullanacakmışımm..
onun içinde rapor çıkartmak şart oldu..
tsh hormonum çok düşük çıkmıştı 0.18 e düşmüş.onun içindee dahiliyeye gidicemm.bakalım ne diyicemm..
şimdilik bu kadarrrrrrrr haberler bizden teyzeleriiiiiii:16::16::16::16::16:

Arkadaşlar kısa süre önce tüpbebek sonucumun pozitif olduğunu yazmıştım ama dün keseyi görmek için gittiğimizde doktorum dış gebelik olduğunu söyledi ne kadar üzüldüğümü anlatamam herhalde,dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti kapandi artık ,halbuki çok zor bugünleri görmüştük 47 xxy klinefelter gibi genetik bi azospermi sonucu eşimde mikrotese sonucu sperm bulunmuş benden yumurta toplanmış transfer yapılmıştı zorluklar geçirdim ohss oldum ama yinede zorluklar bitmemiş demek ki dış gebelik dedi doktor zaten değerim de düşmüştü epeyce,doktorum pazartesi bi daha kanda bhcg bakalım düşüyorsa umarım kendiliğinden adetle atarsın dedi yoksa metatraksat mi ne öyle bi kanser hastalarına verilen bi iğne verebilirmiş yada laparoskopi ameliyatı şimdi neye üzüleyim bilemiyorum o kadar maddi manevi yıkıntı ve hüsran,bahçeci fulyada yaptırmıştık tüpbebeği doktorumuzda güvenç karlıkayaydı memnunum merkezden ve doktorumdan,neden dış gebelik oldu bilmiyorum daha öncesinde çektirdiğim rahim filminde tüplerde bi sorun görünmemişti halbuki ,artık bir an önce kurtulmak bu olaylardan uzaklaşmak istiyorum biran önce birde ameliyatla yıpratma Allahım ne olur :(((((( bi kere daha tüp bebek yapacak kadar sperm kaldı sadece o da ne zaman olur olur mu Allah bilir artık çokta korkuyorum hem ohss hem dış gebelik geçirmekten:(((( bitti artık çile demiştim sevinip umutlanmıştım ama daha zamanı varmış demek ki ne yapayım bu saatten sonra ağlasamda kendimi parçalasamda yapacak bişey yok galiba ama elimde değil o kadar üzülüyo ki insan :((( inşallah diğer arkadaşlarınki olumlu olur öncelikle aynı kaderi paylaştığım nurisimanınki,böyle bi haber verip umutlarınızı,moralinizi düşürmek istemezdim dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun...Hoşçakalın

bu arada göbekten kullandığın kan suladırıcı iğnemi clexanı doğuma kadar kullanacakmışımm..
tsh hormonum çok düşük çıkmıştı 0.18 e düşmüş.onun içindee dahiliyeye gidicemm.bakalım ne diyicemm..

Canım gözünaydın tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah:16:

Hoş geldiniz sefa geldiniz.:42:
Çok şükür her şey yolundaymış küçük meleğin.:21:
Bundan sonra da her şey daha güzel olur inşlallah.:16:
Demekki asıl sorun hamile kaldıktan sonra başlıyor.:18:
Baksana senin hiç hastane işleri bitmiyor.
Amaaaannnn boşver hepsi olur gider.Bebişin seninle ya boşveerrrr.:40:

canım biz arayıp sorduk kendisine sizde sorun bize verdikleri kfrex aç karnına hprex tok karnına alınıyo şimdilik bu kadar diğerlerine başlamadık daha

bengusu canım sizin azo sebebiniz nederi tam olarak ? hoca sadece bitkisel vermiş sanırım,ilk defa hoca ile başladınız tadaviye?

Arkadaşlar kısa süre önce tüpbebek sonucumun pozitif olduğunu yazmıştım ama dün keseyi görmek için gittiğimizde doktorum dış gebelik olduğunu söyledi ne kadar üzüldüğümü anlatamam herhalde,dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti kapandi artık ,halbuki çok zor bugünleri görmüştük 47 xxy klinefelter gibi genetik bi azospermi sonucu eşimde mikrotese sonucu sperm bulunmuş benden yumurta toplanmış transfer yapılmıştı zorluklar geçirdim ohss oldum ama yinede zorluklar bitmemiş demek ki dış gebelik dedi doktor zaten değerim de düşmüştü epeyce,doktorum pazartesi bi daha kanda bhcg bakalım düşüyorsa umarım kendiliğinden adetle atarsın dedi yoksa metatraksat mi ne öyle bi kanser hastalarına verilen bi iğne verebilirmiş yada laparoskopi ameliyatı şimdi neye üzüleyim bilemiyorum o kadar maddi manevi yıkıntı ve hüsran,bahçeci fulyada yaptırmıştık tüpbebeği doktorumuzda güvenç karlıkayaydı memnunum merkezden ve doktorumdan,neden dış gebelik oldu bilmiyorum daha öncesinde çektirdiğim rahim filminde tüplerde bi sorun görünmemişti halbuki ,artık bir an önce kurtulmak bu olaylardan uzaklaşmak istiyorum biran önce birde ameliyatla yıpratma Allahım ne olur :(((((( bi kere daha tüp bebek yapacak kadar sperm kaldı sadece o da ne zaman olur olur mu Allah bilir artık çokta korkuyorum hem ohss hem dış gebelik geçirmekten:(((( bitti artık çile demiştim sevinip umutlanmıştım ama daha zamanı varmış demek ki ne yapayım bu saatten sonra ağlasamda kendimi parçalasamda yapacak bişey yok galiba ama elimde değil o kadar üzülüyo ki insan :((( inşallah diğer arkadaşlarınki olumlu olur öncelikle aynı kaderi paylaştığım nurisimanınki,böyle bi haber verip umutlarınızı,moralinizi düşürmek istemezdim dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun...Hoşçakalın

Çok üzüldüm çok g.olsun Rabbim acil şifanızı versin.umutsuzluğa kapılma derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah.Eşin için bitkisel kürlerden denedin mi ?

canım rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun sağlıcakla inşallah..

daha minicik öle mi sevsinler onu :)

canım rabbim yardımcınız olsun hep dualarımdasın inşallah güzel haberlerle gelirsin..
iyi düşünelim iyi olsun canım

Kizlar aranizda GNK (safirex) ve MIDREX (safirex) kullananlar varmi??
Birisinin üzerine Sabah aksam 2 er kapsül digerinin üzerine öglen 2 kapsül yazmis sonra tam tersini söyledi??
Sizlere nasil söyledi aklimiz karisti bizimde...Aradik ulasamadik esime bisey olur diye korkuyorum...

canım bize de yanlış sölemişti bir hafta yanlış kullanmışız denizbulut sağolsun buraya yazmış kullanım seklini benim de aklım karıştı acaba bize niye farklı söledi diye .aradım ben de tam bir hafta yanlış kullanmışız yanlış tarif etmiş açıkçası canım sıkıldı,yanlış kullanımdan bişey olur mu dedim hayır dedi ama işte .....
diyeceğim şu ulaşıncaya ve anlayıncaya kadar kullanmayın madem okadar para veriyoruz şifa olsun diye umut bağlıyoruz işe yarasın demi canım

Canım gözünaydın tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah:16:

sağollllll cnmm benimmmmmmm..sende sağ sağlim al yavrunu kucağın inşallah senine az kalmışş..:nazar::nazar::nazar:

Hoş geldiniz sefa geldiniz.:42:
Çok şükür her şey yolundaymış küçük meleğin.:21:
Bundan sonra da her şey daha güzel olur inşlallah.:16:
Demekki asıl sorun hamile kaldıktan sonra başlıyor.:18:
Baksana senin hiç hastane işleri bitmiyor.
Amaaaannnn boşver hepsi olur gider.Bebişin seninle ya boşveerrrr.:40:

Hoşbulduk cnmm...çok şükür cnm bebişim büyüyoo..
inşALLAH cnmmmmmm .sağollllll.
Aynen cnm hamile kalmakla bitmiyomuş onu anladım neyse allahım beterinden saklasınn.
bunlar ufak şeylerrrr ..bebişim iyi olsundaaaaaa ben razıyım herşeye..
Rabbimmmmm isteyen herkeseeee hepinize hayırlısyla bu duyguları yaşatsınnnnnnn..inşallahhhh..:26:

çok geçmiş olsun canım ,umudunu yitirme ve kendini bırakma hayırlısı böyleymiş,
inşallah tez zamanda bu sıkıntıları unuttturcak sebepler verir sana rabbim..

ikinci tüp bebek denememde yarım kaldı. 5 dondurulmuş spermle denemiştik ama kısmet olmadı , yumurtalarım toplandı ve tekrar çıkış yapma ihtimaline karşı donduruldu bu arada akupunkturu önerdiler bu konu hakkında bilgisi olan varmı

şükürler olsun maşallah herşey yolunda hamilelikte troit bezleri düşüp yükselebiliyor tsh de troitle ilgili diye biliyorum,Allahın izniyle ondan korkma bebeşinede kendinede iyi bak :emir_bebek::nazar:

canım çok geçmiş olsun bu yol çok zorlu bir yol Allahım düşmanıma vermesin bu azoyu ,canım üzülmekte çok haklısın inş.daha fazla yıpranmadan kendiliğinden düşer bir ay önce çok yakın arkadaşım dış gebelik yaşadı bebek tüplere yerleşmiş ordan rahime düşmemiş ,onunkini aldılar ...lütfen kendini yıpratma hepimizin imtihanı devam ediyor Allahım sabırlar versin kolayca bu günleri atlatmanı nasip etsin soğukkanlı ve dirayetli olmaya çalış lütfen öncelikle kendi canın daha önemli senin canın sağolsun Allahım hayırlı bir şekilde tekrar sağlıklı sıhhatli bebeğinizi nasip etsin .lütfen ağlama :16:

Canim benim gözün aydin olsun test sonuclariniz Temiz cikmis...
Yegenimde gün gectikce büyüyor masallahhh.:nazar::nazar::nazar::nazar:..Teyzesi yesin onu....
Fistigim insallah sag salim dogumunu yaptigin ve yeneimi kucagina aldigin günleride görürüz...Öpüldünüzzz miniklerimmm...:16::16:

canım bize de yanlış sölemişti bir hafta yanlış kullanmışız denizbulut sağolsun buraya yazmış kullanım seklini benim de aklım karıştı acaba bize niye farklı söledi diye .aradım ben de tam bir hafta yanlış kullanmışız yanlış tarif etmiş açıkçası canım sıkıldı,yanlış kullanımdan bişey olur mu dedim hayır dedi ama işte .....
diyeceğim şu ulaşıncaya ve anlayıncaya kadar kullanmayın madem okadar para veriyoruz şifa olsun diye umut bağlıyoruz işe yarasın demi canım

Valla canim sorma her animiz bir panik bir dert....
Ya bitkisel felan diyoruz da kamu spotu reklamlari varya neler gösteriyorlar..
Bitkisel deyip pas gecmemek lazim herseyin illa ki bi yan etkisi vardir...
Bugün ulasamadik canim bakalim yarin tekrar deneriz Allahin izniyle...
Canim size GNK diye bi kapsül verdimi birtek bizde var herhalde sitesinde de görmedik o GNK (safirex)
Siz hangilerini kullaniyorsunuz canim Bilgi verebilirmisin???
Saglicakla kal...

Kizlar aranizda GNK (safirex) ve MIDREX (safirex) kullananlar varmi??
Birisinin üzerine Sabah aksam 2 er kapsül digerinin üzerine öglen 2 kapsül yazmis sonra tam tersini söyledi??
Sizlere nasil söyledi aklimiz karisti bizimde...Aradik ulasamadik esime bisey olur diye korkuyorum...
cnm bizim kullandığımız kprex ve hprex bunlarda aç karının alınıyo cnm sizinkini kullanmadık biz bilm,yorum cnm bence eysel beyi ara kafan rahat etsin bence:44:
amannnn hoşgeldin kızzzzz
demek bebişin iimiş ohh şükür yaradana maşallahahh:nazar:
inş 2 li test ii çıkar tatlım olsun tsh düşük bile olsa çaresi avr güzelim buna şükür inş sağlıkla kucağına alırsın minik bebişiniii
oyyyy miniğimiz büyüyo oooo kocaman olmuş....:16:

Canim bizde aradik ama ulasamadik bugün...
Birde kutularin üzerine yazmis kullanim seklini gecen günde telde yazdiginin tam tersini söyledi...
Bende tedirgin oldum acikcasi hani bi zarari olurmu diye...
Aciklaman icinde cok tsk ederim canim...

canım aynen bizimde öyle ilacın üstünde tok karnına günde bi tane yazıyo o bize tam tersi aç karnına sabah 2 akşam 2 olarak söyledi yemeklerden önce için dedi ama bilmiyorum aynen benimde kafam karıştı

bengusu canım sizin azo sebebiniz nederi tam olarak ? hoca sadece bitkisel vermiş sanırım,ilk defa hoca ile başladınız tadaviye?
canım bize daha önce tam bi neden söyleyen olmadı lh normal fsh da 20 lerde testeron düşük biraz daha önce hiç ilaç falan kullanmadık celalettin hocaya ilk kez gittik hocada iğne falan vermedi sadece bitkiselleri verdi.

Valla canim sorma her animiz bir panik bir dert....
Ya bitkisel felan diyoruz da kamu spotu reklamlari varya neler gösteriyorlar..
Bitkisel deyip pas gecmemek lazim herseyin illa ki bi yan etkisi vardir...
Bugün ulasamadik canim bakalim yarin tekrar deneriz Allahin izniyle...
Canim size GNK diye bi kapsül verdimi birtek bizde var herhalde sitesinde de görmedik o GNK (safirex)
Siz hangilerini kullaniyorsunuz canim Bilgi verebilirmisin???
Saglicakla kal...[/QU

haklısın canım bitkisellerin de yan etkileri olabilr,inşallah yarın ulaşırsınız kullanmlarını öğrenir biran önce devam edersiniz.
Cnım bize kfrex ve hprex verdi sadece, gnk vermedi .yanlış hatırlamıyorsam tülay20 lere değişik ilaçlar vermişti bir de ona sor canım .
inşallah eşlerimize şifa olur.

Back
X