Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sanaldan hasretini dindireyim dedim tatlımmmmm :9::9::9:
afiyet olsun hepinizeeeeeeeee :16:
bugün nasılsınız bebişinle bakalımmmmmm :16::16::16:

Bitanesinnnnnnnnnn sennn :70:
gelince gerçeğinide içerizzzzzz inş :7:
iyiyim cnm ama başım ağrıyo bugün nedense uykumuda aldım anlamadımm ne oldu..:19:
bebişin keyfi yerindedir teyzesiiiii yatıyodur şimdiiiii:1:

canım seni çok iyi anlıyorummm onca seneden sonra yaşadınız bu mucizeyi...
kaybetme korkusu çok yoğun...
ama canım iyi düşünelim iyi olsun...
sen böyle o testte kendini odaklarsan 3 günü böyle ağlayarak geçirirsin...
idrar testi kesin sonuç verse inan bizde şuan senin kadar üzülürüz...
ama bu sonuç kesin değil..
bak örnekde veriyorum sana selmacanın bebişleri üçüzdü değeri çok çok yüksekti ama idrar testinde bi türlü çıkmadı...
herkesin hemen idrarda belli olmuyor...
lütfen biraz sakin olmaya çalış allahın izniyle bebişin seninle inanıyorum bunaaaaaaa :16::16::16:
aynen öyle canım doğru söylüyorsun bebeğime çok yaklaştım onu kaybetmek istemiyorum
doğru söyüyorsun aslında ben pozitif olucam yoksa bebişimde etkilenir
teşekkür ederim birtanem çok moral oluyorsunuz bana Rabbim sizede en yakın zamanada mucizenize kavuşmanızı nasip etsin:49::49::49:

umarım yükleyebilmi,şimdirrrrrrrrrrrrrrrrrr
başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Eklentiler

• $36219nec59feliolmak.webp
    $36219nec59feliolmak.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Baharım canımm Allah razı olsunn :16: hep ama hep dualarımdasın canım bunu sakın unutma dogum anında bıle hp ısmın agzımdaydı, Rabbim kabul etsin dualarımız sende tezz zamnada al mınıklerını gobısıne ınsallahhh. Canımm butun guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur eerımm AMMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.:16::16:

allah senden de razı olsun canım benim :16:
canım demek doğum anında bile ismimi söyledin inan çok duygulandım şimdi :5:
aminnnnnnn canım rabbim hayırlısıyla evlatlarıma kavuşmayı ve eşimin sağlığına kavuşmasını nasip eder inşşşş :16::16::16:
hamişlerin duası kabul olurmuş dualarını eksik etme canım...

hoşgeldinnnnn baharım :16::16:
salı günü güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH :34:

hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnn esmacımmmmmmmmmmmm :16::16::16:

hoşgeldim baharımız canım benim seninde eşininde canı sağolsun sizden gelecek mutlu haberlerle hepimiz bir ohhhhhhhhhhh çekeceğiz .inş.kardeşlerinin verdikleri eşine uyum sağlamıştır artık tıp çok ileri herşeyin çözümü var yeterki siz moralinizi hiç bozmayın Allahın izniyle herşey yoluna girecek bizde seni kocaman öpüyoruz dualarımız eşin ve senin için :16:

hoşbulduk güzel annemizzzzz :16:
canım allah büyük ne büyük hastalıkla uğraşanlar şifa buluyor...
şükür bizim durumumuzda tedaviye çok çabuk cevap veriliyor...
evet o süreç çok zor çok acılı...
ama elden gelen bişey sonrasında sağlığına kavuşması için bunlar gerekiyorsa dayanıcaz yapıcak bişey yok...
allah hakkımızda hayırlısını versin eşim bian evvel sağlığına kavuşsun inşşşşşşşş :16::16::16:
allah razı olsun tatlım sizde benim dualarımdasınızzzzzzzzzzz :54::54::54:

canım rabbim yardımcınız olsun hep dualarımdasın inşallah güzel haberlerle gelirsin..
iyi düşünelim iyi olsun canım

saol canım allah razı olsun...
allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz biz...
bu günlerin sonunda çok güzel bi gelecek bekliyor bizi inanıyorummmmmm :38::emir_bebek::emir_bebek: :16::16::16:

Bitanesinnnnnnnnnn sennn :70:
gelince gerçeğinide içerizzzzzz inş :7:
iyiyim cnm ama başım ağrıyo bugün nedense uykumuda aldım anlamadımm ne oldu..:19:
bebişin keyfi yerindedir teyzesiiiii yatıyodur şimdiiiii:1:

sende öylesinnnnnnnnnnnn :70:
geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez...
ben gördüm yiğenimi zaten maşallah kocaman olmuşşşşşşşşşş :nazar::16:

Canim arkadaslarim hepinize teker teker cok tesekkür ederim...
Hep bir elden yardimci oldunuz Allah sizlerden razi olsun tez vakitte minik minik bebislerinizi nasip etsin...
Bugünde arayacagiz bakalim ulasabilecekmiyiz...
Sabahtan beri basim cok agriyor düsünmekten sonumuz hayir olsun.....
tatlım tatlım niye bu kadar kendine stres yapıyorsun aaa
inş bu kullandıkları şifa olacak eşine cnm bugün konuşur anlarsın tam anlamıyla kulalnılacakları
sonumuz hepppppppp hayırlar olacak gör bakkkkk:34::49::16:

aynen öyle canım doğru söylüyorsun bebeğime çok yaklaştım onu kaybetmek istemiyorum
doğru söyüyorsun aslında ben pozitif olucam yoksa bebişimde etkilenir
teşekkür ederim birtanem çok moral oluyorsunuz bana Rabbim sizede en yakın zamanada mucizenize kavuşmanızı nasip etsin:49::49::49:

hahhh şöyle sen pozitif ol ki bebişinde senden güç alsın tatlımmmmmm :34:
kanda negatif almış gibi davranmak kendine zarar verir...
allahın izniyle salı günü duyucaz güzel haberiiiiiiiiii :16:
rica ederim canım arkadaşlar ne için varrrrrr :29:
aminnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmm :16::16::16:

sende öylesinnnnnnnnnnnn :70:
geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez...
ben gördüm yiğenimi zaten maşallah kocaman olmuşşşşşşşşşş :nazar::16:

Ayyyyyyy gördünmü teyzesiiiiii ..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bizim 3.5 cm lik miniğiiiiii:1::1::1::1:
Allanımmmmmmm inşallahhhhhh sanadaaaaaa bu defa hayırlısyla nasip etsin..
evinizzzzz şenlensinnnnnnnn:46::46::46::46::46:

Arkadaşlar kısa süre önce tüpbebek sonucumun pozitif olduğunu yazmıştım ama dün keseyi görmek için gittiğimizde doktorum dış gebelik olduğunu söyledi ne kadar üzüldüğümü anlatamam herhalde,dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti kapandi artık ,halbuki çok zor bugünleri görmüştük 47 xxy klinefelter gibi genetik bi azospermi sonucu eşimde mikrotese sonucu sperm bulunmuş benden yumurta toplanmış transfer yapılmıştı zorluklar geçirdim ohss oldum ama yinede zorluklar bitmemiş demek ki dış gebelik dedi doktor zaten değerim de düşmüştü epeyce,doktorum pazartesi bi daha kanda bhcg bakalım düşüyorsa umarım kendiliğinden adetle atarsın dedi yoksa metatraksat mi ne öyle bi kanser hastalarına verilen bi iğne verebilirmiş yada laparoskopi ameliyatı şimdi neye üzüleyim bilemiyorum o kadar maddi manevi yıkıntı ve hüsran,bahçeci fulyada yaptırmıştık tüpbebeği doktorumuzda güvenç karlıkayaydı memnunum merkezden ve doktorumdan,neden dış gebelik oldu bilmiyorum daha öncesinde çektirdiğim rahim filminde tüplerde bi sorun görünmemişti halbuki ,artık bir an önce kurtulmak bu olaylardan uzaklaşmak istiyorum biran önce birde ameliyatla yıpratma Allahım ne olur :(((((( bi kere daha tüp bebek yapacak kadar sperm kaldı sadece o da ne zaman olur olur mu Allah bilir artık çokta korkuyorum hem ohss hem dış gebelik geçirmekten:(((( bitti artık çile demiştim sevinip umutlanmıştım ama daha zamanı varmış demek ki ne yapayım bu saatten sonra ağlasamda kendimi parçalasamda yapacak bişey yok galiba ama elimde değil o kadar üzülüyo ki insan :((( inşallah diğer arkadaşlarınki olumlu olur öncelikle aynı kaderi paylaştığım nurisimanınki,böyle bi haber verip umutlarınızı,moralinizi düşürmek istemezdim dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun...Hoşçakalın

canım çok üzüldümmmmm allah güç kuvvet versin hayırlısıyla bunuda atlatırsınız inş :26:
neyseki 1 deneme yapacak kadar sperminiz daha varmış...
maddi manevi kendinizi hazır hissetiğiniz anda tekrar dener bebişinize kavuşursunuz inş...
allah yardımcınız olsun canım...

ikinci tüp bebek denememde yarım kaldı. 5 dondurulmuş spermle denemiştik ama kısmet olmadı , yumurtalarım toplandı ve tekrar çıkış yapma ihtimaline karşı donduruldu bu arada akupunkturu önerdiler bu konu hakkında bilgisi olan varmı

canım sıkma canını yeterli sperme ulaşınca tekrar süreç başlar hayırlısıyla yumoşların çözülür döllenir ve göbşünde yerini alırlar :16:
allah en kısa zamanda hamiş haberini vermeyi nasip etsin inş :16::16::16:

görmez miyim tatlım minik meleğim o benimmmmmmm annesiyle ne zorluklardan geçtik biz :70:
her kontrolünden sonra takip ediyorum kuzuyuu :16:
maşallah vücudu çok belirgin artık :nazar:
bidahaki gidişinde hayırlısıyla hareketlerinide görürsün inş :16:
aminnnnnnnnnnnnnn inş o günlerde gelecek canımmmmmmmmm :49::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

hahhh şöyle sen pozitif ol ki bebişinde senden güç alsın tatlımmmmmm :34:
kanda negatif almış gibi davranmak kendine zarar verir...
allahın izniyle salı günü duyucaz güzel haberiiiiiiiiii :16:
rica ederim canım arkadaşlar ne için varrrrrr :29:
aminnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmm :16::16::16:
:42::42::42::42:öyle yapıcam canım ben kendimi salıverirsem bebişmde beni terk eder
şimdi teyzem aradı oda hep tek çizgi görmüş sonra kanda baktırmış pozitif çıkmış
dediğin gibi kiminde yanıltıcı olabiliyor buda bana ders olsun:1:
inşallah canım güzel haberlerle gelirim Allah razı olsun
tatlım sen ne zaman kısmetse istanbul'a geliyorsun
birde birşey sorucam mesela bu ay histereskopi yapıp sonucu güzel çıkarsa inşallah
tedaviye bu ay başlaman mümkün değilmi :44::44::44:
Rabbim eşine biran evvel sağlık versin umudunuzuda çifter çifter versin amin:49::49::49::49:

Merhaba kızlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli.biliyorsunuz evde netim yok işyerinde de patron nerelere giriyoruz netten takip etmeye başladı.çok incitici bir durum ama yapacak bişey yok neyse.umarım herkes iyidir.Filizimin,Durudenizderya nın,Nzln’in,Enfalin bebekleri iyidir.
Cemrem güzel haberini okudum geçenlerde çok mutlu oldum.inşallah artarak devam ederler de sende kendiliğinden hamile kalırsın canım.
Tülayım sende iyisindir umarım.yeni tedaviniz hayırlı olsun inş.
Baharım hep aklımda,dualarımdasın.rabbim inşallah mucizenizi verir ve hem eşine bebeğiniz dermen olur hemde bütün sıkıntılarınız bebeğinizle son bulur.
Benim eşimde işlerini toparlayabilirse bu pazartesi Celalettin Hocanın yolunu tutacak.İlaçlarımız ve bitkisellerimizde bitti sayılır.bakalım rabbim mucizesini bizlerede gösterecek mi.
Size bir sorum olacak sperm testini bir günde alabilir miyiz?malum testi İstanbul da Hocanın dediği yerde verecek.pazartesi günü testi verip,hocaylada görüşüp gelemez mi acaba yoksa 2. Güne sarkar mı? sizin ki nasıl olmuştu?

kızlar dualarınız bekliyorum.sonucu alır almaz birşekilde sizlere haber edeceğim inş.
dönüşüm muhteşem olur inş.:))

merhaba canım hoşgeldinnnnn :70:
aaa patrona bak ona neymiş yaaa nekadar ayıp çalışanların girdiği siteleri takip etmek...
belki özel bi durumu var onu araştırıyor :19:
neyse sen fırsat buldukça yaz bize canım merakta bırakma biz...
allah razı olsuin canımmmmmmmm çok saol :29:
aminnnn inş bundan sonra sizlere güzel haberler vermek nasip olur :16:
eşin istanbula gidecekmiş inş hayırlı sonuçlarla döner canımmmmmm...
rabbim yüzünüzü güldürür inş dualarım sizinle bitanemmmmmmmmm :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
41kere maşşallah paşamıza flzaşk canım demedi deme senin paşan olacak
ay çok güzel ya demek 3,5 cm olmuş annesi okulada yazdıracaktın hallettinmi o işi:9::9::9:
amin inşallah baharımda görecek hayırlısıyla hamişliği çokta yakışacak inşallah meleğime:49::49::49::49::49:

flzaşk canım benim kasık ağrım ve bacak ağrım çok oluyor resmen sancı ve kramp arası birşey yürüyemiyorum bu neden olabilir bir bilgin varmı?

:42::42::42::42:öyle yapıcam canım ben kendimi salıverirsem bebişmde beni terk eder
şimdi teyzem aradı oda hep tek çizgi görmüş sonra kanda baktırmış pozitif çıkmış
dediğin gibi kiminde yanıltıcı olabiliyor buda bana ders olsun:1:
inşallah canım güzel haberlerle gelirim Allah razı olsun
tatlım sen ne zaman kısmetse istanbul'a geliyorsun
birde birşey sorucam mesela bu ay histereskopi yapıp sonucu güzel çıkarsa inşallah
tedaviye bu ay başlaman mümkün değilmi :44::44::44:
Rabbim eşine biran evvel sağlık versin umudunuzuda çifter çifter versin amin:49::49::49::49:

allah korusun bitanemmmmmm inş bebişin seninle olacak 9 ay boyuncaaaaaa :16::16::16:
bak işte okadar çok örnek varki idrar testi farklılık gösterebiliyor kan testi gibi kesin sonuç vermiyor...
canım biliyorsun geçen ay adetim çok geç geldi 67. gün adet oldum :5:
iyice bozuldu adet düzenim...
bu ay işi şansa bırakamam ulun hocaya mail atıp adet söktürücüye nezaman başlayacağımı sorucam...
aset söktürücü kullanmazsam yine 2 ayı bulur yoksa :19:
zamanım yok tatilde tamamlamam gerekiyor tedaviyi...
canım ben bu ayın 1inde adet olmuştum...
adet söktürücüyle temmuz başında adet olursam temmuz 5-6 gibi histeroskopi için gelebilirim istanbula...
histeroskopi adet bitiminde yapılıyor hsg gibi...
canım histeroskopiyi transferden önceki ay yaptırıyorsun...
histeroskopiden sonra transferimi o ay olamam...
çünkü estrofeme başlıyorsun ya adetin 2. günü...
ama ben yinede sorucam hoca belki oluyordur haberimiz yoktur :44:

görmez miyim tatlım minik meleğim o benimmmmmmm annesiyle ne zorluklardan geçtik biz :70:
her kontrolünden sonra takip ediyorum kuzuyuu :16:
maşallah vücudu çok belirgin artık :nazar:
bidahaki gidişinde hayırlısıyla hareketlerinide görürsün inş :16:
aminnnnnnnnnnnnnn inş o günlerde gelecek canımmmmmmmmm :49::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

Evtt ne zorluklardan geçtik geldik bugünlereeee..zaman nasıl geçiyo daha tedaviye başladığım gün dün gibi şimdi 2.5 aylık oldukk..
Allahımmmmm çok şükürri inşallah sizlerinde böyle meleklerinizden bahsedeceğizzzzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
dün cervanla konuşuyorum dedimki koca kafası varr yiğenin bana kızıyo sen benim yiğenime koca kafalımı diyosun büyüyünce söyliycem diyo.:9::9::9::16::16::16:
cnm benimmmmmm yaa. şimdi bebeklerin kafası büyük olurmuşş vucuduna göreee..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
41kere maşşallah paşamıza flzaşk canım demedi deme senin paşan olacak
ay çok güzel ya demek 3,5 cm olmuş annesi okulada yazdıracaktın hallettinmi o işi:9::9::9:
amin inşallah baharımda görecek hayırlısıyla hamişliği çokta yakışacak inşallah meleğime:49::49::49::49::49:

sağollllll canımmmmmm öylemi diyosunnn paşa haaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sağlıklı olsundaaa bakalımmmm 15 gün sonra kendini gösterir belkiiiiiiiii :emir_bebek:
hızlı bi şekilde büyüyoo teyzesi..okul işinide halletmedim yaşı tutmadı okula almadılarrrrr..
biraz daha büyüymesi lazımmışş sizin bebişleri bekliyoooo:1::1::1::1::1:

allah korusun bitanemmmmmm inş bebişin seninle olacak 9 ay boyuncaaaaaa :16::16::16:
bak işte okadar çok örnek varki idrar testi farklılık gösterebiliyor kan testi gibi kesin sonuç vermiyor...
bu ay işi şansa bırakamam ulun hocaya mail atıp adet söktürücüye nezaman başlayacağımı sorucam...
adet söktürücüyle temmuz başında adet olursam temmuz 5-6 gibi histeroskopi için gelebilirim istanbula...

inşallahhhhhhhh 5 temmuzdaaaaaaaaaaaaa burda olursunnnnnnnnn :70::70::70:

flzaşk canım benim kasık ağrım ve bacak ağrım çok oluyor resmen sancı ve kramp arası birşey yürüyemiyorum bu neden olabilir bir bilgin varmı?

canım o ağrılarrrr olabilirr..benimde olurduuuu..kasıklarının bi tarafımı ağrıyo ikisidemi .inşallahhhhh bebiştendirrrrr..:34::34::34::34::34::34: herkesin farklı oluyo cnm belirtileriiii..

evet canım zaten ondan dolayı sordum günü belli olmadığı için birde bekleyince iyice gecikiyor
banada geçen ay ilk defa öyle oldu söktürücü kullandığım halde
demek histereskopi 5-6 günler yapılıyor ben 2. sanıyordum
ama bana şöyle demişlerdi eşimizde sperm olmadığı için hamile olmayacağımız için istediğimiz zaman yaptırabilirmişiz
bende laparaskopiamaleiyatı olacaktım ya önce senin gibi adette gel demişlerdi sonra ben durumu izah edince isteyince gel dediler
canım sen istersen ulun beye durumu iyice anlat bebişin biran evvel olması gerektiğini vaktinizin olmadığını söyle belki aynı ayda başlanır tedaviye 2 günü gidersin tedavin başlamış olur yine beklemek zorunda olmazsın bu arada benim içimden geçen bebişin babasına şifa olacağı inşallah Rabbim sizi iki yerdende sevindirsin dualarım sizinle:16::16::16:

Back
X