Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evt cnm yarın kontrol var inşallah gösterir kendini.kuzummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bugün arkadaşa gitmiştik kayınvalidemle herkes karnın sivri baya çıkmış erkek olucak dedi.:49::49::49:
bakalımmm sağlıklı olsunda ama merak işteeeeeeee:52::52::52::52:
inş cnm bizim baharla seninde cemroşla kırklarınız karışsın inş.:52::52::52::52::52::52:
çok heyecanlısındır şimdi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bebeğini göreceksin için rahatlıyacak inşallah
bende bugün arkadaşıma gittim 4 aylık hamile karnı yaygındı onun kızı olacak ben onada demiştim kızın olacak kesin diye gerçektende kızı olacak 1. si tüpbebekte oğlu oldu şimdi kendiliğinden hamile kızı olacak ama sen hamile bile olmadan diyordum bir oğlu olacak diye bugün baharada söyledim baharım seni rüyamda gördüm kızın olmuş diye ama aramadım hep rüyada görüyoruz olmuyor diycek dedim sonra haberi alınca çok sevindim kızımız geliyor diyorum :1::1::1::1::1::1::1::1::1:
bizde size süpriz yaparız bakarsın seninde baharında süpriz oldu bebişleriniz biz sizden gerimi kalalım:9::9::9::9::9::9:yine umuta gideriz bu seferde bebişlerimiz çekeriz fotolarımızı inşallah:70::70::70::70::70:

evt cnm yarın kontrol var inşallah gösterir kendini.kuzummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bugün arkadaşa gitmiştik kayınvalidemle herkes karnın sivri baya çıkmış erkek olucak dedi.:49::49::49:
Bakalımmm sağlıklı olsunda ama merak işteeeeeeee:52::52::52::52:
Inş cnm bizim baharla seninde cemroşla kırklarınız karışsın inş.:52::52::52::52::52::52:

flzaskkımm nasılsın bebeğimm
bebişin nasıl yarın kontrolün varmış bende erkek hissediyorum sağlıklı olsunda
canımm baharda hamile haa hala şoktayım çok mutlu oldum geçen sene birlikte hamile olmayı istiyordunuz bu seneye kısmetmiş birbirinizin peşini bırakmıyorsunuz :1::1::1:

flzaskkımm nasılsın bebeğimm
bebişin nasıl yarın kontrolün varmış bende erkek hissediyorum sağlıklı olsunda
canımm baharda hamile haa hala şoktayım çok mutlu oldum geçen sene birlikte hamile olmayı istiyordunuz bu seneye kısmetmiş birbirinizin peşini bırakmıyorsunuz :1::1::1:

iyiyim kuzummmmmmmm :16:
sen nasılsınnnnnnn:34:
valla herkes öyle söylüyor bakalım..bi görsem bebeği rahatlasammmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Evt cnm biz bırakmayız birbirimiziiiiiiiiiiiiiiiiii:70::70::70:
darısı sizlerin güzel haberini almaya inş.:26::26::49::49::49:

Son düzenleme:
iyiyim kuzummmmmmmm :16:
sen nasılsınnnnnnn:34:
valla herkes öyle söylüyor bakalım..bi görsem bebeği rahatlasammmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Evt cnm biz bırakmayız birbirimiziiiiiiiiiiiiiiiiii:70::70::70:
darısı sizlerin güzel haberini almaya inş.:26::26::49::49::49:
bende iyiyim canımm evdeyim
yarın görcen annesi kuzunu cinsiyetinide öğreneceksin
haberi duyunca ilk aklıma bu geldii hiç bırakmayın:70::70:
İNŞALLAH benim umudum var bizde güzel haberler vereceğiz :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:baharımın haberini duyunca dayanamadım canım arkadaşım okadar cok sevindim ki anlatamam telefonla konuştuğumuzdan beri içim içime sığmıyor rabbim kucağına almayı nasip etsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

uzun zamandır girmiyordum bahardan güzel haberlerinizi :nazar::nazar::nazar: filizim sanada maşallah :49::49::49::49:

kızlarrrrrrrrrrr ben hala şoktayımmmmmm bi ağlıyorum bi gülüyorummmmmmm şükürler olsun rabbimeeeee :16::16::16:
hep derdinizde inanmazdım ama dediğiniz gibi doğal yoldan hamile kaldım inanamıyorum halaaaaaa :52::52::52:

cnm ya bugün sağolsun filizimin sayesinde güzel haberini almak bizede nasip oldu.. kız bugün anladığım kadarıyla topiğin bütün kızlarını ağlatmış senin bebek ;))) hey maşallah çok mutlu oldum sizin adınıza inş. sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün yavrunu... halay zamanı ;) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62:
darısı hepimize inş...

:nazar::nazar::nazar::nazar: AYYYYYYYYYYYY MASALLAAAAHHHHH BU NEGUZEL BIR MUCIZE BU NE GUZEL BIR HABER AY SOK OLDUM AMA COK DUA ETMISTIM COK SUKUR DUALARIMIZ KABUL OLDU RABBIM SENIN MELEGINI SONUNDA NASIB ETTII COK SUKUR SENIN SEVINCINI TAHMIN EDEBILIYORUM CANIM AYYYYYYYYY SUPER BIR HABERRR AY VALLA GOZYASLARIMA HAKIM OLAMADIM YAA KENDI HAMILELIGIM KADAR SEVINDIM MASALLAH :nazar: DARISI BURDAKI ARKADASLARIN BASINA RABBIM HERKESE EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN , COK SUKUR YAA BAHAR ALLAHIM 9 AY BOYUNCA SAGSALIM BIR GEBELIK NASIB ETSIN SONRADA SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH HADI BAKALIM SENDE HAMISLER KERVANINA KATILDIN COK SUKUR :49::49::49: BU ARADA HAMIS TAKVIMINI SEVSINLER NEDE CO YAKISMIS :9::9: AYYY HALA SOKTAYIM :52:

Baharcigim gözün aydin canimmmmmmm.. Harika bir haber bu.
Müjden sevinc gözyaslarina bogdu beni. Rabbim sana ve bize bu günleride gösterdi cok sükür. Uzun zamandir bekliyorduk bu haberi tüm topikce.
Yavrun tüm karanlik ve sıkıntılı günlerınize güneş gıbı dogar inşallah..

Hamılelık takvımının cok yakıstıgını bende söylemeden geçemeyeğımmm

baharcım cok sevındım canım Rabbim mucizesini gösterdi çok şükür.. inşallah keseyı de göreceksınız hayırlısıyla canımm gercekten eşimde bende çok sevindik..

kızlar, eşimde cumartesı test yatıracak nolur dualarınızı bızdende eksık etmeyın gelişmeler görelım bızde :( çok streslıyım eşime bellı etmekte ıstemıyorum ama genede korkuyorum ya gene 0 ları gorursek dıe:((

canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama :1:
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı :52:
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :49: :62::62::62:
değerimmmmmmmmmm 1696 :52::52::52:
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn :16::16::16:
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr :16:
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş :16::16::16:

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:
Gözün aydın, gözümüz aydın.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::71::71::71::71::64::64::64::109::109::109::109:
nasıl şaşkınım, nasıl mutluyum anlatamam.. :52::52:
Şükürler olsun Rabbim sana.. bu nasıl güzel bir müjde şükürler olsun..
inan elim titriyor ve ne yazacağımı bilmiyorum.. Yaşanan onca sıkıntı, verilen onca emek, planlanan tedavi süreçleri.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SÜRPRİZZZZZZ :nazar::emir_bebek::nazar:
Özelden de yazmıştım sana "yarın test günüm, dua et" diye..
aceba beni burdaki listeye ekledin mi diye bi bakayım dedim kiiiii bir de ne göreyim;
müjdeler verilmiş, halaylar çekilmiş.. inan kendi sonucummuş gibi delirdim görünce kader arkadaşım :52::52::52:
inşallah yarın biz de alırız güzel sonuçlarımızı bu sevincimiz daha da katlanır.
Rabbim sizi nazarlardan, sıkıntılardan esirgesin inşallah.
Kucağına da almayı nasip etsin Büyük ALLAH'IM :nazar::49::emir_bebek::nazar:

günaydın güzel arkadaşlarım.
dünkü baharımızın güzel haberinden sonra hala sevinç sarhoşuyum.
eminim hepimiz öyleyiz.Baharımın mutluluğunu tahmin bile edemiyorum.rabbim bir ömür boyu daim etsin inş.
Filizim sende bebişinin cinsiyetini öğrenecekmişsin.hayırlısı olsun inş.
hep güzel haber alıp verelim inş.hepinizi çok seviyorum çooooooooook
ha bende halaya katılım dımı.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar birşey soracam.kısmetse eşim bugün Bursa ya Ersel Beyin yanına gidecek.Ersel Beyin yeri Bursanın dışındaymış galiba.
bugün eşim gitse vereceği ilaçları hemen alıp gelebilir mi?yoksa sonradan mı gönderiyor?
birde kredi kartıyla bu ürünler alınıyor mu yoksa nakit mi ödüyoruz?
bilen arkadaşlardan yardım bekliyorumm.Bilginize :))

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Back
X