Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlarrrrrrrrrrrr :71::71::71:
erkenden katıldım aranızaaaaaaaa :16:
sabah lavaboya kalktım sonra hamiş olduğum aklıma geldi heyecandan uykum kaçtı :52:
kalktım yarım saat tv izlemeye çalıştım uykum geldi geri yattım...
8,5 da tekrar kalktım ve burdayımmmmmmmmm :16:
bugün çok güzel bi gün olacak inş :16:
flzask bebişinden güzel haberler alacakkkkkkkkkk :21::21::21:
kuzay28in bugün test günü inş ondan da müjdeli haberler alıp halaylara devam edicezzzzzzz :64::64::64:
inş topiğimizden hamişler bebişler güzel haberler hiç eksik olmazzzzzz :16::16::16:

canımmm çok teşekkür ederimmm okadar yazıştık seninle bikaç gün sonra böyle bi haber alacağımı hiç tahmin etmezdim :16:
bebeşimmmmmmm inanılmaz bi süpriz yaptı babası uzun bi süre inanamadı zaten hala inanmış değil ya neyse :1:
ama ben o çift çizgiyi görünce inanmıştım sonucun böyle güzel olacağına...
inş hayırlısıyla diğer süreçleride atlatırız pazartesi keseyi görücez dua et canım...
ben seninnn için dua ediyordum zaten canım...
inş bugün halayını çekicez buradaaaaa :64:
rabbim verdiğiniz emeklerin karşılığını bebişlerinizle verir inş :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar kuzey28i hatırlayanlar vardır aranızda...
eşi aynı benim eşim gibi kanser tedavisi sonrasında azosperm olmuştu...
seneler sonra tedaviye başlayacaklarında sperm çıkışı olmuş ve 2 tüp dondurmuşlar :46:
opu günüde çıkış olmuş ve taze spermler kullanılmış...
2 tane 5. gün embriyo transferi yapılmış ve bugün test günü dualarınızı eksik etmeyinnnnn :16:
inş azoyu yenmiş bi hamişimiz :49: daha olur topiğimizdeeeeeeeeeee :16::16::16:

İnşallah bu gün güzel haberler alırız da, tam bir yıl önce hayata küsmek üzere olduğum bir anda senin bana umut oldugun gibi
biz de Kanser illeti yüzünden bir umut ışığı arayan kardeşlerimize umut oluruz.
Her ne kadar burada fazla paylaşımda bulunmamış olsam da senin, sizlerin bendeki yeriniz inanılmaz büyük.
Dilerim rabbim hepimizin yüzünü güldürür :))

kızlar yarın eşim test yaptırcak ve ben regl gunumde olduğum ıcın dua okuyamıorum hayırlı sonuclar görebılmemız umuduyla bırer fetıh suresı alırmısınız _? okuyan okumayan tum arkadaslardan sımdıden Allah razı olsun

canımmm çok teşekkür ederimmm okadar yazıştık seninle bikaç gün sonra böyle bi haber alacağımı hiç tahmin etmezdim :16:
bebeşimmmmmmm inanılmaz bi süpriz yaptı babası uzun bi süre inanamadı zaten hala inanmış değil ya neyse :1:
ama ben o çift çizgiyi görünce inanmıştım sonucun böyle güzel olacağına...
inş hayırlısıyla diğer süreçleride atlatırız pazartesi keseyi görücez dua et canım...
ben seninnn için dua ediyordum zaten canım...
inş bugün halayını çekicez buradaaaaa :64:
rabbim verdiğiniz emeklerin karşılığını bebişlerinizle verir inş :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar kuzey28i hatırlayanlar vardır aranızda...
eşi aynı benim eşim gibi kanser tedavisi sonrasında azosperm olmuştu...
seneler sonra tedaviye başlayacaklarında sperm çıkışı olmuş ve 2 tüp dondurmuşlar :46:
opu günüde çıkış olmuş ve taze spermler kullanılmış...
2 tane 5. gün embriyo transferi yapılmış ve bugün test günü dualarınızı eksik etmeyinnnnn :16:
inş azoyu yenmiş bi hamişimiz :49: daha olur topiğimizdeeeeeeeeeee :16::16::16:

BAHAR BAHAR BAHARRRRRRRRRRRRRRRR Şimdi Esra söyledi inanamadım ya bu bir mucize canım gerçekten büyük bir mucize hemde . Nasıl sevindim anlatamam canım arkadaşım Rabbim yüzüne baktı dualarını boş çevirmedi gördün mü .
Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin torunlarını sevdirsin inşlllllllllllllllllllllllllllllll geçen sene bu zamanlarda Tüp tedavisinde acabalarla dolu iken bu sene aynı ayda bu haberi almak ne büyük mutluluk tatlımmmmmmmm . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşllllllllllllllllllllllllll kimsenin kucağını boş bırakmasın . uzun zamandır girmiyordum bir girdim senin hamilelik haberini aldım Rabbim ne büyüksün sen . Ağlattın beni yaa :49::29::29::49::49::49::49:

sende sağol canım siz ne zamandır tedavidesiniz celaleddin hocayla biz daha bu ilaçlarla başladık tedaviye bakalım hakkımızda hayırlısı sizin sebebi neydi canım?

Biz 5 yildir evliyiz 4 yil once tese oldu bulunamadi
4 yildir tedavi oluyor esim ama hic sonuc alamadik 4 yildir
hormonlari yuksek,dr testis yetmezligi dedi,kucukken atesli hastalik gecirmis
celalettin hocayla 3 aydir tedavideyiz ramazandan sonra test verecek
ins bu sefer yuzumuz guler

canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama :1:
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı :52:
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :49: :62::62::62:
değerimmmmmmmmmm 1696 :52::52::52:
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn :16::16::16:
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr :16:
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş :16::16::16:
gozunaydi canim cok sevindim ya cidden bir mucize bu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar menegon oda sıcaklığında ışık almayan yerde saklanmalıymış.ecazayı aradık buzdolabında nemlenme yapıyormuş buda ilacın bozulmasına sebep oluyormuş.dün eşim menegona başladı.dilerim güzel haber verme sırası bizde olur.

oda sicakligi max kac olabilir acaba
bizim burda hava 30-35 arasi
oda sicakligi bozamazmi uffff kafam karisti napicam simdi

yuppiiiiiiiiiiii çook sevindiiimmmmmmm:46::46::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

saol canımmmmmmmmm :54:

ay inanmıyorum bu çok güzel bir haber inanamıyorum.allahın lütfu ne güzel.herşerde gerçekten hayır varmış

gerçekten öyle canım hep dedim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diye...
şükürler olsun onca üzüntünden sonra hayırlı haberi aldık :16:
darısı sizlerin başınaaaa :16::16::16:

Baharcimmmmm canimm cok sevindim Allah im sen buyuksun yarabbim saglikla kucagina al insallah canim....

saol canım allah razı olsun aminnnnnn inş :16:
en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız bu mutluluğu inş :16::16::16:

canım haberini yeni aldım ne kadar mutlu oldum anlatamam sana hep sana dua eşine ,Rabbim mutluluğunu daim etsin canım bu bebek size uğur getirsin inşallah.Allah a binlerce şükürler olsun ..

duaların için çok saol iyi yürekli arkadaşımmmmmm benimde dualarım sizinle :70:

Gözünaydın baharcım çok güzel bir haber bu,bebeğiniz hızır gibi yetişti babasına,çok mucizevi birşey bu,gerçekten çok etkilendim.Kurban olduğum Allahın işine bak sen ya,nediyeceğimi bilemiyorum inan,seni tanımıyorum belki ama çoook mutlu oldum sizin adınıza:64::64::64:

saol canım gerçekten hızır gibi yetişti yoksa bu ay tedaviye başlıyorduk...
şükürler olsun rabbime :16:
inş sizlerde göreceksiniz bu günleri ve ozaman sizin için çekilecek halaylar :64:

canım bu muhteşem bir haber. tebrik ediyorum seni ve eşini. gözünüz aydın:)

teşekkürler canımmmmm darısı başına inş :29:

Canım benim hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inanki yazdıklarını mutluluktan aglayarak okudum allahım çok büyük mükafatını verdi sonunda:16::16::16::16::16::16::16:

saol canım meleğim tüm teyzelerini sevinçten ağlattı allah hepinizden razı olsun :16::16::16:

canım senin adına nasıl sevindim anlatamam bu gerçekten bi mucize rabbim sabrımızın mükafatını zamanı gelince veriyor işte sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişini darısı bizlere:49::49::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

aminnnnnnnnn canım 5 seneden sonra bu günleri görmekte varmış...
hiç ummadığım bi anda geldi mucizem inş sizlerde yaşarsınız bu mucizeyi :16::16::16:

Canim benim cok sevindim bi giriyim topige dedim guzel haberini aldim cok mutlu oldum allah tamamina erdirsin ..cok opuyorum seni ..bunun adi mucize allah herkese nasip etsin darisi bizlere olsun

çiçekcim çok teşekkürlerrrrrr allah razı olsun...
bende seni öpüyorum canım dualarımdasın :54:

hayırlı cumalar kızlar...
baharım nasılsın dün hiç aklımdan çıkmadın ve tabi bugünde:)
canım benim tadını çıkart bol bol kendine dikkat et dinlen pazartesi keseciği de gördüm mü tamamdır inşallah:)

canlarım yarın bursa5816 arkadaşımız gamze42 arkadaşımız daha kimler var bilmiyorum kpss sınavına girecekler,bu kpss illetinden inşallah tez zamnda kurtulurlar ya bugün hayırlı gün dua edelim bol bol onlar için..

bu arada farklı bir heyecanım da var benim pazartesi istanbul yolcusuyuz bakalım bir gelişme var mı 3 aydır tedavideyiz 40 gündür de ersel beyin ilaçlarını kullanıyoruz..
inşallah şifa olmuştur eşime çok heyecanlıyım dua edin ne olur...

cannım haberini filizden aldımmm.:52::52:
o kadar mutlu oldum ki anlatamam,gözyaşlarıma engel olamadım telefonda..
rabbim sabrının ve o güzel gönlünün mukafatını verdi sonunda :119::119::119::119:
rabbim hayırlı vede sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.artık hamilesin bizlerede bol bol dua et olurmuu..
umarım bende 8 temmuzda hayırlı haberlerle gelebilirim..hamileyim diye yazabilirimm :18::18:rabbim her nerde varsa yüreği evlat hasretiyle yanan kullarına hayırlı evlatlar versin..AMİN..

canım benim kıyamam ben sana inş pazartesi günün senin içinde mutluluk gözyaşları döküp halaylar çekicez canım :64:
amin canım allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kuvaşalım evlatlarımıza :16:
dua etmez olur muyum canım artık daha da çok dua edicez size teyzesi :70:
aminnnnnnnnn canım dileyen herkese nasip olsun bu mutluluk :16::16::16:

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süperrrrrrrr bi haber bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl sevindim anlatamam haberi alınca önce bi çığlık attım ah cnm yA bak sabrının mükafatı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii halayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

pamuk prensesimmmmmmmm darısı senin başına inşşşşşşş :16::16::16:

selam kizlar:16:
BAHARRR canim ya masaallah ne kadar sevindim anlatamam. oglusumda sevindi teyzesi tepikliyo annesini:55:
ALLAHin mucizeleri coktur.
ALLAHAa sonsuzca sukurler olsunki sizede nasip etti. ins tum kardeslerimiz boyle mujdelerini verecekler ben inaniyorum.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119:

canımmmmmm çok saol yerim senin oğlunu bennnnnnn :16:
arkadaş geleceğini duyunca sizin minikler tepki vermeye başlamış :1:
flzaskta senin haberini aldığımdan beri başladı kıpır kıpır dedi :1:
rabbim çok büyük ummadığım bi anda nasip etti bize bu mutluluğu hemde doğal yoldan :16::16::16:

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözleriniz aydin olsunnnnn....:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Ya inanamiyorum nasil bir mucize buuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46:
Allahima binlerce kez sükürler olsunnnnn....
Sonunda yaptigin iyiliklerin ve beklemenin müfakatini aldin Rabbime sonsuz sükürler olsun...
Ayy agliyorum ya cok mutlu oldummmmmm....
Babacigina umut dolu müjde ile geldi minik yavrucakkkkkkkk....:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
Ay canim ne yazacagimi sasirdim sacmaladiysam kusura bakma.......
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol yarenimmmmmmmmmm canımmmmmm bende anlamadımmmmmmm hala nasıl oldu diyorum :52:
saol bitanemmmmmm çok dua ettiniz bizim için sonunda güldü yüzümüz :16:
babasına nasibine geldi inci tanem zaten çok inanıyorum buna :16:
ne saçmalaması bitanemmmmmmmm ne güzel yazmışsın mutluluğuma mutluluk katıyorsunuz allah hepinizden razı olsun :70:

baharımmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm
Allahım nasıl sevindim anlatamam :52::52::52::52:
Rabbim ne büyük hemen hepimizin içinden geçtiği gibi normal yoldan nasip etti Rabbim :16::16::16:
ağustosa kadar bile bekletmeden bu güzel haberi almanızı nasip etti yaradan şükürler olsun
Allahım tamamına erdirsin bitanem sağlıkla kucağınıza alın inşallah evladınızı
gerçekten çok güzel bi haber oldu bugün bu :62::62::62::62:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

nursenimmmmmm dediğiniz gibi doğal yoldan geldi kuzum en çok buna şaşırıyorum...
hepinizin söylediği gerçek oldu sonunda :49:
evet canım ben aman eylüle kalmasın ağustos sonunda transferim olsun diye gün sayarken rabbim göndermiş meleğimi haberim yok...
şükürler olsun :16::16::16:

hayırlı cumalar kızlar...
baharım nasılsın dün hiç aklımdan çıkmadın ve tabi bugünde:)
canım benim tadını çıkart bol bol kendine dikkat et dinlen pazartesi keseciği de gördüm mü tamamdır inşallah:)

canlarım yarın bursa5816 arkadaşımız gamze42 arkadaşımız daha kimler var bilmiyorum kpss sınavına girecekler,bu kpss illetinden inşallah tez zamnda kurtulurlar ya bugün hayırlı gün dua edelim bol bol onlar için..

bu arada farklı bir heyecanım da var benim pazartesi istanbul yolcusuyuz bakalım bir gelişme var mı 3 aydır tedavideyiz 40 gündür de ersel beyin ilaçlarını kullanıyoruz..
inşallah şifa olmuştur eşime çok heyecanlıyım dua edin ne olur...

hayırlı cumalar canımmmmm :70:
iyiyim canım kahvaltımızı yaptık şimdi mutluluğumuza mutluluk katan teyzelerimize cevap yazıyoruz :16:
aminnnn canım inş kese ve kalp atışı süreçlerinide hayırlısıyla atlatırız :16:
inş ikisininde sınavı çok iyi geçer hayırlısıyla kavuşurlar öğrencilerine :16::16::16:
allah emeklerinizin karşılığını versin canım dualarım sizinle :16:

Selam kızlar hepınızın cuması mubarek olsun ınsallah tedavıdekı arkdaslar ınsallah cok cok guzel sonuclar alırsınızda bu topıgın halayı hıc bıtmez bahar ayagını surmeye devam et canım rabbım tum arkadaslara mucızelerını yollasın :) kızlar bız pasamla cok ıyıyız elhamdulıllah sag tarafıma hıc uyutmaz benı tekmeyı basıyo beyfendı :55: Ayın 17 de seker yuklemesı yapılacak haa bırde bugun gıdıp besık bakıcaz kızlar oyle heycanlıyımkııı bebek arabası pusetı ayyy cok guzel bır duyguu sonunda cok sukur rabbım banada nasıb ettı o bebek magazalarına gonlumce gırıp cıkıyorum kızlar allahım ınsallah sızlerede en kısa zamanda nasıb eder , erken degılmı dıye sordugunuzu duyar gıbıyım kızlar burda bır ay boyunca ındırım var avrupa genelınde ındırım ayı cok makul fıyatlara gelyor oyuzden alısverısımı sımdıden yapayım dıyorum zaten sımdıye kadar zor tutuyodum kendımı :9::9::9::9: Neyse kızlar benden bukadar pasamı yalnız bırakmayın cabucak gelsın arkadasları :22::22::8::4:

hayırlı cumalar canımmmmm :70:
iyiyim canım kahvaltımızı yaptık şimdi mutluluğumuza mutluluk katan teyzelerimize cevap yazıyoruz :16:
aminnnn canım inş kese ve kalp atışı süreçlerinide hayırlısıyla atlatırız :16:
inş ikisininde sınavı çok iyi geçer hayırlısıyla kavuşurlar öğrencilerine :16::16::16:
allah emeklerinizin karşılığını versin canım dualarım sizinle :16:

ay ay annesiyle kahvaltı mı yapmış :)) ne güzel bir duygudur eşine şifa ,evine huzur mutluluk getirsin küçük fındığım..
inşallah canım pazartesi minicik kalbinin atışlarını da duyarsın .
duaların için de ALLAH razı olsun canım

bugün bizim hprex kapsül bitiyor
az önce ersel beyle görüştüm yarın leydin ge geçiyoruz hprex gibi öğle yemeğinden 2 saat sonra 1 çay kaşığı su ile alınacak
sperm tahlili yaptıralımmı diye sordum şuan erken leyding olmadan olmaz dedi
en azından 40-45 gün sonra dedi
bende duramıyorum eşime illa yaptıralım diyorum ramazan girmeden pazartesi yaptır dedim ama
malesef adam bir türlü perhize girmiyor
en az 1 ay daha nasıl sabrederim bilmiyorum
şu spermleri bizde bir görsek anca ozaman derin bir nefes alabilcem...:18::18:

canım bitsin iaçlar daha olumlu sonuçlar alırsınız inşallah ,ersel bey bana sorun test yaptırırken demişti bize de fakat bizim de hocayla kontrolümüz olduğu için biraz erken olacak galiba.leydinge başlayı bir hafta oldu bizim de .
inşallah hepimizin yüzü güler şu mübarek ayların hürmetine..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:baharım birtanem Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah sabrının mükafatını aldın şükürler olsun mucizemiz geldi demek tamda zamanında Rabbimin hikmetine sual olunmazmış.şükürler olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin Rabbim:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol tatlımmmmmmm dünkü sesin hala kulaklarımda :1:
dediğin gibi tam zamanında geldi zanım tuttu tutmadı stresini yaşatmadı bebişim bize :16:
darısı senin başına inş :16:
bekletme bizi hemen hallet rapor işini hayırlısıyla başla yeniden tedavineeee :34:

canım ya çok sevindim inan en çokta neye sevindim biliyormusun :1::1::1:
istanbul'a gelip histereskopi yapmamana sana gerek yok demiştim hemde diğer yandan dua ediyordum
yol boyunca hep dua ettim ve seni düşündüm demekki Rabbim duamızı kabul etti seni istanbul'a gelmekten
ve bunca eziyet çekip para harcamaktan ve en önemlisi tüpbebek yaptırmaktan kurtardı:16::16::16:
canım bende arkadaşım biran evvel hamilelik takvimi yapsın çok yakışacak bunu hakketti diyordum takvimi görünce sırıtmaya başladım:1::1::1:hadi inşallah kesesinide görceksiniz kalp atışlarınıda duyacaksınız :49:
yemeğini ye canım ama akşam gelde halaylarımıza devam edelim 40gün 40gece sürdürücez sevincimizi bunca sıkıntıdan sonra hakkettik sanırım:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım inan ki benim gözümde hiç bişeyin değeri yoktu drum neyi önerdiyse onu yaptıracaktım sana da söylemiştim hatta...
toplamda en kısdığımız halde bile tedavi bize en az 6-6,5 bine patlayacaktı...
git gel yazın sıcağında geçen seneki sıkıntıları çekecektik ama hiç biri gözümde değildi...
yeterki bebişim sağlıcakla gelsin babasına şifa olsun diyordum şükürler olsun doğal yoldan geldi tüm sıkıntılardan kurtardı bizi :16:
aminnnnnnnnn canım keseyide görürüz kalp atışlarınıda duyarız inşşşş :16::16::16:
demek kırk gün kırk gece sürecek haaaaaaa canım benim ozaman hobaaaaaaaaa :64::64::64:

flzaşk canım yarın büyük gün bebişimizin cinsiyetini öğrenicekmişsin inşallah gösterir kendini.bu arada söyliyeyim senin paşan olacak baharımında kızı olacak demedi demeyin.bekleyin arkanızdan gelicez ben ve cemrem:9::9::9:sen baharla bende cemremle 40larımız karışıcak inşallah:1::1::1:

canım flzaskın bebişi göstermemiş kendini ama dr ...... olabilir demiş ben söylemem ama süpriz :1:
hadi tatlım sıra sizde spermler varken arayı açmayın :49::49:

gözün aydın Rabbim mucizesini gösterdi
hemen halaya başlıyorum :52: 64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Allah hepimize göstersin inşallah :49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkürler canımmmmmmm ooohhhhh ne çok halay çektik :64:
darısı başına canım verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız inş :16::16::16:

nurusimacım sana katılıyorum halaya devam
:64::64::64::64::64::64::64::64:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
inşallah keseyide görürsünüz
darısı isteyen herkese hepimize inşallah

aminnnnnnnnnn canım inş pazartesi günü güzel haberi veririm sizeeeeeee :16::16::16:

Çok ama çok sevindim bahar. Allah tamamına erdirsin bu mutlu haberde eşine ve sana moral olsun inşallah darısıda diğer arkadaşların başına.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam. Şimdi sen böyle hamiş oldun ya bizlerede umut oldun walla. allah kucağına aldırmayı da nasip etsin. bi bir haftadır giremiyordum foruma dün girdim yaklaşık 30 sayfa yazmışsınız hepisini okudum ama kimin derdi neydi karıştırıyorum kusura bakmayın baharcım canım sizde sorun neydi geldiğinde bi yazabilirmisin.( şuan şirketteyim ve pc acayip yavaş internette gezinmek ölüm bununla yoksa bakıcam geçmişteki sayfalara tekrardan)
Neyse canım geldiğinde yazarsın ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah.

allah razı olsun canım işte herşey rabbimin taktiri...
geen sene temmuzda ilk tüp bebek tedavime başladım...
herşey yolundaydı 1. kalite embriyo transferi yapıldı okadar dikkat ettim ki kendime ama sonuç negatifti...
şimdi eşimin sağlık problemine kafamıza vermişken ve onca harekete rağmen bebişim benimleymiş :16:
zamnı şimdiymiş babasına şifa olmak için gelmiş demekki :16:
canım benim eşimin sperm sayısında bi problem yoktu eşim 2 kere kanser tedavisi gördü...
ilk tedavisinden sonra sperm sayısı 1 ml de 86,5 milyondu...
ama 2. tedavisinden sonra azosperm oldu...
2,5 sene sonra tekrar çıkış başladı 1-2 tane derken en son geçen sene 8 ağustosta opu günü yapılan testte 14 milyon sperm görüldü...
biz azodan kurtulmuştuk ama doğal yoldan bi türlü olmuyordu 1 senedir bi beklentimizde kalmamıştı artık süpriz oldu bize :52:
darısı sizin başınıza inş :16::16::16:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucizeeeeeeeeeee
Allah'ıma şükürler olsun.....tam zamanında babası için gönderildi meleğin canım.
telefonda çığlıklarım eksik kaldı topiğede atayım dedimmmmmmmmmmmmmm
canım Rabbim sabrıyın mükafatını sana kat kat verdi.
inş canım 9 ay sonra kucağına almayı da nasip eder YÜCE RABBİM.
dualarım seninle tatlım inş keseyi de kalp atışlarını da duyacaksın .
darısı hepimizin başına olsun.
haydin halayaaaa .:64::64::64::64::64::64::64::64:

pıtırcığımmmmmmmm evet meleğim babası için gönderildiiiiiii :16:
saol canım dualarını eksik etme sende benim dualarımdasın :70:

Canim benim cooooookkkk sevindim bu kadar sikintinin uzerine ey buyuk allahim sen nelere kadirsin.sikintilarini okudugumda inan cok uzulmustum bu kadarina ben dayanamzdim bile dedim ve cok dua ettim ve dogal yoldan hamile oldugjnu okudum inan icimden bir ses de bu sikintilarin ardi guzel olacak diyordu cok sukur sen de kucagina alirsin bebisini insallah canim tekrar hayirli olsun....

hayalim çok saol hep dedim içimde bi ferahlık var diye demekki meleğime işaretmiş...
polyanacılık oynuyorum belki ama sonunda güzel şeyler olacak inanıyorum yazmıştım şükürler olsun inandığım gibi oldu :16:
duaların için çok saol canım...
sanırım bebişin doğmuş allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün inş :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:baharımın haberini duyunca dayanamadım canım arkadaşım okadar cok sevindim ki anlatamam telefonla konuştuğumuzdan beri içim içime sığmıyor rabbim kucağına almayı nasip etsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
uzun zamandır girmiyordum bahardan güzel haberlerinizi :nazar::nazar::nazar: filizim sanada maşallah :49::49::49::49:

canım dün sen arayınca haberi aldın sandım telde duyunca nasıl sevindin bitanem benim :70:
ben hep senden bekliyordum bu haberi...
ama inanıyorum en kısa zamanda senden de alıcaz güzel haberi :49:

Baharcigim gözün aydin canimmmmmmm.. Harika bir haber bu.
Müjden sevinc gözyaslarina bogdu beni. Rabbim sana ve bize bu günleride gösterdi cok sükür. Uzun zamandir bekliyorduk bu haberi tüm topikce.
Yavrun tüm karanlik ve sıkıntılı günlerınize güneş gıbı dogar inşallah..

Hamılelık takvımının cok yakıstıgını bende söylemeden geçemeyeğımmm

saol hasretcimmmmm kıyamam ben sana hepiniz gözyaşlarına boğuldunuz...
hepiniz çok değerlisiniz benim için :70:
inş herşey dilediğiniz gibi olur dualarım seninleeeeee :16::16::16:

Çok ama çok sevindim bahar. Allah tamamına erdirsin bu mutlu haberde eşine ve sana moral olsun inşallah darısıda diğer arkadaşların başına.:nazar::nazar::nazar::nazar:

saol canım allah razı olsun inş sonuna kadar devam eder :16:
canım buarada senin bebişinin cinsiyeti ne tabloda yok merak ediyorum :1:

oda sicakligi max kac olabilir acaba
bizim burda hava 30-35 arasi
oda sicakligi bozamazmi uffff kafam karisti napicam simdi

lamyaycığım bizim buralarda çok sıcak öyle böyle değil.35 üzeri yani.bende ilaçlar gelince pregnly ile birlikte dolaba koydum.sonra aklıma takıldı.çünkü pergnlyler soğuk zincir yani buz torbalarındaydı ama menegonlar normal kutudaydı.sonra eşime eczacıyı arattım eczacı dolapta nemlenme yapıp ilaç bozulabilir demiş.merdiven altı veya kiler gibi gün ışığı almayan yerde muhafaza edilmeliymiş.bizde öyle yaptık canım.

öncelikle herkese hayırlı akşamlar Allahın selamı üzerinize olsun raporumuz bitti ve bebişlerle işe başladık başlayalı sizleri çok merak etmeme rağmen fırsat bulup netin başına geçemedim o kadar tenbellikten sonra çalışmak ve hamilelik beni çok zorladı akşamları gelir gelmez uyuyup kalmışız şükürler olsun şimdilik tempoya ayak uydurduk .....
baharrrrrrrrrr canım kardeşim gözün aydın olsun bu kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzel bir duygu ,ilk hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl duygulandım sa şimdide aynen öyleyim:43::43::43:eşinide senide gönülden kutluyorum.senden güzel haberler alınca bir oh çekecem demiştim şimdi sırasıdır OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BE :16: hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,Allahım bu güzelliği buradaki tüm kardeşlerime nasip etsin inş.
ALLAHIM HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN ,BEBKLERİMİZ EVLERİMİZE GÜNEŞ GİBİ DOĞSUN:emir_bebek::emir_bebek:

canımmmmm çok saol rabbim sabrımızın inancımızın karılığını bebişimizle verdi :16:
sağlıcakla kucağımıza da alırız inş :16::16::16:
bebişlerinle bize dua et teyzesiiiiiiiiii sizi seviyoruz :16::16::16:

canım hayırlısı ile kese ve kalp atışınıda duyarsınız inş. .ben hamile olduğumu anneler gününde öğrendim o günü asla unutmam ...seni hiç görmedim ama burada gönül kardeşi dua kardeşi olduk ve bunu hakettiğinize gönülden inanıyorum en kötü gününüz böyle olsun bu mutluluğunuz hiç bitmesin .bizlerde çok büyük süpriz ve moral oldun .bebişinin ismi süpriz yumurta :emir_bebek:

aminnnnnnnnn canım inş heyecala pazartesi saat 6yı bekliyorum şimdi :16:
canım gerçekten bizler burda kardeş olduk kim diğeri için hamile haberini alınca bukadar ağlar sevinç gözyaşları dökerki...
ancak yürekten birbirine bağlı gerçek dostlar kardeşler...
allah hepinizden razı olsun...
evet ya süpriz yumurta o :52:

neyazmalı,nasıl yazmalı hiç bilmiyorum.bildiğim bir şey var rabbim çok büyük.elhamdüllilah.sen ne büyüksün rabbim.şuan ağlıyorum.ama şükürler olsun ki sevinçten.ben sana hep dedim sen bir gün süpriz yapacan bize diye.bu haberi verdirene binlerce şükürler olsun.kalbinin güzelliği,inancının sağlamlığı,eşine olan sonsuz desteğin sayesinde oldu hep.
seni çooook tebrik ediyorum.rabbim eşine de sanada çok zor imtihan verdi ama şükürler olsun siz bu imtihanı en iyi şekilde verdiniz.şuan sana sarılmak istiyorum.rabbim eşinide senide mücizeni de korusun.hep aklımdaydın,sana birşey yazamaya bile çekiniyordum,

sevalimmmmmmmmmm bitanem benimmmmmmmmmm :70:
seni tanıdğım gün dün gibi aklımda nasıl sevinmiştin beni tanıdığına...
benim umudumsun demiştin şimdide öyle olsun en kısa zamanda inş sende önce spermleri görüceksin sonrada :49:
öyle şeyler yazmışsın ki ağlatacaksın şimdi beni :5:
dualarını eksik etme bitanemmmmmmm :16:

günaydın güzel arkadaşlarım.
dünkü baharımızın güzel haberinden sonra hala sevinç sarhoşuyum.
eminim hepimiz öyleyiz.Baharımın mutluluğunu tahmin bile edemiyorum.rabbim bir ömür boyu daim etsin inş.
Filizim sende bebişinin cinsiyetini öğrenecekmişsin.hayırlısı olsun inş.
hep güzel haber alıp verelim inş.hepinizi çok seviyorum çooooooooook
ha bende halaya katılım dımı.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım çok mutluyum ama bugün biraz daha sakinim sanki eşimde ki şaşkınlık bana geçti :1:
aminnnnnn canım inş hepimiz ömür boyu mutlu oluruz :16::16::16:

Back
X