Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcığım hamileliğin beni çok ama çok sevindirdi.inanırmısın siz geçen sene tüp bebek tedavisi görürken kendimce diyordum neden tedavi oluyor onun zaten olacak diyordum.doğal yoldan hamile olmanın güzelliğini şimdi anlıyorsundur arkadaşım.rabbim sizi zorlu yollardan kurtardığı gibi bizide kurtaracak inşallah.iğne ilaç yok tese yok rapor demeden yatıp kalksam hamile kalsam ne güzel olur.duam en son çare tüpbebek olsun diye.insanın bebeğinin yatak odasında olması kadar güzel bir şey yoktur herhalde.kaçıncı kalite kaçıncı gün emriyosu bilmeden karnında büyür bebeğin inşallah arkadaşım.bizim gibi umutsuz vakalarada dualarında yer ver arkadaşım.

baharım sen hamilemisin:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Oyy oyy çokkkkkkk güzel bir haber rabbim ne büyüksün :16:
çok sevindimm ağlıyorummmm gülüyorumm deli gibi mutluyumm
allhım çok büyüksün bu topik bu haberi çok bekledi
hep söylüyürduk mucizen normal yoldan gelecek diyee
sende yazdın hamileyim diyeee hayaller gerçek olduuu
sabrının karşılığını aldın çok hakettin rabbim evinizden böyle güzel günleri eksik etmesin allahın izniyle herşey geride kalacak mucizen çok uğurlu gelecek babasına şifa olacak
hadi halaya baharın halayuını çekiyoruz hala şoktayım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

esmacımmmmmmmmm öyleyim şükürler olsunnnnnnnnnnn :nazar:
canım arkadaşımmmm çok saol aynı mutluluğu sizlerde tadarsınız inş :16::16::16:

flzaskkımm nasılsın bebeğimm
bebişin nasıl yarın kontrolün varmış bende erkek hissediyorum sağlıklı olsunda
canımm baharda hamile haa hala şoktayım çok mutlu oldum geçen sene birlikte hamile olmayı istiyordunuz bu seneye kısmetmiş birbirinizin peşini bırakmıyorsunuz :1::1::1:

esmacımmmmmmm evet geçen sene nasip olmamıştı ama bu sene arka arkaya hamiş olmak nasip oldu flzaskcımla :49::49:
sizde bizim peşimizi bırakmayın tamam mı :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

cnm ya bugün sağolsun filizimin sayesinde güzel haberini almak bizede nasip oldu.. kız bugün anladığım kadarıyla topiğin bütün kızlarını ağlatmış senin bebek ;))) hey maşallah çok mutlu oldum sizin adınıza inş. sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün yavrunu... halay zamanı ;) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62:
darısı hepimize inş...

evet teyzesi herkesi ağlattı inci tanemmmmmm :1:
döktüğümüz gözyaşları hep sevinçten olsun inş :16:
amin canım allah razı olsun darısı senin başına dondiriğini bırakma oralarda bi başına annesi :emir_bebek::16:

hamilelik takviminde, hamileliğinde hayırlı olsun ;)):49:

saol tatlımmmmm geçen sene hamilelik takvimi çıkınca ne heveslenmişti yapabilmek için bugüne nasipmiş :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar: AYYYYYYYYYYYY MASALLAAAAHHHHH BU NEGUZEL BIR MUCIZE BU NE GUZEL BIR HABER AY SOK OLDUM AMA COK DUA ETMISTIM COK SUKUR DUALARIMIZ KABUL OLDU RABBIM SENIN MELEGINI SONUNDA NASIB ETTII COK SUKUR SENIN SEVINCINI TAHMIN EDEBILIYORUM CANIM AYYYYYYYYY SUPER BIR HABERRR AY VALLA GOZYASLARIMA HAKIM OLAMADIM YAA KENDI HAMILELIGIM KADAR SEVINDIM MASALLAH :nazar: DARISI BURDAKI ARKADASLARIN BASINA RABBIM HERKESE EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN , COK SUKUR YAA BAHAR ALLAHIM 9 AY BOYUNCA SAGSALIM BIR GEBELIK NASIB ETSIN SONRADA SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH HADI BAKALIM SENDE HAMISLER KERVANINA KATILDIN COK SUKUR :49::49::49: BU ARADA HAMIS TAKVIMINI SEVSINLER NEDE CO YAKISMIS :9::9: AYYY HALA SOKTAYIM :52:

duaların için çok saol enfalimmmmm :70:
hiç beklemediğimiz bi anda gelince herkesi şoke etti benim bıdık :1:
inş hamileliğim sizin gibi hayırlısıyla devam eder :16:
dualarını eksik etme canım daha çok duaya ihtiyacımız var...
saol tatlım yakışmış değil mi :1:
inş tüm arkadaşlarımız ekler bu takvimi :16::16::16:

Ayyy saskınlıktan halayımı unuttum dur bı ucundan bende tutunayım kızlaarrrr , :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ohhhhhhhhhhhh :64::64::64::64::64::64::64::64:

Mutlulugun daim olsun canım..
Ben de stresten uyuyamadim sabaha kadar..
Kan verdim yarım saat önce. Heyecanla sonuç bekliyoruz. Şişkinlik olduğu için bir de tam sayımı için kan aldılar diğer kolundan. Nedendir bilmem içime bi karamsarlik,umutsuzluk çöktü :((
İnşallah sonuç güzel çıkar.

hadi bakalım inş hayırlı haberler alırsın canım genelde 2 saatte çıkıyor sonuçlar...
allah yüzünüzü güldürür inş :16:
umudunu kaybetme canım her şerde bi hayır vardır bunuda unutma olur mu :34:

İnşallah bu gün güzel haberler alırız da, tam bir yıl önce hayata küsmek üzere olduğum bir anda senin bana umut oldugun gibi
biz de Kanser illeti yüzünden bir umut ışığı arayan kardeşlerimize umut oluruz.
Her ne kadar burada fazla paylaşımda bulunmamış olsam da senin, sizlerin bendeki yeriniz inanılmaz büyük.
Dilerim rabbim hepimizin yüzünü güldürür :))

canım benim aynı acıları yaşamıştık sizinle...
eşlerimiz kanser gibi bi illeti atlatmıştı çok şükür ama azo derdi sarmıştı başımızı...
biz seninle tanıştığımızda çoktan yenmiştik azoyu bak sizde yendiniz artık sperm çıkışı devam ediyor :46:
inş :49: de olacaksın tüm sıkıntılar geride kalacak :16::16::16:

baharcım cok sevındım canım Rabbim mucizesini gösterdi çok şükür.. inşallah keseyı de göreceksınız hayırlısıyla canımm gercekten eşimde bende çok sevindik..
kızlar, eşimde cumartesı test yatıracak nolur dualarınızı bızdende eksık etmeyın gelişmeler görelım bızde :( çok streslıyım eşime bellı etmekte ıstemıyorum ama genede korkuyorum ya gene 0 ları gorursek dıe:((

saol canım amin inşpazartesi güzel haberler alırız :16:
inş bu test sonucunda spermcikleri görürsünüz canım :16::16::16:

canım gözün aydın çok sevindimm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

saol tatlım darısı başına...
özelden mesajını aldım nezaman istersen konuşabiliriz tatlım kaydettim telini :34:

baharrrr günaydın arkadaşımm ne güzel bi haber ya buuu şok ettin bizi : ) Allahım nelere kadir o isterse neler olur sende bir örneğisin bunun sağsalim kucağına al inşallhhh hayırlı uğurlu sağlıklı ve umut olsun size

süpriz yaptı sizede bana da teyzesi :9::9::9:
öyle canım allah yüzümüze güldü sizlerede nasip olru inş :16:

Canımmm... Ya Rabbim çok büyük ben ne demiştim, her zorluktan sonra bir kolaylık. Rabbimize Hamd olsun. Allah eşine ve sana mucizesini gönderdi. Maşallah 41 kere, ay vallahi öyle sevindim ki anlatamam :)))):52::52:

evet canım demiştin bende çok inanıyordum buna ve gerçek oldu...
darısı senin başına tatlım :70:

baharım bebekim benimmm :54:
Valla akşam durup durup aklıma geldin hemen gözlerim doldu:43: yanında olmak istedim. sevincini paylaşmak.
Bunu çok hakediyordun. Allah gönlüne göre verdi. Bundan sonrası dahada çook güzel olacak allahın izniyle inşallah bitanem.
Eşime anlattım o bile o kadar sevindiki.Kendisi için umutlandı bi kere daha.hatta 2 haftadır nerdeyse bitkisel hiçbişey kullanmazken dün akşam içmeye başladı. Buda beni sevindirdi.
Akşam rüyamada girdin. Sarılıp seviniyorduk ağlaşıyorduk.
İnşallah Bi fırsat bulsamda senin yanına gelebilsem görebilsem seni ilk hamiş halini.

yanımda olsaydın keşke tatlımmmmm ama inanın hepinizin sevincini yanımdaymışsınız gibi hissettim :70:
eşinede umut olduğumuza sevindim...
onca verilen emek boşa çıkmayacak güzel sonuçlar alacaksınız sizde inanıyorum :16:
rüyanda hayra çıksın canım çık gel bigün beklerim :29:

BAHAR BAHAR BAHARRRRRRRRRRRRRRRR Şimdi Esra söyledi inanamadım ya bu bir mucize canım gerçekten büyük bir mucize hemde . Nasıl sevindim anlatamam canım arkadaşım Rabbim yüzüne baktı dualarını boş çevirmedi gördün mü .
Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin torunlarını sevdirsin inşlllllllllllllllllllllllllllllll geçen sene bu zamanlarda Tüp tedavisinde acabalarla dolu iken bu sene aynı ayda bu haberi almak ne büyük mutluluk tatlımmmmmmmm . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşllllllllllllllllllllllllll kimsenin kucağını boş bırakmasın . uzun zamandır girmiyordum bir girdim senin hamilelik haberini aldım Rabbim ne büyüksün sen . Ağlattın beni yaa :49::29::29::49::49::49::49:

aselim diğer topikteki yazınıda gördüm çok saol canım benim :70:
geçen sene ne umutlarla başladık tedavilerimize kimimiz sevindik kimimiz üzüldük...
bende 1 sene sonra katıldım hamişlerimizin arasına :16:
inş en kısa zamanda senin güzel haberlerinide alırız canım...
sağlık problemlerinide biliyorum inş herşey yoluna girer rabbim şifa verir dualarımdasınnnnnnn :16::16::16:

gozunaydi canim cok sevindim ya cidden bir mucize bu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol canım benimmmmmmmmmm :16::16::16:

baharcığım hamileliğin beni çok ama çok sevindirdi.inanırmısın siz geçen sene tüp bebek tedavisi görürken kendimce diyordum neden tedavi oluyor onun zaten olacak diyordum.doğal yoldan hamile olmanın güzelliğini şimdi anlıyorsundur arkadaşım.rabbim sizi zorlu yollardan kurtardığı gibi bizide kurtaracak inşallah.iğne ilaç yok tese yok rapor demeden yatıp kalksam hamile kalsam ne güzel olur.duam en son çare tüpbebek olsun diye.insanın bebeğinin yatak odasında olması kadar güzel bir şey yoktur herhalde.kaçıncı kalite kaçıncı gün emriyosu bilmeden karnında büyür bebeğin inşallah arkadaşım.bizim gibi umutsuz vakalarada dualarında yer ver arkadaşım.

canım bana geçen sene bazı arkadaşlarım demişti acele etmeyin sizin doğal yoldan olacak diye...
ama benim doğal yoldan olmasını bekleyecek gücüm yoktu...
herşeyin bi zamanı varmış bizede şimdi nasip oldu :16:
dua etmez miyim canım allahım sizlerede yaşatsın bu anları inş :16::16::16:

Biz geldikkkkkkk minik kuzumlaaaaaa teyzeleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
herşey yolunda maaşallah büyümüş kuzum iyice.:16::16::16:
her giddiğimde şaşırıyorummm :52::52::52:
ikili testimiz yapıldı ense ölçüm iyi ama bide kan testi verdim onun sonucunu bekliyoruz 3-4 gün içinde çıkarmış.
ulun hoca beni arıycakmış.
bebeğim kendini göstermedi..ama doktor kıza benziyo dedi. kesin olmamakla beraber ..,
1 ay sonra daha net olur dedi.
benim için fark etmiyor sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsunda..
minik bi kızım olsun..:8: süslü süslü giydirim.:21::21::21:
hamile kalmadan önce hep erkek istiyodum .
ama hamile kaldıktan sonra nedense kafamda bu durum çok net değildi.
rüyamda kız çocuğu görmüştüm çünkü o yüzden kız olucak gibi geliyodu.
bakalım bi dahaki kontrolde kesinleşir herhalde.
Rabbim çok şükür bugünleri gösterdiya önemli olan evlat hasretimiz dinsin..
ne fark ederki erkek kızz..Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları..:26::26:

esmacımmmmmmmmm öyleyim şükürler olsunnnnnnnnnnn :nazar:
canım arkadaşımmmm çok saol aynı mutluluğu sizlerde tadarsınız inş :16::16::16:

esmacımmmmmmm evet geçen sene nasip olmamıştı ama bu sene arka arkaya hamiş olmak nasip oldu flzaskcımla :49::49:
sizde bizim peşimizi bırakmayın tamam mı :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

evet teyzesi herkesi ağlattı inci tanemmmmmm :1:
döktüğümüz gözyaşları hep sevinçten olsun inş :16:
amin canım allah razı olsun darısı senin başına dondiriğini bırakma oralarda bi başına annesi :emir_bebek::16:

saol tatlımmmmm geçen sene hamilelik takvimi çıkınca ne heveslenmişti yapabilmek için bugüne nasipmiş :16::16::16:

canımmm dün soktaydım hiç beklemiyordum bugün herşeyin farkındayım hayal değil gerçekmiş:1:
RABBİM in mucizesi beklenmedik zamanda geldi böyle süprizlere çok ihtiyacımız vardı arkası gelir İNŞALLAH
eşine umut olur yavrun İNŞALLAH hala cümleleri toparlayamıyorumm sevinçten dualarımız kabul oldu daha ne denir kii
ALLAHIm bizleri imtihan ediyor sen çoğu imtihanı başarıyla geçtin sabrının yardım severliğinin eşine olan sevginin mükafatını aldın:49::49::49::49::49::49::49:
daha çokkk güzel haberler vereceksin İNŞALLAH
canımm hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bizler için bizde yaşayalım İNŞALLAH :16:

canım benim aynı acıları yaşamıştık sizinle...
eşlerimiz kanser gibi bi illeti atlatmıştı çok şükür ama azo derdi sarmıştı başımızı...
biz seninle tanıştığımızda çoktan yenmiştik azoyu bak sizde yendiniz artık sperm çıkışı devam ediyor :46:
inş :49: de olacaksın tüm sıkıntılar geride kalacak :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar hamileyimmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ve muhtemelen ikiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
transferin 10. günü ve sonuç: 425
YÜCE RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
İSTEYEN HERKES BU HABERİ ALSIN VE BİZİM GİBİ ÇILDIRSIN
:52::52::52::52::52:

Biz geldikkkkkkk minik kuzumlaaaaaa teyzeleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ikili testimiz yapıldı ense ölçüm iyi ama bide kan testi verdim onun sonucunu bekliyoruz 3-4 gün içinde çıkarmış.
bebeğim kendini göstermedi..ama doktor kıza benziyo dedi. kesin olmamakla beraber ..,

Hoşgeldiniz şekerler bakalım.:23:
Biliyormusun benim içimden de hep kız geçiyor çünkü bir yere mevlüde gittiğimde sana benzeyen biri vardı ve yanında minik bir kızı vardı ama inanırmısın o kız sana çok benziyordu.Seni tanımıyorum ama sadece facedeki fotoğraflarından biliyorum.
İçimden bir ah geçirdim.Filizciğiminde bir kızı olsa ona ne kadar çok yakışırdı.O hafta sen hamile haberini aldın.:1:
O yüzden meleğin seni şaşırtmazsa kız bence.:8::8:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar hamileyimmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ve muhtemelen ikiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

:nazar::nazar::nazar: canımmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn :52::52::52:
ayyyyyyyyy çok güzel bi haber bu nasıl mutlu oldum anlatamammmmmmmmmmmmm :46::46::46::21::21::21::32::32::32:
evet canım 10. günün olmasına rağmen değerin çok yüksek büyük ihtimal ikiz :emir_bebek::emir_bebek: :62::62::62:
şükürler olsun üst üste güzel haberler geliyor topiğimizeeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Hoşgeldiniz şekerler bakalım.:23:
Biliyormusun benim içimden de hep kız geçiyor çünkü bir yere mevlüde gittiğimde sana benzeyen biri vardı ve yanında minik bir kızı vardı ama inanırmısın o kız sana çok benziyordu.Seni tanımıyorum ama sadece facedeki fotoğraflarından biliyorum.
İçimden bir ah geçirdim.Filizciğiminde bir kızı olsa ona ne kadar çok yakışırdı.O hafta sen hamile haberini aldın.:1:
O yüzden meleğin seni şaşırtmazsa kız bence.:8::8:

Hoşbuldukk cnmm benimm:16:
yaa bana benzetmiştin demek o minik kızı..:16::16:
ahh cnm ya Rabbim bugünleri inşallah sizlerede yaşatsın ..
o kadar istiyorumki hepinizin sırayla böyle haberlerini alsam ..
benden mutlusu olamaz...
ben evlendiğim ilk zamanlar hep kız istiyodum.
ama geçen sene nasıl olduysa erkek bebeklere sempati duymaya başladım.
ama hamile kaldıktan sonra bişey hissetmiyodum ama gördüğüm rüyada beni etkilemişti.
Hayırlısı olsun.

Yuppiiiii Çok güzel ve mutlu bir haber daha.:46:
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.:16:
Bu baharımın uğuru olsa gerek.:34:
Veee çok şükür ki bir azolu daha aramızdan ayrıldı.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

:nazar::nazar::nazar: canımmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn :52::52::52:
ayyyyyyyyy çok güzel bi haber bu nasıl mutlu oldum anlatamammmmmmmmmmmmm :46::46::46::21::21::21::32::32::32:
evet canım 10. günün olmasına rağmen değerin çok yüksek büyük ihtimal ikiz :emir_bebek::emir_bebek: :62::62::62:
şükürler olsun üst üste güzel haberler geliyor topiğimizeeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımm yaaa hala o kadar şaşkınım ki..
hani zaten tüp bebek, bi şekilde sonuç bekliyorduk ama içimde hep bi "acaba" vardı..
Sen benim uğurumsun..
buna iyice inendım artık..
gece sevinçten çılgına döndüm senin adına..
Yüce Rabbim bu gün bana nasip etti bu güzel haberle çıldırmayı..
Dilerim topikte olan olmayan, dileyen herkesin önce göbişini ve sonra kucağını doldursun Rabiim..
canım senin sat ne zaman, ne kadarlık hamilesin yani?
dr' a sormayı unuttum hakkaten ben ne kadarlık hamileyim ki aceba??
sat:9 haziran transfer 26 haziran. hangisine göre hesap yapılıyo??

Gözün aydın cnmmmmmm maaşallah değerin çok iyi.:nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52:
Rabbim tamamına edirsin..:26::26::26:

canım dayanamadım merak edip aradım haberini aldım telde tebrik ettim ama burdan da yazayım dedim :1:
gözün aydın tatlımmmmm herşey yolunda çok şükür sağlıcakla gelsin kuzun inşşşşşşşşş :16::16::16:

canımmm dün soktaydım hiç beklemiyordum bugün herşeyin farkındayım hayal değil gerçekmiş:1:
RABBİM in mucizesi beklenmedik zamanda geldi böyle süprizlere çok ihtiyacımız vardı arkası gelir İNŞALLAH
eşine umut olur yavrun İNŞALLAH hala cümleleri toparlayamıyorumm sevinçten dualarımız kabul oldu daha ne denir kii
ALLAHIm bizleri imtihan ediyor sen çoğu imtihanı başarıyla geçtin sabrının yardım severliğinin eşine olan sevginin mükafatını aldın:49::49::49::49::49::49::49:
daha çokkk güzel haberler vereceksin İNŞALLAH
canımm hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bizler için bizde yaşayalım İNŞALLAH :16:

inş bu gerçek devam eder esmacım :16:
bak benden sonra kuzeyinde :49: haberini aldık ayağımı iyi sürümüşüm değil mi :29::29::29::29::52:
şükürler olsun rabbime hep böyle güzel haberler alırız inş darısı sizin başınıza :16::16::16:

canımm yaaa hala o kadar şaşkınım ki..
hani zaten tüp bebek, bi şekilde sonuç bekliyorduk ama içimde hep bi "acaba" vardı..
Sen benim uğurumsun..
buna iyice inendım artık..
gece sevinçten çılgına döndüm senin adına..
Yüce Rabbim bu gün bana nasip etti bu güzel haberle çıldırmayı..
Dilerim topikte olan olmayan, dileyen herkesin önce göbişini ve sonra kucağını doldursun Rabiim..
canım senin sat ne zaman, ne kadarlık hamilesin yani?
dr' a sormayı unuttum hakkaten ben ne kadarlık hamileyim ki aceba??
sat:9 haziran transfer 26 haziran. hangisine göre hesap yapılıyo??

bende bu sonucu alacağımıza okadar inanıyordum kiiiiiiiiii :46::46::46:
evet içimde bi karamsarlık var yazmıştın özelden bende bugünün tadını çıkar bebişlerini üzme demiştim gördün mü :40:
canımın içiiiiiiiiii negzel böyle düşünüyor olman çok mutlu etti beniiiii :70:
aminnnnnnnnnn canım inş herkese nasip olru bu mutluluk :16::16::16:
bak ayağımı bi sürüdm geldin arkamdan peşi sıra :29::29::29::29::29::49::49: :1:
canım ben 5 haftalık :49: sat 1 haziran sende 4 haftalık taze bi :49:
halaya devammmmmmmmmmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:

:52::52::52::52::52::52::52:bi hamişimiz daha oldu baharım ayağını iyi sürümüş :1::1:
çokkkk sevindim canımmm tebrik ederim ALLAHIm tamamına erdirsin
RABBİM evlatlarını kucağıa aldığın günü göstersin İNŞALLAH
bu aylarda hep güzel haberler alıyoruz hep devam eder İNŞALLAH
okadar çok hamişimiz olduki sayamadım son bir senedir :44:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımm hoşgeldinnn herşey yolunda olmasına çok sevindimm
demek prenses geliyor :8::8::8:
çokk sevindim bitanem RAbbim kucağına aldığın günü süslü süslü giydirdiğin günü göstersin

Yuppiiiii Çok güzel ve mutlu bir haber daha.:46:
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.:16:
Bu baharımın uğuru olsa gerek.:34:
Veee çok şükür ki bir azolu daha aramızdan ayrıldı.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Amiiinnn canım inşallah. Drısı bekleyen tüm arkadaşlarıma inşallah.
Kesinlikle Bahar'ın uğuru.. şüphe yok..

canım ya ne mutlu oldum allahm dün gece namazımda bebek isterken senin sevalin tulayın adını saymıştm meğersem sen zaten hamileymişsin allahm ne buyuksun bunca skntınzın içinde verdi size mucizenizi inanki ağlıyorm suan ben de anne olmanın o mutluluğu yaaşamayı o haberi eşime verrmeyi komsu gezmelerinden kaçmamayı sırf o soruyu duymaamak için adetliyim bugun vb seyler söyleyip kaçmayı ve içimdeki o acıyı dindirmeyi daha dogrusu dinmesini o kadar istiyorm ki... raabbim bize de hayrlısı ile wersn inş çünkü içim çok acıyorr...allah tamamına erdrsn baharcm öptum...

Back
X