- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
Herkese hayırlı huzurlu bır gun dılıyorum , kızlar bugun ecrın 23 esı sperm verecek ınsallah bugun guzel haberlerle gelır cok heycanlıyım ınsallah bır arkadasımız daha kurtulur , bırde bursa nın sınavı vardı bugun yanlıs hatırlamıyorsam allahım ınsallah yuzunu guldurecek sonuclar nasıb eder dualarım sızınle kızlar , taze hamısler aman kendınıze dıkkat edın bahar ve kuzey28 bebıslerınız once rabbıme sonra sıze emanet kalıfıyelı hamısler durudenızderya flzask nursen nzlyn sızler nasılsınız guzel haberlerınız bana moral oluyor allahım sızlerıde korusunsag salım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıb etsın cemrem29 bı sok haberde senden beklıyoruz ınsallah sende normal yoldan hamıs kalırsında bu bayram hıc bıtmez nurusıma sende cabuk ol oyalanma yegenımızı beklıyoruz 4 gozleeSeval sızın hucrelerde elını cabuk tutsun sende bu yıl gır hamısler kervanına halayını cekelım ınsallah yaren dualarım senınle ınsallah az kaldı senınde halayını cekecez ısmı aklıma gelmeyen dıyer arkadaslar her bırınızın verdıgı mujde benım ıcın dunyalara bedel allahım ınsallah hepınızın hepımızın yuzunu guldurecek az kaldı hepınızı rabbıme emanet edıyorum
enfalimmmmm çok saol...
seninde haberini aldığımız daha dün gibi maşallah bebişin kaç aylık oldu baksana nasılda tekmeliyormuş annesini

inş herşey dilediğin gibi olur canım...
içinden geçtiği gibi yaparsın hazırlıklarını

teşekkür ederiz taze hamişimiz
sana da güzel, mutlu, huzurlu hafta sonları inş.
inşallah ağrılarım dayanılmaz olmazsa ben de dışarı çıkmak istiyorum.
canım ya benim de transferden beri kabızlıkla başım dertte.
dupalak hiç bi işe yaramıyo bende. kuru incir, kasyısı ılık suya devam .. ama tık yok![]()
saol bitanemmmmmmm

canım senin neden bukadar ağrın var acaba dra söyledin mi :26:
kıyamam ben sana inş toparlanırsın bian evvel...
canım geçmiş olsun demek sende de var kabızlık inş işe yararlar...
ben sabah kuru kayısı yedim üstünede bolca su içtim işlem tamam