Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese hayırlı huzurlu bır gun dılıyorum , kızlar bugun ecrın 23 esı sperm verecek ınsallah bugun guzel haberlerle gelır cok heycanlıyım ınsallah bır arkadasımız daha kurtulur , bırde bursa nın sınavı vardı bugun yanlıs hatırlamıyorsam allahım ınsallah yuzunu guldurecek sonuclar nasıb eder dualarım sızınle kızlar , taze hamısler aman kendınıze dıkkat edın bahar ve kuzey28 bebıslerınız once rabbıme sonra sıze emanet kalıfıyelı hamısler durudenızderya flzask nursen nzlyn sızler nasılsınız guzel haberlerınız bana moral oluyor allahım sızlerıde korusunsag salım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıb etsın cemrem29 bı sok haberde senden beklıyoruz ınsallah sende normal yoldan hamıs kalırsında bu bayram hıc bıtmez nurusıma sende cabuk ol oyalanma yegenımızı beklıyoruz 4 gozlee :27: Seval sızın hucrelerde elını cabuk tutsun sende bu yıl gır hamısler kervanına halayını cekelım ınsallah yaren dualarım senınle ınsallah az kaldı senınde halayını cekecez ısmı aklıma gelmeyen dıyer arkadaslar her bırınızın verdıgı mujde benım ıcın dunyalara bedel allahım ınsallah hepınızın hepımızın yuzunu guldurecek az kaldı hepınızı rabbıme emanet edıyorum

enfalimmmmm çok saol...
seninde haberini aldığımız daha dün gibi maşallah bebişin kaç aylık oldu baksana nasılda tekmeliyormuş annesini :1:
inş herşey dilediğin gibi olur canım...
içinden geçtiği gibi yaparsın hazırlıklarını :16:

teşekkür ederiz taze hamişimiz :nazar::49::nazar:
sana da güzel, mutlu, huzurlu hafta sonları inş. :16::16:
inşallah ağrılarım dayanılmaz olmazsa ben de dışarı çıkmak istiyorum. :34:
canım ya benim de transferden beri kabızlıkla başım dertte. :5::5:
dupalak hiç bi işe yaramıyo bende. kuru incir, kasyısı ılık suya devam .. ama tık yok :52::52:

saol bitanemmmmmmm :70:
canım senin neden bukadar ağrın var acaba dra söyledin mi :26:
kıyamam ben sana inş toparlanırsın bian evvel...
canım geçmiş olsun demek sende de var kabızlık inş işe yararlar...
ben sabah kuru kayısı yedim üstünede bolca su içtim işlem tamam :9::9::9:

kızlar eşim testını verdı sonuc pazartesı cıkacakmıs cok heyecanlıyım ama ıcımde karamsarlıkta ar okadar alıstıkkı 0 görmeye :( dualarını bızden eksık etmeyen tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum rabbım hepımızı bebişlerimize kavusturur ınsallahh

canım inş pazartesi hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız allah yardımcınız olsun :16::16::16:

Biz geldikkkkkkk minik kuzumlaaaaaa teyzeleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
herşey yolunda maaşallah büyümüş kuzum iyice.:16::16::16:
her giddiğimde şaşırıyorummm :52::52::52:
ikili testimiz yapıldı ense ölçüm iyi ama bide kan testi verdim onun sonucunu bekliyoruz 3-4 gün içinde çıkarmış.
ulun hoca beni arıycakmış.
bebeğim kendini göstermedi..ama doktor kıza benziyo dedi. kesin olmamakla beraber ..,
1 ay sonra daha net olur dedi.
benim için fark etmiyor sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsunda..
minik bi kızım olsun..:8: süslü süslü giydirim.:21::21::21:
hamile kalmadan önce hep erkek istiyodum .
ama hamile kaldıktan sonra nedense kafamda bu durum çok net değildi.
rüyamda kız çocuğu görmüştüm çünkü o yüzden kız olucak gibi geliyodu.
bakalım bi dahaki kontrolde kesinleşir herhalde.
Rabbim çok şükür bugünleri gösterdiya önemli olan evlat hasretimiz dinsin..
ne fark ederki erkek kızz..Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları..:26::26:
ay ne güzel ha demek kıza benziyomuş.desene benim kızımı yalnız bırakmıycak.ama kızlar çok tatlı olur.
:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar hamileyimmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ve muhtemelen ikiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
transferin 10. günü ve sonuç: 425
YÜCE RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
İSTEYEN HERKES BU HABERİ ALSIN VE BİZİM GİBİ ÇILDIRSIN
:52::52::52::52::52:

tebrik ederim.sıra sıra geliyo hamişler.Hayırlısıyla kucağına da alırsın İnşallah:emir_bebek::emir_bebek:.e artık sıra tülayda seval de cemremde ve diğer arkadaşlarda İNŞALLAH.

Sözlerim boğazımda dügümleniyor sanki ,ne zor YARADANIM.. ağlamak sanki hafıfletiyor yaramı ..olmadı arkadaslar ..yine olmadı...bugun test sonucunumu öğrenmek için doktorun odasına çağrıldım,deredeyse kalbim duracaktı heycandan,içimden bir ses bu kez oldu diyordu....
doktorun elinde 0.100 yazan kadığı görünce donakaldım oracıktaa...o an bizde yenildik dedim kendi kendime..eşim kapıda heycanla benden güzel haberler beklerken,yüzüne bile bakamadan ,bir birşey söylemeden sonuç kağındını gösterdim.
söylediği tek şey yine mi 0.100 ,bu an eşime biryerlerden tanıdık gelmişti çünkii biz bu sahneyi tam 5 kez yaşadıkk.
5 deneme ve 5 negatif...
sonra arabamıza binip evin yolunu tuttuk,hiç konuşmadık..yolda ilerlerken bir ara eşimm bana döndü ve dediki
''varsın çocuğumuz olmasın ben seni bir ömür boyu seveceğim''.allah seni benim başımdan eksik etmesin,allah bizlerese sağlık versin yeterki dedi ''...
sonra kagıdı tekrar açtım kocabir negatif, olsun dedik vardır bunda bir hayır,
demek ki hayırlısı böyleymiş kendimizi avuttuk ama yurek dayanırmı göz yasları sel oldu..
çok çaba verdik bu yolda 9 yıllık bir uğraşş, bir ömurlük hasret ,umut,özlem,küçük bir kagıtta yazıyor ne tuhaf kader işte vardır bunda da bir hayır ..

Canım tebrikler nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin insallah darısı tüm isteyenlere olsun allahım bizlerede nasip eder inşallah..

hosgeldıın kıs sabahtan berı merakla beklıyorum senı allah sabır versın pazartesıye kadar nasıl beklıycen nerdeyse ben catlıycam meraktan :26: Eyse gec olsun guzel olsun ınsallah pazartesı halayımızı cekerız ama ıcımden guzel sonuclar alacagınız gecıyo ınsallah guzel sonuclar alırsınız :49::49:[/QUOT

bende çok zor duruyorum canım catlıcam meraktan ama ıcımdede hep bı karamsarlıkta var gene herseyı Rabbım bılır zamanı geldıyse hayırlısıyla olmazlar olur bılıorum ama budefa eşimin mutluluğunu okadar ıstıyorumkı :( ınsallah ıcınden gecen nasip olur guzel sonuclar alırız canım duaların için Allah razı olsun :49:

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Desene pazartesi günü çok halaylı bir gün olacak.
Sizin sperm halaylarınızı :21:ve enfal33 kardeşimizin de hamilelik :49:halayını çekeceğiz İNŞALLAH.:16:

inşallah tülaycım inşallahhh Rabbim bı mucıze yasatır bızede ve bız gıbı tum ınatcı spermlerı bekleyenlere:16:

Sözlerim boğazımda dügümleniyor sanki ,ne zor YARADANIM.. ağlamak sanki hafıfletiyor yaramı ..olmadı arkadaslar ..yine olmadı...bugun test sonucunumu öğrenmek için doktorun odasına çağrıldım,deredeyse kalbim duracaktı heycandan,içimden bir ses bu kez oldu diyordu....
doktorun elinde 0.100 yazan kadığı görünce donakaldım oracıktaa...o an bizde yenildik dedim kendi kendime..eşim kapıda heycanla benden güzel haberler beklerken,yüzüne bile bakamadan ,bir birşey söylemeden sonuç kağındını gösterdim.
söylediği tek şey yine mi 0.100 ,bu an eşime biryerlerden tanıdık gelmişti çünkii biz bu sahneyi tam 5 kez yaşadıkk.
5 deneme ve 5 negatif...
sonra arabamıza binip evin yolunu tuttuk,hiç konuşmadık..yolda ilerlerken bir ara eşimm bana döndü ve dediki
''varsın çocuğumuz olmasın ben seni bir ömür boyu seveceğim''.allah seni benim başımdan eksik etmesin,allah bizlerese sağlık versin yeterki dedi ''...
demek ki hayırlısı böyleymiş kendimizi avuttuk ama yurek dayanırmı göz yasları sel oldu..
çok çaba verdik bu yolda 9 yıllık bir uğraşş, bir ömurlük hasret ,umut,özlem,küçük bir kagıtta yazıyor ne tuhaf kader işte vardır bunda da bir hayır ..

enfalimm bugün aldım haberini flzasktan şok oldum o an :5:
hiç beklemiyordum bu sonucu okadar inanmıştım ki bu defa olumlu sonuçlanacağına...
çok kötü hissettim kendimi acını seninle paylaşıyorum gerçekten...
ama şu yazdıklarını okuyunca tutamadım gözyaşlarımı :14:
rabbim eşine ve sana sağlık sıhat versin siz iyi olun yan yana olun en önemlisi bu...
inş rabbim tüm acılarınızı unutturacak mucizenizi nasip eder en kısa zamanda...
dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır...
allah yardımcınız olsun canım arkadaşım...

saol bitanemmmmmmm :70:
canım senin neden bukadar ağrın var acaba dra söyledin mi :26:
kıyamam ben sana inş toparlanırsın bian evvel...
canım geçmiş olsun demek sende de var kabızlık inş işe yararlar...
ben sabah kuru kayısı yedim üstünede bolca su içtim işlem tamam :9::9::9:

sormaz mıyım canım hem de defalarca..
cevap hep aynı. toplanan yumurta sayım çok olduğundan ve
transfer edilen embriyolar gelişmiş durumda olduğundanmış.
eeee üstüne bir de gaz ve kabızlık eklenince sen düşün :50::50:
dün eşimin kontrolü vardı (güzel geçti çok şükür)orda tartıldım ve şoka girdim.
yumurta toplanma gününden bu yana 5 kilo fazlam var görünüyor.
bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almam mümkün değil.
şişkinliktendir umarım.. :43::43:
canım bu arada sen ne zaman gidecen kese kontrolü için doktora.
bana 15 temmuza gün verdiler.

inşallah canım benım buarada senınde gözunaydın.. rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsın meleğini :nazar: dualarını eksik etme canım :nazar:

sağol canım. Aminnn inşallah. darısı senin de başına inş. :nazar::emir_bebek::nazar:
her zaman dualarımdasınız inan bana..

Cemrem sana da günaydın.özledim senle yazışmayı.bayramdan sonra hemen gidecek misiniz İstanbula.
2,5 ayda yeterli miktarda sperm artışına yeter herahalde.allahım utandırmasın.
kuzum sen neyin dersini çalışıyosun.
sağol güzelim benim inş çoğalır spermler bakalımkaderde ne çıkacak karşımızaa
güzelim ben açıktan liseyi okuyorum düz lise ama bu sınavdan sonra imam hatipe geçip kısmetse kuran kursu hocaSI OLMAK İSTİYORUM İNŞLLHH OLUR :26:
kızlar eşim testını verdı sonuc pazartesı cıkacakmıs cok heyecanlıyım ama ıcımde karamsarlıkta ar okadar alıstıkkı 0 görmeye :( dualarını bızden eksık etmeyen tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum rabbım hepımızı bebişlerimize kavusturur ınsallahh
CNM PAZARTESİ İNŞ HALAYINI ÇEKERİZ SENİN DEEEEEEEEDUALARIMI HEP BU YÖNDE:16::16::16::16:
5 deneme ve 5 negatif...
CNM NE DESEM BOŞ SENİN ACINI DİNDİREMEM AMA İNAN Kİ DEDİĞİN GİBİ BUNDA DA VARDIR HAYIR İNŞLLH HİÇÇ UMMADIĞIN ANDA MELEĞİN SANA GELİR GÜZELİM BU ZOR GÜNLERDE GEÇER
BAK EŞİN BÇÖLE DÜŞÜNÜYOSA İANN Kİ SİZİN SEVGİNİZ OLDUKÇA O GÜZEL GÜNLERE GELECEKK...

merhaba hanımlar.. forumda hüzün ve sevinç bir arada... Rabbim yüreğimizden sabrı ve umudu hiç eksiltmesin inş... bizde 4 yıllık evli ve sebebi bilinmeyen bir azospermi ile uğraşıyoruz..3 yıl önce öğrendik azolu olduğumuzu aslında doktordan çok bu forumda öğrendim azonun nedemek olduğunu... kimsenin beni anlamadığı zamanlarda sizlerin yazılarını okuyarak teselli buldum... 3 yıldır bu foruma azalmadan maalesef katılanlar oldu bahar ın ilk msj larını hatırlıyorum.. ve şimdi onun adına çok mutluyum .. kök hücre naklını bekleyenler vardı... rabbim hepimizn yardımcısı olsun... geçen yıl yaptıklarımdan kısaca bahsetmek istiyorum ; eşimin hormonları normal buyuzden hangi doktora gittiysek ilaç önermedi microtese dediler.. bizde doğal birşeyler yapalım dedik forumda öğrendiyim bazı kürleri yaptık... ve sonuç sfır.. ve bizde alternatif tıbba yöneldik... bir doktoro muayene olduk ve bize öyle bir reçete hazırladıki bence ölüyü bile diriltir dedim artık... tamam biraz abarttim ama bize 8-9 aylık bir tedavi verdi ve ilk 3 ayda test sonuçlarının değişeceğini söyledi.. ve tedavi başladı... ilk olarak evdeki tüm deterjanları attım ciddi diyorum mutfak deterjanı dahil .... çünkü bütün kimyasallar yasaktı reçeteye göre.... ve mutfakta hiçbir hazır ürün kullanmadım yoguttan süte peynire yağa kadar herşey özeldi ve pahalıydı... yadi düşünün makarna bile yasaktı kendimiz erişte hazılayım makarna yerine yedik aylarca... ve haftanın sadece 3 günü yemek yiyorduk ........ inanmayacaksınız belki ama aynen böyleydi geri kalan üçgünde su orucu denilen şeyi yaptık... bunda kesinlikle yemek yasak sadece su içe biliyorsun... 3 günün sonunda- ha bu arda tedaviyi eşimle beraber uyguluyoruz - hala yasıyorsunuz ve 4 gün sadece meyve suyu içiyorsunuz... aylarmız bu şekilde geçiyordu... normal olarak yemek yediğimiz 3 günlerde kahvaltı yoktu eşim 7 yane hurma bende 7 tane incir yerdim öğlen 1 dilim ekmek yada herhangi bir yeşillik akşamda sadece tek çeşit bir yemek.... ha bu arada eşimde bende her sabah yemek günlerinde 7 diş sarmısağı çiynemeden yutardık.. ağızdaki kokuyu düşünün artık ve eşim memur 8 ay işe öyle utana utana gitti..... yaklaşık bir aylık süre lerde karaciğer temizlemesi yapardık 3 günlük açlıktan sonra 4 gün akşamında 5 çay bardağına yarısını saf zeytın yagı diyer yarısına limon sıkıp belli aralıklarla eşimde ben de onları içerdik ve kusmamanız lazım yoksa karaciğer temizlenmiyor... bunlara belki inanmayacaksınız ama aylarca bu şekilde yaşadık... hiç bir sosyal ortama katılamıyorsun hiç bir davete gidemiyorsun çünkü onların yaptıkları yemekleri yiyemiyorsun margarini hayatından çok uzaklara gönderiyorsun... gerçekten doğol olan herşeyin bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum... ben 7 kere eşimde 15 -16 kere bu 3 günlük açlıklardan yaptı.... aslında işin iğrenç tarafını şimdi anlatacağım..... tedaviyle aynı zaman da giden bide sülük ve hacamat seans ları vardı... vücuttaki 7 bölgeden eşimde bende belli aralıklarla hacamat olduk eşim ki iyiy di ama ben ölümlere gittim çok çok zor oldu... ama çok şükür vücuttaki pis kanı attık sırt bölgesinden hacamat azoya iyi geliyormuş.... neyse ve daha iğrenç olan şey ise SÜLÜKLER di.... doktorun belirlediği bir çok bölgeye uygulanacaktı... mesela ilk olarak burun ucuna eşimde bende koyduk... doğru okudunuz o yapşkan şeyi burnumuzun iç tarafına doğru uç kısmına koyduk.. yarım saat kanımızı emdi küçücük yaratık kocaman oldu çok korkutucuydu sonra karnı doyunca kendi bıraktı..... sonraki ay ön dişlerin altına 2 tane koyduk diş etimize.... yazar ken kolar oluyor ama yaşarken...... daha sonra eşim sırtına yani böbrek üstü ne 7-8 tane sülük koyduk... eşimin canım yaniyor diye bağırmasını hala unutamıyorum..... 1 saat emdiler ve o kadar buyudüki..... görmek istemezsiniz yani..... ona bu işlemleri evde ben yapıyorum sülükleri kendim koyup doyunca kendim alıyorum.. hiç okaar buyuk bir böcek elime almamıştım... herşeyi bebeğimize kavuşmak için yapıyorduk... boşuna demiyorum ölüyü bile diriltir bu tedaviyle çocuk sahibi olanlar kanseri yenenler çok olmuş.... bu arda eşim 73 kiloydu ve ....... 53 kiloya kadar düşmüştü.... tam 20 kiloyu ilk 2 ayda verdi sonra daha fazla zayıflamadı ben 10 kilo verdim çünkü tedaviyi yarıda bıraktım eşim bir ümit belki düzelir diye devam etti....... ve son aşama 10 günlük açlıklar ve eşimin testisine 8-9 sülük koymaya gelince eşim test yaptırmaya gitti eğer işe yaradıysa bir tne bile sperm çıkarsa devam edecekti bende bi okadar suluğu rahım ağzına koyacaktımmmm ama MALESEF...

evet bu kadar şeye rağmen benim ölüyü dirilten tedavim hiç bir işe yaramadı bir tanecik sperm bile bulunamadı... 8-9 aylık emek para hepsi boşuna gitti...... bu tedavinin üzerinden aylar geçtii eşim eski kilosuna geri döndü bende :( ve şimdi bursa acıbadem de tedaviye başladık.. bugun ilk iğnemi vuruldum ve hala acıyor..... ve ben hayatımdan şunu çıkardım... hangi tedavi olursa olsun hangi doktor olursa olsun hangi ilaç olursa olsun... ALLAH dilemedikten sonra ben bir bebeğe sahip olamam.. ve o dilediği zaman da bebek sahibi olmama hiçbir kuvvet engel olamayacak... ve RABBİMİN GÜCÜ HERŞEYE YETENDİN...OL DER OLU VERİR.. ve bu kulu da o zamanı bekliyor... UMUTLA....

merhaba hanımlar.. forumda hüzün ve sevinç bir arada... Rabbim yüreğimizden sabrı ve umudu hiç eksiltmesin inş... bizde 4 yıllık evli ve sebebi bilinmeyen bir azospermi ile uğraşıyoruz..3 yıl önce öğrendik azolu olduğumuzu aslında doktordan çok bu forumda öğrendim azonun nedemek olduğunu... kimsenin beni anlamadığı zamanlarda sizlerin yazılarını okuyarak teselli buldum... 3 yıldır bu foruma azalmadan maalesef katılanlar oldu bahar ın ilk msj larını hatırlıyorum.. ve şimdi onun adına çok mutluyum .. kök hücre naklını bekleyenler vardı... rabbim hepimizn yardımcısı olsun... geçen yıl yaptıklarımdan kısaca bahsetmek istiyorum ; eşimin hormonları normal buyuzden hangi doktora gittiysek ilaç önermedi microtese dediler.. bizde doğal birşeyler yapalım dedik forumda öğrendiyim bazı kürleri yaptık... ve sonuç sfır.. ve bizde alternatif tıbba yöneldik... bir doktoro muayene olduk ve bize öyle bir reçete hazırladıki bence ölüyü bile diriltir dedim artık... tamam biraz abarttim ama bize 8-9 aylık bir tedavi verdi ve ilk 3 ayda test sonuçlarının değişeceğini söyledi.. ve tedavi başladı... ilk olarak evdeki tüm deterjanları attım ciddi diyorum mutfak deterjanı dahil .... çünkü bütün kimyasallar yasaktı reçeteye göre.... ve mutfakta hiçbir hazır ürün kullanmadım yoguttan süte peynire yağa kadar herşey özeldi ve pahalıydı... yadi düşünün makarna bile yasaktı kendimiz erişte hazılayım makarna yerine yedik aylarca... ve haftanın sadece 3 günü yemek yiyorduk ........ inanmayacaksınız belki ama aynen böyleydi geri kalan üçgünde su orucu denilen şeyi yaptık... bunda kesinlikle yemek yasak sadece su içe biliyorsun... 3 günün sonunda- ha bu arda tedaviyi eşimle beraber uyguluyoruz - hala yasıyorsunuz ve 4 gün sadece meyve suyu içiyorsunuz... aylarmız bu şekilde geçiyordu... normal olarak yemek yediğimiz 3 günlerde kahvaltı yoktu eşim 7 yane hurma bende 7 tane incir yerdim öğlen 1 dilim ekmek yada herhangi bir yeşillik akşamda sadece tek çeşit bir yemek.... ha bu arada eşimde bende her sabah yemek günlerinde 7 diş sarmısağı çiynemeden yutardık.. ağızdaki kokuyu düşünün artık ve eşim memur 8 ay işe öyle utana utana gitti..... yaklaşık bir aylık süre lerde karaciğer temizlemesi yapardık 3 günlük açlıktan sonra 4 gün akşamında 5 çay bardağına yarısını saf zeytın yagı diyer yarısına limon sıkıp belli aralıklarla eşimde ben de onları içerdik ve kusmamanız lazım yoksa karaciğer temizlenmiyor... bunlara belki inanmayacaksınız ama aylarca bu şekilde yaşadık... hiç bir sosyal ortama katılamıyorsun hiç bir davete gidemiyorsun çünkü onların yaptıkları yemekleri yiyemiyorsun margarini hayatından çok uzaklara gönderiyorsun... gerçekten doğol olan herşeyin bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum... ben 7 kere eşimde 15 -16 kere bu 3 günlük açlıklardan yaptı.... aslında işin iğrenç tarafını şimdi anlatacağım..... tedaviyle aynı zaman da giden bide sülük ve hacamat seans ları vardı... vücuttaki 7 bölgeden eşimde bende belli aralıklarla hacamat olduk eşim ki iyiy di ama ben ölümlere gittim çok çok zor oldu... ama çok şükür vücuttaki pis kanı attık sırt bölgesinden hacamat azoya iyi geliyormuş.... neyse ve daha iğrenç olan şey ise SÜLÜKLER di.... doktorun belirlediği bir çok bölgeye uygulanacaktı... mesela ilk olarak burun ucuna eşimde bende koyduk... doğru okudunuz o yapşkan şeyi burnumuzun iç tarafına doğru uç kısmına koyduk.. yarım saat kanımızı emdi küçücük yaratık kocaman oldu çok korkutucuydu sonra karnı doyunca kendi bıraktı..... sonraki ay ön dişlerin altına 2 tane koyduk diş etimize.... yazar ken kolar oluyor ama yaşarken...... daha sonra eşim sırtına yani böbrek üstü ne 7-8 tane sülük koyduk... eşimin canım yaniyor diye bağırmasını hala unutamıyorum..... 1 saat emdiler ve o kadar buyudüki..... görmek istemezsiniz yani..... ona bu işlemleri evde ben yapıyorum sülükleri kendim koyup doyunca kendim alıyorum.. hiç okaar buyuk bir böcek elime almamıştım... herşeyi bebeğimize kavuşmak için yapıyorduk... boşuna demiyorum ölüyü bile diriltir bu tedaviyle çocuk sahibi olanlar kanseri yenenler çok olmuş.... bu arda eşim 73 kiloydu ve ....... 53 kiloya kadar düşmüştü.... tam 20 kiloyu ilk 2 ayda verdi sonra daha fazla zayıflamadı ben 10 kilo verdim çünkü tedaviyi yarıda bıraktım eşim bir ümit belki düzelir diye devam etti....... ve son aşama 10 günlük açlıklar ve eşimin testisine 8-9 sülük koymaya gelince eşim test yaptırmaya gitti eğer işe yaradıysa bir tne bile sperm çıkarsa devam edecekti bende bi okadar suluğu rahım ağzına koyacaktımmmm ama MALESEF...
tatlım merhaba armıza hoşgeldin yazını nasıl okudum anlatama cnm haklısın ne deseler yaptık bizde v
cut temizliği dediler yaptık şunu yap yaptık bunu yap yaptık sonuç 00 olunca yapılanamı yanarsın sonuca mı anlamaz olurduk güzelim artık bıraktınız galiba bu yapılanları peki, şimdi eşinin son durumu nedir güzelim:26:

şuan acıbadem de tedaviye başladık... ilk iğnemi vuruldum.. eski yaşantimiza geri döndük bir kadın için en önemli olan deterjanlara kavuştum.. limon kabuğuyla bulaşık yıkamaya son :) ve doğal arap sabununa....

şuan acıbadem de tedaviye başladık... ilk iğnemi vuruldum.. eski yaşantimiza geri döndük bir kadın için en önemli olan deterjanlara kavuştum.. limon kabuğuyla bulaşık yıkamaya son :) ve doğal arap sabununa....
hayırlı olsun tedavin inş sonu bebişli olur cnm eşin ameliayt mı olacak sen hazırlandıktan sonra
ayyy o ne ya ne kadar da kimyasal olsa bazen lazım oluyo eh kurtulmuşsun o zor günlerden:9:

Arkadaşlar haber veremedim

geç oldu ama güzel haberlerle geldim herşey yolunda gitti az sayıda sperm ve tek yumurta ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun tedavin inş sonu bebişli olur cnm eşin ameliayt mı olacak sen hazırlandıktan sonra
ayyy o ne ya ne kadar da kimyasal olsa bazen lazım oluyo eh kurtulmuşsun o zor günlerden:9:

allah razı olsun canım... evet canım hormanları düzgün olduğu için doktor böyle önerdi... bugün ilk iğnemi oldum inş sperm bulunurda tedavim ilerler... sizdeki problem nedir :?

Back
X