- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm evet dahiiliye dr. ama inan ki bizim gibi evlat diye yananların allahın izniyle yardımcısı olmuş cnm bak ben 7 seneye yakın dır eşimde ne hücre ne sayı gördük tetslerde biz kaan hoca emre beyde ameliyat oldu,semihj özkan aklına gelen bütün dr. lara gittik hiç biri bize çare olamadı taaki celalettin beye gidinceye kadar eşim celallettin beyin tedavisinin yaklaşık 6 .cı ayında sperm gördük cnm hemde sperm tetstinde çıktıALLAH razı olsun canım.... ya bişey soracağım bu celalettin hoca kimdir... geçmişede baktım sürekli adı geçiyor dahiliye doktoru galiba... gerçekten tedavisi işe yarıyormu sebebi belirlenemeyen, yada küçüklükteki ateşli hastalıktan azo olanlara.........
asyyy bende seni görmeden sana yazı yazdımevett test sonucumuz çıktı hemen söyleyeyimm sperm gözukmedı amaa yuvarlak hucremiz 1milyon çıktı.. eşim celalettın beyı aradı sperm için başlar olusuomus fakat henuz kuyrukları olmadıgı ıcın gözukmuormus iş çıkısı eşimi yanımı cagırmıs bıkaç taktık vercegını söylemıs.. sabırlı olmamız gerektıgını testımızde kötu bısı olmadıgını söylemıs :)
evett test sonucumuz çıktı hemen söyleyeyimm sperm gözukmedı amaa yuvarlak hucremiz 1milyon çıktı.. eşim celalettın beyı aradı sperm için başlar olusuomus fakat henuz kuyrukları olmadıgı ıcın gözukmuormus iş çıkısı eşimi yanımı cagırmıs bıkaç taktık vercegını söylemıs.. sabırlı olmamız gerektıgını testımızde kötu bısı olmadıgını söylemıs :)
asyyy bende seni görmeden sana yazı yazdım
cnm 1 milyon yuvarlak hücre mibizdede öle çıkmıştı oyyyyyyyy
ne güzel bi haber bu sonrası spermler olacakkkkkkkkkkkk halay çekelim kız sevin daha neee b uralar gelmek bile süperrrrrrrrrrrrrr
o başları çıkacak kuyrak da koşa koşa sana gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm testti nerde yaptırdınız
Süper bir haber daha
İnşallah en kısa zamanda sperme dönüşecek o yaramazlar
Ya sabır mevlam ya sabır
:64.
![]()
sevin tabii tatlımgerçekten sevınecek bısı dımı bu ben hala şoktayım sankı kötu haber almısım gıbı kalakaldım :) pekı canım sızde yuvarlak hucreden snra nezaman ılk cıkıs olmuşştu_*
evett test sonucumuz çıktı hemen söyleyeyimm sperm gözukmedı amaa yuvarlak hucremiz 1milyon çıktı.. eşim celalettın beyı aradı sperm için başlar olusuomus fakat henuz kuyrukları olmadıgı ıcın gözukmuormus iş çıkısı eşimi yanımı cagırmıs bıkaç taktık vercegını söylemıs.. sabırlı olmamız gerektıgını testımızde kötu bısı olmadıgını söylemıs :)
gözün aydın cnm inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüz.:26::26:![]()
sormaz mıyım canım hem de defalarca..
cevap hep aynı. toplanan yumurta sayım çok olduğundan ve
transfer edilen embriyolar gelişmiş durumda olduğundanmış.
eeee üstüne bir de gaz ve kabızlık eklenince sen düşün
dün eşimin kontrolü vardı (güzel geçti çok şükür)orda tartıldım ve şoka girdim.
yumurta toplanma gününden bu yana 5 kilo fazlam var görünüyor.
bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almam mümkün değil.
şişkinliktendir umarım..
canım bu arada sen ne zaman gidecen kese kontrolü için doktora.
bana 15 temmuza gün verdiler.
merhaba hanımlar.. forumda hüzün ve sevinç bir arada... Rabbim yüreğimizden sabrı ve umudu hiç eksiltmesin inş... bizde 4 yıllık evli ve sebebi bilinmeyen bir azospermi ile uğraşıyoruz..3 yıl önce öğrendik azolu olduğumuzu aslında doktordan çok bu forumda öğrendim azonun nedemek olduğunu... kimsenin beni anlamadığı zamanlarda sizlerin yazılarını okuyarak teselli buldum... 3 yıldır bu foruma azalmadan maalesef katılanlar oldu bahar ın ilk msj larını hatırlıyorum.. ve şimdi onun adına çok mutluyum .. kök hücre naklını bekleyenler vardı... rabbim hepimizn yardımcısı olsun... geçen yıl yaptıklarımdan kısaca bahsetmek istiyorum ; eşimin hormonları normal buyuzden hangi doktora gittiysek ilaç önermedi microtese dediler.. bizde doğal birşeyler yapalım dedik forumda öğrendiyim bazı kürleri yaptık... ve sonuç sfır.. ve bizde alternatif tıbba yöneldik... bir doktoro muayene olduk ve bize öyle bir reçete hazırladıki bence ölüyü bile diriltir dedim artık... tamam biraz abarttim ama bize 8-9 aylık bir tedavi verdi ve ilk 3 ayda test sonuçlarının değişeceğini söyledi.. ve tedavi başladı... ilk olarak evdeki tüm deterjanları attım ciddi diyorum mutfak deterjanı dahil .... çünkü bütün kimyasallar yasaktı reçeteye göre.... ve mutfakta hiçbir hazır ürün kullanmadım yoguttan süte peynire yağa kadar herşey özeldi ve pahalıydı... yadi düşünün makarna bile yasaktı kendimiz erişte hazılayım makarna yerine yedik aylarca... ve haftanın sadece 3 günü yemek yiyorduk ........ inanmayacaksınız belki ama aynen böyleydi geri kalan üçgünde su orucu denilen şeyi yaptık... bunda kesinlikle yemek yasak sadece su içe biliyorsun... 3 günün sonunda- ha bu arda tedaviyi eşimle beraber uyguluyoruz - hala yasıyorsunuz ve 4 gün sadece meyve suyu içiyorsunuz... aylarmız bu şekilde geçiyordu... normal olarak yemek yediğimiz 3 günlerde kahvaltı yoktu eşim 7 yane hurma bende 7 tane incir yerdim öğlen 1 dilim ekmek yada herhangi bir yeşillik akşamda sadece tek çeşit bir yemek.... ha bu arada eşimde bende her sabah yemek günlerinde 7 diş sarmısağı çiynemeden yutardık.. ağızdaki kokuyu düşünün artık ve eşim memur 8 ay işe öyle utana utana gitti..... yaklaşık bir aylık süre lerde karaciğer temizlemesi yapardık 3 günlük açlıktan sonra 4 gün akşamında 5 çay bardağına yarısını saf zeytın yagı diyer yarısına limon sıkıp belli aralıklarla eşimde ben de onları içerdik ve kusmamanız lazım yoksa karaciğer temizlenmiyor... bunlara belki inanmayacaksınız ama aylarca bu şekilde yaşadık... hiç bir sosyal ortama katılamıyorsun hiç bir davete gidemiyorsun çünkü onların yaptıkları yemekleri yiyemiyorsun margarini hayatından çok uzaklara gönderiyorsun... gerçekten doğol olan herşeyin bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum... ben 7 kere eşimde 15 -16 kere bu 3 günlük açlıklardan yaptı.... aslında işin iğrenç tarafını şimdi anlatacağım..... tedaviyle aynı zaman da giden bide sülük ve hacamat seans ları vardı... vücuttaki 7 bölgeden eşimde bende belli aralıklarla hacamat olduk eşim ki iyiy di ama ben ölümlere gittim çok çok zor oldu... ama çok şükür vücuttaki pis kanı attık sırt bölgesinden hacamat azoya iyi geliyormuş.... neyse ve daha iğrenç olan şey ise SÜLÜKLER di.... doktorun belirlediği bir çok bölgeye uygulanacaktı... mesela ilk olarak burun ucuna eşimde bende koyduk... doğru okudunuz o yapşkan şeyi burnumuzun iç tarafına doğru uç kısmına koyduk.. yarım saat kanımızı emdi küçücük yaratık kocaman oldu çok korkutucuydu sonra karnı doyunca kendi bıraktı..... sonraki ay ön dişlerin altına 2 tane koyduk diş etimize.... yazar ken kolar oluyor ama yaşarken...... daha sonra eşim sırtına yani böbrek üstü ne 7-8 tane sülük koyduk... eşimin canım yaniyor diye bağırmasını hala unutamıyorum..... 1 saat emdiler ve o kadar buyudüki..... görmek istemezsiniz yani..... ona bu işlemleri evde ben yapıyorum sülükleri kendim koyup doyunca kendim alıyorum.. hiç okaar buyuk bir böcek elime almamıştım... herşeyi bebeğimize kavuşmak için yapıyorduk... boşuna demiyorum ölüyü bile diriltir bu tedaviyle çocuk sahibi olanlar kanseri yenenler çok olmuş.... bu arda eşim 73 kiloydu ve ....... 53 kiloya kadar düşmüştü.... tam 20 kiloyu ilk 2 ayda verdi sonra daha fazla zayıflamadı ben 10 kilo verdim çünkü tedaviyi yarıda bıraktım eşim bir ümit belki düzelir diye devam etti....... ve son aşama 10 günlük açlıklar ve eşimin testisine 8-9 sülük koymaya gelince eşim test yaptırmaya gitti eğer işe yaradıysa bir tne bile sperm çıkarsa devam edecekti bende bi okadar suluğu rahım ağzına koyacaktımmmm ama MALESEF...
evet bu kadar şeye rağmen benim ölüyü dirilten tedavim hiç bir işe yaramadı bir tanecik sperm bile bulunamadı... 8-9 aylık emek para hepsi boşuna gitti...... bu tedavinin üzerinden aylar geçtii eşim eski kilosuna geri döndü bendeve şimdi bursa acıbadem de tedaviye başladık.. bugun ilk iğnemi vuruldum ve hala acıyor..... ve ben hayatımdan şunu çıkardım... hangi tedavi olursa olsun hangi doktor olursa olsun hangi ilaç olursa olsun... ALLAH dilemedikten sonra ben bir bebeğe sahip olamam.. ve o dilediği zaman da bebek sahibi olmama hiçbir kuvvet engel olamayacak... ve RABBİMİN GÜCÜ HERŞEYE YETENDİN...OL DER OLU VERİR.. ve bu kulu da o zamanı bekliyor... UMUTLA....
günaydın canım arkadaşlarım.biz dün akşam ilk kez bebişlerimizle evimize geldik.biraz buruk olsamda çookkk mutluyum. annem ve babam ağladıkları için çok üzgünüm.yakın olmamıza rağmen 6 aya yakın yanlarındaydık.sanki yeni evlenip uzaklaşmışım gibi oldum.
kızlarım ilk kez kendi yataklarında ve ilk kez ayrı ayrı yattılar.birde küvözde ayrılmışlardı ya işte o günleri hatırlayıp ağlamaklı bir gece geçirdim.
hepinizi çok özledim ve artık daha sık yanınızda olup dualarınıza katılıcam.geçmişe bakamadım umarım herkes çoookkkk iyidir.
sözlerim boğazımda dügümleniyor sanki ,ne zor yaradanım.. Ağlamak sanki hafıfletiyor yaramı ..olmadı arkadaslar ..yine olmadı...bugun test sonucunumu öğrenmek için doktorun odasına çağrıldım,deredeyse kalbim duracaktı heycandan,içimden bir ses bu kez oldu diyordu....
Doktorun elinde 0.100 yazan kadığı görünce donakaldım oracıktaa...o an bizde yenildik dedim kendi kendime..eşim kapıda heycanla benden güzel haberler beklerken,yüzüne bile bakamadan ,bir birşey söylemeden sonuç kağındını gösterdim.
Söylediği tek şey yine mi 0.100 ,bu an eşime biryerlerden tanıdık gelmişti çünkii biz bu sahneyi tam 5 kez yaşadıkk.
5 deneme ve 5 negatif...
Sonra arabamıza binip evin yolunu tuttuk,hiç konuşmadık..yolda ilerlerken bir ara eşimm bana döndü ve dediki
''varsın çocuğumuz olmasın ben seni bir ömür boyu seveceğim''.allah seni benim başımdan eksik etmesin,allah bizlerese sağlık versin yeterki dedi ''...
Sonra kagıdı tekrar açtım kocabir negatif, olsun dedik vardır bunda bir hayır,
demek ki hayırlısı böyleymiş kendimizi avuttuk ama yurek dayanırmı göz yasları sel oldu..
çok çaba verdik bu yolda 9 yıllık bir uğraşş, bir ömurlük hasret ,umut,özlem,küçük bir kagıtta yazıyor ne tuhaf kader işte vardır bunda da bir hayır ..
evett test sonucumuz çıktı hemen söyleyeyimm sperm gözukmedı amaa yuvarlak hucremiz 1milyon çıktı.. Eşim celalettın beyı aradı sperm için başlar olusuomus fakat henuz kuyrukları olmadıgı ıcın gözukmuormus iş çıkısı eşimi yanımı cagırmıs bıkaç taktık vercegını söylemıs.. Sabırlı olmamız gerektıgını testımızde kötu bısı olmadıgını söylemıs :)
kızlarr nasılsınız?
yarın istanbul yolcusuyuz dualarınızı eksik etmeyin lütfen ,çok heyecanlıyım ne değişmiş bakalım üç ayda.
enfal33 canım çok üzüldüm gerçekten ,Allahtan umut kesilmez en yakın zamnda baharda görüdük bunun örneğini,rabbim en yakın zamnda yüzünü güldürecek sebepler versin sana inşallah..