Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysuperrrrrrr bı haberrr bu ayyy coook mutlu oldum masallahhh sızee, dualarımız kabull oldu cokk sukur. Allah ım tamamına erdırsın ınsalllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
![]()
kızım olacak inşallah
kızlarr nasılsınız?
yarın istanbul yolcusuyuz dualarınızı eksik etmeyin lütfen ,çok heyecanlıyım ne değişmiş bakalım üç ayda.
evett test sonucumuz çıktı hemen söyleyeyimm sperm gözukmedı amaa yuvarlak hucremiz 1milyon çıktı.. eşim celalettın beyı aradı sperm için başlar olusuomus fakat henuz kuyrukları olmadıgı ıcın gözukmuormus iş çıkısı eşimi yanımı cagırmıs bıkaç taktık vercegını söylemıs.. sabırlı olmamız gerektıgını testımızde kötu bısı olmadıgını söylemıs :)
Canım sende ınsallah gorursun kesecıgını sonra kalp atısını sonra hep ozlersın ultrasyondan cıkmak ıstemezsın![]()
cnm hadi gözün aydın bu aşamaya geldilerse inan sperm olarak çıkmalarınada pek bişey kalmamıştır
darısı spermlere olsun inşlh ....![]()
OHHH MASALLAH![]()
BUNU GOSTEREN RABBIM SIZE BOL KUYRUKLU SPERMCIKLERIDE EN KISA ZAMANDA GOSTERIR INSALLAH HADI AZ KALDI CEMREM29 PESINDEN SEN GIDECEKSIN INSALLAH SIZINDE 40 LARINIZ KARISIR INSALLLAAAAAAHHHHH
BUNA HALAY CEKMEZSEM OLMAZ
canımm arkadasım ınsallah ağzından bal damlıyorr :))) evet inşallahhh cemrem29 la 40larımız karısacak inşallahhhhhhdur bende halaya katılıyorumm
![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inş yazdıkların gerçek olur tatlımmmm çok güzel bi heyecan bu...
allah herkese yaşatsın![]()
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz arkadaşımkızlarr nasılsınız?
yarın istanbul yolcusuyuz dualarınızı eksik etmeyin lütfen ,çok heyecanlıyım ne değişmiş bakalım üç ayda.
enfal33 canım çok üzüldüm gerçekten ,Allahtan umut kesilmez en yakın zamnda baharda görüdük bunun örneğini,rabbim en yakın zamnda yüzünü güldürecek sebepler versin sana inşallah..
evett test sonucumuz çıktı hemen söyleyeyimm sperm gözukmedı amaa yuvarlak hucremiz 1milyon çıktı.. eşim celalettın beyı aradı sperm için başlar olusuomus fakat henuz kuyrukları olmadıgı ıcın gözukmuormus iş çıkısı eşimi yanımı cagırmıs bıkaç taktık vercegını söylemıs.. sabırlı olmamız gerektıgını testımızde kötu bısı olmadıgını söylemıs :)
canım ne desem bilemedim gerçekten çok zor yaşadıklarınız Allahım sabırlar versinSözlerim boğazımda dügümleniyor sanki ,ne zor YARADANIM.. ağlamak sanki hafıfletiyor yaramı ..olmadı arkadaslar ..yine olmadı...bugun test sonucunumu öğrenmek için doktorun odasına çağrıldım,deredeyse kalbim duracaktı heycandan,içimden bir ses bu kez oldu diyordu....
doktorun elinde 0.100 yazan kadığı görünce donakaldım oracıktaa...o an bizde yenildik dedim kendi kendime..eşim kapıda heycanla benden güzel haberler beklerken,yüzüne bile bakamadan ,bir birşey söylemeden sonuç kağındını gösterdim.
söylediği tek şey yine mi 0.100 ,bu an eşime biryerlerden tanıdık gelmişti çünkii biz bu sahneyi tam 5 kez yaşadıkk.
5 deneme ve 5 negatif...
sonra arabamıza binip evin yolunu tuttuk,hiç konuşmadık..yolda ilerlerken bir ara eşimm bana döndü ve dediki
''varsın çocuğumuz olmasın ben seni bir ömür boyu seveceğim''.allah seni benim başımdan eksik etmesin,allah bizlerese sağlık versin yeterki dedi ''...
sonra kagıdı tekrar açtım kocabir negatif, olsun dedik vardır bunda bir hayır,
demek ki hayırlısı böyleymiş kendimizi avuttuk ama yurek dayanırmı göz yasları sel oldu..
çok çaba verdik bu yolda 9 yıllık bir uğraşş, bir ömurlük hasret ,umut,özlem,küçük bir kagıtta yazıyor ne tuhaf kader işte vardır bunda da bir hayır ..
canım maşallah gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.Arkadaşlar haber veremedim
geç oldu ama güzel haberlerle geldim herşey yolunda gitti az sayıda sperm ve tek yumurta ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin mercancımmm seni görmek ne güzelgünaydın canım arkadaşlarım.biz dün akşam ilk kez bebişlerimizle evimize geldik.biraz buruk olsamda çookkk mutluyum. annem ve babam ağladıkları için çok üzgünüm.yakın olmamıza rağmen 6 aya yakın yanlarındaydık.sanki yeni evlenip uzaklaşmışım gibi oldum.
kızlarım ilk kez kendi yataklarında ve ilk kez ayrı ayrı yattılar.birde küvözde ayrılmışlardı ya işte o günleri hatırlayıp ağlamaklı bir gece geçirdim.
hepinizi çok özledim ve artık daha sık yanınızda olup dualarınıza katılıcam.geçmişe bakamadım umarım herkes çoookkkk iyidir.
Hoşgeldinizzzzzzzz canlarımmmmmm..
canım benim az bi zaman değil tabi annenlerde kalıyosunuz çok alıştınız birbirinize .
annenler için nasıl zor olmuştur.olsun yakınsınız bunada alışıcaksınız.
yeni odalarında yataklarında güle güle yatsınsınlar prenseslerrrrrr
seni burda görmek çok güzel her ne kadar telde sürekli konuşsakta..
panik yaptığımda seni arıyodum cnm arkadaşım..![]()
burda görmek de çok güzelllllll
öpüyorummmmm seni ve minik kızlarını![]()
ayy güzelim benm yaaa tatlım hoşgeldin evine de buralaradaaaaa inan ki seni özlemişim vallaaaaaaaa
oy oy oyyyy kara kızlarrım diye seviyordun ya güzelim kızlar nasıllar rabbim o acı günlerini evlatlarını sağlkıkla büyüterek unutttursunnn
ayy ben çok merak ediyorum senin melekleriniQUOTE]
teşekkürler canım bende çok özledim.görüşemesekte aldım güzel haberlerini.tekrar heyırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin canım.tatlım mesajını okuyunca kara kızlarımın resmini yüklemeye çalıştım ama yapamadım.tekrar uğraşıcam senin için. facede ekli olmadığın için göremedin ama filiz ve ayşegül gördüler. kızlarım da pamuk prenses teyzelerini öpüyor.
mercanımmmmmmmmm bitanem benimmmmmmmm hoşgeldin topiğineeeeee
demek kendi evinize geçtiniz kıyamam ben sana onca zamandan sonra ayrılmak zor olmuştur tabi
ama evinize kavuştunuz bebişlerin odalarına kavuştu...
duygulu anne seniiii olsun canım sağlıklı sıhatli mutlu olsunlarda ayrı yataklarda yatsınlar
bıdıklar konforun tadını çıkarsınlar biraz
bizde seni özledim tatlım telde konuşuyoruz ama burada seninle yazışmakta ayrı bi zevk
öpüyorum senide meleklerinide![]()
canım sağol bitanemmmbeni içinde sizlerle her yerde görüşmek ayrı bir zevk.
bugün güzel haberler bekliyoruz inşlallah.
ilk akşam biraz duygusala bağladım ama dün gece daha iyiydik tatlım.anneanneleride sabah gelip yıkadı güzelce.mis gibi oldular.konforun dibini yaşıyorlar valla sıpacıklar.bizim öyle odamız olmadı
hoşgeldin mercancımmm seni görmek ne güzel
demek artık kuzucuklarınla evinizdesiniz onlar da evlerine alışsınlar artık :))
sağol nur.sencim darısı başına olsun.güzel haberlerini almıştım tekrar hayırlı uğurlu olsun.
kızlar git gel bir saatte yazdım galiba durmuyor benim sıpacıklar.ben![]()
s.a canlar çok şükür iyisiyle kötüsüyle sınavımı atlattım biri iyi biri kötü gecti artık işim allaha kaldı inşallah layık gördüyse olacak yoksa yine hayırlısı deyip devam edicem napalım rabbimin takdiri bu süreçte dua eden merak eden arkadaslar hepinizden allah razı olsun dilerim rabbim en güzel haberler almanızı nasip etsin hamile olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinizi çookkk seviyorum
Canlar kısmet olursa bugun ramazana başlıyoruz inşallah en güzel şekilde ramazanı gecirip bayram ederiz hepimizin ramazanı mübarek olsun......allaha emanet olun![]()
cnm ayy keseyi görücen demek maşallahhhhh kız bak o günler bile gelmişşşgünaydın canlarrrrrrrr
elektrikler yoktu kaç saattir canım sıkıldı
canlar bugün saat 6 da dr randevum var...
dua edin hayırlısıyla keseyi görebilelim çok heyecanlıyım...
rabbim yüzümüzü güldürür inş![]()
hoşgeldin cnm evet uzun zaman oldu gelmedin topiğe demek dr. değiştirdiniz kısmet inş bayramdan sonra ICSI denmen olumlu olurMerhaba kizlar, uzun zaman oldu, umarim herkes iyidir veeeeee yeni yeni hamisler vardir !! :)
Bizde henüz tik yok, iyi haberler vermek isterdim ancak durum oyle degil, bu arada merkezi falan da degistirdik. Hala bi ICSI denemesi yapamadik eylülde insallah ICSI tedavisine baslicaz, tutsada tutmasada elde olanlarla bi deneme yapicaz artik, gerisi Allaha kalmis.
Baska konu basliklara girip biraz arastirma yapicam , bir ihtimal spermlerin kuyruk yapisinda genetik bozukluk olabilir elektron mikroskop altinda incelemeye gönderildi örnekler .. görüsürüz canlar öptümmmm![]()
![]()
![]()
canım ben unuttum yaa senden 27 yumoş toplanmıştı...
aslında 20'nin üzerinde yumoş toplanınca büyük merkezlerde embriyo transferini 1 ay sonraya erteliyorlar ohss riski nedeniyle...
benimde ertelenmişti bu sebeple...
şimdi sen okadar ağrının üstüne transfer oldun şükür bebişlerin tutundu ama zor zamanlar geçiriyorsun işte...
canım çok dikkat et kendine bol bol su iç...
idrar yapamama yada içtiğine göre çok az idrara çıkma ve nefes almakta zorlanmak gibi şikayetlerin olunca hemen hastaneye git...
sakın ihmal etme tatlım olur mu ??
drun seni uyarmıştır ama ben yinede yazayım dedim...
yok canım sen bakma o kiloya opudan sonra bende öyle olmuştum 1 haftaya kalmadan toparlandım o şişlik gitti...
eşin içinde çok sevindim rabbim sağlık sıhat versin bidaha aynı acıları yaşatmasın inş...
canım ben kese için bugün gidicemmmm inş sende bende güzel haberler duyarız![]()