Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sağol bitanemmm:21::21: beni içinde sizlerle her yerde görüşmek ayrı bir zevk.
bugün güzel haberler bekliyoruz inşlallah.
ilk akşam biraz duygusala bağladım ama dün gece daha iyiydik tatlım.anneanneleride sabah gelip yıkadı güzelce.mis gibi oldular.konforun dibini yaşıyorlar valla sıpacıklar.bizim öyle odamız olmadı :52::52:

ohhh 2. gece toparlamışsınız bile süpersiniz tatlım :16:
yaşasınlar tabi tatlımmmmmmm büyüdüler artık sere serpe yatsınlar yataklarında kuzucuklar :52:
herşey onlar içinnnnnnnnn :16:
güzel odalarınd sağlıcakla büyüsünler meleklerimiz :16::16::16:

gözünüz aydın canım keseyi görmüşsünüz. İnşallah hamileliğinin sonuna kadar herşey böyle yolında gider. Darısı bizlerin başına.

saol canım amin inş pıt pıtlarıda duyarız :16:
inş sizlerde yaşayacaksınız bu mutluluğu en kısa zamanda :16::16::16:

bitanemmmmmmmmm gözün aydın çok şükür keseyi görmüşsünüz:52::52::52::52:
darısı kalp atışlarını duymaya ve sağlıklı bi hamişlikten sonra kucağınızda görmeye olsun inşlh....:52::52::52::52: veee sonrada geride kalan hepimizin başına olsun inşlh amin........:25:

saol bitanemmmmmmmmm :70:
aminnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16:
canım o günlerde gelecek allahın izniyle :16:
bak hersene aramızdan kaç kişi kavuşuyor bebişine...
inş sizlerede nasip olacak :16::16::16:

ıyı akşamlar ıkı yılık evlıyım bu sıteye yenı uye oldum esımınn azospermm hastası olduguu nu 6 ay one ogrendık takdır edersınızn kı hepınızın yasadıgı sıkıntıları bız de yasadık bazen ayrılmayı bıle duşunduk ama sonra tevekkül edıp tedaviye başladık kaan hocayla ona sonsuz guvendık ve esımı cuma gunu mıkro tese ameliyatına adı ve hala soktayz cunku ben cok umutsuz bır kısılıktım ALLAhıma ssukurler olsun tek bır yumurta açıldı ve çok fazla sperm bulundu hepsının de sağlıklı olduğunu soyledı hoca ve ılerde kendılıgınden bıle uretıım olabılır dedı Allh kaldırılan ellerı boşa cevırmıyor spermlerımız donduruldu kısmetse bayram sonu tupbebek tedavısıne başlıyoruz ben yenı uyeyım ama hepınızın dualrını bekliyorum bu yolda herkse sabır ve başarı dılıyorum
merhaba çok sevindim senin adına :16:
inş bayramdan sonra meleğin seninle olsun :49::40:

s.a canlar çok şükür iyisiyle kötüsüyle sınavımı atlattım biri iyi biri kötü gecti artık işim Allaha kaldı inşallah layık gördüyse olacak yoksa yine hayırlısı deyip devam edicem napalım rabbimin takdiri bu süreçte dua eden merak eden arkadaslar hepinizden allah razı olsun dilerim rabbim en güzel haberler almanızı nasip etsin hamile olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinizi çookkk seviyorum:16::16:
CANLAR KISMET OLURSA BUGUN RAMAZANA BAŞLIYORUZ İNŞALLAH EN GÜZEL ŞEKİLDE RAMAZANI GECİRİP BAYRAM EDERİZ HEPİMİZİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUN......ALLAHA EMANET OLUN :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
a.s canım hoşgeldin hadi geçmiş olsun atlatmışsın sınavını
hakkında hayırlısı olsun canım
senin de mübarek olsun ramazanın.
canım çok teşekkür ediyorum .tabiki arayacaksın her zaman yanındayız kızlarım kuzenini heyecanla bekliyor....
bende çok mutluyum yanınızda olduğum için bitanemm:16:
bizde seni ve bebişini öpüyoruz en sevgi dolusuyla :16::16::16:

teşekkürler canım bende çok özledim.görüşemesekte aldım güzel haberlerini.tekrar heyırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin canım.tatlım mesajını okuyunca kara kızlarımın resmini yüklemeye çalıştım ama yapamadım.tekrar uğraşıcam senin için. facede ekli olmadığın için göremedin ama filiz ve ayşegül gördüler. kızlarım da pamuk prenses teyzelerini öpüyor.

canım sağol bitanemmm:21::21: beni içinde sizlerle her yerde görüşmek ayrı bir zevk.
bugün güzel haberler bekliyoruz inşlallah.
ilk akşam biraz duygusala bağladım ama dün gece daha iyiydik tatlım.anneanneleride sabah gelip yıkadı güzelce.mis gibi oldular.konforun dibini yaşıyorlar valla sıpacıklar.bizim öyle odamız olmadı :52::52:

sağol nur.sencim darısı başına olsun.güzel haberlerini almıştım tekrar hayırlı uğurlu olsun.

kızlar git gel bir saatte yazdım galiba durmuyor benim sıpacıklar.ben :10::10::10:
sağol canım amin inşallah Allah razı olsun
normaldir canım senin 2 tane bi de Allah kolaylık versin.
merhaba canlarım ,ayağımın tozuyla sevincimi paylaşayım dedim sizinle..
bugün hocanın yanına gittik sabah kan tahlilini ve sperm testini verdik ,sonuçlar güzel 330000 immatür germ hücre çıktı çok şükür daha başlangıç tabi ama bu da mutluluk verici..çünkü herşeyimiz 0 idi.hoca da hormanların iyi olduğunu söyledi fsh 19 lardan 0,64 e düşmüş tedaaviye yeni başladık gayet güzel dedi inşallh bu hücrelerde sperme dönüşür biran önce.
preglny ve menogona başlayacağız Allah ın izniyle de .
önce anlamadım ama sonuçlar şimdilik güzelmiş.Allah ın iizniyle en yakın zamnda hepimiz görelim şu spermleri.

bu arada merak eden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun başta bu tedaviye başlamamıza vesile olan bursa5816 dan sağol arkadaşım ben bursadan kim var ne yapacam diye çırpınırken bana çok yardımcı oldun ve yüzümüzün bir nebze gülmesine vesile oldun.

hepinize hayırlı ramazanlar hepinize bol bol dua edicem hepinizi seviyorum Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı eylesin inşallah.
gözünüz aydın canım maşallah
darısı en kısa zamanda spermleri görmeye olsun inşallah.
canlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk :52::52::52:
dr ultrasonla bakar bakmaz gördüm miniğimi :nazar:
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu :52::52::52:
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür :16:
23 temmuza kalp atışı için gün verdi...
inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız meleğiminnnnn :16::16::16:
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inş :16::16::16:
canımmmmmmm hadi gözünüz aydın sıra kalp atışında inşallah
her aşaması ayrı güzel büyüdükçe daha da güzel onu hissedince...
hepsini sırayla sorunsuz yaşarsın inşallah canım :16::16::16:
ıyı akşamlar ıkı yılık evlıyım bu sıteye yenı uye oldum esımınn azospermm hastası olduguu nu 6 ay one ogrendık takdır edersınızn kı hepınızın yasadıgı sıkıntıları bız de yasadık bazen ayrılmayı bıle duşunduk ama sonra tevekkül edıp tedaviye başladık kaan hocayla ona sonsuz guvendık ve esımı cuma gunu mıkro tese ameliyatına adı ve hala soktayz cunku ben cok umutsuz bır kısılıktım ALLAhıma ssukurler olsun tek bır yumurta açıldı ve çok fazla sperm bulundu hepsının de sağlıklı olduğunu soyledı hoca ve ılerde kendılıgınden bıle uretıım olabılır dedı Allh kaldırılan ellerı boşa cevırmıyor spermlerımız donduruldu kısmetse bayram sonu tupbebek tedavısıne başlıyoruz ben yenı uyeyım ama hepınızın dualrını bekliyorum bu yolda herkse sabır ve başarı dılıyorum

hoşgeldin arkadaşım
maşallah ilk m.tesede çıkmış spermler ne güzel
Allah hayırlı etsin başlayacağınız tüpbebek tedavisini inşallah.

ilk orucumuz bugün rabbim hepsini sağlık sıhhatle tutmamızı nasip etsin..
hepimizi bayrama ulaştırsın..
bu mübarek ayda kimin gönlünden neler geçerse yaradan hayırlısıyla nasip etsin..
muradlarımızı bize hayırlı kılsın..
edilen hatimler okunan dualar,yapılan türbe ziyaretleri
efendimize( s.a.v) sunulan selat_ ü selamların hürmetine dualarımız kabul olsunnn:16::16:
herkese hayırlı günler kızlarrrrrrrrr:3::3:

ilk orucumuz bugün rabbim hepsini sağlık sıhhatle tutmamızı nasip etsin..
hepimizi bayrama ulaştırsın..
bu mübarek ayda kimin gönlünden neler geçerse yaradan hayırlısıyla nasip etsin..
muradlarımızı bize hayırlı kılsın..
edilen hatimler okunan dualar,yapılan türbe ziyaretleri
efendimize( s.a.v) sunulan selat_ ü selamların hürmetine dualarımız kabul olsunnn:16::16:
herkese hayırlı günler kızlarrrrrrrrr:3::3:

amin canım
günaydın sana da nasılsın canım.

hepinize hayırlı Ramazanlar kızlar
Rabbim bu mübarek ayda günahlarımızı affetsin,
gönlümüzden geçen bütün hayırlı muradlarımızı nasip etsin inşallah.

canım rüyamda seni gördüm
daha doğrusu topikte hamileyimmmmm diye yazmışsın
nasıl seviniyoruz ama normal yoldan hamile kalmışsın
inşallah yakındır canım bu güzel haberi vermen
Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

canımmmm nasıl sevindim anlatamam allahım sıkıntılarda bırakmasın seni ve kocanı :-*
23 temmuzda da kalp atışlarını hayırlısıyla duyarsın bizi de sevindirirsinn :D:D:D:D
canım benim çok mutlu oldum öyleki ağlamaklı yanii

herkese merhaba ne zamandır girmiodum yine kafa bir milyonn tedavi sürecimiz :(
menegon ovitrelle devam ediyoruz işte bakalım ağustos sonunda tekrar testimiz olacak bi değişiklik olmadığından içimden bişey yapmak gelmedi ama baharı duyunca çok sevindim rabbim biz olmayanlara da nasip etsin bu mutluluğu inşallah hepiniz iyisinizdir umarım :*
herkese bu ramazan ayı hayırlı olsun inşallah

canlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk :52::52::52:
dr ultrasonla bakar bakmaz gördüm miniğimi :nazar:
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu :52::52::52:
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür :16:
23 temmuza kalp atışı için gün verdi...
inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız meleğiminnnnn :16::16::16:
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inş :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah canım Rabbim nazarlardan esirgesin sizi. :nazar::emir_bebek::nazar:
inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın, kucağına da alırsın mucize meleğimizi
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım transferin ertelenmesine opudan önce karar veriliyor zaten...
20den fazla yumoşun varsa ohss riskine karşı ertelenmesi daha uygun görülüyor...
benimde 23 yumoşum vardı opudan önceki kontrolde drum bilgilendirmişti...
benimde aynı senin gibi opudan sonra hiç bişeyim yoktu...
3-4 gün geçtiktenr sonra çok şiştim ağrımda çok oldu bi taraftan bi tarafa zor dönüyordum...
ama çok şükür yaklaşık 1 haftada toparlanmıştım...
benim sıkıntım senin kadar değildi ama...
ama şükür 2 gündür iyiymişsin sevindim canım daha da iyi olursun inş :16:
su içmeye devam et ama çok önemli, senden benden de çok yumoş toplanmış çünkü...
maşallah 12. gün değerin süper ikiz oldukları kanıtlandı böylece :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
canım bence sen kendi drunu dinle haftaya görünebilirler :34:
ben bugün 5+2 günlük :49: tatlım :34:
haftaya görürsün sende :40:

valla bana yumurta toplandıktan sonra şikayetin olursa erteleriz dediler canım.
o zaman bi sıkıntı yoktu,dediğin gibi sonradan çok rahatsız oldum şişlikten ve ağrılardan. :43:

ben de 15 temmuzda 5+1 olucam. inşallah keselerimiz görünür. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
dünden bu yana içim bi buruklaştı nedense.
içimde bi boşluk hissetmeye başladım sanki. ağrılar azaldı diye sanırım :1::1:
Allah'tan hayırlısı artık. :nazar::nazar:

HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADAŞLAR,bidahaki ramazanda isteyen herkesin bebekleri yanında olsun inşallah.Kızlar iğne vurdurmak orucu bozmuyormuş ,diyanette öyle açıklamış,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

canlar hepimizin ramazanı şerif-i hayırlı olsun
bu ayda ettiğimiz bütün ibadetlerimiz kabul olsun inşlh
ettiğimiz bütün dualarımızın dileklerimizin kabul olması dileği ile herkese hayırlı ramazanlar....:25::52:

canım rüyamda seni gördüm
daha doğrusu topikte hamileyimmmmm diye yazmışsın
nasıl seviniyoruz ama normal yoldan hamile kalmışsın
inşallah yakındır canım bu güzel haberi vermen
Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

cnm benim hayır olsun inşlh
tüylerim diken diken oldu neye işaret acaba
şu mubarek günlerin hürmetine rabbim bizede evlat yazmıştır ve senin düşünde çıkmıştır inşlh:25::25::25::43::43::43::43:
eşim iğnelerine kürlerine devam ediyor inşlh
dediğin gibi birgün doğal yoldan olmasada bende hamileyim diye yazmak nasip olur
ayyy nursenim beni çok mutlu ettin
sende iyisindir inşlh sende oğluşunu sağlıklı bi şekilde kıcağına alırsın inşlh cnm

hepinizden tek tek allah razı olsun,iyi gönüm de kötü gönümde hep yanım da oldunuz.sözlerinizle teselli etmeye çalıştınız.
mubarek ramazanlar hürmetine allah gönlünüzdekini hayırlı eyler,gelecek razamana bebişlerimiz bizlerle olur inşallah..
2 tüp dondurulmuş spermimiz var tek şansmımız malesef.
ben hala pes etmedim ,orada o spermler dururken denememek olmaz diye düşünüyorum.
eylül,ekim gibi 6.deneme için kolları sıvayacağım kısmetse.( eşimi ikna edebilirsem)...bu arada başka merkezlede görüşeceğim.2 negatifften sonra merkez değiştirmek mantıklı gibi geliyor..
baktık 6.da olmazsa,geleceğe karşı hedefsizlik,yaşamda koca bir boşluk,umutsuzluk yaşamamak için :evlat edineceğiz bizde..sonuçta herkez anne olacak diye bir şey yok.önemli olan doğurmak değil,bebeğini yüreğinde ,gögsünde ,ruhunda büyütmek..herkez anne olursa o kadar annesizz babasız sevgiye muhtaç bebekler ne olurdu..
zaten kendi çocuğum olsa bile koruyucu ailelik veya evlat edinmeyi hep düşünüyorduk..
çok uzun yazdım yinee kusura bakmayın,bakalım zaman bize geler getirecek,rabbim büyükkk.
bu derdi bana verdi ,bu dert sayesinde iyi bir kul almak için çaba gösteriyor ve şükür diyorumm.
rabbim bizlere hz eyüp peygamberin sabrını versin.o ki vucudunu kaplayan yaralarda ki kurtlar yere düşünce alıp tekrar yaraların üzerine koyuyormuş,onlar rabbimden geldi diye...bizler de halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum,tek istediğim hayataımıza ekstra mutlulukk,sevinç katmak değilmi..
allah hepimizn yardımcısı olsun ..

Son düzenleme:
cnm benim hayır olsun inşlh
tüylerim diken diken oldu neye işaret acaba
şu mubarek günlerin hürmetine rabbim bizede evlat yazmıştır ve senin düşünde çıkmıştır inşlh:25::25::25::43::43::43::43:
eşim iğnelerine kürlerine devam ediyor inşlh
dediğin gibi birgün doğal yoldan olmasada bende hamileyim diye yazmak nasip olur
ayyy nursenim beni çok mutlu ettin
sende iyisindir inşlh sende oğluşunu sağlıklı bi şekilde kıcağına alırsın inşlh cnm

canım inşallah neden olmasın ki
herşey Rabbimizin kudret elinde değil mi,onun yaratmasıyla olmuyor mu
sadece herşey vaktini saatini bekliyor inşallah da yakındır bu zaman
çok şükür canım biz de iyiyiz oğluşumla bol bol dinleniyoruz
artık daha çabuk yoruluyorum
Allahım sizlere de nasip etsin canım tez zamanda inşallah.

hepinizden tek tek allah razı olsun,iyi gönüm de kötü gönümde hep yanım da oldunuz.sözlerinizle teselli etmeye çalıştınız.
mubarek ramazanlar hürmetine allah gönlünüzdekini hayırlı eyler,gelecek razamana bebişlerimiz bizlerle olur inşallah..
2 tüp dondurulmuş spermimiz var tek şansmımız malesef.
ben hala pes etmedim ,orada o spermler dururken denememek olmaz diye düşünüyorum.
eylül,ekim gibi 6.deneme için kolları sıvayacağım kısmetse.( eşimi ikna edebilirsem)...bu arada başka merkezlede görüşeceğim.2 negatifften sonra merkez değiştirmek mantıklı gibi geliyor..
baktık 6.da olmazsa,geleceğe karşı hedefsizlik,yaşamda koca bir boşluk,umutsuzluk yaşamamak için :evlat edineceğiz bizde..sonuçta herkez anne olacak diye bir şey yok.önemli olan doğurmak değil,bebeğini yüreğinde ,gögsünde ,ruhunda büyütmek..herkez anne olursa o kadar annesizz babasız sevgiye muhtaç bebekler ne olurdu..
zaten kendi çocuğum olsa bile koruyucu ailelik veya evlat edinmeyi hep düşünüyorduk..
çok uzun yazdım yinee kusura bakmayın,bakalım zaman bize geler getirecek,rabbim büyükkk.
bu derdi bana verdi ,bu dert sayesinde iyi bir kul almak için çaba gösteriyor ve şükür diyorumm.
rabbim bizlere hz eyüp peygamberin sabrını versin.o ki vucudunu kaplayan yaralarda ki kurtlar yere düşünce alıp tekrar yaraların üzerine koyuyormuş,onlar rabbimden geldi diye...bizler de halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum,tek istediğim hayataımıza ekstra mutlulukk,sevinç katmak değilmi..
allah hepimizn yardımcısı olsun ..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun,yaşadığın şey çok zor biliyorum seni ne söylesem teselli edemem,zaten öyle cümleler kurmayıda hiç beceremem.eylülde falan tekrar denemeyi düşünüyormuşsun ama canım benim naçizane fikrim birazdaha beklemen 5 kere denemişsin bu 6. olucak vücuduna yazık psikolojine yazık,canım bu çocuk konusunda psikoloji çok önemli,ben çok duydum kaç kere tüpbebek denemiş tutmamış,sonra oluruna bırakmış kendiliğinden hamile kalmış kadınları,bence biraz dinlen, kafandan bu düşünceyi at ,eşinle tatil yap,deneyeceksende ozaman dene ,tabi inşallah kendiliğinden en yakın zamanda hamile kalırsında tüp bebeğe gerek kalmaz

Back
X