Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inan canım bizdede aynısı oldu önce eşim söyledi ben not aldım ama karıştırdık sonra eşim kendi not aldı yine karıştı çünkü 4 şişe toz 4 kutu bide yine bir kutu hap var Allahın hakkı 3 dedik en sonunda doğru anladık eşimde kullanıyor ilaçları ama düzenli değil işi nedeniyle rabbim nasip ettikten sonra düzenli kullansada olur kullanmasada o yüzden dertte etmiyoz ama sıralama doğru ondan emin olduk...evet canım ben eski üyelerdenim sen hangisiydin

canım merhaba eşimde kullanmaya başladı bir kaç kere okuduk kağıdı ve iftrdan sonra bir tane iki saat sonra başka bir ilacı iki tane alıyo sahurdada aynı şekilde galiba tozlara daha sonra geçecez canım ben eski üyelerden sevgidolu inşallah sizdede faydası olur canım artık bu son çaremiz Allahım yardımcımız olsun

amin canım rabbim inşallah o spermleri bize bağışlasın ve evlat olarak nasip eylesin..
ben senden çok umutluydum aslında,çünki donup çözülen spermlerle ve embriyo ile başarı orananı daha yüksek oluyor..
bence senin embriyo iyi kalitede idi,ama rahimde ki miyom denedi ile tutmamış olabilir..
beylem'de senin le benzer durumda,5 denemede 3 kez hamile kaldı ama rahimdeki sorunları yüzünden bebeklerini kaybetti..:5:
azoyla savaştığımız yetmezmiş gibi birde rahim sorunları olunca yük dahada ağırlaşoyor malesef..allah yar ve yardımcımız olsun..bize hayırlı nesiller nasip eylesin..amin..
amin inşallah spermi bulduk darısı evladımıza olsun :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canım bende çok umutluydum bir sürü belirti vardı inan halen inanamıyorum tutunamamasına ama demek hakkımda böylesi daha hayırlıymış Rabbime tevekkül ediyorum hayırlısını hayırlı zamanda versin:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.aslında benim miyomum tutunmaya engel mi bilemiyorum çünkü rahmin dışındaymış.aslında bir sürü sebep bulabiliriz.bende sorun olabilir eşimin genetiği sorun olabilir.gerçi ne olursa olsun sonucu önemli.inşallah bundan sonraki tedavimizde bebeklerimize kavuşuruz Rabbim daha fazla aratmasın inşallah

pembe10 canım gözün aydın inşallah Rabbim kucağına almanı nasip etsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:darısı başımıza bizede dua et canım:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çok sevindim doktorunun aramasına ve sonucunun temiz çıkmasına .şükürler olsun Rabbime :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sende meleğimizde Allah'a emanet olun.
canım bugün seninle konuştuktan sonra kendimi çok halsiz hissediyordum .gittim uyudum bir kalktım saat 7.5 yemeğimi bile yapmamıştım son anda yetiştirdim.:9::9::9::9::9::9::9::9:benim halim ne olacak bilmiyorum hamile olsaydım suçu bebişe atacaktım da neyse:1::1::1::1:

canım çok sevindim doktorunun aramasına ve sonucunun temiz çıkmasına .şükürler olsun Rabbime :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sende meleğimizde Allah'a emanet olun.
canım bugün seninle konuştuktan sonra kendimi çok halsiz hissediyordum .gittim uyudum bir kalktım saat 7.5 yemeğimi bile yapmamıştım son anda yetiştirdim.:9::9::9::9::9::9::9::9:benim halim ne olacak bilmiyorum hamile olsaydım suçu bebişe atacaktım da neyse:1::1::1::1:

sağoll canım benimm :16::16:
seninle konuştuktan sonra aradı ulun hoca bende bekliyodum kaç gündür aramadı diye.:34:
ohhhh iyi yapmışsın cnmm maaşallah iyi uyumuşsunn :1::1:
keşke bende uyusam öyleeeee.:31:.
hamiş olunca görcem seniiiiii. ilk zamanlarr hep uyursun artıkkkkkk:9::9::9::9:

sağoll canım benimm :16::16:
seninle konuştuktan sonra aradı ulun hoca bende bekliyodum kaç gündür aramadı diye.:34:
ohhhh iyi yapmışsın cnmm maaşallah iyi uyumuşsunn :1::1:
keşke bende uyusam öyleeeee.:31:.
hamiş olunca görcem seniiiiii. ilk zamanlarr hep uyursun artıkkkkkk:9::9::9::9:
iyi olmuş araması canım benim aklın hep ordaydı zaten
bebişin hareketini de hissetmediğin için endişe ediyorsun çok haklısın
neyse iyi oldu senin benden önce hamiş olman benim gibi evhamlı birine hep yardım edersin:18::18::18::18:
bende 9 ay boyunca herşeyde seni ararım artık filiz bebiş oynamıyor .filiz şu oldu filiz bu oldu derim artık:9::9::9::9:
ay canım hiç sorma inan öyle bir uyuyorumki bebiş tutunmadığından beri uyumazsam başım dönüyor ayakta duramıyorum:50::50::50:
canım senin aslında uyuman lazımda senin beynin çok dolu hep düşünüyorsun bebeği ondan
şimdi aldığın bu güzel haberle uyursun artık :9::9::9::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyi olmuş araması canım benim aklın hep ordaydı zaten
bebişin hareketini de hissetmediğin için endişe ediyorsun çok haklısın
neyse iyi oldu senin benden önce hamiş olman benim gibi evhamlı birine hep yardım edersin:18::18::18::18:
bende 9 ay boyunca herşeyde seni ararım artık filiz bebiş oynamıyor .filiz şu oldu filiz bu oldu derim artık:9::9::9::9:
ay canım hiç sorma inan öyle bir uyuyorumki bebiş tutunmadığından beri uyumazsam başım dönüyor ayakta duramıyorum:50::50::50:
canım senin aslında uyuman lazımda senin beynin çok dolu hep düşünüyorsun bebeği ondan
şimdi aldığın bu güzel haberle uyursun artık :9::9::9::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Evt cnmm şuan o durumdayımmmmm :27::27:
ara cnmmmm her zaman araaaaaa sen hayırlısıyla hamile kal elimden geldiğince yardımcı olurummmm..
seni anlarımmm:31::31:
cnm ilk zamanlar hep uyurdum gündüzleri bile ama şimdi uyuyamıyorum
ve şuan benim gibi hamile olan arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyolar uyuyamıyolarmışş..:44:
zaten 2-3 ay sonra göbek büyüynce hiç rahat uyku olmıycakkkkkk:1::1:
olsunnnn varsın uyumayayımm uyuduğum geç kalktığım günlere sayalımm.:1::1::1:

Evt cnmm şuan o durumdayımmmmm :27::27:
ara cnmmmm her zaman araaaaaa sen hayırlısıyla hamile kal elimden geldiğince yardımcı olurummmm..
seni anlarımmm:31::31:
cnm ilk zamanlar hep uyurdum gündüzleri bile ama şimdi uyuyamıyorum
ve şuan benim gibi hamile olan arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyolar uyuyamıyolarmışş..:44:
zaten 2-3 ay sonra göbek büyüynce hiç rahat uyku olmıycakkkkkk:1::1:
olsunnnn varsın uyumayayımm uyuduğum geç kalktığım günlere sayalımm.:1::1::1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:aman nazar değmesin inşallah 3lü testte iyi çıkacak ALLAH'ın izniyle
:1::1::1::1::1::1::1:tamam canım ararım benim sizden başka anlayanım yok ki
çok teşekkür ederim hepinize her zaman yanımda oldunuz:16::16::16::16:
canım ben şimdi peşin uyuyorum ona sayarız artık:9::9::9:

Son düzenleme:
Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inşallah.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
Darısı bizim başımıza olsun.:16:

5 VAKİT NAMAZ KILAN BİR İNSAN GÜNDE;

+40 besmele çekiyor
+40 Fatiha okuyor
+80 kez Er-Rahman diyor
+80 kez Er-Rahim,
+213 kez Allahu ekber,
+120 kez sübhane rabbiye'l azim,
+240 kez sûbhane rabbiye'l âlâ diyor
+15 kez Sûbhaneke okuyor
+40 kez semi allahu limen hamideh,
+40 kez Rabbena lekel hamd diyor
+40 kez Amin (ya rabbi duamı kabul et) diyor
+33 kez zamm-ı sure okuyor
+21 kez Ettehiyyatu ile peygamberimize selam gönderiyor
+21 kez kelime-i şahadet getiriyor
+26 kez meleklere ve müminlere selam veriyor
+13 kez Allahumme entes-selâmu ve minke's selamu tebarekte ya zel-celali ve'l ikram diyor
+13 kez Rabbena âtîna
+13 kez Rabbenağfirli okuyor
+15 kez Allahumme salli selavatını,
+15 kez Allahumme barik salavatını okuyor
+15 kez Euzubesmele çekiyor.

BUNLARI YAPAN BİR İNSANLA BUNLARI YAPMAYAN İNSANIN ALLAH KATINDAKİ FARKINI VARIN SİZ DÜŞÜNÜN.

günaydın canlarrrrrrrrrrr :71::71::71:
biz bugün erkenciyiz 6,30 da kalktık ne işimiz varsa :1:
siz şimdi ne güzel uyuyorsunuzdur öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiii :54::54::54:

günaydın canlarrrrrrrrrrr :71::71::71:
biz bugün erkenciyiz 6,30 da kalktık ne işimiz varsa :1:
siz şimdi ne güzel uyuyorsunuzdur öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiii :54::54::54:

günaydın sana ve bebişine bunlarda benden size gelsin:71::71::71::71:
ve herkese günaydın
bende erkenden işe geldim inşallah çabucak geçer de bugün 2 gün hafta sonu tatilimiz başlasın

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )

Günaydınnnnnn kızlarrrrrr Hayırlı Cumalarr

$1069872_539725292741871_1685488527_n.webp

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı,yolda kalmışların yoldaşı,sen yalnızlığıma arkadaş olan
ve tüm gönüllerin dert ortağısın,beni benden uzağa at,senden uzağa atma amin...cumanız mübarek olsun...

''Unutma! ellerini rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor.Çünki Rabbin öyle bir Rab ki,kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!''Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar..

Bir zerreyim YARAB! lütfuna talibim...
Sen ikram etmezsen, ben gariplerden de garibim...
Sen dilersen boşa çıkmaz emeklerim...
Dost ver YARAB! kıyamete dek sevecek...
Aşk ver YARAB! değerini bilecek...
Can ver YARAB! yolunda ölecek...
Göz ver YARAB! dünyada ağlasada ahirette gülecek...

HAYIRLI CUMALAR :16::16::16::16::16:

s.a hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Maşalllah çok güzel haberler geliyor.Hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin .Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inş.
2011 yılında öğrendik azosperm olduğumuzu 1 microtese olduk elongalar olduğu söylendi vs........ Şuanda celaleddin hoca da 4 aydır tedavideyiz. geçen hafta kontrole gittik hücre görüldü ama lökosit oranımız çok fazla. hayırlısı inş

Merhb. bende bu forumu 2 yıldır takip ediyorum azospermi bizim de başımızda maalesef Allah kimseye vermesin dermansız dert çok kötü :( biz emre bakırcıoğlunda bir kere microtese olduk şimdi kaan aydosa gitmeye karar verdik bu celalettin bey dediğiniz hangi dr acaba?

herkese hayırlı cumalar canlar
hepiniz çok güzel dualar yazmışsınız
inşlh bu mubarek günlerin hürmetine hepimizin gönlündeki muradı gerçek olur....:25::25::25::25::25::25:

Back
X