• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim her zaman her dakika dua ediyorumm duaasiz bir dakikam bile gecmiyor.rabimin iziniyle hayirli sonuclar alirsiniz.yatin cuma 500 ya safi ile yasin okurum rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.dualarimiz kabul edee insa eden allahim.

Allah razı olsun arkadaşım,sen ne gönlü bol bir insansın herkese dualar ediyorsun ALLAHIM inşallah güzel gönlüne göre versin, en yakın zamanda senin ve hepimizin gönlünden geçeni nasib etsin rabbim

Canım benim iyi olduğuna çok sevindim.
Merak etme siz bu günleride atlatacaksınız
Bu azminizle her şeyin üstesinden geleceksiniz.
Her zaman dualarımızdasınız.
Ben sizin için okumayacağımda kimin için okuyacağım.
Ben bu aralar çok yoğunum.İşler de çok yoğun her gün 6-7 de çıkıyoruz.
Bi de taşınma telaşlarımız var.İzin dahi alamıyorum.Eşim artık merkeze tayin oldu.Şükürler olsun rabbime.
20 aydır ayrı yaşıyorduk eşimle.Artık işime evimden gidip geleceğim.
Ev tuttuk boyandı dün annemler evi temizledi.Yarın da taşınacağız.Bu yüzden mutluyum.
Bir huzur var içimde.Eşim seviniyo annem üzülüyor.Annemin yanında kalıyordum ya iyi oluyordu onun için.

Gözün aydın cnmm eşinle ayrı olmıycaksınız artık çok sevindimmmmm:46::46:
kolay gelsinnnnn size.inşallah hayatınızda bundan sonrada güzel gelişmeler olurr önce spermler sonra:49: :49:gibi

cemrem biz cellaletin beyde tedavideyiz.esim 15 16 yasinda hogkin lenfoma gecirmis ve kemoterapi alims.2 defa microtese olduk ozel hst inanarakkj.hicbirisi soylemedi tedavi lim diye helal etniyorum verdigimi tam bir tuzak beni bile bile hazirladilar bosuna vucuduma hormon verdiler.

kk takibimden ersel bey ve cellaletin beye guvenerek basladik .1 ay oldu bizim fsh yuksek cok prengly 5000 haftada 2 defa
ve ersel beyin gonderdiklerini kullaniyor esim.haplar bitti bu hafts sertoki ve leydinge gectik.hakjimizda hayirkisini versin rabbim hepmizin.bizim tedavi uzun surebilir dedi hoca sabirla bekliyoruz.bayram donusu kontrole gidecej esim.hoca menagonda verdi esime simdilik onu kullanmiyoruz.bizden bu kadar birde esime cig badem cig findik yiyor.ersel beye sorduk vitamin ek olarak ne kullanabiliruz diye hic bir sey onermedi.yumurta ve kavun yemesin dedii.heyecanli kimi zaman huzunlu bir bekleyisteyizzz.
anladım cnm eşin cocukken geçirdiği rahattsızlık yüzünden olmuş demek ama inan ki çok beklemeden çıkar inşalahh
ah cnm o tuzaklara hangimiz düşmedik ki, bizde öğreneli daha 2 ay olmadan eşimi ameliyata aldılar ne anladık hiççç sonuç hüsran acılar katlanıyor bide sonucu ii çıkmayınca..:26:
daha yen başlamışsınız inşlh 3 veya 6 ay içinde güzel gelişmeler olur sizin adınıza..
evet bazen neşeli oluyoruz bazen hüzünlü aslında hüzün ikinci adımız da bakam bazen kendimize bile deyemiyoruz
inşallahh sabrımızın mükafatını alırız rabbimin izniyle..:34:

Gözün aydın cnmm eşinle ayrı olmıycaksınız artık çok sevindimmmmm:46::46:
kolay gelsinnnnn size.inşallah hayatınızda bundan sonrada güzel gelişmeler olurr önce spermler sonra:49: :49:gibi
tatlışşşş nasılsın şekerimmm
naz hanımlar nasıllarr:9:

:16::16::16::16::16::16::16:

$548373_10151719342288248_1100856779_n.webp

yapılanı zaten yapınca tevekkül kalıyo geriye
ama iinsan yerinde duramıyor cnm hemen çıksın hemen tüp bebek yapıyım tutunsun 9 ay geçsin kucağıma alıp sarayım diyorsun ama olmuyo:50: öyle kolay değil bu işler hiçç umudunu yitirme olmuyo mu oluyo da sen gene kendini toparla güzel günler elbet bizlere de gülecek tatlım:34:

öyle canım biz tedbirimizi aldık takdirini ALLAHA bıraktık,ben kendimi düşünmüyorum ama eşim tedaviye başladığımızdan beri çok huzurlu sakin,tedaviden önce hiç mutlu değildi çok sinirliydi,tedavi görmek bile ona iyi geldi, sonucunda olumsuz birşey çıkarsa kahrolucak biliyorum oyüzden çok korkuyorum.

tatlışşşş nasılsın şekerimmm
naz hanımlar nasıllarr:9:

İyi olmaya çalışıyorum cnm hasta oldumm...
dün akşamdan belliydi olucağım bu akşam dahada ilerledi.
boğazım açıyo gözlerimm hapşırmaktan bi hal oldum valla:5:
bişeyler içtim birazdan gidip yatıcamm..
uffff hiç istemiyodum hasta olmak kim isterki ama ilaçta içemiyorum ki şimdi.
yarına biraz daha düzelirim inşallah.:25:
naz hanım iyi teyzesiii ellerinden öperr:16::1:

öyle canım biz tedbirimizi aldık takdirini ALLAHA bıraktık,ben kendimi düşünmüyorum ama eşim tedaviye başladığımızdan beri çok huzurlu sakin,tedaviden önce hiç mutlu değildi çok sinirliydi,tedavi görmek bile ona iyi geldi, sonucunda olumsuz birşey çıkarsa kahrolucak biliyorum oyüzden çok korkuyorum.
haklısın eşler içinde yaşıyor bizim gibi dışa fazla vurmuyorlar
inşlh sperm olmasa bile kıpırdanmalar görün o bile mutlu ediyor insanı
bu moral bile yetiyor bazen eşlere önemli olan moralde zaten bizim sıkıntımızda..
pazartesi senin sevincine ortak oluruz inşallah be güzelim:52:

İyi olmaya çalışıyorum cnm hasta oldumm...
dün akşamdan belliydi olucağım bu akşam dahada ilerledi.
boğazım açıyo gözlerimm hapşırmaktan bi hal oldum valla:5:
bişeyler içtim birazdan gidip yatıcamm..
uffff hiç istemiyodum hasta olmak kim isterki ama ilaçta içemiyorum ki şimdi.
yarına biraz daha düzelirim inşallah.:25:
naz hanım iyi teyzesiii ellerinden öperr:16::1:
ayyy kıyamam baksen ya hasta oldun demek
cnm evet ilaçta yok sana inşlhh sabaha bi şeyin kalmaz güzelim:26:
ay elimi de öpermiş el öpenleri çok olsun hanım kızımızın:9:
git yat canım dinlen biraziyi gelir senin için dinlenmek...:54:

ayyy kıyamam baksen ya hasta oldun demek
cnm evet ilaçta yok sana inşlhh sabaha bi şeyin kalmaz güzelim:26:
ay elimi de öpermiş el öpenleri çok olsun hanım kızımızın:9:
git yat canım dinlen biraziyi gelir senin için dinlenmek...:54:

Sağol cnm inşallah :16:
gidiyorum cnm yatmaya ekrana bakamıyorum zaten
iyi geceler canımmmmm:54::54:

dualarimizdasin sen esin bebesin rahat olun .kocamn yurekleri var hepimizin sen bize ediyorsun biz minikailene etmezmiyiz.hepimizim sinavi ayri rabbim yasadiklarimizin mukafatini vericek cok degerli evlatlari olacak hepimizin.dunyaya gelmeden dualarla gelicekler cok ozel onlarr.esimin amcasi ve yengem akdeniz anemisi ikiside ve bilmeden mucize eseri bir kizlari var suan 28 yasinda.yengem her zamasn mucize diyor kizi icin.hastaligin
bilmeden dogum yapiyorr.dogumdan sonra tedavi oluyorlar.icini ne olur rahat tut.hamileligin stresini bebisler hisdediyor.ne olur uzme onlarii annesii.gecicek bu zor gunleriniz.dualarimdasiniz minik alieee

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
nice nice mutlu yıllara .
durudenizderya için yasin okuduğunda tanımıştım seni.
yüreği güzel arkadaşım.
inş birdahaki evlilik yıldönümünüz bebişli geçer.
dualarının karşılığını kat kat alırsın inş.....[/QUOTE]

ben bu forumda çookk eskiyim canım benim. Bizim tayfadan çok kişi yok nurusima, zaman, harzem, belgin çok vakit geçirdim burada. Sonra 2011 de meme kanseri tedavisi gördüm. Şükür biteli 1 sene oldu, rabbimin izni ile. Şimdi de celalettin hoca ile tedavideyiz. İnşallah 2014 daha başlamadan hepimize uğurlu gelir. Pek gelişme olmadığı için sadece okuyup çıkıyorum. Dileklerine can ı gönülden amin diyorum :))

ALEV99----- ERVAE ----- ESMA ----- HERŞEYGÜZELOLCAK---- MAVİMENEKŞE------ PAPATYAİNCİ----ECRİN_BEBEK-----EDA09

EDEBAL DAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055 ….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2055 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2055 …..=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 ….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055 …..=okudu
12—ervae ……………………………. 2055
13—huzuryolu …………………………… 2055 ….=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2055 ….=okudu
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055 ….=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055 ….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2055 …..=okudu
20—lamyay ……………………………… 2055 ….=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2055
22—seval0817 …………………………… 2055 …..=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2055
24—pembe85 …………………………….. 2055 …..=okudu
25—yeşil034 ……………………………… 2055 …..=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
27—eda09 ………………………………… 2055
28—derya06……………………………….. 2055 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2055 …..=okudu
30—edebal………………………………… 2055
31—sağanak ………………………………. 2055 ….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2055 …..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 …..=okudu

cnm okudum ben Allah kabul etsinn

kizlar cok zor gunler geciriyorum aksam esim buyuk bir tehlike gecirdi pazartesi operasyon gecirebilir.rabbim beni daha nasil imtahan edeck diye uziyoe kendini .mayis ayinda da b ir tehlike atlattk.ne diyeyim ne yapayim bilmiyorum ama gecicek bu gunlerde.arkadaslarimda n birisi haftaya dugunu var yorgunluk diye aldirmadigi durum bir anda ms olarak cikti hayat iste ne zaman sinavimmiz bilmiyoruz.bir akadasim evladina derman ariyor o aglayinca icim parcalaniyor.100 milyarlil bir ameliyat ama o kadar yardim toplayamiyoruz cocugunu hayati risk altinda olacagi ameliyat kan kaybi fazla olan bir ameliyat masada kalma riski cokk.ama umudu var buyudugu zaman bana hic bir sey yapmadiniz demesim diye her seye raziyim diyor.
arkadasim anlatinca rabbim biz evlat icin yanip tutusuyoruz diyorum icimdenn.cok icim yaniyor burdaki arkadaalariminda uzuntulerii gecicek diyorum rabbim bizi seviyor ki imtihan ediyor diyoruum.ne gelir elimiDen bizim sesimizi seviyorki hep duysun diye hemen veermiyor.sesini duymak istemedigie hemen heer.seyi verirmis.

kizlar cok zor gunler geciriyorum aksam esim buyuk bir tehlike gecirdi pazartesi operasyon gecirebilir.rabbim beni daha nasil imtahan edeck diye uziyoe kendini .mayis ayinda da b ir tehlike atlattk.ne diyeyim ne yapayim bilmiyorum ama gecicek bu gunlerde.arkadaslarimda n birisi haftaya dugunu var yorgunluk diye aldirmadigi durum bir anda ms olarak cikti hayat iste ne zaman sinavimmiz bilmiyoruz.bir akadasim evladina derman ariyor o aglayinca icim parcalaniyor.100 milyarlil bir ameliyat ama o kadar yardim toplayamiyoruz cocugunu hayati risk altinda olacagi ameliyat kan kaybi fazla olan bir ameliyat masada kalma riski cokk.ama umudu var buyudugu zaman bana hic bir sey yapmadiniz demesim diye her seye raziyim diyor.
arkadasim anlatinca rabbim biz evlat icin yanip tutusuyoruz diyorum icimdenn.cok icim yaniyor burdaki arkadaalariminda uzuntulerii gecicek diyorum rabbim bizi seviyor ki imtihan ediyor diyoruum.ne gelir elimiDen bizim sesimizi seviyorki hep duysun diye hemen veermiyor.sesini duymak istemedigie hemen heer.seyi verirmis.

canım benim sizin içinde arkadaşın içinde çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun dediğin gibi elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor herkesin derdi ayrı ayrı derdim yok diyene daha rastlamadım sabredicez başka çaresi yok Allah daha kötüsünden sakınsın diyip oturacağız yerimize üzülme canım bak göreceksin herşey yoluna girecek bi bakmışsın eşin iyileşmiş ve bebekleriniz olmuş:emir_bebek::emir_bebek:yada:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:umudunu hiç kaybetme canım hep iyi düşünki iyi olsun inş. Rabbim büyük eşinede arkadaşının çocuğunada şifalar versin inş. :54:

DOĞADANDEVA İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

19 eylül perşembeden -------------- 21 eylül cumartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055
4—cemrem29 …………………………… 2055
5—denizbulutu …………………………… 2055
6—zambak06 ……………………………. 2055
7—aruna …………………………… 2055
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055
10—cicek00 ……………………………. 2055
11—balım1905 ……………………………. 2055
12—ervae ……………………………. 2055
13—huzuryolu …………………………… 2055
14—bengusuu ……………………………. 2055
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055
19—ese44 ……………………………... 2055
20—doğadandeva…………………………. 2055
21—lamyay ……………………………… 2055
22—mavimenekşe ……………………….. 2055
23—seval0817 …………………………… 2055
24—papatyainci ………………………….. 2055
25—pembe85 …………………………….. 2055
26—yeşil034 ……………………………… 2055
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
28—eda09 ………………………………… 2055
29—derya06……………………………….. 2055
30—edebal………………………………… 2055
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055
33-- ucubirarada …………………………… 2055
34—papatyayarim …………………………… 2055

BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.

canım ben okudum Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş.:16:

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

Back
X