merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benim eşimde azospermi...
2 yıllık evliliğimizde hiç yüzümüz gülmedi...ilk başta vajinismus olduğumu öğrendik ilk bir yıl ilişkiye giremedik 8 ay psikiyatriste gittik...o zor süreci sırf çocuğumuz olacak hevesiyle atlattık...ilişki sırasında sırf kendimi bebeğimiz için diyerek motive ettim...daha sonrasında ise çocuk için doktora gittiğimizde spermiyogramda hiç sperm bulunamadı dediler sizin çocuğunuz olmaz boş yere uğraşmayın dediler dünya başımıza yıkıldı...pes etmedik doktor doktor hastane hastane dolaştık. şuan kaan aydos'un hastasıyız geçen nisan ayında hem micro tese hemde varikosel ameliyatı oldu eşim sonuç yine hüsran oldu. şimdi ilaç tedavisi uyguluyor. en son görmeye gittiğimizde doktorumuz bize nisan mayıs gibi kök hücreye geçeriz dedi. hiç mi umut yok niye öyle dedi bilmiyorum. biz 2. tese ameliyatını olmayı beklerken direk son çareye yöneldi. tese ameliyatlarıyla bizi oyalamak mı istemiyor yoksa tesede sonuç alamayacağını mı gördü anlamadım. eşime şuan çakşır otu kökü macunu yediriyorum ısırgan otu çayı içiriyorum birde zeytinyağının içine incir koyuyorum geceden onu yediriyorum ilaçlarını aksatmıyoruz ama çokta umutsuzuz...o sevgiyi o mutluluğu hiç yaşayamayacakmışız gibi geliyor.artık eş dost akraba şurda bi türbe varmış giden hamile kalıyomuş demeye başladı :'( biliyorum daha yolun başındayız ama ümitleri şimdiden tükettik biz
hg aramıza..keşke böyle bir sorunla hiiiiç tanışmasaydık...
daha güzel ortamlarda tanışsaydık keşke ama nafile..
canım geçmiş olsun öncelikle..bir an önce bu illetten kurtulanlardan olursun...
canım bizde kaan hocada tedavi olduk.
2 kere tese olduk .
birini kaan hoca yaptı .tesede çıkmazsa tedaviye başlayacağız dedi.
tesede çıkmadı.
klomen ve bazı ilaçlar verdi.
sonuç sıfır.bizde bıraktık kaan hocayı.
cemrem29 arkadaşımızda yazmış...
şu anda topikte bir çok arkadaş celalettin hocada tedavide.
şükür hücre çıkışları sperm çıkışları var.
bizede imkansız denilmişti .şükür şimdi hücre çıkışlarımız var.
inş sperme dönüşecekler.
sizede öneririm celalettin hocayı.
bitki ve kürlei bilinçsiz kullanmayın.
bazıları hormon değerlerini yükseltiyor ve testisleri yoruyor canım.
biz her duyduğumuzu kullandık .
maalesef testisleri yormuşuz .
tedavi sürecimiz uzadı o yüzden.
doktor kontrolünde kullanmanızı öneririm bitkileri kürleri..
ayrıca bir daha tese derlerse hemen olmayın.
her tesede yıpranıyor vücud.
Allah yardımcınız olsun....amin.