- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
taze anne hoşgeldinnns a canlar..
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
10 gunluk simdi MUHAMMED FARUK...
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
sizdende guzel haberler alirim ins..teyzeleri size hep dua ediyoruz...
maşalalh sübhanallah

oyyyy nasıl o süt kokuyordur şimdi o kokunun hastasıyım bol bol sütün olsun cnm
inşlh sarılığı çabuk geçer minik muhammed faruk un

hayırlı olsun ilaçlar eşine şifa olsun güzelimErsel beyden gnk ve hprex diye bide siyah kutularda ilaçlar leydig ve sertoli geldi. Celalettin bey antibiyotik tedavisi başlatmıştı . Bizde malesef iğne başlatamıyor şuan, çünkü kitle var ve 3 ay sonra kontrole gidince biyopsi yapılıp yapılmayacağı belli olacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

cnm o kadar kafana takma inhibin b yi dr. celallettin beyde fazla ona dikkat etmeyin diyor nurusima arkadaşlarında sonucu 2 idi ama eşinin ameliaytında sperm bulundu maşalalhh o yüzden sıkma canınıyaa çok üzgünüm
inhibin b sonucu çıktı değer :7 çok az biraz araştirdim da
bu tedaviden umutluydum ama sanki bütün hayellerim umutlarım üzerime çöktü yine .
Rabbim doktorla merhamet versin 4 yıldır bu azoyla uğraşıyoruz böyle bir testten daha yeni haberimiz oluyor doktorların tek istediği
para... daha 2 ay önce m.tese oldu eşim insan bir tahlil yapar yaa değerin 7 olduğunu bilseydik en azından ben hazırlanmazdım
maddi manevi bu kadar zorlanmazdık... bakalım celalettin hoca ne diyecek tedaviyi iptal etmez inş.
cemrem geçmişte sizin sonuca rastladım 29 du galiba bu değer tedaviyle değiştimi???
evet bizim sonuç 29 çıktı bende üzüldüm o rakamı görünce ama celalettin hoca kafanıza takmayın deyince bende fazla üstünde durmadım..ahh cnm çoğu şeyden nice sonra haberimiz oldu bizde 6sene sonra öğrendik bu testti
olsun bundan sonra sonuclarınız hep ii çıksın cnm haklsıın da benim eşimde ilk ameliyatı bugün öğrendik 2 gün sonra ameliyat olmuştu o yüzden bundan sonraki tedaviye odaklan şimdi bundan sonrası güzel olsun tatlım