kızlar slm,nasılsınız bakalım..inşallah tedavileriniz çook iyi çoook çook iyi gidiyodur.ben her zaman giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim 1 haftalığına da rahat girebiliyorum.memlekette olunca tel.dan çok zor oluyo girmek.çok olmasa da yine de takip etmeye çalışıyorum.merak ediyorum sizleri.aslında okuduğunuz yasinler de katılmak istiyorum ama tam takip edemediğimden katılamıyorum.evime kesin dönüş yapınca katılırım inş.bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun.(ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ.sizlere de versin en kısa sürede ) minicik pıtpıtlar...:) bikaç kan testleri istediler.yarın onları yaptırıcam.kızlar facebookda bi grup açılmış.azospermi ve erken yum.yetmezliğiyle ilgili.orada da bi dolu bizim konulardan yazışıyolar.az önce gördüm.bi arkadaş" kadınlar kulübündeki arkadaşlar bilgilerini burda da paylaşabilir mi" diye rica etmiş.ben de okuyunca size yazıyım dedim.belki takip edenler vardır ama etmeyenler için grubun tam adı" azoospermia ve erken yumurta yetmezliği sorunları bilgi paylaşım".linki de veriyim :https://www...................../118495431585781/ siz hepiniz azospermi konusunda çok bilgilisiniz.belki yardımlarınız dokunur ordakilere de takip edebilirseniz.....şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere...hepinizi çook öptüm.Allah'a emanet olun canlar...:)