merhaba aa sitemkar olma cnm niye mi dersen muhakaka gözümüzden kaçmıştır elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız biz eğer yazmamışsak kusura bakma
cnm tüp bebek yapmak için mi sen merkez soruyorsun yoksa eşin ameliyat mı olacak benden yılalrın hastası olarak tavsiyem eşin ameliyat olmasın hemen ama dalında uzman istanbulda ki tüp bebek merkezleri umut ve memorial dir sen kendinden bahset biraz anlat ki bizde saan yardımcı olalım
merhaba cnm ben seni hatırlıyorum sen eskilerdensin uzun zamandır yoktun nerelerdesin
cnm celalettin hocaya hastaneden randevu alıp gitsen daha ii oluyo çünki başı kalabalık olunca zor giriyorsun ama muayne no.olunca raaht girip kponuşabilirsin bezmi alem hastanesinden al
ayy tatlım bak sölicektim gene aynı konulara girip dalınca kaldı

aldım cnm dün gidip baktık benim istediğimi aldık zar zor bide dedim ki mikrodalga alsak bana ne desin adam
o zaman buzdolabının beyazını alallım yanında mikrodalgayıda alayım eğer gri buzdolabını alırsak mikro dalga yok

bende inat ettim gri buzdolabını alalım fırın kalsın dedim

ne çakal bi kocam yaaaaa kendinin dediği olsun diye nasıl katakulle yapıyo

aman olsun fırında ileri doğru alırım...
Eki Görüntüle 836912
bu buzdolabını aldım cnm beğendiğim bu
kısmetse cumartesi günü gelicek inşlh bebişlerim olur onların mamalarını da bu dolapta saklarımmmm