- 14 Ekim 2011
- 1.739
- 245
- 163
o kadar çok var kiiiYA RABBİ sen şifa ver hepimize
amin cnm inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar çok var kiiiYA RABBİ sen şifa ver hepimize
cemrem nasılsın kızzzne zamandır görüşemedik. yeni buzdolabı almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım
bu arada modelini çok beğendim ben de bunlardan istiyorum ama kocişi ikna edemiyorum
nasıl ikna taktiği uyguladın şekerimbir ara bana da söyle
sana da hayırlı sabahlar canımiyi dileklerin için teşekkür ederiz
nasılsın iyisindir umarım bebiş nasıl kendine iyi bak havalar soğumaya başladı artık
slm durudenizderya nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bebişler ve sen iyisindir umarım sende kendine çok iyi bak![]()
tatlım ameliyat olmayın da gerisini siz bilirsinizzz
inşlh celalettin hocaya gidip olumlu sonuçlar laırsınız güzelim
sanada hayırlı sabahlar cnmmmm ne güzel yazılar da yazarmış minik nazlıcığın annesi
nasılsınız güzelimm
aminnnnnnn o güzellikler hepimizin ardı sıra gelsin bizleri hiç bırakmasınnnnn![]()
içten samimi dileklerin için içten yürekten aminnnn diyorum.
duaların kat kat sana mükafat olarak geri dönsün tatlım
naz hanım napıyor...?bakalım....
geçmiş olsun canım ya.
lökosit önemli canım.
ilaç verir ve inş temizler o ilaçlar.
kendine dikkat et bu aralar tatlım....
cnm benim tıbbı genetik bölümü varsa üniver. hast. yaparlar siz sorun isteyin varsa yapılsın önemli oda ayy eşini inşlh ikna edersin de ameliyat olmadan celallettin hocayla görüşürsünüz hakkınızda hayırlısı olsun ...:26:acaba şimdi gittigimiz arastirma hastanesinde isterlermi bizden yani kromozom testi canım bana kalsa bende eşime diyorum gidelim tedavi olmaya calisalim ilaç kullanmak istemiyorum diyor ameliyat mi olacaksın diyorum yanı m.tese evet diyor ya ameliyatta sperm bulunmazsa diyorum susuyor bakarız diyor ama celalettin hocaya gidelim dedim ikna edebilirsem randevu alicam şimdi fakültede kromozom testi yaparlarsa iyi olur bizim için nasıl yapılıyor ne gerekiyor biliyormusunuz ?
aminnn cnm ettiğin duaların katbe katı senide bulsun paşa artık yola çıkmış geliyo demekkiSelam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız![]()
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımdeSımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum
teşekkür ederim güzelim evet fırın kaldı ama olsun kısmetse ilerde onuda alırız...kız dolabın hayırlı uğurlu olsun mikrodalgan kalmış ama) olsun garii onuda sonra gri alırsın...dolabın çok güzelmiş beyendim..
![]()
iyiyim cnm çok şükür bebişte iyi teyzesi büyüyoo
dikkat ediyorum ama yinede çabuk hastalanıyorum..
artık havalar iyice soğuyunca hiç dışarı çıkmıycam
sen nasılsın cumartesi görüşme varmış..
inşallah herşey yolundadır başlarsın tedavine..topik biraz harketlensin artık tedaviye başlayanlarla hamiş haberi duymak istiyoruz
İyiyiz canımmmm ..her şey yolundaa..
sen nasılsın yeni buzdolabın hayırlı olsun cnmm...güle güle kullann..
:
güle güle mutlu mesut giydir inş.10 yılın özlemi var tabi .çok haklısın üzerinde eskisin kızışın inş.canım benimkiler kızın hareketleri çok az beni korkutuyor ayrıca kasıklarımda sırtımda falan çok ağrım var.korkularımız hala bitmedi anlıyacağın.doğum nerde olacak hast.kararlaştırdın mı.benim özelden gözüm korktu devlette olacak .Allah nasip kısmet ederse.Evt cnm çok güzell.herşeyde gözüm kalıyoo.herkes çok alma çabuk küçülüyor diyo ama napim senelerdir bunun hayaliyle yaşadım şimdide almak istiyorum..ben giysi işini bitirdim.çoğu şeyi tamam biraz stres yapıyorum yetiştiremiycem diye..
havalar soğumadan halletmek istiyorum geri kalanlarınıda..
Amin cnm burdaki arkdaşlarımızdan da inşallah peş peşe güzel haberler alırız arkamızdan onlarda gelirler..:26:
ne yapıyo bebişlerrrr annesii. :))
kızlar lem yelid çok güzel bir zikir bende çok okudum ve etkisine inanıyorum.Allah kabul etsin inş.bende katılmak isterim ama doğum falan olur sizi yarı yolda korum diye katılamıyorum .ama listemden hepinize dilim döndükce dua ediyorum .Allah hepimizinkileri kabul etsin inş.pıtırcık canımm nezaman baslıoruz nasipse Lem yelid çekmeye_?
anladim canim zaten bende guvenemiyorum laboratuvarlara kendimiz sayabilsek keskeslm canımcım...canım bizde burda yaptırdık ama detaylı incelemediler.
ersel hocada eşime ben demeden yaptırma demiş.eşimde dünden razı yaptırmamaya...
yeni kürleri bekliyoruz.
kürleri kullandıktan sonra ben isteyeceğim detaylı sperm testi demiş ersel hoca.
siz ne yaptınız?
hangi kürdesiniz bu arada?
amin canım...
nasılsın?
epeydir soramadım ...
bebişler nasıl bir sıkıntın yoktur inş....?
güle güle mutlu mesut giydir inş.10 yılın özlemi var tabi .çok haklısın üzerinde eskisin kızışın inş.canım benimkiler kızın hareketleri çok az beni korkutuyor ayrıca kasıklarımda sırtımda falan çok ağrım var.korkularımız hala bitmedi anlıyacağın.doğum nerde olacak hast.kararlaştırdın mı.benim özelden gözüm korktu devlette olacak .Allah nasip kısmet ederse.
ESMERİMYARİM İÇİN besmele okuyoruz
SONSUZ ------ DENİZBULUTU ----- ZAMBAK06 ----- ARUNA ----- ALEV99 ------ ERVAE ----- MAVİMENEKŞE -----
PAPATYAİNCİ ------ ECRİN_BEBEK ----- YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
15 ekim salı dan ------------------------- 17 ekim Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1700
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2300 …..= pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 …….=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ...........................................PITIRCIK OKUYACAK
21—doğadandeva…………………………. 2000 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 ……=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000
kızlar lem yelid çok güzel bir zikir bende çok okudum ve etkisine inanıyorum.Allah kabul etsin inş.bende katılmak isterim ama doğum falan olur sizi yarı yolda korum diye katılamıyorum .ama listemden hepinize dilim döndükce dua ediyorum .Allah hepimizinkileri kabul etsin inş.
Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????![]()