• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım görüşme nasıl gecti.Rabbim sanada eşinede hayırlı fetihler nasip etsin.bu sefer inş.zamanı gelmiştir.

arkadaşlar banada bir fikir söyleyin.eşim 2 defa mikro tese oldu sperm bulundu.ama 3.mikro tesede sperm bulunmadı 6 ay geçti üzerinden ne yapayım sizce tekrar denesekmi.mikro teseyi emre beyemi gitsem kaan beyemi kafam çok karışık
demet mrhblr h.geldin daha önce karşılaşmamıstık.2 defa çıkmasına ragmen 3.de niye çıkmamış çok ilginç.operasyolar birbirıne yakın tarihlerdemi olmuştu.eşinde üretim var demekki.benim eşim senin bahsettign doktorlara gidemedi.ama burada o doktorların hastaları vardı galiba onlar fikir verirse daha iyi olur .umudunu yitirme mutlaka yine çıkar

ben hiç iyi değilim dün celaleddin hocada kontrolümüz vardı büyük umutlarla gittik ama malesef yine hüsrana uğradık bundan üç ay önce çok güzeldi lokosit artmamıştı hormonlarımız çok iyiydi şimdi lokosit artmış hormonlar çıkmış ney hayalliyoduk neler çıktı doktor isterseniz amliyata gidin isterseniz devam edin dedi eşim gittiği yere kadar tedavi diyo yarabbi sana isyan olmasın ama yoruldum yoruldum insallah sonumuzu hayır olur ama ben iyice umudumu kaybettim

ben hiç iyi değilim dün celaleddin hocada kontrolümüz vardı büyük umutlarla gittik ama malesef yine hüsrana uğradık bundan üç ay önce çok güzeldi lokosit artmamıştı hormonlarımız çok iyiydi şimdi lokosit artmış hormonlar çıkmış ney hayalliyoduk neler çıktı doktor isterseniz amliyata gidin isterseniz devam edin dedi eşim gittiği yere kadar tedavi diyo yarabbi sana isyan olmasın ama yoruldum yoruldum insallah sonumuzu hayır olur ama ben iyice umudumu kaybettim

canim moralini bozma bu yolda devam ettigimiz süre icerisinde hepimiz bunlari yasayacagiz tedavi süreci gercekten cok zor biz 8 senedir istiyoruz ama ilk defa bizde celalettin hocada tedavi görüyüruz diger doktorla tedavi falan uygulamadi simdi düsünüyorum bende acaba bos biseyin pesindenmi kosuyoruz tedaviye baslamasamiydik diye cünkü biliyorumki ihtimaller cok düsük yinede takdir ilahi

canim moralini bozma bu yolda devam ettigimiz süre icerisinde hepimiz bunlari yasayacagiz tedavi süreci gercekten cok zor biz 8 senedir istiyoruz ama ilk defa bizde celalettin hocada tedavi görüyüruz diger doktorla tedavi falan uygulamadi simdi düsünüyorum bende acaba bos biseyin pesindenmi kosuyoruz tedaviye baslamasamiydik diye cünkü biliyorumki ihtimaller cok düsük yinede takdir ilahi

canım sizin sorun ney bizimkisi 47xxy aman aslında hepsi bahane mevlam istese vermezmi alın yazısı ama gelde gönlüne anlat herkezin kucağı dolu bende eli kolu sallayark dolaşıyorumbayramlar gelir gözümün yaşıyla geçer içim yanıyo bayramda annemlerin salona bi girdim bütün amca kızları gelmiş hepsinin kucağı dolu biri diyoki kızımı oğluna alıcan biri diyoki elbisesini nerden aldın konuşucak hiçbirsey bulamadım geçtim bir köseye sesizsesiz oturdum mevlamdan hayırlısını diliyorum sersede hayıra çevirir insallah

oo seni aramızda görmek ne mutlu bize şekerimmmmmm:54:
dikiş kursu nasıl gidiyo artık senden süper elbise etek modelleri bekleriz koyarsın :9::9:topiğe bakarız tatlım:16:
teşekkür ederim tatlım:16::16::16::16::16:dikiş kursu iyi gidiyor en azından kafa dağıtıyorum
tabiki canım paylaşırım resimleri bakalım yaptıklarımı beğenecekmisiniz
evet canım inzivaya çekildim bir süredir.ama inanın hep aklımdasınız ve dualarımdasınız en az kendim kadar size dua ediyorum .
Allah razı olsun kalp kalbe karşıdır derler bimukabele :16::16::16::16::16::16:
canım olumsuz tüpbebek tedavisi sonrası çok sıkıntılar yaşadım şimdi biraz kafa dağıtmak için dikiş kursuna gidiyorum :6::6::6::6::6:onun haricinde kısmetse kasım ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz varmı güzel gelişmeler hayatınızda:34::34::34:

ayyy canım senin adına çok sevindim bende geçen sene gittim kurs çok matraktı bu senede yazıldım hocamız illaki gel diyor ama bu yıl kurs gitmeyi tercih ettim ben hafızım on yıl önce mezun oldum hiç ezbere tekrar etmedim korkuyorum unutmaktan onun için bu yıl tekrar edicem inşlh arada gidicem mesela buugün gittim arkadaşlar ve hocamı özlemişim çok güzel geçti hayatımda değişen tek şey immatür germ hücreler başka bişey yok hamd olsun bunada şükür seni öptüm MEVLAMA emanet ol inşlh senin içinde sevinicez burada pek yakındır ben öyle hissediyorum
canım insana gerçekten iyi geliyor kurlar en azından yeni şeyler öğreniyoruz .hafız olman çok güzel inşallah unutmamışsındır.tekrar etmekte fayda var tabiki .canım immatür hücre çıkmasıda hayra alamet inşallah en yakın zamanda milyonlarca spermi görürüsünüz ve sonucu bebişli olur inşallah.Allah razı olsun bende seni öpüyorum.Allah'a emanet ol.amin canım Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün en yakın zamanda:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

QUOTE=gvnf;32405629]canım sizin sorun ney bizimkisi 47xxy aman aslında hepsi bahane mevlam istese vermezmi alın yazısı ama gelde gönlüne anlat herkezin kucağı dolu bende eli kolu sallayark dolaşıyorumbayramlar gelir gözümün yaşıyla geçer içim yanıyo bayramda annemlerin salona bi girdim bütün amca kızları gelmiş hepsinin kucağı dolu biri diyoki kızımı oğluna alıcan biri diyoki elbisesini nerden aldın konuşucak hiçbirsey bulamadım geçtim bir köseye sesizsesiz oturdum mevlamdan hayırlısını diliyorum sersede hayıra çevirir insallah[/QUOTE]
canım ne olur üzme kendini inşallah sizin içinde güzel günler gelecek Rabbim mükafatını verecek tedaviye devam edin bizede 2 sene tedavi sürer demişti celallettin bey biraz sabredin üzülme seninde bayramların gelecek.sende evlatlarını konuşacaksın sadece sabır ve tevekkül biliyorum kolay değil ama yapabilecek başka birşey yok:50::50::50:

Bugün eşim sperm testini verdi sonuçlar olumlu yönde ilerliyor. Temmuz ayındaki sonuçlara göre hücreler artmiş. Ayrıca hoca bize iğne vermemişdi.Sadece bitkisellerle güzel sonuç demiş. İğneye başlamadan bitkisellerle devam edeceğiz. Ersel beyin sıvı kürüyle.

Gülerim yarın eşim gelince sonuçları ayrıntılı yazarım listeye eklersin cnm. AEO

Canim mucadele etmen bu isin en guzel yolu .zor bir surecteyiz hepimizz bir umidin pesinden kosuyoruzz.rdabbim bizim bu yasadiklarimizin mukafatini vericeeekkk.bende burya ilk yazdigim gun cok kotuydum.yazan arkadaslardan birisinin sozleri bana guc vermistiii.muhtesem baba guclu anne mucize bebekk....allahin iziniyle gecicek bu zor gunler boyle guclu bir anne yuregi varkeennn allhim duyy bu guzel anneyiii ve bizleriii kucaklarimizi evimizi bos birakmaa ne olurr.bu yolda her seyi goze alan eslerimizin cektigi sikintilari gor yarrabbiimmm.cok hak ediyorlar baba olmayiii.onlar bizim gibi kimse ile konusup paylasamiyorlar bu duygularini biz burada cok guc aliyoruz birbirimizden.ama onlar sadecr biximle konusabiliyorlar.yurekleri yaniyorr icleri aciyorr allahiim ne olur kimseyi evlatsiz birakmaa.

Cok sevindimmm tedavinizin iyi ilerllemesinee.rabbim milyonlarca perm gostersinn bir dahaki testtinizdee.boyle guxel gelismelrrre hepimixin ihtiyaci
varrr.herkesin sonucu bunyeye gore farklilik gosteriyor.kimimixin yolu kisa
kimimizin uzunnn belkide.bunu rabbim biliyorr.hepimize boyle guzel haberler vermeyi
nasip ettsin allahimm.esinin iyi haberlerini bekliyoruzzz.

Bugün eşim sperm testini verdi sonuçlar olumlu yönde ilerliyor. Temmuz ayındaki sonuçlara göre hücreler artmiş. Ayrıca hoca bize iğne vermemişdi.Sadece bitkisellerle güzel sonuç demiş. İğneye başlamadan bitkisellerle devam edeceğiz. Ersel beyin sıvı kürüyle.

Gülerim yarın eşim gelince sonuçları ayrıntılı yazarım listeye eklersin cnm. AEO

çok sevindim canım... inş yakın zamanda sperm çıktı yazısını da eklemek nasip olur..

canım sizin sorun ney bizimkisi 47xxy aman aslında hepsi bahane mevlam istese vermezmi alın yazısı ama gelde gönlüne anlat herkezin kucağı dolu bende eli kolu sallayark dolaşıyorumbayramlar gelir gözümün yaşıyla geçer içim yanıyo bayramda annemlerin salona bi girdim bütün amca kızları gelmiş hepsinin kucağı dolu biri diyoki kızımı oğluna alıcan biri diyoki elbisesini nerden aldın konuşucak hiçbirsey bulamadım geçtim bir köseye sesizsesiz oturdum mevlamdan hayırlısını diliyorum sersede hayıra çevirir insallah

bizim sorunda sertoli cell only ayni seyleri bende yasiyorum dedigin gibi biyere gidiyorsun kiminin karninda kiminin kucaginda bide ben gurbetteyim yanimda ne annem ne babam nede bir kimsem insanlar hep aciyarak bakiyor kimsinin patavatsizligi gecen bir akraba bana tutmus diyorki siz korunuyormusunuz neyle korunacagimi bilemedimde fikir aliyim dedim diyor sok oldum durumumu bildigi halde sordugu soruya bak insanin gercekten cok ici aciyor tedaviye baslamdan önce daha iyiydim tedaviye basladiktan sonra iyce depresyona girdim önceden bi aklima gelirdi oturur aglardim yeri gelir unuturdum ama simdi öyle degil hep aklimda allah affetsin ama bende cok umutsuzum hangi doktora gittiysek hic ugrasmayin dedi bu kadar olumsuzlukla karsilasinsa insanin umutlari tamamen tükeniyor :( :(

canlarım ben sizin msjlarınıza cvp yazdım.siz bayram telaşı yola falan çıktınız görmediniz.canlarım Rabbim en yakın zamanda gönül muradınızı nasip etsin.karnımdaki günahsızlarla teyzelerimize hep dua ediyoruz.Allah imtihanınızı kolay eylesin.mutlulukların en güzeligle sevinmeyi nasip etsin.Allaha emanet olun

gönlü güzel arkadaşım.msj gördüm ama cevap yazamadım.malum bayramdan sonra kış temizliği duvar cam kapı perde derken pert oldum inan.mutfakta biterse rahatlarım inşallah.okuyorum ama yazamıyorum.sonra acısını çıkartırım inşallah.

cemrem buzdolabın güzel görünüyor.hayrını görürsün inşallah.bu testle birlikte biran önce tedavine başlayabilirsin ve :49: olursun inşallah.

ucubirarada

papatyayarim

yase2

arkadaşların dualarını okudum iyi akşamlar :16::16::16:

canım benim senide böyle yoruyoruz allah razı olsun senden

dualarda buluşmak dileğiyle.....

Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????:43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım merhaba , özelden gönderdiğin mesajını yeni gördüm kusura bakma(Buradan cevap vermek zorundayım , 50 mesajı dolduramadığım için özel mesaj gönderemiyorum).Eşimin bir testisi kasıklarında diğeri yerindeydi.3 sene önce ameliyat olarak inmemiş olan testisini aldırdı.Tabi bizim ki de azo malesef. Biz daha yeni başladık 1-2 ay oldu Celalettin hoca ile.Başladığımız gün yapılan test sonucunda germ hücresi var.sperm yok malesef. Eşim pazartesi - perşembe pregnyl 5000 vuruluyor. Ersel hocadan hap ve tozlar aldık.Haplar bitti şimdi sertoly ve leydig isimli tozları kullanıyor birde haftada 2 iğne.Hoca tam 30 iğne verdi. ve tozlar ve iğneler bittikten sonra (yaklaşık 3 ay) muayene için gel demiş eşime.Size nacizane tavsiyem canım, herşeyden önce eşin bezmialem hastanesinde görev yapan Celalettin PERU hoca dan randevu alıp , muayene olsun.Sonra hoca sizin ne yapacağınıza karar verir ve yol gösterir zaten.Bizim yolumuz uzun ve güzel bir yol.Sabrı öğreniyoruz canım.Lütfen diğerlerinden önce Celalettin peru ile görüşsün.O çok farklı bir doktor diyor eşim.Benim mesajlarımdan okuyabilirsin canım celalettin hocaya nasıl ulaşabileceğinize(profilimdeki mesajlardan) ve celalettin hocanın nasıl biri olduğunu.Yine haberleşelim.(özelden bana mail adresini gönderebilirsen , oradan da yazışabiliriz.)Tekrar kusura bakma canım mesajını yeni gördüm.Allah eşine de şifa versin.ve lütfen ihmal etmeyin bir an önce başlayın tedaviye.selamlar.

canım gözün aydın olsun.maşallah olumlu gelişmeler varmış.inş daha güzel ve hayırlı haberler verirsin.en yakın zamanda karnın dolu olsun.

gönlü güzel arkadaşım.msj gördüm ama cevap yazamadım.malum bayramdan sonra kış temizliği duvar cam kapı perde derken pert oldum inan.mutfakta biterse rahatlarım inşallah.okuyorum ama yazamıyorum.sonra acısını çıkartırım inşallah.
canımbenim o senin kalbinin güzelligi,oh oh mis gibi temizlik ama en zor işin mutfak kalmış Allah saglıklı sıhatli oturmayı nasip etsin.benim evi aylardır yakınlarım temizliyor kendi yaptıgın gibi olmuyor...canım sana kolay gelsin özeldende görüşürüz.

Back
X