- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
rabbimize şükür ki hayırlısıyla ikinizde kurtulmuşsunuz allahım analı babalı büyüksün paşanı o kokusundan ayırmasın sizi...selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze
rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm
hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
![]()

yazını okurken ağladım hala ağlıyorum inan ki çok duygulandım ne mutlu senelerin acısı ayların beklenen anı gelmiş şimdi meleğin kucağında bu anlar anlatılır mı cnm haklısın allah razı olsun bizleri o en zor en dar anında unutmayıp dualarına katmışsın..
rabbim bizlerede nasip etsin o en mükaddes anı..

bizde sana dua ettik cnm sezeryan olmuşsun olsun canınız ii ya herşey geçer unutulur..

şimdi sıra diğer hamile arkadaşlarımzıda onlar da zamanı gelince bi avazda kurtulmaları dileğiyle ...ve ALLAHIN (C.C ) İZNİYLE SIRAYLA BİZLERE DE BU ANIN GELMESİNİ VE BU GÜZEL ANLARI YAŞAMAMIZI NASİP ETSİN MEVLAM...