- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ersel beyin sertoli ve leydingte 47 gundeyiz.hormon tahlilli yaptiracagiz haftaya cok korkuyorumm.hormonlara bakilacak .leyding ve sertoli 90 gun sonra
bitecekmis.haftaya iyi sonuclar goruruz insallahhhh.kalbim yerinden cikacak sankii
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze
rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm
hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
![]()
Hoca kan testini calistigi hastanede yaptiriyor.siz nerede yaptirdiniz.sonuclarimiz nasil ciktii.rabbim emeklirinizin karsiligini versiinn.cok karisik
duygular icindeyimm .
Canim tedavilerimiz hepmizin bir birine benziyor.bizde prengl 5000 devam ediyoruz.hprex kfrex bitince sertoli ve leydinge gectik.
Ersel bey 45 gunde kan tahlili istedi.bu hafta ka an tahlili verecegiz.tozlar 90 gunluk mus .bitince arayin tekrar dedi.bu hafta ki sonuclarida gonderin dedi.
Durum simdilik boylee ilk tahlil nasil cikacak.
İcim kalbim hic bir yere sigmiyor.iste evde hic nir yer de kalbim sigmiyorr.beynim durmus gibii.cok buyuk
ozlem var icim de icim yaniyorr cokk.cok korkuyoruum kotu sonuc almaktann.dah kan tahlili ama bir yol gosteecek en azindan.vucudu esimin tedaviye
tepki verdimiii acabaa o nun heyecani cok buyuk ignelerin saatine haplarim ve tozlarin saatine cok dikkat etti.hakkimizda hayirlisi rabbim gor bizle
ri duy bizleeeii sifamizi ver.bizimde yuvalarimiza ses senlik veer.kucaklarimizi doldurr.analigi babaligi nasip et bizleeerede ne oluurr.
Canim bize prengly 5000 haftada 2 kez.bitince menagon var evde.onlara baslamadik dahaa.yarin ki gorusmeye bagli kan tahlili istedi cuma gunu ersel beyy.hakkimizda hayirlisi rabbime biraktimm heer seyi kul olarak biz sifa ariyoruzz.o dogru yoldan ayirmasin bizi.
Hayirlara vesile etsinn sonuclarimizi hepimizinn.ahh icimm cok dolu aglamak istiyorum cokk ama esim gormesin diye tutuyorum kendimi.avazim ciktigi kafat bagira bagiraaaa hep guclu olmaktan cok yoruldummm.kimseyle paylaamiyorsunn.annae baba kardes onlar cok uzuluyor yeterincee hep icimde kendimle konusma halindeyimmm oyuzden kalbim cok agriyor.vucudum cok kasiliyorrr.sadece burada sizler anliyorsunuz benii.ne diyeyi ne
Canim siz ersel beyle yuz yuze goruserek mi aldiniz.ersel beyde bursada yasiyorr.sizin ilk ve simdiki sonuclarinuz nasil
degisme olmus mu.
Ersel bey esimede yumurta ve kavun yemesin demisti.bizim de 4 saat ara ile sertoli sertoli
leydig ve en son sertoli iciyor esim 1 cay kasigi iciyor.digerleri bizde yok.lokosit yoktu esimde.sizinkiler lokosit icin mi acaba.
Cam fistigini soylemeyi unuttu herhalde ersel bey bize.ben esime cig findik cig bagdem ceviz kayisi cekirdegi veriyorumm.gunluk olarak.
Canim insallah bizimde olumlu olur sonuclarimiz.rabbim milyonlarca sperm gormeyi nasip etsin bundan sonraa.ersel beyin dedigi gibii 1 2tane ustemeyin diyorr rabbimiz milyonlarca veriyor diyorr.hep boyle isteyin diyor..