• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
annene geçmiş olsun Allah sağlık ve afiyet versin inşallah
beni de dua listesine eklersen sevinirim

Ersel beyin sertoli ve leydingte 47 gundeyiz.hormon tahlilli yaptiracagiz haftaya cok korkuyorumm.hormonlara bakilacak .leyding ve sertoli 90 gun sonra

bitecekmis.haftaya iyi sonuclar goruruz insallahhhh.kalbim yerinden cikacak sankii

Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım....Biz de yaptrıdık geçtiğimiz hafta kan tahlillerimizi. Sizinle aynı durumdayız.Tedavimiz beraber ilerliyor...

Hoca kan testini calistigi hastanede yaptiriyor.siz nerede yaptirdiniz.sonuclarimiz nasil ciktii.rabbim emeklirinizin karsiligini versiinn.cok karisik
duygular icindeyimm .

selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdi :16: cok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze :emir_bebek::emir_bebek: rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm :9: hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim :16::16::16::16::16::16::16:

Canım Allah anali babalı büyütsün,uzun ömürli hayırlı evlat olsun ınsallah, dualarını eksik etme canım,en çok ihtiyacımız olan şey o

Hoca kan testini calistigi hastanede yaptiriyor.siz nerede yaptirdiniz.sonuclarimiz nasil ciktii.rabbim emeklirinizin karsiligini versiinn.cok karisik
duygular icindeyimm .

Biz Bursa'da eşimin tanıdığı bir endokronoloji uzmanı var. Onun sayesin de Bursa da ki devlet hastanesinde yaptrdı eşim testi. Celalettin hoca eşimin Bursa dan geldiğini bildiği için sanırım istanbul u şart koşmamış. Biz test sonuçlarımızı daha celalettin hoca ya ulaştıramadık ...Strese gerek yok canım, bak iyi olacak ne zaman gidiyorsunuz bir de azo nun sebebi neydi canım ve en son lh fsh total testesteron sonuçlarınız neydi.

Canim tedavilerimiz hepmizin bir birine benziyor.bizde prengl 5000 devam ediyoruz.hprex kfrex bitince sertoli ve leydinge gectik.
Ersel bey 45 gunde kan tahlili istedi.bu hafta ka an tahlili verecegiz.tozlar 90 gunluk mus .bitince arayin tekrar dedi.bu hafta ki sonuclarida gonderin dedi.
Durum simdilik boylee ilk tahlil nasil cikacak.
İcim kalbim hic bir yere sigmiyor.iste evde hic nir yer de kalbim sigmiyorr.beynim durmus gibii.cok buyuk
ozlem var icim de icim yaniyorr cokk.cok korkuyoruum kotu sonuc almaktann.dah kan tahlili ama bir yol gosteecek en azindan.vucudu esimin tedaviye
tepki verdimiii acabaa o nun heyecani cok buyuk ignelerin saatine haplarim ve tozlarin saatine cok dikkat etti.hakkimizda hayirlisi rabbim gor bizle
ri duy bizleeeii sifamizi ver.bizimde yuvalarimiza ses senlik veer.kucaklarimizi doldurr.analigi babaligi nasip et bizleeerede ne oluurr.

Canim tedavilerimiz hepmizin bir birine benziyor.bizde prengl 5000 devam ediyoruz.hprex kfrex bitince sertoli ve leydinge gectik.
Ersel bey 45 gunde kan tahlili istedi.bu hafta ka an tahlili verecegiz.tozlar 90 gunluk mus .bitince arayin tekrar dedi.bu hafta ki sonuclarida gonderin dedi.
Durum simdilik boylee ilk tahlil nasil cikacak.
İcim kalbim hic bir yere sigmiyor.iste evde hic nir yer de kalbim sigmiyorr.beynim durmus gibii.cok buyuk
ozlem var icim de icim yaniyorr cokk.cok korkuyoruum kotu sonuc almaktann.dah kan tahlili ama bir yol gosteecek en azindan.vucudu esimin tedaviye
tepki verdimiii acabaa o nun heyecani cok buyuk ignelerin saatine haplarim ve tozlarin saatine cok dikkat etti.hakkimizda hayirlisi rabbim gor bizle
ri duy bizleeeii sifamizi ver.bizimde yuvalarimiza ses senlik veer.kucaklarimizi doldurr.analigi babaligi nasip et bizleeerede ne oluurr.

selam canım ersel beyin ilçalarından başka iğne falan verdimi size doktor bey sizinde galiba bizim gibi fsh yüksekti yanlış hatırlamıyosam...

Yarin hocayi arayacak esim.cuma ersel beyle gorustuk o yaptirin dedi.prengly de iki
hafta sonra bitiyor.hoca sonuca gore menagon basalaticak galiba oyle demisti esime
İlk gittiginde.bizim kemoterapi kaynakli.hormonlar hepsi cok yuksekk ilk tahlillerde.hakkimizda hayirlisi
rabbim ol derse olacak tabiikii.ama kalbim vucudumma hakim olamiyoruum istee.dualariniza cok ihtiyacim varrr.

Canim bize prengly 5000 haftada 2 kez.bitince menagon var evde.onlara baslamadik dahaa.yarin ki gorusmeye bagli kan tahlili istedi cuma gunu ersel beyy.hakkimizda hayirlisi rabbime biraktimm heer seyi kul olarak biz sifa ariyoruzz.o dogru yoldan ayirmasin bizi.
Hayirlara vesile etsinn sonuclarimizi hepimizinn.ahh icimm cok dolu aglamak istiyorum cokk ama esim gormesin diye tutuyorum kendimi.avazim ciktigi kafat bagira bagiraaaa hep guclu olmaktan cok yoruldummm.kimseyle paylaamiyorsunn.annae baba kardes onlar cok uzuluyor yeterincee hep icimde kendimle konusma halindeyimmm oyuzden kalbim cok agriyor.vucudum cok kasiliyorrr.sadece burada sizler anliyorsunuz benii.ne diyeyi ne

Canim bize prengly 5000 haftada 2 kez.bitince menagon var evde.onlara baslamadik dahaa.yarin ki gorusmeye bagli kan tahlili istedi cuma gunu ersel beyy.hakkimizda hayirlisi rabbime biraktimm heer seyi kul olarak biz sifa ariyoruzz.o dogru yoldan ayirmasin bizi.
Hayirlara vesile etsinn sonuclarimizi hepimizinn.ahh icimm cok dolu aglamak istiyorum cokk ama esim gormesin diye tutuyorum kendimi.avazim ciktigi kafat bagira bagiraaaa hep guclu olmaktan cok yoruldummm.kimseyle paylaamiyorsunn.annae baba kardes onlar cok uzuluyor yeterincee hep icimde kendimle konusma halindeyimmm oyuzden kalbim cok agriyor.vucudum cok kasiliyorrr.sadece burada sizler anliyorsunuz benii.ne diyeyi ne

canım benim inşaalah rabbim büyüktür bizimde dualarımızı kabul eder bende aynıyım inan bana eşimle çok mutluyum tek eksiğimiz bebeğimiz demekki rabbim bizide bununla imtihan ediyor ama ne zor bi imtihanmış kendi kendime hep hep soruyorum ya hiç bi zaman çocuumuz olmazsa diye o zaman benimde kalbim çok ağrıyor içim yanıyor vazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum ama bende eşim üzülür diye hiç belli etmiyorum hep kafaya takmamıyomuş üzülmüyomuş gibi duruyorum ama içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen Allahım inşaallah bizlerede naip eder evlat kokusunu içimize çekmeyi,inşaallah kucaklarımızı boş bırakmaz..

Canim siz ersel beyle yuz yuze goruserek mi aldiniz.ersel beyde bursada yasiyorr.sizin ilk ve simdiki sonuclarinuz nasil
degisme olmus mu.

Canlarım merhaba,

Eşim sertoli ve leydik kullanıyor.Bir de hapları kullandı ve iğneler.eşimi aşağıdaki gibi bir program yapmıştı kendisine acaba hatalı mı bilen varsa yardımcı olabilir mi.Haplar bittikten sonra mı sertoli ve leydig e başlayacaktı.Bir de bizim ki yumurta ve kavun yemiyor.yardımlarınızı bekliyorum kızlar.

07:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
07:30 2 ADET GNK (AÇ)
08:00 TETRADOX VE RULİD 1 ADET (TOK)
11:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
15:00 2 ADET HPREX (TOK)
15:30 LEYDİG - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 2 ADET GNK (AÇ)
20:00 TETRADOX 1 ADET (TOK)
PREGNYL 5000

KAVUN - YUMURTA YEMEK YOK / ÇAM FISTIĞI HER GÜN 8 - 10 ADET

Cok yorgunum cok cokk..rabbime cok duaciyimm yinede kalbimi hep ona dua etmekle mesgul ediyor.daha once boyle degildim hic.namaza basladim hep tespih ve dualarla mesgulumm.ama bu gunlerde icim bir hoss.

Ersel bey esimede yumurta ve kavun yemesin demisti.bizim de 4 saat ara ile sertoli sertoli
leydig ve en son sertoli iciyor esim 1 cay kasigi iciyor.digerleri bizde yok.lokosit yoktu esimde.sizinkiler lokosit icin mi acaba.
Cam fistigini soylemeyi unuttu herhalde ersel bey bize.ben esime cig findik cig bagdem ceviz kayisi cekirdegi veriyorumm.gunluk olarak.

Canim siz ersel beyle yuz yuze goruserek mi aldiniz.ersel beyde bursada yasiyorr.sizin ilk ve simdiki sonuclarinuz nasil
degisme olmus mu.

Evet canım Eşim Ersel beyle yüzyüze görüştü.sonuçlar harika dedi ersel bey eşime. sonuçlarımız aşağıda...Sizinde değişmiştir ben buna inanıyorum canım...

lh 1,03 (Normal Değerler 1,7-8,6 Eşimin önceki testteki sonucu 4,03)
fsh 1,36 (Normal Değerler 1,5-12,4 Eşimin önceki testteki sonucu 6,03)
Estradiol 81,34 (Normal Değerler 11-44 )
Total Testesteron 581 (Normal Değerler 249-836 Eşimin önceki testteki sonucu 472)

Ersel bey esimede yumurta ve kavun yemesin demisti.bizim de 4 saat ara ile sertoli sertoli
leydig ve en son sertoli iciyor esim 1 cay kasigi iciyor.digerleri bizde yok.lokosit yoktu esimde.sizinkiler lokosit icin mi acaba.
Cam fistigini soylemeyi unuttu herhalde ersel bey bize.ben esime cig findik cig bagdem ceviz kayisi cekirdegi veriyorumm.gunluk olarak.

Eşime çam fıstığı çok önemli değil ama günlü 5 - 6 tane ye demiş.ama çok öenmli olmadığınıda söylemş.Tabiki eşlerimizin sıkıntısının farklı olması tedaviyi de farklılaştırıyor canım...

Canim insallah bizimde olumlu olur sonuclarimiz.rabbim milyonlarca sperm gormeyi nasip etsin bundan sonraa.ersel beyin dedigi gibii 1 2tane ustemeyin diyorr rabbimiz milyonlarca veriyor diyorr.hep boyle isteyin diyor..

Canim insallah bizimde olumlu olur sonuclarimiz.rabbim milyonlarca sperm gormeyi nasip etsin bundan sonraa.ersel beyin dedigi gibii 1 2tane ustemeyin diyorr rabbimiz milyonlarca veriyor diyorr.hep boyle isteyin diyor..

Çok haklısın canım, ben eşinin çok iyi sonuçlar alacağına ve senin de kucağının dolacağına inanıyorum canım...Sizin eviniz nerde?İstanbulda mı:

Back
X