• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizin adınıza çok sevindim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun.Bizde mikro tese yaptıracağız inşallah bizdede sperm hücresi bulunur.:18:
iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...

canım beni de düşünmüşsünüz çok sağol benim tedavim Aralık 23'den sonra başlayacak o yüzden acil olan arkadaşlarımızı öne alabiliriz nursima tedaviye başlayacak durudenizderya'da hem doğum hem bebişleri sağlıklı büyüsün anne karnında diye onlar öncelikli olsun tabi sizin fikirleriniz de önemli:16::16:

canım sperm testinde çıkmamasına üzüldüm ama varikosel varsa ve ciddi boyutta ise ameliyat yaptırın düzelmeler olabilir
inş. herşey daha iyi olur:34:

canım Allah razı olsun senin sayende bizde 70.000 besemele okuyuverdik inş.dualarımız niyetlerimiz yerine ulaşmıştır. Rabbim kabul eylesin

canım 23 aralıktan önce seni alırız .
daha aciller arsa şimdi öne alayım.
ucubiraradanın kontrolleri var.
omu öne alayım.
canım senden bir ricam olacak 19 aralık gibi ben unutursam hatırlatırmısın tedaviyin yaklaştığını.

ayrıca estağfirullah tatlım.
deme öyle. sizlerin sayesinde bir çırpıda okuyuverdik besmeleyi.
ben sadece yazdım ekrana.
sizlerden Allah razı olsun.
inş dualarımız sayesinde kavuşuruz bebişlerimize.amin...

Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

ARKADAŞLAR SON LİSTE AŞAĞIDA.
SALI AKŞAMINA KADAR BEKLEYELİM. KATILAN OLMAZSA LİSTEYE BAŞLAYALIM İNŞ.

BU ARADA UCUBİRARADAYI ÖNE ALDIM.
KONTROLLERİ YAKLAŞTI ÇÜNKÜ....
BİLGİNİZE...

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Nurusima81
Durudenizderya
Ucubirarada
Alev99
Balım1905
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
ervae
Ese44
esma
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
Lamyay
Nilda015
papatyayarim
Pıtırcık_43
sewwgi
Sonsuz__
Yase2
Yeşil34

ARKADAŞLAR YARIN AKŞAM İNŞ 70 BİN LEM YELİDE BAŞLAYACAĞIZ.
LEM YELİD ‘ E BAŞLAMA ŞEKLİNİ YAZAYIM DEDİM.

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirra him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

Ben liste yayınlamadan 1 gün önce kime okunacaksa yazacağım arkadaşlar.
Yukarıdaki duayı okunacak arkadaşımız önce okur.
ertesi günü ben listeyi yayınlarım . hepimiz lem yelid çekmeye başlarız.

Arkadaşlar ayrıca belli bir bitirme günü varmı bilmiyorum.
Ama burada din kültürü öğretmenimiz var .
Ona sordum.
Zaman ne kadar kısa olursa o kadar evlaymış.

O yüzden ben 2 gün süre verelim diyorum.
Sizden ricam listeyi aksatmadan hızlı hızlı okumamız.
Ne kadar çabuk okursak inanın sevabına o kadar çabuk nail oluruz.
İşimiz olabilir ama mümkün olduğunca topiği takip etmeye çalışalım.
Yok olmadı özelden tel nosu bırakın .
Ararım sizi.
Böylece Dualardan hiçbirimiz mahrum kalmamış oluruz.
Kimseyi de madur bırakmamış oluruz.
Umarım beni anlarsınız.

Şimdiden Allah kabul etsin.

canım yarın akşam lem yelid 'e başlıyoruz.
ilk sen varsın listede.

lemyelide başlama şekli var .
aşağıya yazıyorum canım.
yarına kadar oku yazdıklarımız olur mu ...niyetini kalbine al tatlım bu arada.

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak .
sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR...
fsh 7,72
total testosteron 3,18 çıktı.
bir tek kromozom analizi kaldı.o zaten 15 gün sonra çıkacak.

NASIL SİZCE???DEĞERLİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR.
ÜRETİM VARMI DEMEK ACABA BU?
TELEFONDA BAŞKA BİLGİ VERMEDİLER.HOCANIZLA GÖRÜŞÜN DEDİLER.AMA 15 GÜN SONRA HEPSİNİ BİRLİKTE DEĞERLENDİRCEK.

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR...
fsh 7,72
total testosteron 3,18 çıktı.
bir tek kromozom analizi kaldı.o zaten 15 gün sonra çıkacak.

NASIL SİZCE???DEĞERLİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR.
ÜRETİM VARMI DEMEK ACABA BU?
TELEFONDA BAŞKA BİLGİ VERMEDİLER.HOCANIZLA GÖRÜŞÜN DEDİLER.AMA 15 GÜN SONRA HEPSİNİ BİRLİKTE DEĞERLENDİRCEK.

canim hangi doktorda tedavidesiniz?

en güzel ve en doğru cevabı doktorunuz verir.
fsh ın çok yüksek olmaması iyi.
fsh yüksek oldukça çıkış olmuyor.
t.testosteron çok düşük değil.
bu değerler sadece kriter . sperm çıkışı için net bilgi vermez tatlım bu arada.

inş kromozomlarınızda temiz çıkar tatlım.
ve kurtulursunuz bu illetten....

canim hangi doktorda tedavidesiniz?

en güzel ve en doğru cevabı doktorunuz verir.
fsh ın çok yüksek olmaması iyi.
fsh yüksek oldukça çıkış olmuyor.
t.testosteron çok düşük değil.
bu değerler sadece kriter . sperm çıkışı için net bilgi vermez tatlım bu arada.

inş kromozomlarınızda temiz çıkar tatlım.
ve kurtulursunuz bu illetten....

canım biz ankarada genart tüp bebek merkezine gittik.müfit hoca var orda ürolojı doktoru.en azından bu rahatsızlığın sebebini bi öğrenelim dedik.cumartesi daha ilk defa gittik doktora.varikosel büyük ihtimalle.öyle dedi.ama tüm sonuçklar çıksın birlikte değerlendirelim dedi.sperm testi 2 saat sonra çıktı.yine (3.testimiz) hiç sperm yok.hormon sonuçları bu şekilde.onlar bugün çıktı.kromozon analizi 15 gün sonra.kontrolde 15 gün sonra.ultrasonda da 2,5 mm çıktı varikosel ama ultrason hatalı kesinlikle daha fazla diyor doktor.bakalım ne olcak 15 gün sonra.öyle heyecanlıyımki.bi geçse şu günler.

selam kızlar nasılsınız.:16::16::16::16::16:bende tedavi öncesi her zaman ki gibi temizlik yapıyorum gerçi bayram temizliğinde işlerim bitmişti ama ne bileyim içimden bebiş öncesi temizlik yapmak geldi bir hışımla başladım işe inşallah hayırlara vesile olur bu defa yüzü gülenlerden olurum.dualara yarın başlıyormuşuz inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hakkımızda hayırlısı ise hayırlı zamanda bebişlerimizi göndersin.pıtırcık tatlım ben duamı ettim niyetimi Rabbime niyaz ettim şimdiden okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.sende vesile olduğun için çok teşekkür ederim Rabbim gönlünün hayırlı muradını versin inşallah:16::16:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar prengly iğne kullananlar ne kadar sonra sperm tahlili ve hormon tahlili yaptırdınız hocaya mail attım cevap gelmedi içinizde bu iğneyi kullananlar ne kadar zaman sonra kontrole gittiniz yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.birde eşim bugün ersel beyle görüştü sıvı ilaç ve bir başka ilaç daha göndercekmiş şifa olur inşaallah kullanan tüm herkese ve bize..

Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

ARKADAŞLAR SON LİSTE AŞAĞIDA.
SALI AKŞAMINA KADAR BEKLEYELİM. KATILAN OLMAZSA LİSTEYE BAŞLAYALIM İNŞ.

BU ARADA UCUBİRARADAYI ÖNE ALDIM.
KONTROLLERİ YAKLAŞTI ÇÜNKÜ....
BİLGİNİZE...

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Nurusima81
Durudenizderya
Ucubirarada
Alev99
Balım1905
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
ervae
Ese44
esma
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
Lamyay
Nilda015
papatyayarim
Pıtırcık_43
sewwgi
Sonsuz__
Yase2
Yeşil34

canım benide eklermisin

Canlarım merhaba,

Eşim sertoli ve leydik kullanıyor.Bir de hapları kullandı ve iğneler.eşimi aşağıdaki gibi bir program yapmıştı kendisine acaba hatalı mı bilen varsa yardımcı olabilir mi.Haplar bittikten sonra mı sertoli ve leydig e başlayacaktı.Bir de bizim ki yumurta ve kavun yemiyor.yardımlarınızı bekliyorum kızlar.

07:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
07:30 2 ADET GNK (AÇ)
08:00 TETRADOX VE RULİD 1 ADET (TOK)
11:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
15:00 2 ADET HPREX (TOK)
15:30 LEYDİG - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 2 ADET GNK (AÇ)
20:00 TETRADOX 1 ADET (TOK)
PREGNYL 5000

KAVUN - YUMURTA YEMEK YOK / ÇAM FISTIĞI HER GÜN 8 - 10 ADET
Kavun yumurta fistik hakkinda hicbirsey dememisti bize ersel bey,acaba herkesin dikkat etmesimi lazim sedece izemi dedi

selam arkadaşlar prengly iğne kullananlar ne kadar sonra sperm tahlili ve hormon tahlili yaptırdınız hocaya mail attım cevap gelmedi içinizde bu iğneyi kullananlar ne kadar zaman sonra kontrole gittiniz yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.birde eşim bugün ersel beyle görüştü sıvı ilaç ve bir başka ilaç daha göndercekmiş şifa olur inşaallah kullanan tüm herkese ve bize..

Canim 2, 5 ay kullandik biz ve buay snrasinda kan testiyle hormonlara bakti sperm testini istemedi ve sonuclara gore prenglyi 2500 e dusurdu sivi ilac yollandi bu ilac bittikten snra sperm testi verilecekmis canim umarim yardimci olmusumdur

slm kızlar...aramıza yeni katılanlara "hoşgeldiniz" diyorum.tedavide olanlara bool bool spermler ve sonrasında sağlıklı,hayırlı bebişler diliyorum.veee eğer varsa tüp bebek yaptıran yada başlıcak olan onlara da boool şans ve pozitif sonuçlar diliyorum...ben her zaman giremiyorum ara ara girip okumaya çalışıyorum.gözümden kaçan bişey olursa kusura bakmayın.biz bebişimle elhamdülillah çok iyiyiz.geçen cuma kontrole gittik.gördük,geldik.Allah'ımm hepimize nasip etsin bu duyguları.özellikle topik olarak hep dualarımdasınız kızlar...enfall de doğum yapmış.bebişine uzun ve hayırlı bir ömür diliyorum.enfallcim gözün aydın.darısı başımıza...sevgiyle kalın...:16:

hayırlı akşamlar kızlar eşimin bugün celalettin hocada randevüsü vardı sabah 8 de hastaneydi ama tahlilleri yetişmedi hoca parayı yatırmadan muayneye almamış yani remzi sağlam ın adına parayı yatır öyle gel demiş tedavide olan arkadaşlar sizlerde öylemi yaptınız en azından yeni gideceklerin haberi olsun kesinlikle parasında değilim ama nasıl yatırıldığı bilseydik erken hallederdik neysee inşallah iyi haberler verirde sizlere yazarım şu karanlık dünyamız aydınlanır allahın izniyle

hayırlı akşamlar kızlar eşimin bugün celalettin hocada randevüsü vardı sabah 8 de hastaneydi ama tahlilleri yetişmedi hoca parayı yatırmadan muayneye almamış yani remzi sağlam ın adına parayı yatır öyle gel demiş tedavide olan arkadaşlar sizlerde öylemi yaptınız en azından yeni gideceklerin haberi olsun kesinlikle parasında değilim ama nasıl yatırıldığı bilseydik erken hallederdik neysee inşallah iyi haberler verirde sizlere yazarım şu karanlık dünyamız aydınlanır allahın izniyle

canım hastanedemi üret alıyo hoca anlayamadım bizde kontrole gitcezde bi kaç hafta sonra ilk gittiğimizde hastaneye ücret falan yatırmamıştıkta nereye yatırcakmışız parayı acaba..

Back
X