- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
sizin adınıza çok sevindim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun.Bizde mikro tese yaptıracağız inşallah bizdede sperm hücresi bulunur.:18:
iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...