• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rica ederim canım inş. hepimize faydası olur. listedeki hemen hemne her arkadaşa sorduğum bir kaç soru var cevaplarsan çok iyi olur.

1-azo sebebiniz nedir (Sebepsiz azospermi)
2-sizin ve eşinizin yaşı kaç (30 eşim 32)
3- kaç yıllık evlisiniz(6)
4- tedaviye hangi ay başladınız (Aralık veya ocak olması lazım)
5-celalettin hocada ki ilk sperm test sonucu hücre olarak(İlk gitmede tets istenmedi)
6- 0-3 ay aralığında ne kullandınız(Geylani baharattan bitkisel çay ve iki çeşit macun birde ermiş katradan macun haftada iki gün preglny iğne üç gün menegon iğne ve halada iğnelere devam ediyoruz)
7- 0-3 ay aralığından sonraki sperm test sonucu(990 bin lökosit 510 bin immatür germhücre)
8- 3-6 ay aralığında ne kullandınız(Ersel beyin gönderrmiş olduğu iki çeşit hap)
9- 3-6 ay aralığından sonraki sperm test sonucu nasıl hücre olarak(1060000 lökosit 860 bin immatür germ hücre)
10- 6-9 ay aralığında ne kullandınız(Ersel beyin göndermiş olduğu toz karışımı
11- 6-9 ay aralığında ki sperm testi sonucu nedir(615 bin lökosit 880 bin immatür germ hücre ve iğnelere devam
şuan kullandıklarınızı yazmışşınız onları ekledim sorular çok oldu ama tablonun faydalı olması için bunlara ihtiyacımız var. tedavi aşaması uzun olunca sorularda bu kadar çok oldu.:34:

Bilgiler bunlar canım umarım yardımcı olabilmişimdir

mrb kızlarrr bu konuya yenı yazıyorumm aranıza benıde kabul edermısınız :)

konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı :(
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorum :( ALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..

bıraz uzun oldu ama kusura bakmayı :)

slm cnm hoşgeldin diyorum,keşke gerek kalmasaydı diye de ekliyorum..ama olsun umudunuzu yitirmeyin.yaşınızı görünce sevinim.daha çook gençsiniz ikiniz de.ve geç kalmadan başlamışsınız tedavi girişimlerine.(kendimizi düşünecek olursam biz o kada5r geç başladık ki,keşke keşke keşke ilk yılımızda başlasaymışız,bildiğimiz halde 6 yıl vakit kaybettik dedik) neyse umudunuzu yitirmeyin keçiboynuzu,incir falan çok yararlı şeyler zaten erkek için de.bak burdaki birçok arkadaşın eşi celaleddin beyde tedavide.onlar daha da yardımcı olacaktır sana.ama tüp bebek tedavisine başlarken gerçekten iyi bir merkez ve iyi bir doktor seçin derim.devlet hakkınıI özelde dkullanabilirsiniz.anlaşmalı merkezler var çünkü.biz gibi devlette özensiz ve yanlış tedaviyle vakit kaybetmeyin.önce tabii ki ALLAH,SONRA DA İYİ BİR DOKTOR VE EKİP ÖNEMLİ.diyorum ki cnm umudunuzu yitirmeyin.ALLAH ÇOOOOK BÜYÜK...burda hepimiz ne mucizeler gördük...BOL ŞANS CNM..ayrıca Konya'ya sevgiler.ben orda okudum.çook severim Konya'yı...:)

Canım merhaba, eşim Ersel Bey'i aradı önce.Ersel Bey le görüştükten sonra Celalettin Hoca'yı aradı.Celalettin Hoca gün içinde yoğun olduğu için 18.00 da onu aramamızı istemiş.Eşim 18:00 gibi aradı ve Celalettin Hoca ile görüştü.Sonuç kağıdıda elinizde olsun ararken.Bir de hoca watsap programından da bir kaç gün sonra da olsa cevap veriyor.Geçmiş olsun canım.
canim bisey daha sorabilirmiyim testesteron la total testesteron aynimi farklimi yapiliyor bide sana zahmet sen gecenlerde kan tahlilinin sonuclarini yazmistin tekrar yazabilirmisin karsilastirmak istedimde sonuclari sanirim size sonuclar iyi demisti o yüzden bakmak istedim

Merhaba Canlarım;

Nasılsınız?

Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.

Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.

çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.

İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.

bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.

eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.

bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...

ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.

hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
cnm hakkınıza hayırlısı olsun ameliyattan sonra gör bak bütün spermler ve morfolojileri kalitesi % 100 artacak inşlhhh :16:

canım ucubirarada nın lem yelidini okudum Allah kabul etsin

canım üçübiarada arkadaşım için lem yelid lerimi okudum rabbim salih ve saliha olan evlatlar ihsan etsin amin...

Merhaba Canlarım;

Nasılsınız?

Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.

çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.

eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.

ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.

canım günaydın...
hakkınızda hayırlısı olsun...
inşallah herşey kolay ve sonu çok güzel olur.okuyunca çok heyecanlandım.bizde de varikosel var.ama daha 1 kez gittik doktora.kan verdik.hormon sonuçları belli oldu.kromozon analizini bekliyoruz.3. sperm testinde ölü yada canlı hiç sperm yok ayrıca.haftaya hepsini beaber değerlendircek hoca.bizede ameliyat diyebilir.
dua edicem size.bol sanş...

yeni günden bir merhaba herkese :3::3:
bu hafta dr.a gidecekler varsa inşlh olumlu sonuçlar alırlarr:34:

konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı :(
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorum :( ALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..

merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle...
her geçen gün birileri katıldıkça çok üzülüyorum.ne kadar çokmuşuz diyorum...
rabbim hayırlısını versin, hepimizine yardım etsin inşallah.

canım bizde çok yeni öğrendik.çok tecrübeli ve bilgili değilim bu konuda ama 2,5 aydır araştırmadığım yer kalmadı.
ben bu konuda doktorun çok önemli olduğuna inanıyorum.
bu işe hatta bu şavaşa önce iyi bir doktor seçmekle başlamalısın bence.ve azo sebebini öğrenmelisin önce.
doktorun uzmalığı bu olmalı diye düşünüyorum.her üroloji doktoru yardımcı olamaz.(nitekim biz yaşadık.)
bu konuda ankarada kaan aydos, istanbulda emre bakırcıoğlu ve celalettin peru en çok duyduğum isimler ve en iyileri bence.(celalettin bey dahiliye doktoru ama burda biçok arkadaş ona gidiyor ve çok memnunlar.diğer ikisi üroloji doktoru)

biz ankarada genart tüp bebek merkezinde müfit günel diye bir üroloji doktoruna gidiyoruz.testlerimiz yapılıyo.sebebini öğrenelim ona göre bir yol çizicez kendimize.ama şimdilik hocadan memnunuz.bu hoca ankarada en iyi 3 tüp merkezinde de çalışıyor.bayağı ilgili.hepsini netten araştır derim ben.

allah kolaylık versin.sansınız ve sabrınız bol olsun.

slm arkadaşlar.

lemyelid listesinde şimdi flz01 in eşinin listesini yayınlayacağım.
sanırsam kontrolleri yaklaşmış...
bilginize......
Allah dualarımızı kabul etsin .inş...amin.....
Flz01 eşi için 2260 lemyelid okudum.Allahm bol bol tohumlar nasip etsin kardeşimize şifalar versin.oğluşları kızları olsun.evleri yuvaları çocuklarıyla şenlensin inş.Allahm gönül muratlarını versin.

Merhaba Canlarım;

Nasılsınız?

canım hiç korkma sizin durumunuz bizimkilerden farklı sonuçta sperm var ve bu ameliyat eşin için iyi olacak düşüncesindeyim:34:
Allah kolaylıklar versin:16::16:

konyada yasıyorum

canım yaşınız çok genç daha yolun başındasınız inşallah herşey yoluna zamanla girecektir.
arada topiğe katıl sohbet et birçok yenişeyler öğrenirsin burda Rabbim sizlere de genç yaşta anne baba olmayı nasip etsin

Flz01 eşi için 2260 lemyelid okudum.Allahm bol bol tohumlar nasip etsin kardeşimize şifalar versin.oğluşları kızları olsun.evleri yuvaları çocuklarıyla şenlensin inş.Allahm gönül muratlarını versin.

durudenizderya nasılsın canım :3:
bebişler ve sen iyisindir umarım kendinize çok iyi bakın

selamun aleykum arkadaşlar.hepiniz iyisinizdir inşallah.ben takip ediyorum ama yazmıyorum.malum değişiklik yok.hala hücreden ötesine geçemedik.

Back
X