Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DOĞADANDEVA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

27 kasım Çarşamba dan ------------------------- 29 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 …………………………………………=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva …………………………………………..…=2162
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

Canım ben kendi duamı okudum. Burdaki herkese ve burda olmayıpta evlat isteyenlere Rabbim sağlılkı sıhhatli hayırlı evlatlar ihsan etsin. Cumanın hürmetine kabul eyle yarabbim. Amin.:16:

tatlım sen güçlü ol annenin yanında ol anenn bu günleri atlatacak inan bana sevgi ile güçlüğkleri aşacaksınız, rabbim anenne şifa lar ihsan eylesin enn kısa zamanda ve cümle hastalara da.....kolay bişey değil ama sen dua et bizde dua edicez annene....​

Sabaha kadar gözgöze vurmadım vuramadım birşey boğuyor sanki nefes alamadım........

Allahım yalvarıyorum son imtihanı olsun daha beterinden korusun.......

kızlar
Kızlar çok üzgünüm çok fenayım.bunları buraya yazmam ne kadar dogru bilmıyorum.
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
Ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.çok inançlıyım Allahım büyük
İnşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.
canım güçlü olmaya çalış annene destek olman lazım o sizlerden yani evlatlarından çevresinden güç alacakki toparlanacak
Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine annene acil şifalar versin inşallah çok çabuk atlatır.

ne zor bir imtihan bu.8 yıllık evliyim.evliliğimin 6.ayında öğrendim eşimin varikosel ve azosperm olduğunu.hemen varikoselden ameliyat oldu.3 ay sonra test yaptırdık sonuçta hiç bir değişiklik yok.eşimde sperm azda olsa var ama hareketleri ve yapısı bozuk.vakit kaybetmeden ilk tüp bebeği denedik.bölünme olmadığı için transfer yapılamadı.2 ay sonra 2.denemeyi yaptırdık.bu defa da 4 e bölündü.dr transfer etmek istemediğini söyledi ama biz bir mucize olur diye transferi yaptırdık sonuç maalesef. hayata küstük ağladık ağladk ağladık.hayat çekilmez oldu.3 yıl önce bir daha denemeye karar verdik.herşey güzel gelişti.bu arada eşimde kromozom bozukluğuna bağlı azosperm var.dolayısıyla genetik test yapılmadan transfer yapılamıyor.döllenen 3 embriyodan 1 i genetik özellik taşımadığı için 1 transfer yapıldı.geçmek bilmeyen 12 gün sonunda hamile olduğumu öğrendim.ama değerler düşüktü düşük olma ihtimali var dedi dr.umutla hergün kan testlerine devam ettik 5.testten sonra hamilelik hormonları normale çıkmıştı.düşük tehlikesini atlattık dedik ama çok geçmediki kanamayla düştü bebeğim 2 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidecektik.çöktük.nasıl toparlanacağımızı bilemedik.teselli vermeye çalışan herkes batıyordu bana.insanlardan kaçıyorum,hamile haberlerini duyunca onlar adına çok seviniyorum ama yarama tuz basılıyor.içim çok yanıyor.her ay rabbim mucize verir diye bekliyorum.sürekli kendimi dinleyip belirti arıyorum regl geçse hemen test yaprıyorum.her seferinde tek çizgi görmekten yoruldum.nasıl devam edeceğim bilmiyorum.çok zor bir imtihan
canım Rabbim sizlere yardımcı olsun inşallah tekrdan hamile kalırsın ne olur kendini üzme bak en azından eşinde az da olsa sperm var
ve bir kez bile olsa hamile kalabilmişsin demekki tekrardan yine hamile kalabilirsin umudunu yitirme Rabbim güç kuvvet versin:16::16:

canim cok gecmis olsun.rabbim annene sifa versinnn.iyiki o kelimeyi yazmamissin.annen rahatsiz ve tedavi olmasi gerekiyorrr.o kelime insana negatif
enerji veriyor.tum duygu ve dusuncelerinin daha kotu olmasuna sebep oluyorrr.annen bu tedaviden olumlu sonuc alacaktir.ne olur sen guclu ol.ona en buyuk moral sensinn.

annen icin dua baslayalim.ne zaman baslayacak tedavusine o gune kadar okuyalim.bu gunlerde
gecicek.rabbim sevdigi kulunu imtihan edernis.bu imtihaninizdan hayirli sonuclar alirsiniz bir an evvel
rabbim yardimciniz olsuun.aeo

Canm korkmayın Allah'ın izni ve şifası ile bu hastalığı atlatmış biri olarak söylüyorum Meme Ca artık tedavi edilebilin bir hastalık. Çok zor bir süreç ama inşallah faydasını görürsünüz kemoterapilerin. Ben çok genç yaşta atlattım, emin ol annen daha kolay atlatır. Çünkü yaş ilerledikçe hücreler yavaşlıyor, riskte düşüyor o yüzden. Rabbim herkese acil şifalar versin içini ferah tut, moraliniz daima yüksek olsun. Ve şifayı veren Allah, inşallah cumaların yüzü hürmetine rabbim annene ve cem i cümle hasta kullarına şifa versin.

çok sağol teşekkür ederim.annemle ikimizdik hastanede birde güle oynayadık çıkışta ne yapıcağımızı konuşuyorduk...çok olumlu gittik aslında...

Allahım inşh onu bana bağışlasın bir olacak elbette kimse ölümsüz değil ondan geldik gene ona gidicez...

bende var kist 3 senedir baktırmıyordum.şimdi beni korku saldı anneme bakacak tek kişi benim ama ya bende de varsa diye.

eşim ısrar ediyor yarın gidelim sana da baktıralım diye.annemin derdindeyken kendime derdime düşmek...

çok zor ya ağlayarak ben şuan buraya bunları yüreğim bilseniz sıkıştı sıkıştı patlıcak sanki...

canım polıkıstık overın tutunmasına bı engelı olmuyo... evet cok sayıda yumurta oluyo ama kalıtelerı dusuk oluyo...evet hepsını turkıyede yaptırdım sonuncusunu irenbede yaptırıcam aral özbala... bana polıkıstık overle ılgılı bı tedavı uygulanmıyo yanı...

emın ol burdakı herkes aynı durumu yasıyo.... hayat anlamsızlasıyo... işte bu devrede dını duygular devreye giriyo... rabbımın bı bıldıgı var.... belkı kaderımız baskalarının özendıgı bı kaderdır... demekten kendımı alamıyorum... ne hastalıklar daha nıce dertler var... rabbım hakkımızda hayırlı seyler nasıp etsın bu arada herkese hayırlı cumalar....

canım benım öncelıkle cok gecmıs olsun ... allahın izni ile ve dua ile tabıkı atlatacaksınız... rabbım derdı vermısse dermanınıda vermıs... moralını yuksek tut... bu hastalık moral motıvasyon ve yasama sevıncı ıle asılır...

canım benım öncelıkle gecmıs olsun... durumunda sevındırıcı yan sukı cok sukur hamıle kalmıssın.... buda cok önemlı... bence vazgecmeden tedavılerıne devam et.. insallh melegıne en kısa zamanda kavusursun:16:

amin canım inşh...çok sağol.

hersey guzel olcak annesi icin dua baslatabilirmiyiz .
annesinin bu hastaliktan bir an once kurtulsun.hayirli sonuclar versin.sagligina

Bizde uzun yollarda yürüdük hiç bir zaman umudumu yitirmedim ve eşime çok destek oldum bunun Allah'ın bir sınavı olduğunu ve bunu geçeceğimi ta yüreğimde hissettim ve karşılığında çok güzel dünyalar tatlısı bir evlat verdi rabbim o yüzden diyorum kimse ümidini yitirmesin mucizeler bize hiç de uzak değil

ayyyyyy ne güzelllll ilk önce okuyunca hala savaşıyorsun sandım.demek meleğine kavuştun sen.inşallah ben ve burdaki arkadaşlarımda senin kadar şanslı olabiliriz.
senin adına çok sevindimmmmmmmmmm.

canım güçlü olmaya çalış annene destek olman lazım o sizlerden yani evlatlarından çevresinden güç alacakki toparlanacak
Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine annene acil şifalar versin inşallah çok çabuk atlatır.

canım Rabbim sizlere yardımcı olsun inşallah tekrdan hamile kalırsın ne olur kendini üzme bak en azından eşinde az da olsa sperm var
ve bir kez bile olsa hamile kalabilmişsin demekki tekrardan yine hamile kalabilirsin umudunu yitirme Rabbim güç kuvvet versin:16::16:

çok sağol canım.inşh olucam daha güçlü...

dün geceden beri aklıma takılan beni rahatsız eden başka birşey var malesef bende kist var göğümde ve 3 yıldır baktırmıyorum.

eşim sende muayene olcaksın diye tutturdu ya sonuçlarım iyi değilse de anneme bakacak tek kişi benim nasıl bu kadar şeyi kaldırırım

sıkıntısı düştü bana.

yarın profla görüşücek eşim annemden sonraki randevuyu bana almış....

Allahım sana şu Cuma hayırlı gün hürmetine bana çıkış kapısı göster...

canim cok gecmis olsun.rabbim annene sifa versinnn.iyiki o kelimeyi yazmamissin.annen rahatsiz ve tedavi olmasi gerekiyorrr.o kelime insana negatif
enerji veriyor.tum duygu ve dusuncelerinin daha kotu olmasuna sebep oluyorrr.annen bu tedaviden olumlu sonuc alacaktir.ne olur sen guclu ol.ona en buyuk moral sensinn.

annen icin dua baslayalim.ne zaman baslayacak tedavusine o gune kadar okuyalim.bu gunlerde
gecicek.rabbim sevdigi kulunu imtihan edernis.bu imtihaninizdan hayirli sonuclar alirsiniz bir an evvel
rabbim yardimciniz olsuun.aeo

çok sağol Allah razı olsun.yarın 9:30 da profla doktoruyla görüşmemiz var.
ameliyatla ilgili herşey belli olcak canım...

çok teşekkür ederim dualarınızda annasanız.

kızlar
Kızlar çok üzgünüm çok fenayım.bunları buraya yazmam ne kadar dogru bilmıyorum.
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
Ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.çok inançlıyım Allahım büyük
İnşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.

canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versine annene dua ile sabırla bu günleri atlatırsınız inşaallah..

Canım sizden bir ricam olacak...

Benim yazdıklarımı eşinize okutabilirseniz, eşinize bir umut vermiş olacağız ve belki de hemen yeniden başlayacak tedaviye...CANIM NE OLUR BO YOLDA BİR DK BİLE DURMADAN HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLEYİN.

Ben buradaki hiç bir arkadaşımı tanımıyorum şahsen ama ruhen çektiğimiz acılardan dolayı tüm arkadaşlarımla kardeşimden daha yakınım...Çünkü hepsini beni ve çektiğim acıları ve size ısrarla niye bu kadar yardımcı olmaya çalıştığımı çok iyi anlıyor...

Lütfen canım, benim ve diğer arkadaşlarımızın Celalettin hoca ile ilgili yazdıklarımızı eşine bir okutuver olur mu?

Mutlu haberlerinizi bekliyoruz...

amin inş canım eşime okutmayı deneyeceğim . belki dediğin gibi benim soyleme değil de buradan okudukları etkili olur. çunku artık ben söyledikce batmaya basladı soylediklerim hep tamam konuşmayalım diye kapatıyor isteklerimi.
neyse inş RABBİM hiç birimize daha fazla aratmaz da hayırlı sağlıklı evlatlar verir .. aminnnnn :)

canım bu kadar güzel ayrıntılı bir şekilde cevap yazdığın için teşekkür ederim inş. RABBİM en kısa sürede muradını sana verir :)
ben eşime bu gunlerde bişey diyemiyorum bırazcık baska doktordan bahsettim sinirlendi dur daha yeni ameliyat olduk diye. ama şu caksır suyundan kortum acıkcası kessem mi versem mi bilemedim zaten 0 sperm daha da kötü hale getirirsem :(
ne yapsam acaba 2-3 ay sonra ikna olursa eşim inş. Celalettin hocayla goruselim.Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar verir inş.ama

canım bence eşine hiç söylemeden hikayeni kısaca yazarak,varikosel ameliyatı olduğunuzu, ameliyattan sonra doktorunuzun hiç ilaç vermediğini, 6 ay ilaç kullanmadan mı bekleyeceğinizi, zaman kaybetmek istemediğini anlatarak bi celalettin hocaya mail atsan.bakalım ne dicek.hatta emre bakırcıoğluna da mail at.emre hocaya ben mail atmıştım birkaç saat içinde döndü bana.yardımcı oluyorlar.en azından eşinin sakin olduğu bir anda ben farklı 2 hocaya daha mail attım.böyle dediler dersin.en azından için rahat eder.

inşallah canım.rabbim isteyen herkese versin. ne garip dimi kimi 1 çocuğum olsun diye yıllarını veriyo.kimide rabbimin verdiğini aldırıyo.

çok sağol canım.inşh olucam daha güçlü...

dün geceden beri aklıma takılan beni rahatsız eden başka birşey var malesef bende kist var göğümde ve 3 yıldır baktırmıyorum.

eşim sende muayene olcaksın diye tutturdu ya sonuçlarım iyi değilse de anneme bakacak tek kişi benim nasıl bu kadar şeyi kaldırırım

sıkıntısı düştü bana.

yarın profla görüşücek eşim annemden sonraki randevuyu bana almış....

Allahım sana şu Cuma hayırlı gün hürmetine bana çıkış kapısı göster...

canım benim bugün doyasıya ağla için rahatlasın sonra güçlü olma zamanı.
sakın baktırmamazlık yapma baktır senin yaşın genç içini ferah tut olmaz öyle bişey bu düşünceyle git doktora
annene sen en güzel şekilde bakarsın ama aklında sorular ile boğuşmaktansa doktor kontrolünü ol:34:
canım seni çok iyi anlıyorum anneler bizim için çok değerli ve kıymetli Allah büyük atlatacaksınız bu zor günleri ben inanıyorum:16:

canım bence eşine hiç söylemeden hikayeni kısaca yazarak,varikosel ameliyatı olduğunuzu, ameliyattan sonra doktorunuzun hiç ilaç vermediğini, 6 ay ilaç kullanmadan mı bekleyeceğinizi, zaman kaybetmek istemediğini anlatarak bi celalettin hocaya mail atsan.bakalım ne dicek.hatta emre bakırcıoğluna da mail at.emre hocaya ben mail atmıştım birkaç saat içinde döndü bana.yardımcı oluyorlar.en azından eşinin sakin olduğu bir anda ben farklı 2 hocaya daha mail attım.böyle dediler dersin.en azından için rahat eder.

canım bu celalettin hocanın adını burdan duydum.branşı dahiliye.erkek kısırlığını nasıl tedavi ediyo aklımda soru işaretleri kaldı

Back
X