Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DOĞADANDEVA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NURUSİMA81 ------------ FLZ01 İN EŞİ ------------LAMYAY ------- BENGUSUU ------ ECRİN23 ------ECRİN_BEBEK ------ESMA

FLZ01 -------- İLKBAHAR_İLKBAHAR ------MAVİMENEKŞE -------- UMUT99 ------ YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

27 kasım Çarşamba dan ------------------------- 29 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 ……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 …………………………………………=2182 ……..=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….=2182 ……..=okudu
Ervae ……………………………………………=2182 ………=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2162 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ………=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182 ……….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 ……=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 ……..=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

ben okudum haber veremedım inşallah arkadasımızın dualarını kabul eder Rabbım

selam kızlar nasılsınız.cuma günü eşim hormon testi yaptırmıştı.hocaya meail attık ama birde size yazayım.
ESTRADIOL:75
LH:3.29
FSH:7.78
TOTAL TESTOSTERON:214
sizce nasıl .

DOĞADANDEVA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NURUSİMA81 ------------ FLZ01 İN EŞİ ------------LAMYAY ------- BENGUSUU ------ ECRİN23 ------ECRİN_BEBEK ------ESMA

FLZ01 -------- İLKBAHAR_İLKBAHAR ------MAVİMENEKŞE -------- UMUT99 ------ YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

27 kasım Çarşamba dan ------------------------- 29 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 ……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 …………………………………………=2182 ……..=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….=2182 ……..=okudu
Ervae ……………………………………………=2182 ………=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2162 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ………=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182 ……….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 ……=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 ……..=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

ben doğadandeva için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

prezarvatifle mi ilişkiye girmekmi neden ben bunu bilmiyodum kim dedi bunu size özel bişemi

hoca bize bu sefer ki kontrolümüzde söyledi. spermiyogramda lökositimiz fazla çıktı 1 milyon civarı. Ve prezervatif ile ilişki, ayrıca eşime ve bana antibiyotik verdi. Eczacı da her ayın ilk haftası eşin ve sen birlikte kullanacaksınız demiş. Lökosit spermler için zararlı olduğundan sanırım.

prezarvatifle mi ilişkiye girmekmi neden ben bunu bilmiyodum kim dedi bunu size özel bişemi
e

Biz o antibiotikleri her ay başı eşim ve ben bir hafta boyu kullanıyoruz.Eşimizin menisinde oluşan lökositler prezervatif kullanmadığımızda bize de geçiyor ve bizim rahimizde de iltihap oluşuyor.

Hoca hem eşimizin menisindeki lökositlerin temizlenmesi (sperm oluşması için lökositlerin azalması gerekirmiş), hem de bizim rahmimize geçmiş olan lökositlerin temizlenmesi için bu antibiotikleri eşli olarak kullanmamızı önermiş ve ilişkiye gireceğimiz zaman prezervatifle girmemizi tavsiye etmiş eşime...

iyi aksamlar kızlar bugun lekelenmem oldu cok az normalde adetım 5i 6 sı gıbı oluyo..ama 2 aydır yasmın kullandıgım için erkene çekıyo sizce yumurta kontrolune yarınmı gıdeyım 2. gün diye salımı gideyım... dr. biraz uzak bize gıdıp gelemıyorum sık sık.. yogun bı kana ma yok suanda .. tüp bebek tedavısıne baslamak için...en kısa zamanda cevap verırsenız cok sevınırım ona göre hareket edıcem şimdiden cok tesekkurler

Gözünaydın cnmmmmm maaşallah
darısı kalpatışlarını duymayaa en güzeliiii o :16::16:
bundan sonraki tüm aşamaları güzelce atlatırsın inşallah.:26:

bitanem sağol canım senin az kaldı ne güzel inşallah en hayırlı şekilde yavrunu kucagına alırsın aeol:16::16:

cnm :nazar::nazar:maşallah dur daha kalp atışını, cinsiyetini tekmeleri,ni duyacaksın:emir_bebek:sonuna kadar böle sorunsuz geçer inşlh hamilelliğin:54::54:

bitanemmm sağol tatlım inşallaah en yakın zamanda sizde aynı seyleri yaşarsınız rabbim yardımcınız olsun aeol:16::16::16:

gözün aydınnnnnnn :46::46::46::46:
inş kalp atışlarınıda duyacaksınız....
darısı hepimize olsun inş.....
Allah razı olsun duaların için.......
cinsiyetiydi,hazırlığıydı ,doğumuydu derken inş bir çırpıda kucağına alıver evladını.amin.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminnnn darısı hepinize inşallah acaba olurmu diye yola çıktık 0 umutla maddi manevi çok zordu ama oldu demekki zamanı gelmiş inşallah sizin zamanlarınızda yakındır meleğiniz çok bekletmeden gelir aminnnn:16::16::16:

canım arkadasın annesi için 15000 ya hayy daha okundu hemde içlerinde yiğenlerimde var biri daha 5 yaşında ablam okurken oda okumuş inşallah şifa verir rabbim yine okumaya devam ederiz inşallah ben okundukça yazarım buraya olurmu tatlım vesile oldun allah razı olsun:16::16:

lem yelidleriniz okudum rabbim sifa versiin.eslerinize bol sperm ve cifter cifter cenet kokular

iyla dolsun eviniz.

eslerinizin sonuclari ve bu hafta kontrole gidecek herkes icin tup bebek icin hazirlanan sonuc bekleyen ve hamillelerimiz icin de 1000 ya safi okudum.hersey gonlunuzce olsun.rabbim yardimciniz olsun.aeo

lem yelidleriniz okudum rabbim sifa versiin.eslerinize bol sperm ve cifter cifter cenet kokular

iyla dolsun eviniz.

eslerinizin sonuclari ve bu hafta kontrole gidecek herkes icin tup bebek icin hazirlanan sonuc bekleyen ve hamillelerimiz icin de 1000 ya safi okudum.hersey gonlunuzce olsun.rabbim yardimciniz olsun.aeo

canım ne kadar güzel bir kalbin var rabbim inşallah ettiğin dualar hürmetine gönlünün muradını versin :16:

canım papatya inci arkadaşım için lem yelidlerimi okudum rabbim salih ve saliha olan evlatlar ihsan eylesin inşallah amin...

slm arkadaşlar nasılsınız eşim yarın iğnelere başlayacak nasip olursa,ancak gönderdiler ilaçlarımızı menogon 75 lik ve pregnly 5000 lik vermiş hoca,haftada beş gün ilk kullanacağımız için biraz tedirginim açıkçası o yüzden sizlerle paylaşmak istedim biz günleri kendimiz mi ayarlayacağız haftada üç gün menogon iki gün pregnly,ayrıca siz kendiniz mi yapıyorsunuz iğneleri enjektör olarak insülin iğnesimi kullanacağız?:50::50::50:

canim ben bengusuu dogandeva paptya inci ve derman arkadaslarimizin lemyelidlerini okudum allah kabul etsin

Son düzenleme:
slm arkadaşlar nasılsınız eşim yarın iğnelere başlayacak nasip olursa,ancak gönderdiler ilaçlarımızı menogon 75 lik ve pregnly 5000 lik vermiş hoca,haftada beş gün ilk kullanacağımız için biraz tedirginim açıkçası o yüzden sizlerle paylaşmak istedim biz günleri kendimiz mi ayarlayacağız haftada üç gün menogon iki gün pregnly,ayrıca siz kendiniz mi yapıyorsunuz iğneleri enjektör olarak insülin iğnesimi kullanacağız?:50::50::50:

canim bizde menogon ve pregnly kullaniyoruz allaha sükür simdiye kadar hic bir yan etkisi olmadi biz doktora yaptiriyorduk ama haftanin 5 günü cok fazla oluyor bundan sonra kendim yapmayi deneyecegim insallah yapabilirim allah kolayligini versin eslerimize kolay degil haftanin 5 günü igne

Back
X