Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok elhamdülillah sorun yaşamadık.eylülde gitti eşim.cuma günüde hormon baktırdı nizipte.hocaya meailledik.işte hoca böyle söyleyince ne bileyim tuhaf oldum.hem ümidim arttı hemde korktum.sonucları yazmıştım ama arada kaldı galiba kimse görmedi .
anladım sonuçları görmemişim demekki gözümden kaçmış aslında sonuçlar normal fsh 4 ile 12 arası sizde ortadasınız diğerleri de iyi çkmış bakalım inşlh hoca ii şeyler görüpte istemiştir testti belkide bu testte göre iğnenin veya bitkiselleri değiştiricek o yüzden de istemiş olabilir eşin ne zman gidip yaptırıcaksen nerde oturuyorsun antepte mi..

kızlar çokmu yüksek çıkmış sonuçlarımız.testesteron düşmüş.neden böyle olmuşki.menegon 150 çıkarmıştı hoca.acaba böyle olmasımı gerekiyor.

anladım sonuçları görmemişim demekki gözümden kaçmış aslında sonuçlar normal fsh 4 ile 12 arası sizde ortadasınız diğerleri de iyi çkmış bakalım inşlh hoca ii şeyler görüpte istemiştir testti belkide bu testte göre iğnenin veya bitkiselleri değiştiricek o yüzden de istemiş olabilir eşin ne zman gidip yaptırıcaksen nerde oturuyorsun antepte mi..

biz antepteydik sonra nizipe geldik.ama burayı hiç sevmedim.hammile kalsam kaçacağım burdan.zaten maddiyattan ötürü geldik.canım biz bitkisel kullanmıyoruz.sadece iğne.birde dr çetin yeşillinin macunu.tribulus terestis ,epimedium,ve arada çakşır suyu.inşallah sperm çıkar ve bu zulüm biter.artık herkese yalan söylemekten yalancı oldum.kimse sperm olmadığını ve eşim tedavi gördüğünü bilmiyor.çünkü insanlarla uğraşmaktan yoruldum.

biz antepteydik sonra nizipe geldik.ama burayı hiç sevmedim.hammile kalsam kaçacağım burdan.zaten maddiyattan ötürü geldik.canım biz bitkisel kullanmıyoruz.sadece iğne.birde dr çetin yeşillinin macunu.tribulus terestis ,epimedium,ve arada çakşır suyu.inşallah sperm çıkar ve bu zulüm biter.artık herkese yalan söylemekten yalancı oldum.kimse sperm olmadığını ve eşim tedavi gördüğünü bilmiyor.çünkü insanlarla uğraşmaktan yoruldum.
antebi bilirim de nizipe gitmedim hiçinşlh hamiş ol da istediğin yerde yaşarsın .. insanlarla uğraşmak o kadar zor ki bizden başkası anlayamanz zaten..hep yalan hep yalan bazen diyorum allahım affet mecburum yalan söylemeye doğruyu söylesek bu seferde sorulardan kaçamıcaz bakalım sonumuz ne olacak anladımmm belliki sizde bi değişiklik var ondan istemiştir hadi inşlh güzel haberler alır ve bizlerede yazarsın heyecanla beklicem ne zaman test gününüz..

antebi bilirim de nizipe gitmedim hiçinşlh hamiş ol da istediğin yerde yaşarsın .. insanlarla uğraşmak o kadar zor ki bizden başkası anlayamanz zaten..hep yalan hep yalan bazen diyorum allahım affet mecburum yalan söylemeye doğruyu söylesek bu seferde sorulardan kaçamıcaz bakalım sonumuz ne olacak anladımmm belliki sizde bi değişiklik var ondan istemiştir hadi inşlh güzel haberler alır ve bizlerede yazarsın heyecanla beklicem ne zaman test gününüz..

sağol canım.işte ne yapalım gerçeği söylesek bu defada çok özür dileyerek söylüyorum hııı onun eşi erkek değilmiş diyecekler.belkide eşlerinden kıskanacaklar.bazı insanlar çok acımasız.ne yapalım rabbim affetsin.eşimi kırmamak ve üzmemek için böyle söylemek zorundayım.bizde bir değişiklik var ama inşallah iyi yöndedir.eşim okuldan gelsin konuşalım ne zaman gidecek belli olur.haber ederim canım sizleri.

sağol canım.işte ne yapalım gerçeği söylesek bu defada çok özür dileyerek söylüyorum hııı onun eşi erkek değilmiş diyecekler.belkide eşlerinden kıskanacaklar.bazı insanlar çok acımasız.ne yapalım rabbim affetsin.eşimi kırmamak ve üzmemek için böyle söylemek zorundayım.bizde bir değişiklik var ama inşallah iyi yöndedir.eşim okuldan gelsin konuşalım ne zaman gidecek belli olur.haber ederim canım sizleri.
aynen öle cnm kafana takma.. hadi güzel haberler bekliyoruz...
hadi ben kaçtım dersler beni bekler...........:3::3:a.e.o..:54:

canim bizde menogon ve pregnly kullaniyoruz allaha sükür simdiye kadar hic bir yan etkisi olmadi biz doktora yaptiriyorduk ama haftanin 5 günü cok fazla oluyor bundan sonra kendim yapmayi deneyecegim insallah yapabilirim allah kolayligini versin eslerimize kolay degil haftanin 5 günü igne

canım iğneler inş şifa olsun eşine....amin
bizde haftada 6 defa oluyoruz iğne.
eşim bacağından kendisi yapıyor.
canım bir gün menogon bir gün preglny olacak şekilde ayarla.
üst üste denk gelmesin aynı iğneden.
ince uçlu iğneler var eşim onları kullanıyor.
Rabbim hepimize yardım etsin.
eşimin bacakları morardı iyce :50::50::50:
şifa olsunda inşşşşşş

cnm iyi akşamlar inşlh iğneşer eşine şifa olur değerleriniz düzenli ve iyi olur
evet cnm kendin ayarlarsın güğnünü mesela biz pazartesi menegon salı pregly çarşamba menegon perşembe pregly cuma menegon yapıyoruz hafta sonuda tatili oluyo eşimin dinlenme günleri:1:cnm iğneleri ben eşime yapıyorum kalçadan.. eşim sağlık ocağında yaptırıyordu ama olmuyo hergün git gel o yüzden artık ben yapıyorum insülin iğnesiyle değil normal küçük şırıngayla yapıyorum cnm ...

Canım iğneler eşinize tez zamanda şifa olsun inşallah
Bizim iğne günlerini hoca ayarladı

Pazaretsi pregnil
Çarşamba menagon
Perşembe Pregnil ve menagon
Cumartesi menagon

Salı,cuma ve pazar tatil.
hoca bu şekilde olursa aha iyi olur dedi.

canım ben iğneyi kendim kalçadan yapıyorum ikinci haftaya girdik

hepinizden allah razı olsun canlarım cevaplar için teşekkür ederim,içim biraz daha rahatladı haftada beş gün iğne eşlerimiz için zor allah şifalarını versin ayrıca akşam yemekten sonra mı yapıyorsunuz iğneleri aynı saatte mi yapmak zorundayız allaha emanet olun...

hepinizden allah razı olsun canlarım cevaplar için teşekkür ederim,içim biraz daha rahatladı haftada beş gün iğne eşlerimiz için zor allah şifalarını versin ayrıca akşam yemekten sonra mı yapıyorsunuz iğneleri aynı saatte mi yapmak zorundayız allaha emanet olun...

Canım iğneler eşine şifa olsun inşallah,evet haftanın 5 günü iğne yaptırmak zor ama sonunda bebeğimize kavuşma umudu olduğu için eşim hiç şikayet etmiyor.
Biz iğneleri:PAZARTESİ-PERŞEMBE=PREGNYL
ÇARŞAMBA-CUMA-PAZAR=MENAGON şeklinde kullanıyoruz.
Yemekten önce veya sonra yada aynı saatte yaptırma gibi bir zorunluluğu yok,

selam kızlar biz haftaya istanbula gitcez kontrole hoca remzi beyin numarasını vermiş gelmeden önce arayın diye acaba randevu bu cezmi beydenmi alcaz yoksa hastanenin online randevu bölümünden kendimiz mi alcaz gidenler yardımcı olabilirmi nasıl randevu alcamız konusunda çok teşekkür eerim hepinize..

300 bin ‘’ ya hayy c.c .‘’ çekilirse hasta allah ın izniyle şifa bulur.

Allahü teâlânın esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.

Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin ‘’ya hayy c.c. ‘’ zikrini başlattık.. Katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.

Pıtırcık_43 ……………… 8.000 ……..=okudu 5.000 okuyacak
mercan2011 ………….. 5.000
balım1905 ……………. 5.000 ……….=okudu 5.000 okuyacak
sonsuz__ …………….. 5.000
sonsuz__ un annesi ….. 2.000
cemrem29 ……………. 2.500
alev99 ……………….. 5.000
aruna …………………. 5.000
ucubirarada …………. 7.000
ese44 …………………. 5.000
tülay_20 ………………. 5.000
eda09 ………………….. 5.000
flzask2003 ……………… 5.000
bengusuu ………………. 5.000
ervae ……………………. 5.000
ecrin_bebek ……………… 5.000
papatyayarim ……………. 5.000
derman ………………….. 5.000
yase2 …………………….. 8.000
esma …………………….. 1.000
5816bursa ……………….. 5.000

toplam : 103.500 oldu arkadaşlar….

Ayrıca arkadaşlar, lem yelid ten sonra inş bizler için de ya hayy listesi oluşturalım.
Eşlerimizin şifa bulması için…isterseniz tabiiii…..
Allah kabul etsin şimdiden…amin.

Arkadaşlar cumaya kadar tamamlayalım……..

cnm arkadaşımızın annesi için
azda olsa bende dua etmek istiyorum
1000 ya hayy esmada bana yaz
okunan dualar hürmetine tez zamanda rabbim şifasını versin inşlh...:25::25:

selam kızlar biz haftaya istanbula gitcez kontrole hoca remzi beyin numarasını vermiş gelmeden önce arayın diye acaba randevu bu cezmi beydenmi alcaz yoksa hastanenin online randevu bölümünden kendimiz mi alcaz gidenler yardımcı olabilirmi nasıl randevu alcamız konusunda çok teşekkür eerim hepinize..

İnşallah haftaya güzel haberler alırsınız,bizde haftaya gideceğiz kontrole,Remzi bey bağış için aranıyor,randevuyu online randevu sisteminden almanız gerekiyor canım

canim bizde sadece prengly kullaniyoruz.hastaneye yakin oturuyoruz esim orada yaptirdi.son bir hafta oldu ben yapiyorum.sabah hormonlarin aktif oldugu saatler oldugu icin esim 6:30 da hep ayni saatte vuruldu hep.simdi ben ise cikmadan once ayni saatte ben devam edicem.ilac ve ignelrin saatlerine her zaman ayni satte vurulunca etkis daha iyimis.pazartesi ve persembe vuruyorum bende.sertoli ve leydin g icinde tlf alarm yapti saatlerine onlarida hep ayni saatlerinde aksatmadan icti hep.simdi onlar bitti 10 gunluk dinlenme suresindeyiz. igneye devam 10 sonra hormon testi vericek yeniden hayirlisiyla bakalim.bu arada cig badem cig fistik cig findik yedi esim agustosta ilk tahlilde 36 fsh kasimda 4 lere dusmus bu uygulamar ile hoca
cok iyi cevap verdigini hic boyle bir hastam 3ayda bu degerleri gormedi demis.bu arada testesteron dusuk onu duzenlicez demis.canim bunlarin hepsini inanarak yapti esim cok hevesli hic of demeden aksatmadan yapti hep.sizinde tedaviniz hayirli olsun.insaallah meleklerinize kavusursunuz.
rabbim esinin yardimci olsuuun.cok uzattim kusura bakmaaaa

SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZ :23: ONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA :emir_bebek: BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN :1: BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS :52::52::52: OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR :52::52::52: HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH

İnşallah haftaya güzel haberler alırsınız,bizde haftaya gideceğiz kontrole,Remzi bey bağış için aranıyor,randevuyu online randevu sisteminden almanız gerekiyor canım

kızlar inş güzel haberlerle dönersiniz... bizimde kontrol var haftaya 15 inde pazara geliyor bu yüzden 16. sinda da biz de ist yolcusuyuz... :34::34:

SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZ :23: ONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA :emir_bebek: BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN :1: BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS :52::52::52: OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR :52::52::52: HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH

MAAŞALLAH Rabbim hayırlı sağlıklı güzel ömürlre nasip etsin hepinize. Mutluluğunuz daim olsun inşallah can-ı gönülden diliyorum. :)

cok gecmis olsun.ne guzel duygular yasatmis pasan sana rabbim bu mutlulugu hic bozmasin.anali babali buyutmeyi nasip etsin.ailesine hayirli
evlat olsun insallahhhhh.doya doya sev kokla onuuuu.

canim bizde sadece prengly kullaniyoruz.hastaneye yakin oturuyoruz esim orada yaptirdi.son bir hafta oldu ben yapiyorum.sabah hormonlarin aktif oldugu saatler oldugu icin esim 6:30 da hep ayni saatte vuruldu hep.simdi ben ise cikmadan once ayni saatte ben devam edicem.ilac ve ignelrin saatlerine her zaman ayni satte vurulunca etkis daha iyimis.pazartesi ve persembe vuruyorum bende.sertoli ve leydin g icinde tlf alarm yapti saatlerine onlarida hep ayni saatlerinde aksatmadan icti hep.simdi onlar bitti 10 gunluk dinlenme suresindeyiz. igneye devam 10 sonra hormon testi vericek yeniden hayirlisiyla bakalim.bu arada cig badem cig fistik cig findik yedi esim agustosta ilk tahlilde 36 fsh kasimda 4 lere dusmus bu uygulamar ile hoca
cok iyi cevap verdigini hic boyle bir hastam 3ayda bu degerleri gormedi demis.bu arada testesteron dusuk onu duzenlicez demis.canim bunlarin hepsini inanarak yapti esim cok hevesli hic of demeden aksatmadan yapti hep.sizinde tedaviniz hayirli olsun.insaallah meleklerinize kavusursunuz.
rabbim esinin yardimci olsuuun.cok uzattim kusura bakmaaaa

Maaşallah ne güzel :)Allahım hepimize şifa versin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Eşim de akşamları işten gelince yaptırıyor. Çarşamba ve Cumartesi boş geriye kalan bütün günler dolu. Ne zamandır istediği namaza da başladı, rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi de makbul kılar inşallah. Elimde değil üzülüyorum bazen, ben tedavideyken sen kimbilir neler hissettin diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 2014 uğurlu gelsin....

enfalcim Allah ailene sana bebişine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. inşallah mutluluğun hep böyle daim olur:16::16:
Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin

haftaya insaallah hayirli haberler ile donersiniz.esim gitmeden once
celalettin beyi aramisti.remzi bey ile gorusun demis.200 tl tekrar bagis yapti esim.hastaneye gidince oradan sira almisti.
eczaci ersel beyin istanbulada geldigini soylemis.ersel beyde dogruladi ankarayada gidiyorum dedi.biz simdi 10 gunluk beklemedeyiz.bakalim hayirlisi hirminlarin sonuclarina gore sivilara mi gecicez bilemiyorum.o zaman esim sivilar almak icin ersel bey ile yuz yuze gorusmek istiyor.
istanbula da gelmesi iyi olmus bizler icin hepimiz icin hayirlisi bu yasadiklarimizin mukafatini 2014 senden istiyoruz

bu topikteki herkesi ana baba olmayi naaip et.hepimize toplu halaylar cekelim 2014 te cok umutlu ve umitliyimmm.

Back
X