sağol cemremcim iyiyim çok şükür.sen nasılsın nasıl gidiyor dersler yoğun galiba Allah kolaylıklar versin cnm

vitaminlere halen devam ediyoruz Allah nasip ederse eşim 23 aralıkta test yaptıracak çıkmazsa elde kalan 1 tüp spermle
tüp bebek
denemesine başlayacağız Rabbim inşallah banada nasip eder ve tüm arkadaşlarıma da.
sizin tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah senden de yakında güzel haberler alırız cemrem

/QUOTE]
cnm evet iim ve yoğunum okula git derlsre çalış ev iş bayağı yoğunum ama çok ii geldi kafamı dinleyip kurmuyorum hiçdeğilse
ayy inşlh bu testte spermler dolup taşacak sizde inşlhh .bakalım bu ay sonuna kadar bizde test yaptırıcaz neler olucak rabbim bilir inşlh halaylık aberler verebilrim bolca sperm çıkar...:26:
Eki Görüntüle 882119
cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.
ev halimiz ama siz bizi böylede seversiniz.
oyyy oyyy kurban olduğum mevlam ne tatlı kız bunlar

valalhi merak ediyordum aman aynı dediğni gibi kara kızlar sübhanallahh

rabbim sağlıklı büyütsün meleklerini analı babalı ne güzeller tamda yemelik

gerçi ben acıtarak bebiş sevemem kıyamam onları kucağıma alıp koklarım cemre teyzesinin yerine sarıl sımsıkı onlara benim için kokla

mevlam ne büyük minicik doğdular bak şimdi maşallah tombik olmuşlar aman sehpaları yok et senin cadılar gene saklanmasın altına..

inşlh bana ve diğer arkadaşlarıma da böyle meleklerimizin resimlerini koymak nasip olur... yaa bende böle kız istiyorum gerçi ben beyaz tenliyim baba kara ama olsun kara beyaz benim kanımdan canımdan olsun da farketmez

canim bendr simdi kardrdimle konustumm cok icim acidi benimde bendenn saklamis doktora gidecegini omunda gosunde kist cikmis.ne diyecegimi bilemedimm offf cok canim yandi cok kotu bir gun hic beklemedigim bir anda duydumm
bu asamada ne yapilir kist icin operasyondan bahsetti bem dayanamadim konusamadimmm be buradayimm
cnm kardeşine geçmiş olsun inşlh çabucak atlatır bu hastalığı
iyi akşamlar.....
kızlar eşim bugün tahlil yaptırdı malesef sonuç yine sıfır hiç sperm çıkışı yok ama değerleri baya artmış germ hücre sayısı 24000 64000 yükselmiş yarın tedaviye başlayalı tam 6 ay oluyor sperm çıkmamasına baya üzüldüm ama dr bize tam 9 aylık bir tadavi yolu çizmişti herhalde dediği gibi olacak o güzel sonucu almamıza daha 3 ay var gibi eşim hormon tahlilleride yaptırmıştı labaratuvarda çalışan kızada sormuş durumunu gözle görülür büyük bir ilerleme var sizde demiş hatta başka bir hastada hiçbir olumlu sonuç olmadığını bizim durumumuzun gayet iyi olduğunu söylemiş bakalım hayırlısı bu nazlı spermcikler bizi 3 ay daha bekletecek gibi görünüyor bunca yıl bekledik biraz daha beklesek birşey olmaz herhalde rabbim ne zaman kismet ederse o günü bekleyeceğiz şükrederek
cnm o 3 ay çabucak ve sağlıklı geçer de spermler nazlanmaktan vazgecip size gözükürler...