Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canmm günaydın
çok şükür rahatladım biraz eve yerleştim tam doğalgazımız yoktu
hasta olduk ikimizde soğuktan :19:
ama şimdi ısındı çok şükür
şimdide bi misafir faslı başlıcak gelmek isteyenler sıraya girdide:1:
bu arada istanbula gelmeyi düşünüyoruz inşallah geçen defa sonuç alamadık biliyosun
bu kez iğnelerimizi alır döneriz inşallah böyle canm senin durumlar nasıl sınavların iyi gidio
zeki çalışkan arkadaşım o ne güzel puanlar öyle maşlaahhh:nazar::46::46::46:
Allah kolaylık versin canm :38:

günaydın cnm evet hava bayağı soğuk burda güneş yüzünü gösterdi ama genede soğuğu yerinde:25:bende de kırgınlık var üzerimde her yerim ağrıyo bugün sanki dayak yemişim gibi:9:
maşallah kızını göreceksin bugün artık git gide büyüyor meleğin içinde ne güzel ya bundan ne kadar zaman önce yazardık sana inşlh hamiş olursun diye bak şimdi hamişlik yerine inşlh hayırlı doğumlar yaparsın yazıyoruz:nazar::nazar: senin adına o kadar seviniyorum i anlatamam güzelim:29:hayırlısıyla meleğini bide kucağına aldınmıydı tamam değmeyin keyfine..... darısı bana ve diğer burdaki kader arkadaşlarıma olsun inşlh sırayla....:26::26:

Burdada cnm biraz güneş gelir gibi oldu ama giddii..:19: artık geldi kışşşşşş..
temizlik yapıcam diye yordunmu kendini.yoksa aman hasta olma sakın..:16:
bende korkuyorum valla grip filan olmaktan bi ara üst üste oldumm.şimdi olmayayımm.:18:
Evt cnm dün gidicektik doktorum izinliydi bugüne kaldı kızımı görmek. merak ediyorum nasıl ne kadar oldu.
yyaa cnm geçen sene neler yazıyoşıyoduk bak şimdi işte neler hiç bi zaman ümitsiz olmamak lazım seneyede senin içinnnnn neler yazıcağız kimbilir..Belki bebeğin göbüşünde yada kucağında olucak bu zamanlarda inşallahhhhhh..:16::16::16::16:
inşallah cnm bu sene bile bak kaç arkadaşımız hamile kaldı kucağına aldılar bile:emir_bebek::emir_bebek:
nzlyln,enfal,sadecik,nursen ,ben ,bahar,bangi,gulza,bursa, daaha aklıma gelmeyenlerde varrrr..
Allahımm diğer kalan arkadaşlarımada nasip etsin ..:49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
canmm günaydın
bu arada istanbula gelmeyi düşünüyoruz inşallah geçen defa sonuç alamadık biliyosun
bu kez iğnelerimizi alır döneriz inşallah böyle canm senin durumlar nasıl sınavların iyi gidio
ehh işler kolaylanmış demek ooo üşütünce de iki kişi çabuk geçmez aman dikkat edin cnm
aman da aman misafirler yol olmuş kapınızda demek sırayla alın içeri ne yaıcan:9:
hadi gelin inşlh bu sefer güzel sonuçlarla dönersin güzelim haberleşelim belki aynı zamana denk gelir buluşuruz...:16::16:
evet dersler devam okulda ki sınavlar ii bakalım diğer sınavlar ne olacak inşlh idealime kavuşurum...:26:
Burdada cnm biraz güneş gelir gibi oldu ama giddii..:19: artık geldi kışşşşşş..
temizlik yapıcam diye yordunmu kendini.yoksa aman hasta olma sakın..:16:
bende korkuyorum valla grip filan olmaktan bi ara üst üste oldumm.şimdi olmayayımm.:18:
Evt cnm dün gidicektik doktorum izinliydi bugüne kaldı kızımı görmek. merak ediyorum nasıl ne kadar oldu.
yyaa cnm geçen sene neler yazıyoşıyoduk bak şimdi işte neler hiç bi zaman ümitsiz olmamak lazım seneyede senin içinnnnn neler yazıcağız kimbilir..Belki bebeğin göbüşünde yada kucağında olucak bu zamanlarda inşallahhhhhh..:16::16::16::16:
inşallah cnm bu sene bile bak kaç arkadaşımız hamile kaldı kucağına aldılar bile:emir_bebek::emir_bebek:
nzlyln,enfal,sadecik,nursen ,ben ,bahar,bangi,gulza,bursa, daaha aklıma gelmeyenlerde varrrr..
Allahımm diğer kalan arkadaşlarımada nasip etsin ..:49::49::49::49::49::49:
evet güneş bi gözüküyo bi kaçıyo..herhalde cnm geçen gün temizlik yapıcam diye kapı bacayı açtım ortada dolandım deli gibi hemen gösteriyo etkilerini:25::37: diklkat etmeye çalışıyorum da ben pek canımın kıymetini bilmediğim için normal böle olmam:9:
hakikaten cnm ya geçen seneye bakkkkk bu seneye bakkk neler değişti kimler kimler hamiş oldu meleklerini kucağına aldı bu günlerin daha da güzelini yaşatsın mevlam hepimize:16::16: ayy yazısı bile içimi bi hoş etti bende hamiş yada kucağımda meleğimle olmayı alalhtan ne kadar istiyorum .. kaderde varsa görelim hayırlısıyla.. hadi annesi meleğin bugün seni bekelr annem beni görücek der....:emir_bebek::nazar:güzel sağlıklı haberler al inşlh meleğinden hepp......:nazar:amin......

kızlar size doyum olmaz ben kaçar :3:yemek yapıcam daha ve bugün okulum var
hepinizi
:54: a.e.o hep güzel haberler duyun.....:16::16::16:

Allahın selamı şifası hepimizin üzerine olsun.biz hala hast.yaklaşık 1 ay oldu.6 kasımda acil gelmiştik.şimdilik beklemedeyiz tabi bir sürü ilaç ve igne kullanarak...doktor nezaman taburcu etmek istese kanamam ve sancım oluyor.şu andada bebeklerin kilo alımları azalmış buradaki yemeklerden oldu galiba.bende zorlanıyorum ama yinede Allahı hep yanımda hissediyorum.dualarla duruyoruz hepinizden Allah razı olsun.ins.ilaçların yavrularıma yan etki yapmaz.canlar lütfen tedavi aşamasındayken üzülüp kendinizi yıpratmayın.Unutmayın Allaha en yakın oldugunuz anlar çünkü bu imtihanın her aşaması çok zor.Allah hepinize hayırlı şifalar kolay gebelik salih çocuklar nasip etsin.bu imtihan bizim kalbimizi temizledi birbirimize karşılıksız dua etmeyi ögretti...Allaha emanet olun dua kardeşlerim.

herkese merhaba celalettin hocaya giden aRKADAŞLAR iğneleri 75 gün kullanıyoruz ya kullanmadığımız günleri sayıyor muyuz doktor 2 buçuk ay sonra gelin demişti siz nasıl yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim :26::26::26:

yeşilim cnm nasıslın vitaminlere devam ediyuormusunn. eşin test verdi mi senin edavine de az kaldı inşlh senden de halaylık haberler alırızzzzzzzzzzzzz:34::16:
sağol cemremcim iyiyim çok şükür.sen nasılsın nasıl gidiyor dersler yoğun galiba Allah kolaylıklar versin cnm:16:
vitaminlere halen devam ediyoruz Allah nasip ederse eşim 23 aralıkta test yaptıracak çıkmazsa elde kalan 1 tüp spermle tüp bebek
denemesine başlayacağız Rabbim inşallah banada nasip eder ve tüm arkadaşlarıma da.
sizin tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah senden de yakında güzel haberler alırız cemrem :16:

Günaydınnnnnn herkeseeeee hava burda buz gibi çok soğukkkkk :18::18:
bugün kontolümüz var öğleden sonra inşallah kızımı görücem.:16::16::16:

pıtırcık cnm ben herşeygüzelolucakın annesi için 5000 adet ya Hayy çektim cnm.Allah kabul etsin şifasını versin inşallah.:26::26::26:
canım :nazar:maşallah kızını iyice büyüttün az kaldı doğuma
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sana:16:
bugün cimcimeye benden selam söyle:34:

Allahın selamı şifası hepimizin üzerine olsun.biz hala hast.yaklaşık 1 ay oldu.6 kasımda acil gelmiştik.şimdilik beklemedeyiz tabi bir sürü ilaç ve igne kullanarak...doktor nezaman taburcu etmek istese kanamam ve sancım oluyor.şu andada bebeklerin kilo alımları azalmış buradaki yemeklerden oldu galiba.bende zorlanıyorum ama yinede Allahı hep yanımda hissediyorum.dualarla duruyoruz hepinizden Allah razı olsun.ins.ilaçların yavrularıma yan etki yapmaz.canlar lütfen tedavi aşamasındayken üzülüp kendinizi yıpratmayın.Unutmayın Allaha en yakın oldugunuz anlar çünkü bu imtihanın her aşaması çok zor.Allah hepinize hayırlı şifalar kolay gebelik salih çocuklar nasip etsin.bu imtihan bizim kalbimizi temizledi birbirimize karşılıksız dua etmeyi ögretti...Allaha emanet olun dua kardeşlerim.
durudenizderyacım inşallah sağasalim atlatacaksınız bu zor günleri senin de az kaldı bak ne güzel 33. haftaya geldin
inşallah devamı da kolay olur. her zaman dualarımızdasın az kaldı canım yakında mutlu son senin olacak Allahın izniyle:16::16:
sende Allaha emenet ol tatlım

herkese merhaba celalettin hocaya giden aRKADAŞLAR iğneleri 75 gün kullanıyoruz ya kullanmadığımız günleri sayıyor muyuz doktor 2 buçuk ay sonra gelin demişti siz nasıl yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim :26::26::26:

Biz kullanmadığımız günleride sayıyoruz ama diğer arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum

PAPATYAYARİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Arkadaşımızın eşinin cumaya kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner..

1 aralık Pazar dan ------------------- 3 aralık Salı saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim …………………………………………….…=2162
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
papatyayarim'in lem yelidlerini okudum Rabbim niyetini kabul etsin

canmm günaydın

Canım sizinle tedaviye hemen hemne aynı zamanlarda başlamıştık,sizin tedaviniz ne durumda,söyledinde benmi gözden kaçırdım merak ettim

canim ne olur endiselenme yan etkiler icin onlar oyle guclulerki daha dogmadan mucadele etmeyi biliyorlat.baksana ne guzel bu haftalara geldiniz .hic etki edermi onlara ilac falan ilactan daha guclu onlarrrr.boyle sabredrn anneleri var.guclu ve onlar ici hep dua eden teyzeleri var.bu kad
ar guclu olmak kimin elindee hep dualarimdasinizz.insallah yuce yaradanim saglikla sihatle buyutmeyi nasip etsin.insallah dogumunda cok
guzel bir dogum olucakk.aeo

Canım papatyainci, papatyarim, derman arkadaşlarımızın lemyelidlerini ve herşeygüzelolacak arkadaşımızın annesi için 5000 ya hay okudum Allah kabul etsin inşallah.

papatyainci için 70 bin lem yelid

niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak.
Arkadaşımızın eşinin haftaya kontrolleri var.inş hayırlı haberlerle dönerler…

29 kasım cuma dan ------------------ 1 aralık pazar saat 22.00 ye kadar

nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ………………………………...=2260 .......=okudu
ucubirarada ……………………………………. =2182
alev99 …………………………………………..=2182
lamyay ………………………………………….=2182
nilda015 ………………………………………….=2182
aruna ……………………………………………=2182
balım1905 ……………………………………….=2182
ervae ……………………………………………=2182
bengusuu ………………………………………..=2182
doğadandeva ……………………………………=2182
papatyainci …………………………………………..…=2162
ecrin23 ………………………………………….=2182
ecrin_bebek ……………………………………..=2182
eda09 ……………………………………………=2182
ese44 ……………………………………………=2182
esma …………………………………………….=2182
esmerimyarim …………………………………..=2182
flz01 ………………………………………….…=2182
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
mavimenekşe ……………………………………=2182
papatyayarim ……………………………………=2182
pıtırcık_43 ………………………………………=2182
sonsuz__ ………………………………………..=2182
umut99 ………………………………………….=2182
yase2 ……………………………………………=2182
yeşil34 ………………………………………….=2182
dermannnn ……………………………………….=2182
zaman …………………………………………….=2182
sewwgi…….. Listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

lem yelid listeden kime okunacaksa o kişi:

önce 7 adet “euzubillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirr a him kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . Sonra "lem yelid" denilerek başlanacak.

Not: Isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.

papatyainci için lem yelideleri okudum.allah gönlune göresini versin.dualarını kabul ettin inş.

300 bin ‘’ ya hayy c.c .‘’ çekilirse hasta allah ın izniyle şifa bulur.
Allahü teâlânın esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.

Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin ‘’ya hayy c.c. ‘’ zikrini ucubiraradaının vesilesi ile başlattım.. Katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.

Pıtırcık_43 ……………… 5.000 adet
mercan2011 …………..

Ayrıca arkadaşlar, lem yelid ten sonra inş bizler için de ya hayy listesi oluşturalım.
Eşlerimizin şifa bulması için…isterseniz tabiiii…..
Allah kabul etsin şimdiden…amin.

canım bende 5000 tane ya hay alabilirim.allah şifa versin inş.sıkıntılarını gidersin.listeye eklersen sevinirim.aeo.

papatyayarim için 70 bin lem yelid

niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak. Arkadaşımızın eşinin cumaya kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner..

1 aralık pazar dan ------------------- 3 aralık salı saat 22.00 ye kadar

nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ………………………………...=2260
ucubirarada ……………………………………. =2182
alev99 …………………………………………..=2182
lamyay ………………………………………….=2182
nilda015 ………………………………………….=2182
aruna ……………………………………………=2182
balım1905 ……………………………………….=2182
ervae ……………………………………………=2182
bengusuu ………………………………………..=2182
doğadandeva ……………………………………=2182
papatyainci ………………………………………=2182
papatyayarim …………………………………………….…=2162
ecrin23 ………………………………………….=2182
ecrin_bebek ……………………………………..=2182
eda09 ……………………………………………=2182
ese44 ……………………………………………=2182
esma …………………………………………….=2182
esmerimyarim …………………………………..=2182
flz01 ………………………………………….…=2182
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
mavimenekşe ……………………………………=2182
pıtırcık_43 ………………………………………=2182
sonsuz__ ………………………………………..=2182
umut99 ………………………………………….=2182
yase2 ……………………………………………=2182
yeşil34 ………………………………………….=2182
dermannnn ……………………………………….=2182
zaman …………………………………………….=2182
sewwgi…….. Listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

lem yelid listeden kime okunacaksa o kişi:

önce 7 adet “euzubillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirr a him kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . Sonra "lem yelid" denilerek başlanacak.

Not: Isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.

papatyayarim için lem yelıdlerı okudum.allah dualarını kabul etsın inş.

durudenizderya,canım her zaman olduğu gibi önce gebelik haftana bakıp şükrettim sonra mesajını okudum. canım bence çok şanslısın.sorunlar geç başladı ve bebişlerimiz sıcacık göbüşünde daha fazla kalabildi.ilaçları vs... düşünme onlara zararı olsa verir mi doktorlar. bak senin haftanda tam 4 haftanın doğmuşuydu benim kızlar.rabbim yeterki istesin çok şükür benimleler ve tüm zorlukları yendiler.orada sürekli kontrol altındasın.boşver çıkmayı.son an kadar kal.biliyorum çok zor ama az kaldı nasıl olsa.geçen sene bu zamanları hatırlattın bana.

flzaskcım,hadi gör nazımızı ve güzel haberlerle gel.anlat bize gelince.napıyordu minik kuzu.

pıtırcım.canım ben 5.000 tane okudum.Allah arkadaşımızın annnesine şifa versin.dualarımızı kabul etsin.feraha ulaştırsın tez zamanda.

$kızlarım büyüyor 345.webp

cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.

ev halimiz ama siz bizi böylede seversiniz.

Son düzenleme:
Papatyayarim ve derman nin tesbihlerini okudum,Rabbim yar ve yardimcilari olsun ins...

Merhabalar :3:
Arkadaslar celalettin bey esime Su ilaclari vermis
Pregnyl
Menegon
Direx safirex
Tetradox kapsul
Rulid
2tane kucuk sisede sivi ilac(100 er gr kadar)...kullaniminada gunde 3 defa 1 er cay kasigi meyve su ile karistirp icin yaziyo.
Bu sivi ilacin ac yada tok karna olup olmadigi yazmiyo,birde her gun mutlaka ayni saatte mi olmasi gerek?
Benim kafama birsey takildi ilaclari gordukten sonra,burda bazi arkadaslar ersel beyden sivi ilaclar geldidiyolardi ,o gelen ilaclar kac cesit,bize sadece dedigim 2 kucuk sise geldide merak ettim

Back
X