Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet cnm erkenciyim cunki diet yapiyorum dietisyenim kahvaltiyi 8 de yapmami istedigi icin erkenden uyaniyorum aslinda iide oluyo bari ardindan isimi.yemegimi yapip sonra derse oturuyorum aslinda erken kalkmak bayagi bi avantaj:34: sen nasilsin:40:

ne güzel valla.inşallah bol bol kilo verirsin.
bende sabahları malum işe gelmek için erken kalkıyorum.hergün 06.40 da ayaktayım.ve gün içinde koşuşturma işte.
bende dietteyim.burda tanıştığım bi arkadaşla yapıyoruz.onunda eşi varikosel ameliyatı oldu 2 hafta önce.benim eşimde cumartesi olcak.6 ay sonra test yaptırcaz onunla aynı zamana denk geliyor.eşlerimizde sperm çıkarsa tüp bebek olayına gircez diye diet yapıyoruz.benin bayağı bi fazlam var.bide 6 ay sonra sperm çıkarda benim kilolarım yüzünden tüp bebek falan olmazsa diye çok korkuyorum.bişey yemicem bundan sonra...

bide az önce eşimin doktoruyla görüştüm.ameliyat için saat vercekti bize.cumartesi saat 11 de orda olcaz.11.30 da ameliyat var.çok heyecanlıyım, çok korkuyorum.:43:
içim bir garip valla.şu günlerde ameliyata konsatre olduk.başka bişey yaptığımız yok canım yaaa

Eki Görüntüle 882119

cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.

ev halimiz ama siz bizi böylede seversiniz.

Kurban olduğum Allahim ne kadar tatlilar maşallah :16:Rabbim nazarlardan korusun bahtlari hep acik olsun inşallah..
Yüce Rabbim hepimizede boyle melekler nasip etsin insallah

Canim ben papatyayarimin ve kendi lem yelidlerimi okudum Allahim kabul etsin ya Rabbim tez zamanda hepimize şifa versin

papatyayarim için lem yelidlerimi okudum,yalnız ben 14 tane fazla okumuşum rabbim niyetini kabul etsin arkadaşımızın amin...

Merhabalar,
Sitede bu konuyu yazacak başka bir yer bulamadım. Bu problemi yakından yaşayan sizlerin düşünceleri benim için çok önemli. Amniyosentez sonucumda bebeğin 47 xxy olduğu çıktı. 5 aylık hamileyim. Çok detaylı bilgi sahibi değiliz ama bu sendromun en önemli tesir azospermiymiş. Emin değilim ama Eşimin bebeği aldırma eğiliminde olduğunu hissediyorum. Bu kadar önemli bir rahatsızlık mıdır? Lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz???

Canım geçen seneki umut tüp bebekteki ilk tedavimiz raporsuz tüp bebek 5.850 idi.ilk o fiyattan yaptırdık.tese fiyatıda 2.100 dü.
bu nisandaki tedaviyi eski hasta olduğumuz için 5.350 den yapıldı ama raporsuz şuanki fiyat 6.100.
Rabbim maddi manevi güç versin. herkesee..
Rapor çıkarabilirsen yarı yarıya düşer fiyat..:31:
Cok sagol canim peki bu rapor nasil cikartiliyo sarti falsnmi var bu konuda hic fikrim yok

Merhabalar,
Sitede bu konuyu yazacak başka bir yer bulamadım. Bu problemi yakından yaşayan sizlerin düşünceleri benim için çok önemli. Amniyosentez sonucumda bebeğin 47 xxy olduğu çıktı. 5 aylık hamileyim. Çok detaylı bilgi sahibi değiliz ama bu sendromun en önemli tesir azospermiymiş. Emin değilim ama Eşimin bebeği aldırma eğiliminde olduğunu hissediyorum. Bu kadar önemli bir rahatsızlık mıdır? Lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz???

Canım bebeğin cinsiyeti erkek mi.
Eğer erkek se azosperm menide hiç sperm olmama durumudur.
Ama çok azosperm çeşidi vardır.Altta yatan sebebler vardır.
Kimisi tıkanıklıktan, hormonlardan, varikoselden ve genetik sonucu erkek azosperm oluyor.
Ama erken teşhiş ile tedavisi mümkün.
Burda 47 xxy olupta erkek de sperm çıkanlar var.
Sen yinede iyice bir araştırıp öyle karar ver.

Merhabalar,

Arkadaşım merhaba,burda eşleri 47xxy li olan arkadaşlar var onlar sana daha iyi yardımcı olacaklardır.47xxyde benim bildiğim fiziksel yada sağlık açısından bir sorun teşkil etmiyor ama evet azosperm rahatsızlığı oluyor ama mikrotese yöntemiyle sperm bulunan arkadaşlarımız var burda,kesinlikle çocuğu olmaz diye birşey yok yani,öyle olsa bile bebeğin 5 aylık olmuş artık,aldırmak olmaz herşerde vardır bir hayır canım, hem senin çocuğun 25 yaşında evlense,daha önünüzde 25 sene var, 25 senede neler olur ,yeni tedavi yöntemleri çıkar,azosperm diye bir hastalık kalmaz inşallah

canım ben papatyainci,papatyayarim,derman arkadaşlarımızın lemyelidlerini okudum .rabbim gönüllerindeki muradı versin inşallah..

Cok sagol canim peki bu rapor nasil cikartiliyo sarti falsnmi var bu konuda hic fikrim yok

Selam canim ben rapor cikarttip umut tup bebkte tedavi oluyorum. Raporu veren bi devlet hastanesinden aliyosun. Ben zeynep kamilden aldim. 1, 5 ay surdu raporu almak. 3 yillik evli olmak gerekiyor. En az 5 yillikta sgknizin bulunmasi gerekiyor.

canım ben papatyainci,derman,papatyayarim ve ecrin23 ün dualarını okudum allah kabul etsin ve herşey güzel olacak arkadaşımızın annesi içinde 3000 ya hayy çektim Allah kabul etsin tez zamanda şifasını versin inş. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...:16:

SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZ :23: ONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA :emir_bebek: BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN :1: BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS :52::52::52: OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR :52::52::52: HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH

güle güle büyüt canım benim Allah uzun uzun ömürler versin bebeğine Allah hepimize tattırır bu duyguyu inşallah

Son düzenleme:
Selam canim ben rapor cikarttip umut tup bebkte tedavi oluyorum. Raporu veren bi devlet hastanesinden aliyosun. Ben zeynep kamilden aldim. 1, 5 ay surdu raporu almak. 3 yillik evli olmak gerekiyor. En az 5 yillikta sgknizin bulunmasi gerekiyor.
Himm anlasilan biz rapor cikartamicaz daha 1yillik evliyiz

PAPATYAYARİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Arkadaşımızın eşinin cumaya kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner..

1 aralık Pazar dan ------------------- 3 aralık Salı saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ………=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182 ………=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2162 ……=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

papatyayarim için okudum
Allah niyetini geçekleştirsin inşallah

PAPATYAİNCİ İÇİN 70 BİN LEM YELİD

FLZ01 İN EŞİ ------- ARUNA ------- ECRİN_BEBEK ------- ESMA ----- FLZ01 ------ GULERİM ------- İLKBAHAR_İLKBAHAR ----
DERMANNNN DAN HABER BEKLİYORUZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
Arkadaşımızın eşinin haftaya kontrolleri var.inş hayırlı haberlerle dönerler…

29 kasım Cuma dan ------------------ 1 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182 ……..=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu