- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
Evet cnm erkenciyim cunki diet yapiyorum dietisyenim kahvaltiyi 8 de yapmami istedigi icin erkenden uyaniyorum aslinda iide oluyo bari ardindan isimi.yemegimi yapip sonra derse oturuyorum aslinda erken kalkmak bayagi bi avantajsen nasilsin
![]()
ne güzel valla.inşallah bol bol kilo verirsin.
bende sabahları malum işe gelmek için erken kalkıyorum.hergün 06.40 da ayaktayım.ve gün içinde koşuşturma işte.
bende dietteyim.burda tanıştığım bi arkadaşla yapıyoruz.onunda eşi varikosel ameliyatı oldu 2 hafta önce.benim eşimde cumartesi olcak.6 ay sonra test yaptırcaz onunla aynı zamana denk geliyor.eşlerimizde sperm çıkarsa tüp bebek olayına gircez diye diet yapıyoruz.benin bayağı bi fazlam var.bide 6 ay sonra sperm çıkarda benim kilolarım yüzünden tüp bebek falan olmazsa diye çok korkuyorum.bişey yemicem bundan sonra...
bide az önce eşimin doktoruyla görüştüm.ameliyat için saat vercekti bize.cumartesi saat 11 de orda olcaz.11.30 da ameliyat var.çok heyecanlıyım, çok korkuyorum.

içim bir garip valla.şu günlerde ameliyata konsatre olduk.başka bişey yaptığımız yok canım yaaa