Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim canım ama bir kaç eksik var 1-hocada ki ilk sperm testiniz hücre olarak nedir 2-kontrole gittiğinizdeki sperm test sonucu hücre olarak nedir 3- kaç yıllık evlisiniz...
hocaya gitmeden yapılan testte 1 adet ölü sperm yazıyordu
daha sonra cellttn hocada yaptrdımız testte hiç birşey çıkmadı
< 1000 yuvarlak hücre ve 10000 lökasit yazıyordu
tedaviden sonra hiç test yaptırmadık
3 yıllık evliyiz cnm
günaydın arkadaşım bu ist. daki laborant çokk inceliyor diğer laborantla 1 saat bakıyorsa bu laborant 3 4 saat inceliyor yani anlıcan ayrıntılı bakıyor cnm benim eşimde 6 tane çıktı o ist. daki laborant buldu ve bence de o yere gidin derim bi daha ki testte çünki bizim eşlerimiz de sperm olsa bile hemen gözükmüyo kolay değil yani milyonlarca yokki gözüksün ama laborant iice inceliyor küçüçük bi noktayı bile kacırmıyo o yüzden çok bakıyor..günaydın arkadaşlar, ben bu hücre olayından anlayamadım, biz eşimle istanbul medicana hastanesinde sperm testi yaptırdık test sonucu kagıdı elimize aldık ki tum değerlerin karşısı boş 0 sperm 3 ml semen yazıyordu.
ama hücre ile ilgili bir yazı göremedim o her testte belli oluyor mu istanbulda detaylı test yapan memnun kaldığınız yer var mı 6 ay sonra orada yaptıralım cunku ucuz bırsey de degıl her defasında 150-200 lıra verıyoruz ..
slm canımcım. nasılsın?nasıl gidiyor tedaviniz?
evet canım herşeygüzelolcakın annesi cuma günü ameliyat olmuş
şükür ki güzel geçmiş ameliyatı.
3,5 saat ameliyatta kalmış.
parça almışlar ve sonucu için 10 gün beklemeleri gerekiyormuş.
inş sonuçları temiz çıkar tatlım.
Allah bütün hastalara şifa versin.amin.
Yuvarlakhücre varsa bu da germ hücresiyse hocanın ifadesi "germ var, iyi olur inşaallah" diye eşime msaj atmıştı.İstanbul'da spermogram yaptırıyor ayrıntılı en azından spermogramı yaptırın hormonlarla birlikte göndein hoca ya bakalım ney diyecek. Bir de tese olmak sorunu çözse, hemen tese olsunlar...
Canım biz kaan bey de 1 sene boyunca tedavi gördük
Tese ameliyatı oldu ama sonuç yine sıfır.
Olgunlaşmış sperm yok.
İstanbula gideli şubatta 1 yıl olacak
Zaten bu azosperm hemen sonuç alınacak bir hastalık değil
Sadece ve sadece sabır ayrıca dua lazım
Biliyorum tekrar tedaviye başlamak zor ama
Celalettin Hoca ile en doğru tedavi yolundayız bunu unutma
Öyle kesip biçen doktorlardan değil
canım eşimde öyle bir çocuk sevgisi var ki anlatamam eminim herkesin öyledir ama sürekli ağlayan bir çocuk bile onun kucağında susup gülücükler saçmaya başlıyor etrafına onu öyle görünce içim çok acıyor. bir an önce sonuç almak istiyor ama ona azosperminin uzun bir süreç olduğunu anlatamıyorum bir türlü. celalettin hocaya en azından sonuçlarımızı göstermek istiyorum ve bir kere eşimi görüştürmek istiyorum. inşallah hayırlısı olur.
bu arada seni face de buldum mu bilmiyorum msj da atmıştım umarım sensindir :)
Canım şimdi baktım da ben değilim o
Gelen giden olmamış.
Ben sana özelden mail adresimi göndereyim.
günaydın arkadaşım bu ist. daki laborant çokk inceliyor diğer laborantla 1 saat bakıyorsa bu laborant 3 4 saat inceliyor yani anlıcan ayrıntılı bakıyor cnm benim eşimde 6 tane çıktı o ist. daki laborant buldu ve bence de o yere gidin derim bi daha ki testte çünki bizim eşlerimiz de sperm olsa bile hemen gözükmüyo kolay değil yani milyonlarca yokki gözüksün ama laborant iice inceliyor küçüçük bi noktayı bile kacırmıyo o yüzden çok bakıyor..![]()
burdayım şeker evde dinleniyorum bu aralar inzivaya çekildimgızz nerelerdesin....
canım bu bahsettiğin labaratuar istanbulda celalettin hocanın çalıştığı labaratuar mı?günaydın arkadaşım bu ist. daki laborant çokk inceliyor diğer laborantla 1 saat bakıyorsa bu laborant 3 4 saat inceliyor yani anlıcan ayrıntılı bakıyor cnm benim eşimde 6 tane çıktı o ist. daki laborant buldu ve bence de o yere gidin derim bi daha ki testte çünki bizim eşlerimiz de sperm olsa bile hemen gözükmüyo kolay değil yani milyonlarca yokki gözüksün ama laborant iice inceliyor küçüçük bi noktayı bile kacırmıyo o yüzden çok bakıyor..![]()
burdayım şeker evde dinleniyorum bu aralar inzivaya çekildimsen nasılsın toparladın mı biraz kendini
![]()
Kizlarrr bende anadolu yakadindayim tuzla da bayagi yakinmisiz birbirimuzeee![]()
GULERİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Haftaya eşinin kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner aramıza…..
7 aralık cumartesi den ---------------- 9 aralık pazartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2110 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2110
Alev99 …………………………………………..=2110
Lamyay ………………………………………….= 2182 ……=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2110
Aruna ……………………………………………=2110
Balım1905 ……………………………………….= 2110
Ervae ……………………………………………=2110 …….=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2110 ……..=okudu