Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oya bana ne soru sordun görmedim.bir daha sorarsan cevaplayabilirm.
Yok canım inan ki var... Böyle şeyler söylenmez ama muayene parasını eşim ve arkadaşları denkleştirdi hatta... Burda yazmıyo diye yazdım bunu ysnlış anlaşılmaz inşallah...bi kaç kişide üüroloğa gitti...ama çoğunu yollamıyo heralde ...
Yazdıklarıma cevap veremiyor ve sadece bana iftira atıyorsunuz.Sizi Allah'a havale ediyorum.
ozaman bu nedemek.ben size iftira atmadım böyle söyleyerek sen bana atıyorsun gibi.
O sperm testi işinde eminmisiniz?biz hep devlet hast yaptırdık...çapada....yani büyük bi devlet hast olmaz mı diyo... Ben kilisliyim...nizibede geldim çok...tamam orda olmaz ama antepte konukoğlu var mesela... Orayada mı olmaz dio?
kızlar hocanın yaptığı tedavi yanlıştır yada doğrudur bişey diyemicem yalnız bize tek umut veren doktor oldu
bağış isine gelince adamın istediği çok bişey değil bence bunu bu kadar büyütüp konuşmaya gerek yok
dedimya ben bir yıldır tedavideyim ilk defa böyle bişey istedi bide şu yönden bakın özel hastanede olsaydı gitmeyecekmiydik umut diyecek gidecektik tahlillerdi muane ücretiydi derken bir sürü para verecektik hoca bizden ilk istediğinde inhibin burda yoktu ankarada yapılıyordu 100lira gibi bişey ödemiştik şimdi burda ücretsiz yapılıyor buda bir örnek
,HERKESE İYİ AKŞAMLAR...bugün konturolümüz vardı ve test sonucumuz Round Cell Sayımı : 1 000 000 /cc
Lökosit Sayımı : 190 000 /cc Lökosit Oranı : % 19
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 81
3ay önce yapılan test sonucunda 445 000 grem hücre vardı 55000 lökosit...
ilk 3 ay için sizce tedavi nasıl ilerlemiş..??:26::26:
balım hoca eşime kan tahlillerin 19 aralık da çıkacak demiş size de böyle demedimi??
iyiyimm canım benimmmm buralardayım.
sen nasılsın![]()
İnsallah canim insallah canim dr lar tabiki cok oyle sans vermiyolar bizim moralimiz son gunlerde stresten cok bozuktu belkide moral icin oyle dedi arman beyin sozleri suydu sizin gibi hastalarimdan her 3nden 2 sinde buluyorum rahat olun dedi. sizin drnuz emrebeymi?
merhaba canım tam yatacaktım son bikez bakayım dedim yazını gördüm...
aynı acıları yaşamış eşlerimiz rabbim bidaha aynı acılarla sınamasın sizi inş...
evet canım eşim lenfoma tedavi nedeniyle azosperm oldu...
benim eşim 2 kere tedavi oldu bu hastalık nedeniyle 2 tedavisi azosperme yol açtı...
2,5 sene hep 0 ken sperm çıkışı başladı...
ilk önce yavaş yavaş ilerledi sonra birden hızlandı sperm sayısı...
çok şükür doğal yoldan hamile kaldım oğluma kavuşmama 11 hafta kaldı
darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inş
canım ben öğretmenim ve dersim 8 de başlıyor çok erken kalkıyorum...
yazını görünce kısaca cevap vermek istedim...
şimdi çıkmam gerekiyor yarın girer tüm tedavi sürecimizi yazarım canım...
kusura bakma olur mu yarın mutlaka giricem...
bitanemmmm merhaba arkadaşa cevap yazmak için girdim çok şükür iyiyim umarım sende iyisindir...
şimdi çıkıyorum canım iyi geceler sonra sohbet ederiz olur mu öpüyorum seni![]()