Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar o beğenmediğimiz hangi doktorlar kadınlar kulübünün şu sayfasından yazılanlardan haberdar.daha buna sabırsızlık diyor doktor bozuntusu.1.5 yıl sabırsızlıksa evet ben sabırsızım.bana uydurma o hamile bu hamile msj ını gönderme.birkaç kişiden başka duymadım topikten hamile.senin burayı takip ettiğini biliyorum doktor bozuntusu.sana yazıklar olsun.sen tedavine bak bırak ben yalancı olayım.

Arkadaşım gerçekten biraz fazla oluyor sizin eleştirileriniz. Bi derdiniz varsa hocanın yanına gidersiniz söylersiniz.

Arkadaşım gerçekten biraz fazla oluyor sizin eleştirileriniz. Bi derdiniz varsa hocanın yanına gidersiniz söylersiniz.
söylemediğimi ne biliyorsun.hangisi fazla.ben eleştiriyorum diye edepsiz ve saygısızlıkla suçlarsa söylerim arkadaşım.ayrıca bu hepinize gelen msj.

bacılar az önce mesaj geldi biri hamileymiş Rabbim tamamına erdirsinde mesajın sonun da yazanlar beni kötü anlamda etkiledi

nedemek tüm sabırsız ve edepsizlikte olanlara ithaf olsun ders olsun hiç yakıştıramadım bu ifadeyi hocaya

bu kadar mı tahammülsüzlük var eleştirilere

kaldı ki çoğunluklada haklı eleştiriler var . özelliklede şu bağışlar ve ersel bey konusunda

ama her ne olursa olsun haksız yere bile olsa yapılan eleştiriler bu ifade bir hocanın olgunluğuna yakışmamıştır.

siz yapında balık bilmezse halik bilir demiş atalarımız nede güzel demiş.

ha burdan yapılan eleştirilere cevap verilmesin mi susunlarmı haklı olarak kendilerini savunmuşlar dicek olanlar olabilir evet sonuna kadar buna katılırım mutlaka kendilerini savuna bilirler ama bu uslübla değil çok basit bir ifade olmuş hocanın şanına yakışmamış.

bunu yazan bir doktor mu? çok şaşırtıcı

eyinas arkadaşım, çok sinirleniyorsun seni de anlamaya çalışıyorum ama canım benim burdan yazsan da doğadan arkadaşın dediği gibi bir fayda olmuyor. Herkesin iyi ve kötü anı olabilir. Sakin olmaya çalış, kendine de zarar verirsin bu şekilde.

arkadaşlar o beğenmediğimiz hangi doktorlar kadınlar kulübünün şu sayfasından yazılanlardan haberdar.daha buna sabırsızlık diyor doktor bozuntusu.1.5 yıl sabırsızlıksa evet ben sabırsızım.bana uydurma o hamile bu hamile msj ını gönderme.birkaç kişiden başka duymadım topikten hamile.senin burayı takip ettiğini biliyorum doktor bozuntusu.sana yazıklar olsun.sen tedavine bak bırak ben yalancı olayım.

cnm üzüntünü yılların vermiş olduğu acıları biliyorum
hocada elinden geleni yapıyor belki bizim için spermleri görmenin henüz vakti sahati gelmemiş yada
hiç bir zaman göremeyeceğiz kaderimizde nasibimizde yoksa eğer rabbim yazmamışsa kim ne yapabilir
hepimiz bi umutla devam ediyoruz
sende kendiniz üzüp yıpratma bu günleride geride bırakıp bizimde mutlu evladımızla geçireceğimiz güzel güneşli günlerimiz olacak inşlh
sabırlı ol ve tedavinize devam edin....
Hepimizin akkında hayırlısı...:25::25::25:

eyinas arkadaşım, çok sinirleniyorsun seni de anlamaya çalışıyorum ama canım benim burdan yazsan da doğadan arkadaşın dediği gibi bir fayda olmuyor. Herkesin iyi ve kötü anı olabilir. Sakin olmaya çalış, kendine de zarar verirsin bu şekilde.

bunu size yapsa sinirlenmezmisiniz allah aşkına.eğer benim yazdığımda bir tane yalan yanlış varsa gider elini öperim.siz merak etmeyin iphondan sürekli takip ediyor.hem kuşları uçurmuştur.kalbim okadar rahatki ne iftira var ne yalan.

cnm üzüntünü yılların vermiş olduğu acıları biliyorum
hocada elinden geleni yapıyor belki bizim için spermleri görmenin henüz vakti sahati gelmemiş yada
hiç bir zaman göremeyeceğiz kaderimizde nasibimizde yoksa eğer rabbim yazmamışsa kim ne yapabilir
hepimiz bi umutla devam ediyoruz
sende kendiniz üzüp yıpratma bu günleride geride bırakıp bizimde mutlu evladımızla geçireceğimiz güzel güneşli günlerimiz olacak inşlh
sabırlı ol ve tedavinize devam edin....
Hepimizin akkında hayırlısı...:25::25::25:

denizbulut ondan gelecek şifayı ben rabbimden bekliyorum.

Bu doktor şimdiye kadar buranın en popüler doktoruydu
Siz tedavinizde cevap alamadığınız için mi şimdi kötü oldu
Kimse dört dörtlük değildir kardeşim.
Herkesin vardır hataları eksikleri.
Şimdi böyle demenin ne gereği var.

Ayrıca Celalettin Hocanın eskiden böyle bir görevi yoktu
Sadece şu azospermliler çoğalınca yardımcı olmaya çalıştı o kadar
Zaten onun iş yoğunluğu haddinden de faazla.
Bizlerde böyle yapınca canı sıkılmıştır elbet
Çünkü allah rızası için uğraşıyor hep
Birileri kurtulsun evlat sahibi olsun istiyor.
Sizin nasibinizde evlat sahibi olmak yoksa hoca ne yapsın
Lütfen yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin.
Sakin olun olur mu

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hoca alışmış hep övülmeye napsın.kimse gözünün üstünde kaşın var dememiş kendide görmek istememiş.hoca hocalığını yapsa emin olsun ne edpsizlik yapılırdı ne saygızılık.ne yani kobaymı olalım.gözmü yumalım.onun doktorluğu anca laf yetiştirmek icraat değil.merak etmesin biz yapılanı da övdük.ama elinden iphone düşmüyorki mübarek.
arkadaşım ben birilerine destek çıkmak yada sinirini körüklemek için yazmadım sedece hocanın uslubü beni çok kırdığı ve şaşırttığı için yazdım

aynı şekilde seninde uslübun çok yanlış

hoca sana direk adına mı atmış mesajı
bak yarası olan gocunur evet hocanın uslübu hatalı ama seninkide pek doğru değil arkadaşım
nedemek dr bozuntusu yahu bu dr bir ailenin bile hasretine son verdiyse bir cana tedavi olmasına aracı olduysa bu dr her dr gibi çok yüce bir görevi yapıyor demektir.
kaldı ki herkeste bizim topikte olacak değil ya
lütfen biraz sakin ol hoca sana atmamış sonuçta ismin mi geçiyor yok
lütfen uslübumuza dikkat edelim

Bu doktor şimdiye kadar buranın en popüler doktoruydu
Siz tedavinizde cevap alamadığınız için mi şimdi kötü oldu
Kimse dört dörtlük değildir kardeşim.
Herkesin vardır hataları eksikleri.
Şimdi böyle demenin ne gereği var.

Ayrıca Celalettin Hocanın eskiden böyle bir görevi yoktu
Sadece şu azospermliler çoğalınca yardımcı olmaya çalıştı o kadar
Zaten onun iş yoğunluğu haddinden de faazla.
Bizlerde böyle yapınca canı sıkılmıştır elbet
Çünkü allah rızası için uğraşıyor hep
Birileri kurtulsun evlat sahibi olsun istiyor.
Sizin nasibinizde evlat sahibi olmak yoksa hoca ne yapsın
Lütfen yazdıklarınıza biraz saha dikkat edin.
allah rızası...................zaten herşey allah rızası için.iş yoğunluğu haddinden fazla sürekli tlefonla..Tülay tedaviye yanıt almadığım içinmi sence.peki sen yanıt aldınmı bu kadar savunuyorsun.

arkadaşım ben birilerine destek çıkmak yada sinirini körüklemek için yazmadım sedece hocanın uslubü beni çok kırdığı ve şaşırttığı için yazdım

aynı şekilde seninde uslübun çok yanlış

hoca sana direk adına mı atmış mesajı
bak yarası olan gocunur evet hocanın uslübu hatalı ama seninkide pek doğru değil arkadaşım
nedemek dr bozuntusu yahu bu dr bir ailenin bile hasretine son verdiyse bir cana tedavi olmasına aracı olduysa bu dr her dr gibi çok yüce bir görevi yapıyor demektir.
kaldı ki herkeste bizim topikte olacak değil ya
lütfen biraz sakin ol hoca sana atmamış sonuçta ismin mi geçiyor yok
lütfen uslübumuza dikkat edelim

zaten destek alarak yazmadım.

söylemediğimi ne biliyorsun.hangisi fazla.ben eleştiriyorum diye edepsiz ve saygısızlıkla suçlarsa söylerim arkadaşım.ayrıca bu hepinize gelen msj.

güzel kardeşim ben üstüme bişey almıyorum hocada haklı sonuçta vermeyince MABUB neylesin mahmut hesabı dr muz sadece bize tedavi uygular gerisi RABBİME kalmış bağiş konusuna gelince elinde varsa verirsin yoksa bunu hocaya söylersin kimseden zorla alacak değil ben sahsen bi sakınca görmüyorum bağiş konusunda özellere o kadar harcadık ki bu artık devede kulak gibi geliyor neyse agır eleştirilerde bulunuyosun buna gerek yok...

ayrıca hiç gocunmadım.ayrıca hepinizi itham etti edepsiz ve saygısız diye.çünkü msj hepinize geldi.

allah rızası...................zaten herşey allah rızası için.iş yoğunluğu haddinden fazla sürekli tlefonla..Tülay tedaviye yanıt almadığım içinmi sence.peki sen yanıt aldınmı bu kadar savunuyorsun.

Evet Hep Allah Rızası için
Adam kendi hastalarını bıraktı bizimle ilgileniyor çoğu kez
şimdi sizde sperm çıksaydı bunları asla ve asla yazmazdın
Bağışı da seve seve verirdin 3-5 kuruş da olsa
SAna zorla ver diyen yok ki
Hocanın vakıfı yabancı öğrencilerin dinimizi öğrenmek için kaldıkları ev
Bizzat gördüm orayı hatta orda kaldık bile.
Çok mu zor onlara yardım etmek.
Verdikçe bereketin artar bunun farkına var.
Ben daha cevap alamadım ama alacağımıza güvenim sonsuz
çünkü bu işler hemen olmuyor ha deyince olsun
SAdece sabır ve dua gerekiyor
5 yıl tedavi ile sperm çıkan insanlar var

ayrıca hiç gocunmadım.ayrıca hepinizi itham etti edepsiz ve saygısız diye.çünkü msj hepinize geldi.

Tek gocunan sizsiniz gördüğüm başka kimse gocunmadı. Yanlış tavrınızın sizde farkındasınız demek ki. Siz söyleyince iyi de hoca söyleyince mi kötü oldu.

ya arkadaşlar neyi savunuyorsunuz anlamadım.hoca böyle msj atsın hiç kimse üstüne alınmasınmı neyi savunuyorsunuz.

Back
X