Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok,sonuçta hocayla tedaviye devem edenlerimiz var,bu bizlere zarar verebilir,ben hocayla tedavime devam etmek istiyorum,adam istese ben bu işi bıraktım birdaha gelmeyin diyebilir
Kimse gitmek zorunda değil aklına yatan gider,yatmayan gitmez sonuçta hepimiz aklı başında iinsanlarız doğruyu yanlışı hesap edebiliriz.Zorla gelinde ben sizi tedavi edeyim demiyor, memnun olmayan gitmesin olsun bitsin.

Arkadaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok,sonuçta hocayla tedaviye devem edenlerimiz var,bu bizlere zarar verebilir,ben hocayla tedavime devam etmek istiyorum,adam istese ben bu işi bıraktım birdaha gelmeyin diyebilir
Kimse gitmek zorunda değil aklına yatan gider,yatmayan gitmez sonuçta hepimiz aklı başında iinsanlarız doğruyu yanlışı hesap edebiliriz.Zorla gelinde ben sizi tedavi edeyim demiyor, memnun olmayan gitmesin olsun bitsin.

bu kadar basit.

arkadaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok,sonuçta hocayla tedaviye devem edenlerimiz var,bu bizlere zarar verebilir,ben hocayla tedavime devam etmek istiyorum,adam istese ben bu işi bıraktım birdaha gelmeyin diyebilir
kimse gitmek zorunda değil aklına yatan gider,yatmayan gitmez sonuçta hepimiz aklı başında iinsanlarız doğruyu yanlışı hesap edebiliriz.zorla gelinde ben sizi tedavi edeyim demiyor, memnun olmayan gitmesin olsun bitsin.

eveeetttt yeterin artık arkadaşlar yaaaa
daha fazla uzatmanın bir yararı olmaz
isteyen gider istemeyen gitmez
herkes özgürdür burda

arkadaşlar ne oldu bir kaç günde topiğin havası değişti ya kaan beyi isteyen gitsin emre beyi isteyende gitsin yollar orda kimse kimseye gitme demez biz 8 senedir bu işin içindeyiz bu zamana kadar başıöıza gelenler sadece kesilmek ve vitamin almaktı başka bişey yapmadılar ben dr muzdan memnunum vede eşim sistemde harika kısmetse sonuçuda görürüz zaten hoca 2 yıl gibi bir süreden bahsetti tedavinin başında durun bu kadar sabırsızlanmayalım olur inşlh dr zaten demiyoki illa olacak oda kısmet diyo elimizden geleni yapcaz diyo birde sizin andromer merkezinizden şikâyetçi olduğunuzu okumuştum haklısınız bu konuda inşlh çaresine bakılır bir an önce maduriyet kalkar ortadan....

sen daha yolun başındasın senin evliliğinden çok ben bu hocaya tedavi oldum.

Ben size diyorum ki üslubunuz yanlış ve burda güzel şeyleri paylaşmak için toplanıyoruz. Yoksa sizin evlilik süreniz yada yaptığınız tedaviler, tecrübelerinize bişey dediğimiz yok. Biz gitmek istiyoruz. Herkes istediği yere gitsin.

Son düzenleme:
14 yildir evlatsiz yasiyoruz ve ilk def agustos ayinda esim size gitti.bize ilk defa tedavi
yontemi sunan insan ne diyeyiimm .isimiz cok zor belki sonu husran da olabilir cunku esim
kanser tedavisi gormus birisi olarak.daha once ozellerde %50
sans var deyip hem manen hemde maddi olarak coktuk.ilk defa
kafam rhat ixim de huzur mutluluk umut varrr.buda hoca sayesinde sonunu oda bilmiyor ama caba
emek var ayni sekilde ersel byde bu sekilde.kimse bogazimiza yapisarak almadi parayi.her ay mi verdiik sankii
kontrole gidince hoca deseki hepinz bu tedaviden evlat sahibi olucaginiz.ama 5 bin ama 10 bin dese sonunda evladiniz olucak dese emnimki
herkes hemen verir.niye sonucunu biliyor olucaksiniz degil mii.simdi sonunu bilmedigimiz icin bu hezeyanlar olucak tabii ki ama
bu kadar sert olmamaliydi.bir haftadir hic icimden gelmedi yazmak bu hoca olan savasta bir problem varsa bize de guzel
bir dille anlat anlayalimm degilmii saldirarak hic bir yere varilmaz.inanki hocada senin yasadigin evlatsizlik ozlemini yasamis
seni o anlar ancakkk.icinin nasil yandigini degil mii ne olur yipratma kendini bu kadar artiik bir son ver.

Sunu da yaxayim hocanin ne tanidigi ne arkadasiyim.bizim de kafamizi bulandirma artik ne olur.diger hocalar
takip etmez parani alir by by derr.evlat edin sperm al der kisaca isin ozeti buu emege saygi lutfennnn.

Hocam okuyorisenizde sonucumuz ne olursa olsun rabbim ol demedikce hic bir sey olmazz.ama emeginiz icinde cok sagolunn.

Ersel bey sizede ayni sekildeee.bu gun sivi kurlerimiz gelicek.ama bu ay odeme yapamayiz dedi esim birz zor bir ay odemeler ivin bizim.muhim degil ne zam olursa demissiniz cok cok sagolun.amaciniz belli hizmettt etmekk bizi evlat sahipleri.etmek baska birisi olsa ilk once parayi yatr sonra gondereyim derdi degil mi.amac belli inaniyoruz sizlereeee

Hayrola arkadaşlar sesiniz soluğunuz kesildi
Niye yazmıyorsunuz?????????
13 üye 17 ziyaretçi
Yorgan gitti kavga bitti misali mi yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:
n'olmuş topiğe yaaa.. kızlar herkes tedavi sürecinden dolayı stresli ve psikolojik olarak hepimiz kabul edelim ki normal değiliz..

dualar telkinler birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz burada... mesaj bana da geldi... bir doktorun böyle bir mesaj atmasını ben yakıştıramadım... ama oda bir insan neticede onun da patlama noktası olmuş olabilir dedim...

tüm doktorlar istedikleri kadar iyiyim deselerde, tedavi olacak olan kişi isterse gider istemezse gitmez... her hastanın memnun kalma hali başkadır... herkesin doğrusu yanlışı başkadır... kendi düşüncelerimizin doğruluğunu ispat etme çabası bize zarar verir... herkes tecrübesini paylaşır, kafasına yatan o tecrübeyi kullanır, istemeyen kullanmaz...

bizi bizden başka anlayacak kimse yok... bunlara doktorlar da dahil... birbirimizi kırmayalım ve dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim... seviyorum sizi :-*

Arkadaşlar merhaba,

Benim Haziran 2013'deki negatif tüp bebek denememden sonra doktor değişikliğine gittik.
O denemede yumurta toplama günü 3 kez örnek vermesi sonucu eşimden 20 adet sperm çıkmıştı.
Ama sonrasında yaptırdığımız 2 spermiogramda da sıfır sonucu aldık.

Eşim 3 aydır iğne ve vitamin tedavisi görüyor. (menogon, ovitrelle, femara, melatonin, multivitamin kullandı).
3 aylık emeğin sonucunu görmek üzere bu Cumartesi hastaneye spermiogram için gideceğiz.
Lütfen dua edin bizim için, eğer sperm çıkarsa dondurma işlemi yapılacak, çıkmazsa ne yapacağız bilmiyorum.
Doktorumuz ne derse onu yapacağız :(
Azospermi için bu şekilde tedavi görüp, 3 ayda sonuç alanlar var mı? Lütfen varsa paylaşsın morale çok ihtiyacım var.
Eğer sonuç yine sıfır çıkarsa ne öneriyorsunuz, tedaviye sperm çıkana kadar devam mı etmeli yoksa mikrotese mi yaptırmalıyız karar veremiyoruz. Deneyimli arkadaşların tavsiyesine çok ihtiyacımız var.
Herkese teşekkürler, allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin.

Arkadaşlar gereksiz yere gerilip, grubun asıl amacından şaşmasına sebep olmayalım lütfen.
Sürtüşme ve tartışma için üstüste msjlar atılıyor ama bilgi almak amaçlı attığım yukarıdaki mesajıma sadece 1 kişiden cevap geldi.
Lütfen deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?

Herkese sevgiler...

Arkadaşlar gereksiz yere gerilip, grubun asıl amacından şaşmasına sebep olmayalım lütfen.
Sürtüşme ve tartışma için üstüste msjlar atılıyor ama bilgi almak amaçlı attığım yukarıdaki mesajıma sadece 1 kişiden cevap geldi.

Herkese sevgiler...

Canım kusura bakma ya seninlede ilgilinemedik
Siz yine bizlerden şanslısınız
O spermleri görmüşsünüz ne güzel
Öncelikle sperm çıkmasa bile tedavinize devam edin.
Çünkü böyle durumlar olabiliyor.
Tese en son çare olsun.
İnşallah cumaretsi çok daha güzel sonuçlar alırsınız

Herkese sevgiler...

canım merhaba biz henüz tüp bebek tedavisine başşlamadık ama önümüzdeki ay düşünüyoruz inşallah.. eşim bir yıldır tedavi görüyor.. son 3 ay başka dr ile tedavi gördük ovitrelle+puregon ile 3 ay içinde 1,5 milyon çıkış oldu inşallah sizde de çıkış olur...
mikrotese son ihtimal olsun çünkü her seferinde daha da zarar gördüğü için şans azalıyor deniliyor önceden çıkış olmuşsa mutlaka yine çıkış olur canım

Son düzenleme:
Arkadaşlar;
evet daha ben yolun çok başındayım ve burada yeniyim. Daha bahsettiğiniz hiçbir hoca ile de tedaviye başlamadım. Herkes gergin içinde bulunduğumuz durumdan dolayı ama lütfen birbirmizi kırmayalım. Sonuçta hepimiz Allah inancı olan insanlarız. Doktorlar ellerinden geleni yapar gerisi Rabb'ime kalır bunu da biliyoruz. Bir doktor arkadaşımın eşi kalp krizinden kollarında vefat etti. O zaman demişti ki "bunca yıllık doktorum bu kadar çaresiz kaldığımı hatırlamıyorum." Sonuçta öyle anlar var ki en sevdiğinize bile yardım edemiyorsunuz. Çünkü Rabb'im ne derse o oluyor. Ama bizler elimizden geldiğince çare aramaya çalışıyoruz ve bu doktorlar da hayatlarını bu işe vermiş insanlar gerek meslek olarak gerek Allah rızası için. Sanmıyorum ki umut tacirliği yapacak kadar vicdansız olsunlar. Sonuçta kimse bizleri kolundan zorla tutup, büyük umutlar vadederek tedaviye çağırmıyor.

İnanmak başarmanın yarısıdır demiştim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Sonuçta kafamıza takılan şeyleri konuşmak güzel,birbirimize yol gösterip destek olalım derken iş nerelere vardı . Allah bu yolda emek veren bizlere ve bizler için gerçekten emek veren her kim olursa olsun herkese kolaylıklar ve hayırlar versin.

canım aktarlarda hazır satılandan değilmi.biz ondan kullanıyoruz ama düzenli değil..

Kizlar benim esim bayagi bi duygusaldir azolu oldugunu ogrenince ilk zamanlar cok kafaya takti 15-20 gunde ayri yerlerde test yaptiriyodu kendi kendine cakisir otu kokunu cok arastirdi hatta bitkisellerle ugrasan bi uzman soyle demis cakisir koku kullanip cocugu olmayan varsa bilegimi keserim demis tabi bizimki dururmu hemen arastirmalarini siklastirdi cakisir otu kokunun disisi ve erkegi varmis azolu beyler erkegini bulup kullanmalari gerekiyomus hszir satilanlardan degildi bizimkinin kullandigi aktardan erkegini bulmus aldi getirdi ben kaynatip cam siselere yada kavanozlara loyuyodum o kendi suzup iciyodu . anneme yada kayinvalideme gidip kalicagimiz zaman bile agzi kapakli biseye koyup yaninda gituruyodu bu sekilde hic 3 ay aksatmadi. tabi tek cakisir otu koku degil daha oncede saydigim malzemeleride (kuru incirceviz vs)

Hepiimzee ya safiiii okuyruuuum.cunku hepimixinn ici aciyor yaniyorr zaman cok cabuk geciyorr.eslerimizr sifa olsuunnn.hep beraber dua edelim
Gerci ediyoruz listemiz varrr.o liste beni ayakta tutuyorrr nasil icten cekilen tesbihlerdir onlarrr.kimsr bilemezzz.dua edelim eslerimiz kurtulsun.rabbim ye
yeni ogrenenlere hayirli sonuclar alacaklari kapilari actirsin.

Hamilemiz kim acaba rabbim hepsinin yardimci olsun.

2014 yilinin hamilelrr topigi olalim burda.du:49:a ederekkk

Herkese sevgiler...

maşallah:nazar: sperm çıkmış inşallah bu iğne tedavilerinde de spermler güçlenir bol bol çıkar

hani hafizanallah olmazda çıkmazsa eğer önce tedavi olun mtese son çareniz olsun
biz 3 kere ameliyat olduk şimdiki aklımız olsa hiç birini olmazdık
testis dokusu her amiliyatta bozuluyor
ama siz bilirsiniz tabi drunuz ne dicek bakalım
inşallah çıkarda bu yollara hiç girmeden meleğin koynunda olur
bizde burdan halay çekeriz

Back
X