Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
FLZ01 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

20 aralık Cuma dan ------------------------ 22 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 .......=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

cnm ben okudum Allah kabul etsin

günaydın canlarrrrrrrr :71::71::71:
umarım herkes için güzel bi haftasonu olur :16::16::16:
bizde sabah erkenden kalktık oğluşumla :31:
hafta içi zaten çok erken kalkıyorum biraz daha uyuyabilsem keşke diye zor kalkıyorum yataktan...
haftasonuda inadına erkenden kalkıyorum :19:
son girdiğimde geçmişi okumayı tamamlayamamıştım onu tamamlıycam...
hepinizi çok merak ediyorummm...
sabah öpücükleri bizden size gelsin tatlı teyzeciklerrrrrrrr :54::54::54::54::54:

Bugun dktr gidecektik ama bu sabah regl oldumm.yasadigim bir haftalik gecikme
ilk defa boyle bir yasadim.tedavide olunca insan mucize bekliyor tabiiki olsun bu ay degilmis ama 2014 te rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza
alacagimiz sene olsun.boyle beklemesi bile guzeldiki arada yasadigim korkular haricc tabiiki guzel allahim bir dr
hayirli sonuc verseydi yasanan mutlulugu tahmin bile edemiyorum.
Rabbim boyle her ay sonuc bekleyen bizlere hayirli sonuclar mucizeler yazmayi nasip etsin hepimize

bir dahaki aylara kaldi mucizemm rabbim ne olur duy bizi her ay anne
olmak istiyoruzz.bizi sen bilir sen anlarsin kucagimizi bos birakma.sana hic bir sey zor degilldirr.
Dualarimizi tesbihlerimizi kabul eyleee.bizi sen anlarsin.bitsin bu ozlem evim kucagim senlensin
kocamin yuzu gulsun icimizin atesi sonsun.emir_bebek:

herkese güzel bi hafta sonlarııııııııııııııııııııııııı:52::52:

ilk defa boyle bir yasadim.tedavide olunca insan mucize bekliyor tabiiki olsun bu ay degilmis ama 2014 te rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza
alacagimiz sene olsun.boyle beklemesi bile guzeldiki arada yasadigim korkular haricc tabiiki guzel allahim bir dr
Rabbim boyle her ay sonuc bekleyen bizlere hayirli sonuclar mucizeler yazmayi nasip etsin hepimize

olmak istiyoruzz.bizi sen bilir sen anlarsin kucagimizi bos birakma.sana hic bir sey zor degilldirr.
Dualarimizi tesbihlerimizi kabul eyleee.bizi sen anlarsin.bitsin bu ozlem evim kucagim senlensin

canım inş rabbim en kısa zamanda sizinde mucizenizi gönderir :16:
tedavi görüyorsunuz inş kullandığınız herşey şifa olur eşine :16::16::16:

cnm o bi hafta bile insanın iinde ne hayaller kurduruyor olur inşlh o günlerde.....
hepimizin duaları kabul olur yaradanın katında inşlhhh güzelimmm:16::16:

günaydın canlarrrrrrrr :71::71::71:
umarım herkes için güzel bi haftasonu olur :16::16::16:
bizde sabah erkenden kalktık oğluşumla :31:
hafta içi zaten çok erken kalkıyorum biraz daha uyuyabilsem keşke diye zor kalkıyorum yataktan...
haftasonuda inadına erkenden kalkıyorum :19:
son girdiğimde geçmişi okumayı tamamlayamamıştım onu tamamlıycam...
hepinizi çok merak ediyorummm...
sabah öpücükleri bizden size gelsin tatlı teyzeciklerrrrrrrr :54::54::54::54::54:
sizede günaydın şekerimmmmmmmmmmmmmmmm:29:
erkenci ana oğulsunuz heee:9::9:hadi geçmişi oku gel:16:
ay bende diyorum yanağımda bi melek dokundu diye o senin paşanmış hııı:54:

sizede günaydın şekerimmmmmmmmmmmmmmmm:29:
erkenci ana oğulsunuz heee:9::9:hadi geçmişi oku gel:16:
ay bende diyorum yanağımda bi melek dokundu diye o senin paşanmış hııı:54:

evet canım erkenciyiz :27:
bu güzel haftasonunda rahat rahat uyumak varken kalktık küçük paşamla erkenden :19:
sabah sabah tekmelemeye başladı zaten kalkmamak mümkün mü bi o tarafa vuruyor bi diğer tarafa :1:

evet canım erkenciyiz :27:
bu güzel haftasonunda rahat rahat uyumak varken kalktık küçük paşamla erkenden :19:
sabah sabah tekmelemeye başladı zaten kalkmamak mümkün mü bi o tarafa vuruyor bi diğer tarafa :1:
şimdiden seni alıştırıyor erken kalkmaya bak bakkk:9:
aslında uyusan saatlerce ne güzel olur ama ne yapıcan senin dediğin değil onun ki oluyor artık bak tekmelerle hadi kalk anne diyor sana :16: tekmeleleyen o minikcik ayağını yerim bennnn oyyy cnm kaç kilo olmuş paşamızz..
hep böyle neşeli enerjik ol bitanemmmmmmmmmm :70:
hepimiz hep öyle olallım :29:yoksa enerjim düşük te olsa öyle olmamaya çalışıyorum...

şimdiden seni alıştırıyor erken kalkmaya bak bakkk:9:
aslında uyusan saatlerce ne güzel olur ama ne yapıcan senin dediğin değil onun ki oluyor artık bak tekmelerle hadi kalk anne diyor sana :16: tekmeleleyen o minikcik ayağını yerim bennnn oyyy cnm kaç kilo olmuş paşamızz..

hepimiz hep öyle olallım :29:yoksa enerjim düşük te olsa öyle olmamaya çalışıyorum...

evet teyzesi alıştırıyor benim dediğime geleceksiniz diyor şimdiden :1:
canım inan her hafta sonu böyle oluyor bi uyusam eskisi gibi ama olmuyor...
sonra öğlen olunca uyuyup kalıyorum...
bugün uyuyamıycamda arkadaşın oğlunun mevlüdü varmış oraya gidicez...
ye teyzesi sağlıcakla bi doğsun ertesi sene allah nasip ederse gelicez istanbula :10:
oğlum teyzelerini görsün ve en önemlisi sevgilisi nazı görsün diye :9::9::9:
tabi bende umut tüp bebekte bekleyen dondurulmuş 8 bebişimin yanına gitmek istiyorumm...
onlarda benim canımmmm asla çözdürmeyi düşünmüyorum her sene uzatıcaz dondurulma sürelerini :16:
teyzesi rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza da allahın izniyle o küçük tekmeleri nasip edecek inş :16::16::16:
herzaman dualarımdasınızzzz her geçen gün bi diğeriniz yaşayacaksınız bu mutluluğu inş :16::16::16:

evet teyzesi alıştırıyor benim dediğime geleceksiniz diyor şimdiden :1:
canım inan her hafta sonu böyle oluyor bi uyusam eskisi gibi ama olmuyor...
sonra öğlen olunca uyuyup kalıyorum...
bugün uyuyamıycamda arkadaşın oğlunun mevlüdü varmış oraya gidicez...
ye teyzesi sağlıcakla bi doğsun ertesi sene allah nasip ederse gelicez istanbula :10:
oğlum teyzelerini görsün ve en önemlisi sevgilisi nazı görsün diye :9::9::9:
tabi bende umut tüp bebekte bekleyen dondurulmuş 8 bebişimin yanına gitmek istiyorumm...
onlarda benim canımmmm asla çözdürmeyi düşünmüyorum her sene uzatıcaz dondurulma sürelerini :16:
teyzesi rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza da allahın izniyle o küçük tekmeleri nasip edecek inş :16::16::16:
herzaman dualarımdasınızzzz her geçen gün bi diğeriniz yaşayacaksınız bu mutluluğu inş :16::16::16:

alışılmaz mı kız o melek için erken kalkmalara :nazar:
haklısın cnm ya hafta içi okul yüzünden erken kalkıp gelince de yorgun oluyorsun hafta sonuda alışkanlık oluyor ..
mevlüde gitcen demek darısı sanada olsun sende yaparsın inşlhh
gel tabi güzelim başımızın üstünde yeriniz var:29:hııııı desene teyzeleri görmek bahane naz şahaneee:9::9::9: oyy ne tatlı olurlar kız bi bakmışsın gerçekten de sevgili olmuşlar büyüyünce ne güzel olur dünür olursun flzask la:9::9:
ee artık bende ne yapayım nurusima ile dünür olurum şimdi umuttaki 4 lüyü bozmak olmaz dimi ama....:60::60:
aminn cnm o tekmeleri o kusmaları,o anenlik duygularımzıın çoğu içimizde saklı dışa vurulmayan yönlerimizi de nasip etsin mevlam da evlatlarımıza verelim o sevgi ve şeftaki...:16::16::16::16:

alışılmaz mı kız o melek için erken kalkmalara :nazar:
haklısın cnm ya hafta içi okul yüzünden erken kalkıp gelince de yorgun oluyorsun hafta sonuda alışkanlık oluyor ..
mevlüde gitcen demek darısı sanada olsun sende yaparsın inşlhh
gel tabi güzelim başımızın üstünde yeriniz var:29:hııııı desene teyzeleri görmek bahane naz şahaneee:9::9::9: oyy ne tatlı olurlar kız bi bakmışsın gerçekten de sevgili olmuşlar büyüyünce ne güzel olur dünür olursun flzask la:9::9:
ee artık bende ne yapayım nurusima ile dünür olurum şimdi umuttaki 4 lüyü bozmak olmaz dimi ama....:60::60:
aminn cnm o tekmeleri o kusmaları,o anenlik duygularımzıın çoğu içimizde saklı dışa vurulmayan yönlerimizi de nasip etsin mevlam da evlatlarımıza verelim o sevgi ve şeftaki...:16::16::16::16:

bizim için değil ama oğlum için dediğin gibi teyzeler bahane naz :12: şahane olacak :60::60::60:
oyy o da benim kuzum gibi aynı flzask her kontrolden gelince haber veriyor güzel haberleriyle en az bende onlar kadar mutlu oluyorumm :16:
küçük kızım benim büyüyünce gelinim olacak inş :1:
kociş bile alıştı geçenlerde flzaska da anlattım oğlumun sevgilisinin gelmesine de az kaldı diyor :9::9::9:
flzaskın kocişi kızını kıskanıyor ama yapacak bişey yok bi kere telde vermiş kızı :60::60::60:
evetttttt sizde en kısa zamanda nurusimayla arka arkaya :49::49: olacaksınız inş...
sonra da bebişlerrrrr :73: :1:
rabbim hepinize yaşatacak inş bidenemmmmm :16::16::16:

Günaydınnnn sabah şekerleriiiiii:16::16::16::16::16:

nasılsınızzz erkencisinizzzzzzz :34:

ben gecede ayaktaydımm sonra yine uyumuşumm şimdide naz hanım vuruyoda vuruyoo..

mecbur kalktım bende.:1:

Baharım ben sabırsızlıkla bekliyorum zaten sizin buraya gelmenizi. :16::16:

hayal kuruyorum şimdiden:52::52:

Böyle güzellikleri Rabbim inşallah cemremim , nurusimanın ve diğer kızlarınada nasip etsin.:49::49::49::49:

bizim için değil ama oğlum için dediğin gibi teyzeler bahane naz :12: şahane olacak :60::60::60:
oyy o da benim kuzum gibi aynı flzask her kontrolden gelince haber veriyor güzel haberleriyle en az bende onlar kadar mutlu oluyorumm :16:
küçük kızım benim büyüyünce gelinim olacak inş :1:
kociş bile alıştı geçenlerde flzaska da anlattım oğlumun sevgilisinin gelmesine de az kaldı diyor :9::9::9:
flzaskın kocişi kızını kıskanıyor ama yapacak bişey yok bi kere telde vermiş kızı :60::60::60:
evetttttt sizde en kısa zamanda nurusimayla arka arkaya :49::49: olacaksınız inş...
sonra da bebişlerrrrr :73: :1:
rabbim hepinize yaşatacak inş bidenemmmmm :16::16::16:

ikiside yemelik olurlar sen istanbula gelene kadar :56::9::9:
tabiki cnm hepsi bizim için değerli tabii senin için farklı nede olsa gelinin
aaa flzaskın eşi iş işten geçmişşş alan almış verenn vermiş ne yapalım artık çeyizlerde hafif hafif başlar babası almaya naz ın:9::9:
ayy adam okusa sinir olur bu yazıya:60::60::60:
inşlhh cnm siz arka arkaya geldiniz bizde peşinizden gelelim gerçi bizim bebişler biraz ağırlar popolarını kaldırana kadar bakalım daha ne kadar bekletirler bizi:26:
aminnn cümle bizim gibi evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin mevlam:16::16:

flzask günaydın tatlımmmmm :70: sesimizi mi duydun yoksa :9::9::9:

Duydummmmmm cnmm baktımmm kızımdan bahsediliyooooo hemen geldimmm :70::70: :60::60:
bizimki duymasınnnnnn :60::60::60:
hem tamam demiş telefonda hemde kıskanıyo şimdi..:1::1:
koçişinde öyle bi zamanda aradıki ayarlasak bu kadar olmaz bizimkide hemem tamam dediii.:60::60::60::60:

Günaydınnnn sabah şekerleriiiiii:16::16::16::16::16:

nasılsınızzz erkencisinizzzzzzz :34:

ben gecede ayaktaydımm sonra yine uyumuşumm şimdide naz hanım vuruyoda vuruyoo..

mecbur kalktım bende.:1:

Baharım ben sabırsızlıkla bekliyorum zaten sizin buraya gelmenizi. :16::16:

hayal kuruyorum şimdiden:52::52:

Böyle güzellikleri Rabbim inşallah cemremim , nurusimanın ve diğer kızlarınada nasip etsin.:49::49::49::49:

günaydın cnm sende erkencisin elin mahkum:1:
inşlh sırayla burdaki arkadaşlarımda bu güzel anları yaşarız...

Back
X