Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
FLZ01 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

20 aralık Cuma dan ------------------------ 22 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 .......=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

bacım ben okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Canım geçmiş olsun pko sorunu çıkmış,ya bendede bekarlığımdan beri bir adet düzensizliği var bekarken 2-3 ay olmadığım olurdu,evlendikten sonrada 10-15 gün hep gecikmeli oluyordum ama son zamanlarda 2 ayda bir olmaya başladım,bu pko nasıl anlaşılıyo,ben daha önce doktora gittim bir kaç kere kist çıktı ama adet görünce kendiliğinden kaybolluyordu hormon değerleride normal çıkyordu,pkoda hormon değerlerinde bir sorun oluyormu bu konuda beni biraz bilgilendirebilirmisin?

Balım merhaba,
teşekkür ederim canım.ben bir ay düzenli adet görüyorsam,öbür ay 10 gün,15 gün 1 ay,2 ay olmadığımı bilirim gecikiyor hastalığım.her adet gördüğümüzde kıstler yok oluyor.birikip kalmıyor canım.doktorum bana şöyle anlattı.senin yumurtaların belirli bir büyüklüğe gelip,rahmin etrafında dizili kalıyor dedi.oysaki adet görebilmen için yumurtaların çok daha büyüyüp çatlaması ve kanamanın başlaması gerekir dedi.kan tahliliyle yada ultrasonla anlaşılıyor.kesin bir tedavi yöntemi de yok doğum kontrol hapı veriyorlar.dediğim gibi bu durum ilerisi için tehditmiş ama hamile kalmak için tehdit değilmiş.nice insan böyle hamile kalıyor.Bahar da buna örnek.tabi normal yolla hamile kalabilme şansı olanlarda geçerli bu. :))

Balım merhaba,
teşekkür ederim canım.ben bir ay düzenli adet görüyorsam,öbür ay 10 gün,15 gün 1 ay,2 ay olmadığımı bilirim gecikiyor hastalığım.her adet gördüğümüzde kıstler yok oluyor.birikip kalmıyor canım.doktorum bana şöyle anlattı.senin yumurtaların belirli bir büyüklüğe gelip,rahmin etrafında dizili kalıyor dedi.oysaki adet görebilmen için yumurtaların çok daha büyüyüp çatlaması ve kanamanın başlaması gerekir dedi.kan tahliliyle yada ultrasonla anlaşılıyor.kesin bir tedavi yöntemi de yok doğum kontrol hapı veriyorlar.dediğim gibi bu durum ilerisi için tehditmiş ama hamile kalmak için tehdit değilmiş.nice insan böyle hamile kalıyor.Bahar da buna örnek.tabi normal yolla hamile kalabilme şansı olanlarda geçerli bu. :))

arkadaşlar burda yaklaşık kaç kişi azospermi yüzünden gebe kalamıyordu .ortalama kaç kişi gebe kldı sonuçta acaba ortalama söylermisiniz??

2 aylık bir aradan sonra herkese merhaba,
en son 14 Ekim de yazışmıştık.hepinizi çoooooook özlemiş bulunmaktayım.işten ayrıldım,memlekete gittim.yeni döndüm sayılır.
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş.allah tez zamanda bu arkadaşlarımızın da şifasını nasip etsin inşallah.
Durudenizderya kız doğmamış senin pıtırcıklar.hep aklımdaydın doğurmuştur şimdi bizim kız diyordum ki maaşallah 10 günün kalmış.hayırlısıyla,sağlıklı sihatlı kucağına al inşallah.
BAHARIM maaşallah büyümüşsünüz,ayrıca çok da yakışmış canım benim.
FİLİZİM senin de az kalmış doğumuna nasıl zaman geçti ya.gerçi sana sormak lazım ama...baksana sen niye face ye resim koymuyon bakim.merak ediyoruz herhalde.
TÜLAYCIM sana da geçmiş olsun kuzum.allah beterinden korusun.her türlü insanla imtihan oluyoruz işte.ayrıca sana ve Filize de Pıtırcığa Besmelelerimi okuduğumu ilettiğiniz için teşekkür ediyorum.
ENFALCIm,canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.sende çok çektin ama sonu güzel oldu inş.bebeğini güle oynaya büyütün inş.
CERVANCIM sende iyisindir inş.koşuşturmaya devam canım.

topikte alışık olmadığımız yazılara rastladım ve çok üzüldüm.burası bizim için evimizden sonra ikinci bir yuvamız.güzel bilgilerimizi paylaşa paylaşa yol aldık allahın izniyle.Celalettin Hoca bize allah tarafından seçilmiş bir yardımcı.nihayetinde o da bir kul.Hoca elinden gelen herşeyi bizler için yaptığına hiç şüphem yok.ama son sözü rabbim söyleyecek.belki kimimiz bu tedavide olumlu sonuç alacağız kimimiz alamayacağız.bunu yaşamadan göremeyiz.herşeyin başı teslimiyet.herşey inanmaktan geçiyor.rabbimden istemeyi bileceğiz.ve Celalettin hoca da tedavi görüyorsak ,yada bir başkasında onun tedavisine güveneceğiz.Güvenmiyorsak ayrılacağız.bizim Kaan hoca da yaptığımız gibi.ama Kaan hoca kötüdür diyemem kimseye burdan.asla buna hakkım yok.bana kötü olan başkalarına çok iyi olabilir.
Bizim için moral çok önemli .burdan duyduğumuz en küçük olumsuz cümlelere kafamızı takabiliyoruz.(tedavi açısından)Lütfen rica ediyorum burdan kimse kimseyi kötülemesin.beğenmiyor ise doktorla ters düşmüşse tedavisini sonlandıra bilir.belki onada başka kapılar açılacaktır.kimbilir.rabbim buuğurda hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Kalbi kırılan arkadaşlarımında tez zamanda rabbim mucizelerini versin inşallah.
Buarada benim eşimde bu hafta Celalettin hocaya gidecekti ama işleri çıktığı için gidemedi.haftaya inşallah Celalettin hoca yolcusu.
kızlar hepinizi seviyorum.allah yardımcımız olsun inş.

Sevalimmm bende seni çok özledim :70::70::70:
işten ayrılmışsın memleketede gitmişsin iyi olmuştur gerçi senin için ..
Evt bitanem az kaldı Allahın izniyle 2-3 hafta içinde kızım kollarımda olucak inşallah teyzesii :16::16:
aslında banada çabuk geçti daha dün gibi öğrendiğim zaman şimdi sona geldim bile..
Rabbim inşallah sizleride bu aşamlara gelmeyi nasip etsin.:26::26:
Canımmm resim en kısa zamanda koyucam inş.

Balım merhaba,

Canım çok sagol cevabın için,anlattıklarin bendeki belirtilerle aynı,belliki bende pko sorunuyla karsı karsiyayım,en kısa zamanda doktora gidecegim,çok korkuyorum tam eşimdeki sorunu çözmeye başlarken,birde kendimdede bır sorun çıkmasından,birde bunun için yıllarca beklemeye dayanamam

Sevalimmm bende seni çok özledim :70::70::70:
işten ayrılmışsın memleketede gitmişsin iyi olmuştur gerçi senin için ..
Evt bitanem az kaldı Allahın izniyle 2-3 hafta içinde kızım kollarımda olucak inşallah teyzesii :16::16:
aslında banada çabuk geçti daha dün gibi öğrendiğim zaman şimdi sona geldim bile..
Rabbim inşallah sizleride bu aşamlara gelmeyi nasip etsin.:26::26:
Canımmm resim en kısa zamanda koyucam inş.

valla resim istiyoz.bakalım sen nekadar büyüdün.
hakikaten dün gibi hamileyim diye yazışın.yazdırana şükürler olsun.
çok az kaldı prensesin kollarında olacak inş.ilk kızınla kavuşma anını,onun gözlerine baktığın anı merak ediyorum.tarif edilmez mutluluğunun fotolarını eşin bol bol çeksin inş.

valla resim istiyoz.bakalım sen nekadar büyüdün.
hakikaten dün gibi hamileyim diye yazışın.yazdırana şükürler olsun.
çok az kaldı prensesin kollarında olacak inş.ilk kızınla kavuşma anını,onun gözlerine baktığın anı merak ediyorum.tarif edilmez mutluluğunun fotolarını eşin bol bol çeksin inş.

Ahh büyüdük cnm kocaman ooldukkkkk:1::1::1::1:
çok şükür cnm benimm Rabbim bu günleride gösterdi.:16::16:
inşallah sizlerinde koca göbüşlü halinizi görüceğizzzzz:49::49::49::49:
Bende çok merak ediyorum cnm..o anıı :29:
işten ayrılmışsın sıkılırsın evde şimdi cnm :34:

ben geldimm :16:
uzunsüredir yazmıyorummm okuyup çıkıyorum çok vaktim yok çalışıyorum eve yorgun geliyorum bide ev yemek derken pestilim çıkıyor.
biz tedaviye devam ediyoruz pazartesi ersel beyin kürlerine geçeceğiz benden böylee
aramızı yeni arkadaşlar katıldıı İNŞALLAH tez vakitte kurtulanlardan olursunuz arkadaşlar
flzkımmmmm kuzummmmmm nasılsınn çok az kalmışş cimcimeyi kucağına almaya zaman çokkk çabuk geçiyor gerçektennn seni heyecan sarmıştır şimdiii prenses yakında geliyor :8::8::8:
baharımm sende çokkkk güzel olmuşsun çok yakışmış hamilelik:nazar::nazar::nazar:
hepimiz bu imtihanla yanıp kavruluyoruz bizi bizden başkası anlamaz RABBİM hepimizin yardımcısı olsunnn kurtarsın şu dertten İNŞALLAH

EDA09 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

11 aralık Çarşamba dan ---------------- 13 aralık Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2110 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2110 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2110 ……..=okudu
Lamyay ………………………………………….= 2110 ……=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Aruna ……………………………………………=2110 …….=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2110 ……=okudu
Ervae ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2110 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2110 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2110 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2110
Dermannnn ………………………………………=2110 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2110 ……..=okudu
gulerim …………………………………………= 2110 …….=okudu
Bbmm ……………………………………………= 2110 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2110 …….=okudu
Eda09 …………………………………………………………..=2140
Ese44 ……………………………………………= 2110 ……=okudu
Esma …………………………………………….=2110
Esmerimyarim …………………………………..=2110 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2110 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….= 2110 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2110 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2110 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2110 ……..=okudu
Zaman …………………………………………….=2110 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
okudum canımm ALLAH kabul etsin

arkadaşlar merhaba...
celalettin hocaya gideceğimizi söyledikten sonra tekrar giremedim foruma..
bugün hepsini okudum ve durumuzu yazıyorum.
saolsun bi çok arkadaşım merak etmiş yazmış.

celalettin hocaya gittiğimizde çok yoğundu polikliniği. açıkçası çok fazla görüşme fırsatımız olmadı. öncesinde mail atmıştım telefona görüşmüştük. bizi kan ultrason ve spermiyogram için yönlendirdi. kanımızı hastanede verdik. ultrason için özel görüntüleme merkezine gittik. sonucunda spermatosel çıktı. araştırdığıma göre içerisinde birikmiş sperm olabilirmiş. spermiyogram için baya bekledik. akşam 5te verdik sonuçlar 9 da çıkar demişti ancak sonuçlar 11de çıktı. biz geri dönüş yolundaydık. eğer çıkmış olsaydı 9da hoca hastanede nöbetçiydi. yüzyüze görüşme şansımız olacaktı. spermiyogram sonucunda lökosit oranı %19 immatür germ oranı %81 sayı 607,500 çıktı. sonuçları telefonda görüştük. başlangıç için iyi kan sonuçları çıkınca görüşürüz dedi. bugün kan sonuçları çıktı bizim 19 olan fsh 0,41 çıktı. kesin bi yanlışlık var bu işte daha 20gün önce yaptırdık o testleri bi değişiklik yoktu. farklı merkezlerde yapılan testlerimizde hep fsh 19du. 20 günlük pregnyl mi bu kadar mı düşürdü fshı. östrojen olması gereken değerin 2,5 katı bu nedir anlamadım. hocayı aradık mesai saatleri içinde arayın dedi. inhibin sonucumuz gözükmüyor sayfada. pazartesiyi bekleyeceğiz anlayacağınız. bakalım nasıl geçecek..

hocayla çok fazla görüşme fırsatımız olmadığı için yorum yapamıyorum hoca ile ilgili. ancak genel olarak bizimle ilgilendi...

canım biz prengyl ile birlikte clomen kullanıyorduk 1 ay sonra hormon tahlillerinde 25 olan fsh miz 69 a çıkmıştı. kaan hocayı aradık clomeni kesin dedi 1 ay sonra 69 olan fsh miz 7 ye düştü iğneler böyle yapıyor canım hatta 5000 lik daha hızlı düşürüyormuş bu gidişimizde prengly5000 verdi fsh yı o sıfırlayalım demişti. 20 günde bu kadar etki yapmış olabilir yani. canım hakkınızda hayırlısı inşallah. bizde cemallettin hocayla telde görüştük inşallah 15 tatilde gideceğiz.

Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin ‘’Ya Hayy c.c.

Pıtırcık_43 ……………… 69.400 ……..=okudu
Mercan2011 ………….. 5.000 ………=okudu
Balım1905 ……………. 20.000 ……….=okudu
Sonsuz__ …………….. 5.000 ………=okudu
Sonsuz__ un annesi ….. 5.000 ………=okudu
Cemrem29 ……………. 5.000 ………=okudu
Alev99 ……………….. 5.600 ………=okudu
Aruna …………………. 5.000 ………=okudu
Ucubirarada …………. 11.000 ………=okudu
Ese44 …………………. 5.000 ……..=okudu
Tülay_20 ………………. 7.000 ………=okudu
Eda09 ………………….. 5.000 ……..=okudu
Flzask2003 ……………… 5.000 …….=okudu
Bengusuu ………………. 5.000
Ervae ……………………. 5.000 ……=okudu
Ecrin_bebek ……………… 5.000 …….=okudu
Papatyayarim ……………. 5.000 …….=okudu
Dermannn………………….. 5.000 ……=okudu
Yase2 …………………….. 46.000 ……=okudu
Esma …………………….. 1.000
5816bursa ……………….. 17.000 ……=okudu
Sayes …………………….. 4.000 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……….. 5.000 ………=okudu
Doğadandeva …………….. 5.000 ……….=okudu
Yeşil034 …………………. 6.000 ………=okudu
Denizbulutu ………………. 1.000 ………=okudu
Huzuryolu ………………. 25.000 ………=okudu
Umut99 …………………. 1.000
Esmerimyarim ………….. 3.000 ……..=okudu
Lamyay …………………… 7.000 ……..=okudu
Mavimenekşe …………….. 1.000 ……..=okudu

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIZIN ANNESİ İÇİN BAŞLATTIĞIMIZ ''YA HAYY C.C. '' TAMAMLANDI.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KANATSIZ MELEKLER.
HEPİNİZ TEK YÜREK OLDUNUZ....İŞTE O YÜZDEN BURAYI SEVİYORUM .KARŞILIKSIZ ,MENFAAT BEKLEMEDEN OKUNUYOR BURADA DUALAR.RABBİM NE MURADINIZ VARSA VERSİN .AMİN.....

BENGUSUU ------ ESMA ------- UMUT 99 UMARIM OKUMUŞSUNUZDUR.

HERŞEYGÜZELOLCAK CANIMCIMMMMMM, RABBİM ANNENE ŞİFA VERSİN.
GÜZEL İSMİ HÜRMETİNE HER NE SIKINTISI VARSA GEÇİRSİN AMİN.
NİKİN GÜBÜ İNŞ HERŞEY GÜZEL OLCAK CANIM.
BÜTÜN KALBİMİZLE DUALARIMIZ SİZİNLE....

okudum canım ALLAH kabul etsin

ben geldimm :16:
uzunsüredir yazmıyorummm okuyup çıkıyorum çok vaktim yok çalışıyorum eve yorgun geliyorum bide ev yemek derken pestilim çıkıyor.
biz tedaviye devam ediyoruz pazartesi ersel beyin kürlerine geçeceğiz benden böylee
aramızı yeni arkadaşlar katıldıı İNŞALLAH tez vakitte kurtulanlardan olursunuz arkadaşlar
flzkımmmmm kuzummmmmm nasılsınn çok az kalmışş cimcimeyi kucağına almaya zaman çokkk çabuk geçiyor gerçektennn seni heyecan sarmıştır şimdiii prenses yakında geliyor :8::8::8:
baharımm sende çokkkk güzel olmuşsun çok yakışmış hamilelik:nazar::nazar::nazar:
hepimiz bu imtihanla yanıp kavruluyoruz bizi bizden başkası anlamaz RABBİM hepimizin yardımcısı olsunnn kurtarsın şu dertten İNŞALLAH

Hoş geldin cnmm çalışan hatunsun yoğun oluyosundur tabii:16::16::34:
Bizde iyiyiz cnm çok şükür cimcimeyi bekliyoruz artık.
Heyecan korku herşey var cnm .Hayırlısyla sağ sağlim gelseydi miniğimm :26::26:
Rabbim daha fazla aratmadan hepsinize nasip etsin İNŞALLAH :26::26:

Hoş geldin cnmm çalışan hatunsun yoğun oluyosundur tabii:16::16::34:
Bizde iyiyiz cnm çok şükür cimcimeyi bekliyoruz artık.
Heyecan korku herşey var cnm .Hayırlısyla sağ sağlim gelseydi miniğimm :26::26:
Rabbim daha fazla aratmadan hepsinize nasip etsin İNŞALLAH :26::26:

canımmmmm çalışıyorummm ALLAHA çok şükür kafam dağılıyor eve geliyorumm biraz burayı okuyup yatıyorummm:37:
çok vaktim kalmıyor ama aklımın bi köşesinde hep bu sıkıntı hiç unuttturmuyor kendinii RABBİM tez vakitte kurtulanlardan eyler bizide İNŞALLAHH
oyyyy cimcimeeeyii doğunca ısırırım bennnnnnn:8: sağlıkla gelecek kuzuunnnn az kaldıııı doğum heyecanınıda yaşayacaksınnn kuzunu kucağına alacaksınnn bitanemmm:emir_bebek:
mis kokulu prenses şenlendirecek eviniziiiiiii:nazar:darısı başımızaaaa amin amin amin
İNŞALLAH canımm bizde yaşarız tez vakitte :52:

Kızla iyi haftasonları. Rabbim herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin... Tez vakitte hepimizin kolları bebişleri ile dolsun. Ben fena halde grip oldum. Kendinize çok çok dikkat edin. Özellikle hamişlerimiz Allah'a emanet olun.

Kızla iyi haftasonları. Rabbim herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin... Tez vakitte hepimizin kolları bebişleri ile dolsun. Ben fena halde grip oldum. Kendinize çok çok dikkat edin. Özellikle hamişlerimiz Allah'a emanet olun.

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın..:16::26:

Çok fena öksürük nöbetleri halindeyim:( inşallah canım çok sağolasın, vallahi dikkat et kol geziyor mikroplar...

canımmmmm gözün aydınnnnnn nasıl sevindim anlatamam :52:
rabbim hayırlısıyla :49: haberini vermeyide nasip eder inş :16::16::16:
canım bundan sonra yumurtlama günlerine dikkat edin sakın olmaz diye düşünmeyin...
seda_ecrin 500 bin spermle 2 kere doğal yoldan hamile kaldı :nazar:
sizin sayınız daha da yüksek yeter ki rabbim ol desin...
baya geç oldu ama bu spermcikler için halay çekmezsem olmazzzzzzzz :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:[/QUOTE]

canım benim çok sağol tesekkür ederim :) darısı buradaki ve aynı hastalıkla mücadele eden tüm arkadaşlara inşallah... özelden mesaj atacam canım gelmezse haber verir misin :-*

Back
X