Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canımcıım nasılsın :)
canım çok geçmiş olsun grip olmuşsun
dikkat et kendine bol bol dinlen
huzuryolu için okudum Rabbim niyetini kabul etsin
pıtırcığım cnm Allah razı olsun senden ve okuyan bütün arkadaşlardan
yalnız yukarda esma yazıoda bir karışılık var gibi geldi :))
buara ben
ilbahar
mavimenekşe
arkadaşlar okudum Allah kabul etsin
Pitircik canim mavimenekse icin lem yelidlerimi okudum Allah kabul etsin..birde arkadaslar son zamanda celalettin hoca ile gorustunuz mu biz 15 gundur ne mesaja ne maile cevap alamiyoruz...
Merhaba canim iyiyim cok sukur sen nasilsin ?valla acikcasi tedavimiz pek iyi gitmiyor nerde yanlis yapiyoruz bilmiyorum aslinda ersel beyin ilaclari bitince test yapicaktik ama ilac yazdirmak icin gidince testte yaptiralim dedik onceki 5 milyondu simdi 1 milyon germ cikti saskinim ama takmiyorum artik hersey olacagina varir biz elimizden geleni yapiyoruz subat sonu gibi istanbula gidecegiz bakalim hayirlisi iste bunun icin esim telde konustu inisler cikislar olur tedavi surecinde demis ama biz uzun zamandir antibiyotik kullanmadik lokosit sayisini da bilmiyoruz burda bakmiyorlar onu sormak icin mesaj mail attik ama cevap alamadik aramakta istemedik zaten musait olsa mutlaka cevap yazardi....nasılsın canım?
tedaviniz ne aşamada*
celalettin hocanın mesajları bazen çöp kutusuna gidiyormuş.
görmüyor sanırsam.
aramayı denedin mi hiç?
tele demi cevap vermiyor?
sağol cnm teşekkürlergünaydınnn canımmm...
kilolar gitti, spermler geldi...
2014 e ne güzel girceksin valla.çok seviniyorum senin ve eşinin adına.
o akşam hemen eşime söyledim.o da çok sevindi.
ne yaptınız gelişmeler nasıl?ne zaman başlıcaksınız tüp bebek olayına.
görüştünüzmü bi merkezle?
merak ettim seni!!!!!!!!!!!!!!!
cnm sıkma kendini heryerde böle patavassızlar varYasadigimiz sikinti onlat ile beraber olunca 2 katina artiyor.
Aksam daha 60 yasinda kayinvalidem o kadar insan icinde nasil dogum ysptigini neler yasadigini anlatiyorr.
Gorumcemin bu sene yasattiklari abime yani bize cok uzuluyormus.1 tane oglu var kiza sarmis bir durumdaa.2 defa hamile kaldi gozum yok kiskanmak hada ama bixim icin soyledigi ve ysptigi ortda 2 hamileligi 2 aylik icinde olmus ve 10gun oyle gezmis.kontrolde ogrendi oldugunu kendi canindan oluyordu.simdi her ortamda hamile bebek sohbetii rabbim sabir diliyorum.aksam akrsbalar ve tanidiklar vardi
3 yasinda bir cimcime var.cok seviyor benide bana gelince kucagima garip acimakli bakislar uzerine laf soylemeler yok cocuklu olunca
gidilen yerler baskaymis yok ailenin tek kiziymis bixim cimcime basakada kimse yapamamis.
Sabah sabah depresyonum tavan yapti.aglama krixine girdim tamda ise sabah giderken.haykirip bagirmak istedimmm.
Sokaklara insanlara bende anne olmak istiyorum diyeer.ama anlayanim yokki ne gelir elden rabbime konusuyorum peygamberime siginiyorummm.duy ne olur gor bizi hepimiziiiii bitsin bu ozlemmm.ic yanmalariii yurek acimalariii.
Kusuruma bskmayin ne olurrrrr affedin beniii ama aglamadan yazmadan yapamadimmm
merhaba cnm inşlhh darısı sizlerede göstersin tez zamanda cnm lokosit varda ne kadar oldugunu unuttum şlimdi antibiyatik kulalnacakta bi hocayla yüz yüze görüşmek istiyor eşim bakalım ne diyecek gidip gelince yazarım muhakak evet spermler yapım aşamasındaymış ya sabır inşlh yapım aşaması nıda atlatırızzzMerhaba canım anladığım kadarı ile sizde lökosit falan kalmamış
Bak gördün mü ne güzel lökositler temizlenince spermler hazır ola geçmişler.
Bide germ hücre ve raund hücreler de artınca ortaya çok güzel bir tablo oluşuyor.
Yani germ hücre,yuvarlak hücre ve lökositlerin hepsi çok önemliymiş spermin inşaat ve yapımında![]()
cok sevındım canım yaaa.allah herkese bu guzel ve daha nıce guzel haberler nasıp etsın ıns.spermlerden sonrada bebekler nasıp etsın inş.
ahh güzelim gelsinde tüple mi gelecek normal mi gelecekk ben ikisine de razıyım sağlıklı olup gelsin de...canımmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnn
allah tamamına erdirsin ..
şükür canım çok şükür.Rabbime binlerce şükür....
inan çoooooook sevindim.yılların acısını inş bebişlerine ikiz ikiz kavuşarak çıkartacaksın.
dualarım yürekten seninle canımcımmmmm....
hamile haberlerini bekliyorum en kısa süre içinde.
tüp bebek derken normal geliversin kız![]()
cemremmmm çooook sevindimmm canım benim çok az kaldı cemrem hamile diye yazmamıza![]()
canım gözün aydın olsun içimize su serptin rabbim hayırlı yavrularınıda göstersin inşallah