- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim bu akşam İstanbul'a gidiyor yarın Celalettin hocaya gidecek
ilaçların raporu doldu tahlil ve test verecek
inşallah güzel sonuçlarla gelir
dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
bi ut vermedi sanki bizim tetkik sonuçlarını görünce olmaz der gibi anladım hani yinede bi gelin der gibiCanım mailde ne yazabilir ki bizde gittik testler yapıldı orda bikactanede memlekete yapilck istedgi bikaç test daha oldu ona göre bi tedavi yolu cizecek
Hayirli olsun allah kucagina aldigin gunleride gostersin cnm
Hayırlı olsun canım kucağına da hayirlisiyla alirsin inşallah canim:) normal yollaa mi geldi bebis
hoşgeldin cnm evet uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli kontrole gidenler var cnm bende de değişiklik yok daha tedaviye ne zaman başlıcam ben belli değil:26:ben geldim.... hepinizi özledim.
bilgisayar bozuldu tamirdeydi.çok şükür geldi.
ne kadar kaynatmışsınız sayfalar uçmuş...![]()
biz iğne ilaç devam haftada 3 preglny kullanıyoruz bugünde sp lere başlayacağız inş. sizler neler yapıyonuz, tedavileriniz nasıl gidiyor.
toblo çokkk geride kaldı. hemen güncellemem lazım. son 15 günde kimler konturole gittiyse yazabilir mi ekleyeyim.
vee bu hafta sonu kimlerle tanışıyorum bakalım, kimler geliyor. ??
ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada hayırlı olur inşallah. onlarıda listeye eklem için yazarsalar çok iyi olur. hızlı bir şekilde güncellersek hocaya hafta sonu tabloyu da gösteririm belki.![]()
kız allah seni rabbim söyletti demekki oyy ağzın bal yesin inşlh bayram öncesi nasip olsun bana deneme sabırsızıım hemde çok ama zamanı gelmemiş ben onu btd ramazan bayramı öncesi sen sonrası ben dediği için dedim inşlh öyle olur diye hee belli mi olur sana bunu yazdıran mevlam bu kandilde banada en kısa zamanda tedaviyi yazar kaderimecemrem demek ramazandan önce tedaviye başlayacaksın canım çok mutlu oldum inşallah bu tedaviyle çok fazla aratmadan mevlam gönlündekini nasip eder sana senin için dua edicem ben olacağına yürekten inanıyorum her daim pozitif ol kendine inandır şimdiden canım![]()
hadi güzel habeler ver şu mübarek 3 ayların başlarında inşlhhhhhhhhhhheşim bu akşam İstanbul'a gidiyor yarın Celalettin hocaya gidecek
maşallah cnm gözünaydınmerhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
hoşgeldin cnm evet uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli kontrole gidenler var cnm bende de değişiklik yok daha tedaviye ne zaman başlıcam ben belli değil:26:
kız allah seni rabbim söyletti demekki oyy ağzın bal yesin inşlh bayram öncesi nasip olsun bana deneme sabırsızıım hemde çok ama zamanı gelmemiş ben onu btd ramazan bayramı öncesi sen sonrası ben dediği için dedim inşlh öyle olur diye hee belli mi olur sana bunu yazdıran mevlam bu kandilde banada en kısa zamanda tedaviyi yazar kaderime
sen nasılın kusmaların azalmış yavş yavaş düzene giriyor dimi bünyende
hadi güzel habeler ver şu mübarek 3 ayların başlarında inşlhhhhhhhhhhh
maşallah cnm gözünaydın
darısı bizlere olsun şimdi sıra sende dua et bize![]()
ben geldim.... hepinizi özledim.
bilgisayar bozuldu tamirdeydi.çok şükür geldi.
ne kadar kaynatmışsınız sayfalar uçmuş...![]()
biz iğne ilaç devam haftada 3 preglny kullanıyoruz bugünde sp lere başlayacağız inş. sizler neler yapıyonuz, tedavileriniz nasıl gidiyor.
toblo çokkk geride kaldı. hemen güncellemem lazım. son 15 günde kimler konturole gittiyse yazabilir mi ekleyeyim.
vee bu hafta sonu kimlerle tanışıyorum bakalım, kimler geliyor. ??
ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada hayırlı olur inşallah. onlarıda listeye eklem için yazarsalar çok iyi olur. hızlı bir şekilde güncellersek hocaya hafta sonu tabloyu da gösteririm belki.![]()
merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.[/Q
Yüce Rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina almayi nasip etsin.çok sevindim beklemediniginz anda mucizenize kavusmussunuz. Yuce Rabbim burada ve tüm evlat isteyen herkeslere nasip etsin.