- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
hoşgeldin diyeyim bizim sayfamızdan da seni hatırladık şekerim
inşlh güzel haberlerini yazarsın bu sayfaya gene![]()
İnşallah hep beraber güzel haberlerimizi yazarızz canımm benimmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin diyeyim bizim sayfamızdan da seni hatırladık şekerim
inşlh güzel haberlerini yazarsın bu sayfaya gene![]()
merhaba bu gün üyeliğim aktifleşti. bir süredir sizi takip ediyorum sevinçleriniz dualarınız Çok güzel 8 ay oldu ögreneli yaşamıyoruz sanki o kadar ağırki bu yük dua ile beklioruzadetimi bekliyoruz bu ay mikro tese de yapılcak bende hazırlanıcam dualarınıza çok ihtiyacım var Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
merhaba bu gün üyeliğim aktifleşti. bir süredir sizi takip ediyorum sevinçleriniz dualarınız Çok güzel 8 ay oldu ögreneli yaşamıyoruz sanki o kadar ağırki bu yük dua ile beklioruzadetimi bekliyoruz bu ay mikro tese de yapılcak bende hazırlanıcam dualarınıza çok ihtiyacım var Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Herkese merhaba.. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. Ben topiğin eskilerinden sayılırımm sanırımm.. Azoyla başa çıkmaya çalışıyoruz 3 senedir yaklaşık.. Rabbim sabreden herkesin sabrının karşılığını verir inşallahh
![]()
Canımm hoşgeldinnnnn ne iyi yaptın eskilerden kimse gelmiyor artıkkk sohbetleriizi özledimm
Rabbim tedavini hayırlı eylesin cnm inşallah güzel sonuçlanır..
heeycanla bekliyorummmmm güzel haberini :)
inşallah canım.. dualarımızda kabul olur.. inşallah istanbula gelmekte nasip olur.. hem tedavilerdedebaya bir yol katedmiş oluruzkız allah seni ne etmesin emi yazını okuyordum o hamile yazısını okuyunca içimden bi şeyler gitti yanasıl heyecanlandım
rabbim duysun seni inşlhhhhhhhhhhhhhh
ayy ne güzel olur cnm o zaman daha da çok gelmeyi isterm kimse bırakmasın yola devam etsin en zor vaka olan sertoly bile yendik diye koşa koşa gelirim
inşlh cnm sırf ben olmayayyım sizlerde gelin peşimden hamiş olamsanız da spermleriniz çıkmış olsun o zamana![]()
her zaman canım daha bir şevk ve arzuyla okuyacagım. Rabbim bu duyguyu herkese taddırsın 3 ayların Recep Şaban ve ramazan ayının Muhteşemliğiyle
yoktu canım bende sadece pco görüntüsü vardı ama hormonlar normaldı
cnm gamze ve ervae için okudum.Allah kabul etsin...![]()
o zamana belki sizde sperm bile olacak şekerim görbakseninşallah canım.. dualarımızda kabul olur.. inşallah istanbula gelmekte nasip olur.. hem tedavilerdedebaya bir yol katedmiş oluruz![]()
yanlış atmış olsanda amin diyorum cnm tebbrik ederimmm...yoktu canım Allah tez vakitte siZlerede tattırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminnnnn canimmmmyoktu canım Allah tez vakitte siZlerede tattırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi