• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba bu gün üyeliğim aktifleşti. bir süredir sizi takip ediyorum sevinçleriniz dualarınız Çok güzel 8 ay oldu ögreneli yaşamıyoruz sanki o kadar ağırki bu yük dua ile beklioruz :( adetimi bekliyoruz bu ay mikro tese de yapılcak bende hazırlanıcam dualarınıza çok ihtiyacım var Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :(:5:

Amin canım Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah...

merhaba bu gün üyeliğim aktifleşti. bir süredir sizi takip ediyorum sevinçleriniz dualarınız Çok güzel 8 ay oldu ögreneli yaşamıyoruz sanki o kadar ağırki bu yük dua ile beklioruz :( adetimi bekliyoruz bu ay mikro tese de yapılcak bende hazırlanıcam dualarınıza çok ihtiyacım var Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :(:5:

canım sabırlı ol bol bol dua et inşallah sizin için bu ameliyat güzel bir başlangıç olacaktır Rabbim yardımcınız olsun

Sıra umudumuz47 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması:16:
Veee ikiz ikiz :8::55:hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması:16:
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. Ben topiğin eskilerinden sayılırımm sanırımm :17::17:.. Azoyla başa çıkmaya çalışıyoruz 3 senedir yaklaşık.. Rabbim sabreden herkesin sabrının karşılığını verir inşallahh :16::16::16:

Canımm hoşgeldinnnnn ne iyi yaptın eskilerden kimse gelmiyor artıkkk sohbetleriizi özledimm:5:
Rabbim tedavini hayırlı eylesin cnm inşallah güzel sonuçlanır..:16::16::16::16:
heeycanla bekliyorummmmm güzel haberini :)

Canımm hoşgeldinnnnn ne iyi yaptın eskilerden kimse gelmiyor artıkkk sohbetleriizi özledimm:5:
Rabbim tedavini hayırlı eylesin cnm inşallah güzel sonuçlanır..:16::16::16::16:
heeycanla bekliyorummmmm güzel haberini :)

Canım benimmm bende çook özledim ama biliyorsun bişeylerin düzelmesi zaman alıyor. Topik bana güç veriyor inşallah buralardayım artıkk. Bende çoook özledim inanki :14:

Tedavi başlayacak inşallah heyecanlıyım ayrıcaa kafamda deli sorularrrrr :44::25:

ervae icin okundu canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu günkü arkadaşımızın da duasını okudum.Kısmet yarınkine.
Allah kabul etsin.

Arkadaşlarımızın dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah
Tülaycım ben geride kaldım kusura bakmayın,eksiklerimi yazarmısın canım,​

kız allah seni ne etmesin emi yazını okuyordum o hamile yazısını okuyunca içimden bi şeyler gitti yanasıl heyecanlandım
rabbim duysun seni inşlhhhhhhhhhhhhhh:16::16:
ayy ne güzel olur cnm o zaman daha da çok gelmeyi isterm kimse bırakmasın yola devam etsin en zor vaka olan sertoly bile yendik diye koşa koşa gelirim
inşlh cnm sırf ben olmayayyım sizlerde gelin peşimden hamiş olamsanız da spermleriniz çıkmış olsun o zamana:52:
inşallah canım.. dualarımızda kabul olur.. inşallah istanbula gelmekte nasip olur.. hem tedavilerdedebaya bir yol katedmiş oluruz:16::16:

her zaman canım daha bir şevk ve arzuyla okuyacagım. Rabbim bu duyguyu herkese taddırsın 3 ayların Recep Şaban ve ramazan ayının Muhteşemliğiyle

Canım Allah bagislasin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin . sizin problem neydi

yoktu canım bende sadece pco görüntüsü vardı ama hormonlar normaldı

telefondan girince sanırım yanlış mesajları alıntılıyor kusura bakmayın :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım.. dualarımızda kabul olur.. inşallah istanbula gelmekte nasip olur.. hem tedavilerdedebaya bir yol katedmiş oluruz:16::16:
o zamana belki sizde sperm bile olacak şekerim görbaksen:34:ve çoğu arkadaşlarımında :16::16:

Back
X