• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese hayirli akşamlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese hayirli aksamlar dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum ama kafam cok karisik biz esimle 1yildir bebek düsünüyoruz ilk defa doktora gittik benden hormon testi esimden de spermiogram istedi bugün esim özel hastanede vermiş sperm iş çıkısı almaya gittik fakat sonuç yok 3 gün sonra tekrar sperm vermeniz gerekiyor dendi. Sasirdik nasil yani falan sperm tahliliniz fertiliteye ulasamadi dendi.
Bu ne demek lütfen fikri olan biri yazabilirmi testmi basarısız oldu yoksa spermmi yok acaba??

canim ben bengusu ,herseyguzelolacak ,gamze,ervae umudumuz derman ve kendim icin okudun rabbim niyetlerimizi kabul etsin hayirli evlatlar nasip etsin

Herkese hayirli aksamlar dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum ama kafam cok karisik biz esimle 1yildir bebek düsünüyoruz ilk defa doktora gittik benden hormon testi esimden de spermiogram istedi bugün esim özel hastanede vermiş sperm iş çıkısı almaya gittik fakat sonuç yok 3 gün sonra tekrar sperm vermeniz gerekiyor dendi. Sasirdik nasil yani falan sperm tahliliniz fertiliteye ulasamadi dendi.
Bu ne demek lütfen fikri olan biri yazabilirmi testmi basarısız oldu yoksa spermmi yok acaba??
Canım belki spermlere geç bakıldığı için o süre içinde sperm ler ölmüş olabilir yarım saat içinde bakılması gerekiyo

Bilemiyorum ki canım sadece o kadar söylendi eşim lavaboda alıp hemende götürmüs üstelik özel hastane ücretli yaptirdık birde yani sperm olmasa sonucta söylenirmiydi diyorsun

Canımm nedemek Allah sizdende razı olsun,gerçekten tanıştığımıza çok çok memnun oldum,Kimseyle konuşamadığımız konuları rahat rahat birbiribizle konuşabildik,damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış,inşallah tekrar görüşmek nasıb olur,bu buluşma bize çok iyi geldi,özellikle eşimin umudu çok arttı,tedaviye olan inancı 2 katına çıktı,İstanbul buluşmasını iple çekiyorum valla.:10::10::10::10::10::10::10:

İstanbul buluşmasına kadar inşallah hepimizde sperm çıkışı olmuş olur ve bu sefer dahada mutlu umutlu bakarız birbirimizin gözlerine :)

Bende aynı duyguları yaşadım gulerim detaylı detaylı anlatmış günü :) hiç yabancı değil gibiydik bende hepinize tşk ederim. O kadar kalabalıkta kimse çocugun yokmu aaa neden yok anacım bi tedavi görün diyenler yoktu ;))) hepimiz atlatıcaz bu zamnları inşallh yine çok umutlandım dibe vurmam inşllh :/ iyiki varsınız ist dada görüşmek üzere :*

dibe vurmakmı bu inşallah Rabbimin izniyle olmayacak canım herşey daha güzel olacak inşallah umutlu ve mutlu ol bizimde yüzümüz gülecek :)

Bilemiyorum ki canım sadece o kadar söylendi eşim lavaboda alıp hemende götürmüs üstelik özel hastane ücretli yaptirdık birde yani sperm olmasa sonucta söylenirmiydi diyorsun

Canım evet söyler lerdi bnce. Esin 3 gunluk bi cinsel perhiz yaptıktan sonra bide örnek versin bnce başka bi hastanede yaptırın belli ki bu hastane sorumsuz bu konuda.

cnm ne güzel ayrıntılı yazmışsın bize :16:inşlh istanbul buluşması na katılıcam nasipse
darısı bi dahaki sefere:34:

cnm celalettin hoca istanbulda bence hocaya bi mail atın yada tlden durumunuzu anlatın muhakak yardımcı olur
evey cnm bizde ne sperm ne hucre hiçbişey yoktu eşim 2 tese ameliyatı geçirdi 0 0 0 sonuç hüsran ama celaletin hocada tedavi gördü eşim 6.cı ayda spermi gördük bence bi görüşün derim ...

cnm bizlerde istanbul topnmasında buluşuruz kız :29:
inşlh şifa bulursun hastane işlerin sorunsuz sonuçların tertemiz çıkar güzelim:16::16::16:haberdar et bizii merak ederim seni ben..

cnm yazını okuyunca aha bi kişi daha dedim bak cnm sen bu sonuca asla takılma benim eşimde sperm çıkmıştı bizde sonrasında dedikki bizde fish testti yaptıralım ne kadar haploidimiz var diye verdik bekledik sonuç çıktı aha o ne:53:ne haploid ne diploid hucrelere rastlanmamıştır yazıyor aradım bayana sordum hi,çbirşey görmediklerini 2 hafta sonra istersek gene test verebileceğimizi söyledi ben eşim perişan olduk yıkıldık ardından yaklaşık 1 ay bile geçmeden sperm testti verdi eşim ve bin tane sperm çıktı donduruldu ..anlıcan o test pek güvenli değil...ona takılıp moral bozmayın sakın...

cnm rabbim acil şifalar versin inşlh iileşip sağlığına kavusup evladına da kavuşur sağlıkla ve sende çifte sevinç yaşayın inşlll

Allah. Şifasnı.versin inşallah.. En yakın hayırlı. Vakitte evladının haberini almayı nasip etsin.

Canım biz eskişehire dönmek zorunda kaldık.O yüzden görüşemedik.Ama İstanbul Buluşmasında inşallah bol bol vaktimiz olur:16:

Rabbim şifasını versin.1 ayetel kursi ve sayısız ya şafi okudum

Okurum canım.Başınız sağ olsun.Rabbim mekanını cennet eylesin İnşallah

Evet canım çok güzel anlattın.En güzel yanı da çocuğunuz neden olmuyo sorun kimde diyen yoktu :34:

erave için okudum Rabbim niyetini kabul etsin

canım Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda

başınız sağolsun bende 1 tane okurum Allah rahmet eylesin

cnm Allah yardımcıları olsun inşallah şifalar versin Rabbim cümlemize bu dertten muzdarip olan herkese okurum cnm

Cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun dedenin sizlere sabırlar versin .okur yada okuturum cnm inşallah

ne güzel bir haberr Allah sana bağışlasın meleğini sağlıcakla kucağına al inşallah:nazar:
sizindemi sebep azoydu acaba ?

Cok cok tesekkur ederım agzınıza saglıkk, duaya okadar ıhtıyacı var ki .. Bnde bu yoldayım ama daha yenıyım bnm esımde azospermı ama gorumcemın bu durumundan kndımızı bıle dusunemıyoruz. Rabbımmm ona once sıfa versın.. Ve vaktı gelince hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın...teskkur edıyorum..:50:

Doppler yapıldı biliosunuz kızlar eşime testis büyük lugu kaç olmali normal de ve hacmi bilen var mı

Arkadaşlarımızın dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah
Tülaycım ben geride kaldım kusura bakmayın,eksiklerimi yazarmısın canım,​

bengusu,herşeygüzelolacak,gamze ervae ve umudumuz için eksiklerin var canım.

İyi akşamlar dua kaç gün kaldı hergün okuyorum ama ne zaman bitecek

9 gün kaldı canım.
29-umudumuz47_____________bugün okunuyor
30-derman__________________08/05/2014 Perşembe
31-ecrin_bebek______________09/05/2014 Cuma
32-estare___________________10/05/2014 Cumartesi
33-missdely_________________11/05/2014 Pazar
34-papatyayarim_____________12/05/2014 Pazartesi
35-penpis___________________13/05/2014 Salı
36-egem____________________14/05/2014 Çarşamba
37-esnylmz__________________15/05/2014 Perşembe

Yeni listeyi bekliyorum tulaycım inşallah okuyabilecegim bi dua olur :)

10 gün sonra başlarız yeni duamıza
bu sefer 4444 tefriciye okuyacağız inşALLAH

DİADEME canım duan bitti çok şükür.36 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
19SERAP canım duan bitti çok şükür.36 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese günaydınnn:16:
biz uzun bir aradan sonra (yaklaşık 1 yıl) bu cuma inşallah kontrole gideceğiz.:18:
yarın yola çokıyoruz. :10::10:

Celalettin Bey sağolsun bir yıldır telefonla maille derken tedavizi götürdük. çok uzaktayız 26 saatlik mesafe. ayrıca eşimin işinden dolayı izin sorunumuzda vardı.:50:

ama yinede tedaviyi bırakmadık.:34: 3 ayda bir hormon tahlillerini yaptırıp mail attık hocada ona göre Ersel Beyden bitkiselleri gönderdi. Gönül isterdi ki her 3 ayda bir kontrollerimize gidelim ama olmadı. :50:
İnşallah bu cuma ilk kontrolümüze gitmiş olacağız. bakalım ne durumdayız:18::18:
. kış boyu içtiğimiz havuç suları, portakal suları, bilmeden içtiğimiz menengiç kahveleri bir işe yaramış mı?:18::18:

Aynı gün gidecek olan arkadaşlar var mı acaba?

Back
X