Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belki spermlere geç bakıldığı için o süre içinde sperm ler ölmüş olabilir yarım saat içinde bakılması gerekiyoHerkese hayirli aksamlar dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum ama kafam cok karisik biz esimle 1yildir bebek düsünüyoruz ilk defa doktora gittik benden hormon testi esimden de spermiogram istedi bugün esim özel hastanede vermiş sperm iş çıkısı almaya gittik fakat sonuç yok 3 gün sonra tekrar sperm vermeniz gerekiyor dendi. Sasirdik nasil yani falan sperm tahliliniz fertiliteye ulasamadi dendi.
Bu ne demek lütfen fikri olan biri yazabilirmi testmi basarısız oldu yoksa spermmi yok acaba??
Canımm nedemek Allah sizdende razı olsun,gerçekten tanıştığımıza çok çok memnun oldum,Kimseyle konuşamadığımız konuları rahat rahat birbiribizle konuşabildik,damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış,inşallah tekrar görüşmek nasıb olur,bu buluşma bize çok iyi geldi,özellikle eşimin umudu çok arttı,tedaviye olan inancı 2 katına çıktı,İstanbul buluşmasını iple çekiyorum valla.![]()
Bende aynı duyguları yaşadım gulerim detaylı detaylı anlatmış günü :) hiç yabancı değil gibiydik bende hepinize tşk ederim. O kadar kalabalıkta kimse çocugun yokmu aaa neden yok anacım bi tedavi görün diyenler yoktu)) hepimiz atlatıcaz bu zamnları inşallh yine çok umutlandım dibe vurmam inşllh :/ iyiki varsınız ist dada görüşmek üzere :*
Bilemiyorum ki canım sadece o kadar söylendi eşim lavaboda alıp hemende götürmüs üstelik özel hastane ücretli yaptirdık birde yani sperm olmasa sonucta söylenirmiydi diyorsun
dibe vurmakmı bu inşallah Rabbimin izniyle olmayacak canım herşey daha güzel olacak inşallah umutlu ve mutlu ol bizimde yüzümüz gülecek :)
cnm ne güzel ayrıntılı yazmışsın bizeinşlh istanbul buluşması na katılıcam nasipse
darısı bi dahaki sefere
cnm celalettin hoca istanbulda bence hocaya bi mail atın yada tlden durumunuzu anlatın muhakak yardımcı olur
evey cnm bizde ne sperm ne hucre hiçbişey yoktu eşim 2 tese ameliyatı geçirdi 0 0 0 sonuç hüsran ama celaletin hocada tedavi gördü eşim 6.cı ayda spermi gördük bence bi görüşün derim ...
cnm bizlerde istanbul topnmasında buluşuruz kız
inşlh şifa bulursun hastane işlerin sorunsuz sonuçların tertemiz çıkar güzelimhaberdar et bizii merak ederim seni ben..
cnm yazını okuyunca aha bi kişi daha dedim bak cnm sen bu sonuca asla takılma benim eşimde sperm çıkmıştı bizde sonrasında dedikki bizde fish testti yaptıralım ne kadar haploidimiz var diye verdik bekledik sonuç çıktı aha o nene haploid ne diploid hucrelere rastlanmamıştır yazıyor aradım bayana sordum hi,çbirşey görmediklerini 2 hafta sonra istersek gene test verebileceğimizi söyledi ben eşim perişan olduk yıkıldık ardından yaklaşık 1 ay bile geçmeden sperm testti verdi eşim ve bin tane sperm çıktı donduruldu ..anlıcan o test pek güvenli değil...ona takılıp moral bozmayın sakın...
cnm rabbim acil şifalar versin inşlh iileşip sağlığına kavusup evladına da kavuşur sağlıkla ve sende çifte sevinç yaşayın inşlll
Allah. Şifasnı.versin inşallah.. En yakın hayırlı. Vakitte evladının haberini almayı nasip etsin.
Canım biz eskişehire dönmek zorunda kaldık.O yüzden görüşemedik.Ama İstanbul Buluşmasında inşallah bol bol vaktimiz olur
Rabbim şifasını versin.1 ayetel kursi ve sayısız ya şafi okudum
Okurum canım.Başınız sağ olsun.Rabbim mekanını cennet eylesin İnşallah
Evet canım çok güzel anlattın.En güzel yanı da çocuğunuz neden olmuyo sorun kimde diyen yoktu![]()
erave için okudum Rabbim niyetini kabul etsin
canım Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda
başınız sağolsun bende 1 tane okurum Allah rahmet eylesin
cnm Allah yardımcıları olsun inşallah şifalar versin Rabbim cümlemize bu dertten muzdarip olan herkese okurum cnm
Cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun dedenin sizlere sabırlar versin .okur yada okuturum cnm inşallah
ne güzel bir haberr Allah sana bağışlasın meleğini sağlıcakla kucağına al inşallah
sizindemi sebep azoydu acaba ?
Doppler yapıldı biliosunuz kızlar eşime testis büyük lugu kaç olmali normal de ve hacmi bilen var mı
Arkadaşlarımızın dualarını okudum Allah kabul etsin inşallahTülaycım ben geride kaldım kusura bakmayın,eksiklerimi yazarmısın canım,
İyi akşamlar dua kaç gün kaldı hergün okuyorum ama ne zaman bitecek
Yeni listeyi bekliyorum tulaycım inşallah okuyabilecegim bi dua olur :)