• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burayi takip etmek iyice zorlasti. Dualar icin ayri bir topik acilsa cok guzel olur bence.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yeni dua tefriciye olucak yazmisin ben her duaya varim ama tefriciye uzun dua calistigim için hergun ayni tempo olmuyor işyerinde
Daha kisa olan dualari isten eve giderken okuyabiliyorum..yada yemek sonrasi evde
okuuyabiliyorum.gönlüm uzun duadan yana
Listeden de cikmak istemiyorumm herkes okuyalim dersede bir çare bulmaliyimm.

Canım zaten sayımız 44 olsa herkese 111 adet düşer uzun ama sayı az olacak... Allah ın izniyle okursun canım... Ne kadar fazla olursak o kadar iyi' kimin duası kabul olur Rabbim bilir dimi...

Tülaycım ben gamze42 umudumuz ervae arkadaşların dualarını okudum Allah niyetlerini kabul etsin eşlerine şifa olsun ,bu arada bursa buluşması güzel geçmiş hepinize umut olmuş ne güzel, yeni duaya beni de eklersin olur mu

yarın sıra kimdr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar Alman hastanesinde tansel kaplancanın hastası var mı bana ulaşırsa sevinirim

Merhaba arkadaşlar.

Önceki sayfa da bir arkadaşta söylemiş ama bende rica edeyim istedim. Çok önemli bir topik mutlaka çok önemli bilgilerde var fakat dua yazışmalarından bilgilere ulaşmamız çok zor binlerce sayfa var okunacak :( Dua okunması mutlaka ki çok güzel Rabbim kabul etsin İNŞALLAH fakat ricam ya dualara yada azospermlilere yeni bir topik açılması .Sorular da havada kalıyor .

Tülay okudum.rabbim kabul etsin.

Umudun ve ervae yüce rabbim eslerinize şifa versin.

Bu sene. Rabbim evinize kucaginuza çifter çifter hayirli saglikli evlatlar nasip etsin .

Celalettin hoca ilk kez gidenler den metabolik check up istedi mi bizden istedi Nerede yaptrcaz bilmiyoruz yardimci olur musunuz
cnm bizden istemedi hiç öyle bişey sadece bizden ultrason istemişti o zaman varikoseli çıkmıştı eşimin

herkese günaydınnnn
yeni umutlar, yeni günler ve yeni sevinçler yaşamak için
bugünde güzel bir gün olsun hepimize inşlhhh:16::16::16::16:

canım ben yeni tefriciye listesine katılamayacağım o tarihlerde yatılı misafirlerim olacak muhtemelende okuyamam bir daha ki listede olurum inşallah

canım ben yeni tefriciye listesine katılamayacağım o tarihlerde yatılı misafirlerim olacak muhtemelende okuyamam bir daha ki listede olurum inşallah
tatlım nasılsınn senle bayağıdır muhabbet edemedik şekerim
ne alemdesin 3 cü ayına girdin dimi cinsiyetler belli oldu mu nasıl gidiyor göbiş büyüdü mü
ne sordum ama hee:9::9:

Ben tefriciyeyi ezbere bilmiyorum:26: dualardanda mahrum kalmak istemiyorum,hemen ezberlemeye çalışacağım inşallah,ezbere bilmesekte okuyarak yapabiliriz ama dimi

elbette canım yüzünden de okuyabilirsin.Zaten okuya okuya ezberleyeceksin inan ki :34:

yarın sıra kimdr

sıra dermann kardeşimizde.
canım sana daha önce yazdım ama gözünden kaçtı galiba.:34:
gözünaydın :49: demiştim.
bugün dr a gideceksin sanırım.
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere:16::16::16::16:

elbette canım yüzünden de okuyabilirsin.Zaten okuya okuya ezberleyeceksin inan ki :34:

sıra dermann kardeşimizde.
canım sana daha önce yazdım ama gözünden kaçtı galiba.:34:
gözünaydın :49: demiştim.
bugün dr a gideceksin sanırım.
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere:16::16::16::16:

canım benim görmemişimm. Tşk ederim En kısa sürede Rabbım sizlerede nasip etsin.
Evet gittim canım. 5 haftalık:1: 10 gün sonra kalp atışını duyacagım ALLAH izin verirse.. Bu arada toksoplazma testide yaptırdım malum bizim evde dünya şekeri bir psicik var. Bence sizde boş bir zamanınızda yaptırın aklınızdan çıksın doktor neden demedin önceden diye kızdı ama benim pisiyi bilmiyor. Çiğ et yemez dışarı çıkmaz. aşıları tam. O yüzden risk görmüyotrum ama çiğ et ve sebzelerden direk bize de geçebiliyormuş testi yaptırın derim ben

Back
X