Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni dua tefriciye olucak yazmisin ben her duaya varim ama tefriciye uzun dua calistigim için hergun ayni tempo olmuyor işyerinde
Daha kisa olan dualari isten eve giderken okuyabiliyorum..yada yemek sonrasi evde
okuuyabiliyorum.gönlüm uzun duadan yana
Listeden de cikmak istemiyorumm herkes okuyalim dersede bir çare bulmaliyimm.
Burayi takip etmek iyice zorlasti. Dualar icin ayri bir topik acilsa cok guzel olur bence.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
cnm bizden istemedi hiç öyle bişey sadece bizden ultrason istemişti o zaman varikoseli çıkmıştı eşiminCelalettin hoca ilk kez gidenler den metabolik check up istedi mi bizden istedi Nerede yaptrcaz bilmiyoruz yardimci olur musunuz
tatlım nasılsınn senle bayağıdır muhabbet edemedik şekerimcanım ben yeni tefriciye listesine katılamayacağım o tarihlerde yatılı misafirlerim olacak muhtemelende okuyamam bir daha ki listede olurum inşallah
Ben tefriciyeyi ezbere bilmiyorum:26: dualardanda mahrum kalmak istemiyorum,hemen ezberlemeye çalışacağım inşallah,ezbere bilmesekte okuyarak yapabiliriz ama dimi
yarın sıra kimdr
elbette canım yüzünden de okuyabilirsin.Zaten okuya okuya ezberleyeceksin inan ki
sıra dermann kardeşimizde.
canım sana daha önce yazdım ama gözünden kaçtı galiba.
gözünaydındemiştim.
bugün dr a gideceksin sanırım.
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere![]()