kızlar çokkk teşekkür ederim.yazamadım size kaç gündür.belim tutuldu.doktordaydım.sonrada yattım evde.bugün geldim işe ama pek iyi sayılmam.fizik tedaviye başlıcam.
cumartesi eşimin değerleri çok mutlu etti bizi.ya bi daha çıkış olmazsa düşüncesi beynimi kemirip duruyordu valla.sayı artmış kalite süper.çok mutluyum şükürler olsun.

ama bazı şeylerde üzmedi bizi değil yazamadımki sizlere.:26::26::26::26::26::26:
kaybettiğim bebeğimin genetik inceleme sonuçlarına kürtajı yaptırdığım hastanede bi sorun yok demişlerdi.
ben raporu alıp tüp bebek doktoruma götürdüm o gün.baktıki genetik inceleme yapılamamış meğer.yavrumun kalbi durduktan sonra karnımda fazla kaldığı için tüm hücreleri ölmüş genetik inceleme yapılamamışki.
bizde bi sorun yok diye seviniyorduk.şuan bu bilinemiyor maalesef.ve tüp bebek doktorum %60 oraında genetik problemden kayıp olmuş olabilir dedi.kan pıhtılaşması ve bağışıklık sistemi sorunları %30.sebepsiz olması %10 muş.kan pıhtışalması testleri içinde kan verdim sonuçlarını bekliyorum.
eşimin kromozon analizi daha yapılmıştı yarın banada yapılcak.benimkide normal çıksa bile embriyoda bölünme sırasında bile genetik hata oluşabiliyormuş meğer.
ve 2.denemede embriyolara pgt yapılacak.(genetik analiz gibi bişey.bende çok bilmiyorum)bağışıklık sistemi için farklı ilaçlar verecekmiş transferden sonra.
her türlü önlemi almamız şart diyor doktor. bebeğin kalbinin atıp sonrasında gelişiminin yavaşlayıp kalbinin durması doktorda da soru işareti oluşturdu.
moralim bozuk aslında arkadaşlar.spermler çıkınca ohhh demiştim.hele hamile kalınca başardık demiştim ama öyle olmuyormuş.bakalım daha neler yaşıcaz.o kadar korkuyorumki.rabbim hepimize yardım etsin.zaten canım çok sıkılıyordu.birde belim tutuldu.iyice moralim bozuldu anlayacağınız.
normal yolla olması gibi büyük çok büyük hayallerim yok artık.inşallah benimde kromozon analizim normal çıkar.
canım bizde hiç çıkış yoktu.ne ölü ve canlı hiç sperm görülmedi testlerimizde daha önce.hormonlarımız normaldi canım.hiç hormon tedavisi görmedi eşim.varikosel var demişti doktor.ameliyat şart dedi.aralık ayında ameliyat oldu eşim.
ocak ayında ilk testte 50 bin sperm çıktı canım.
bu arada sen daha öncede sormuştun.yazamadım canım yaa.şimdi yazayım.
bizim ameliyattan önce değerimiz tot.testosteron:3,66 ydı.doktor normal dedi.ama ameliyattan sonra biraz daha artmasını hedefliyorum dedi.nitekim öyle oldu canım.değer 5,66 oldu ve çıkış başlamıştı.(fsh ta 7,62 ydi.bu da normal dedi.)
birimine göre bazı laboratuvarlarda bu dğer 566 falan gibide yazılabiliyor sanırım.bizde değerlr böyleydi canım.