Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Evet cnm bazen azosperm kaynağı testis boyutları oluyor. Fsh yükseliyor. Ama bunun sebebi kromozom bozukluguda olabiliyor. Bizimde böyle bi durumumuz var. Cok şükür kromozom bozukluğu yok. Sizin tahlilleriniz yapildi mi muayene oldunuz mu?
Ben daha duaya baslayamadim hastane derken..inşallah yetistrrm. Kızlar birde kromozom sal bi bozukluk olduğunda fsh çokmu yüksek oluyo
merhaba canım.biz tahlil olarak sadece fsh,lh ve testesteron yaptırdık.muayene olduk ama malesef olumlu hiçbir şey söylenmedi. celalettin beyi düşünüyoruz bakalım nasip
cnm yAzını okuyunca üzüldüm yaa bebeğin için ama inşlh bundan sonraki süreçte herşey yolunda gider bütün tetkikleriniz temiz sorunsuz çıkar inşlh artıkyoluna bak..dualarımdasın....kızlar çokkk teşekkür ederim.yazamadım size kaç gündür.belim tutuldu.doktordaydım.sonrada yattım evde.bugün geldim işe ama pek iyi sayılmam.fizik tedaviye başlıcam.
cumartesi eşimin değerleri çok mutlu etti bizi.ya bi daha çıkış olmazsa düşüncesi beynimi kemirip duruyordu valla.sayı artmış kalite süper.çok mutluyum şükürler olsun.
ama bazı şeylerde üzmedi bizi değil yazamadımki sizlere.:26::26::26::26::26::26:
kaybettiğim bebeğimin genetik inceleme sonuçlarına kürtajı yaptırdığım hastanede bi sorun yok demişlerdi.
ben raporu alıp tüp bebek doktoruma götürdüm o gün.baktıki genetik inceleme yapılamamış meğer.yavrumun kalbi durduktan sonra karnımda fazla kaldığı için tüm hücreleri ölmüş genetik inceleme yapılamamışki.
bizde bi sorun yok diye seviniyorduk.şuan bu bilinemiyor maalesef.ve tüp bebek doktorum %60 oraında genetik problemden kayıp olmuş olabilir dedi.kan pıhtılaşması ve bağışıklık sistemi sorunları %30.sebepsiz olması %10 muş.kan pıhtışalması testleri içinde kan verdim sonuçlarını bekliyorum.
eşimin kromozon analizi daha yapılmıştı yarın banada yapılcak.benimkide normal çıksa bile embriyoda bölünme sırasında bile genetik hata oluşabiliyormuş meğer.
ve 2.denemede embriyolara pgt yapılacak.(genetik analiz gibi bişey.bende çok bilmiyorum)bağışıklık sistemi için farklı ilaçlar verecekmiş transferden sonra.
her türlü önlemi almamız şart diyor doktor. bebeğin kalbinin atıp sonrasında gelişiminin yavaşlayıp kalbinin durması doktorda da soru işareti oluşturdu.
moralim bozuk aslında arkadaşlar.spermler çıkınca ohhh demiştim.hele hamile kalınca başardık demiştim ama öyle olmuyormuş.bakalım daha neler yaşıcaz.o kadar korkuyorumki.rabbim hepimize yardım etsin.zaten canım çok sıkılıyordu.birde belim tutuldu.iyice moralim bozuldu anlayacağınız.
normal yolla olması gibi büyük çok büyük hayallerim yok artık.inşallah benimde kromozon analizim normal çıkar.
cnm benim yazını okuyunca sanki beni yazmışsın gibi geldi bizde 2 kere ameliyat oldu eşim birinde ben hazırlandım sperm çıkmayınca opu hayal olduCanim ilk önce rabbim ol desin biz kul olarak derdimize derman ariyoruz derdi veren de o derman veren de o ama bizler hep isteyecegiz kul olarak o bizleri seviyor ki sesimiziher gün duymak istiyor her gün ona yakinlasalim diye
Zamani gelecek elbette buna inanmak cok önemli 15 yillik evliyim 5 sene istemedik .
Sonraki nasil geçti anlatsam sayfalar almaz .
2 micro tese ilkinde benide hazirladilar aldigim hormonlar ve sonuç hüsran alman hastanesinden nasil ciktik ahhh sunu bile dedik
Esiml keşke sperm bulduk ama o sperm baskasinin olsaydi benim toplanan yumurtalarim ile işlem gorseydi insanin aklindan neler geçebiliyordu düşün iste Esim ve ben hic pes ve isyan etmedik bir gün bile agladigimiz günler çok oldu kkardeşim akraba arkadaslarim 2 ci
Cocuklarini dogurdular 10 yil önce boyle internet ortami hic yoktu ki burada yeni olanlar çok sansli durumlar ini öğrenince bir yol alabiliyorlar.
Bizi düşün tek yol micro başka yol yok denildi.tedavinin kelimesi bile söylenmedi
Eşimin FSH yüksekti o zaman düşürmeyoluna
hic gi dilmedi ama bende hep bir arayis oldu
Çocukistiyorum sitesi vardi ama hepimiz ayni sşeyleri yasamistik.kimseyi tedavi eden dktr yoktu hücresi olmayan bizler için 2013 te burada yazilanlari okudum takip ettim eşime okuttum çünkü evlat hasreti yillar geçtikçe dahad cogaliyor.
Esim agusto ayinda gitti ve hoca 2 yolsure verdi eeşime çünkü en zor vakaydik biz ama mart ayında hücre cikti şükürler olsun rabbime ben gecen bu surede kendim acik birisi olmama rağmen namaza dualara tesbihlere basladim.
Rabbime sigindim hep 2microdan sonra asla bizim tedavimiz olmaz yok diyip çok ümitsizliğe kapildim kurani türkçe aciklamasiyla okudum .
Orada ümitsizliğe kapilmayin diyor.
Bu bana o gecirdigim umutsuz günlerinin cevabi oldu.
Umut sabir ve dua ve tedaviye inanarak bu sefer basaracagi diyoruuuum.
İnşallah seneye bu yazimi okurum tekraarr rabbim vericek insallahhh
En son dun aksam faceyteki toplulukta bir paylasim yaptim onu izlemenizi tavsiye ederim.
Kolon knsr o kotu kelimeyi yazmak istemedim 5 cm tümörün ultrason esnasinda bir klinikte ama ilaçile ddeğil bu klinik onun iyilestigine inanan 3 kişiile beraber hastanin ortak seçtikleri kelimeyi tekrar eediyorlar ve uultrason da 5 cm ilk tümör kuculuyor mucize bu olsa gerek.
İnanmak ve inanmakkk
Canimm maşallah demek diğer testler dede sperm çıktı. Peki sayı artmış mi. .sabırla buralara geldiniz inşallah daha güzel günler goreceksnz. Çok sevindim. .üzme inşallah zamanı gelince tedaviniz basliycaz hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınız olur inşallah canimmöncelikle herkese hayırlı akşamlar kızlar...
inşlh sınavlarımı atlatayım buralarda olacağım..
biliyorsunuz bizde sperm çıkışı oldu donduruldu
eşim şubat ayından bu yana ara sıra sperm testti vermeye devam ediyor çıkan olurda dondurulur diye .
ve bizde dondurulan spermden hariç 2 defa daha sperm çıkıp donduruldu
ve biz bu ay tüp bebek denemesi yapalım istedik tüp bebek dr.umla görüştük ( BU ARADA TÜP BEBEK RAPORUM ÇIKTI İĞNELERİMİ DR. YAZDI ALDIM EVDE)
dr.umuz bize bu dondurulanlarla tüp bebek yapılabilir ama sağlıklı sonuç alamayız dedi bizim spermlerin morfolojileri bozukmuş içlrerinde muhakkak kaliteli sperm vardır ama tedaviyi riske atmayalım dedi. ben biraz üzüldüm bu ay tedaviye başlarım derken kısmette bu çıktı olsun buralara gelmek bile beni sevindiriyor
bizde bunu celalelttin hocayla konuşmak için bugün hastaneye gittik hormon testleri yaptırdı eşim sonuçlarla birlikte görüştük..
celalettin hoca menegon yerine menapur verdii pregly e devam dedi inşlh bir ay sonra daha sorunsuz spermler görürüz dedi ..şimdi bugün menapura başladık inşlh şifa olur bi kaç ay sonra kaliteli morfolojileri düzelmiş spermler görürüz... sperm çıkınca da iş bitmiyor kızlar ya allah sizlerede tez vakitte göstersin bakın buralarda daha stres oluyor insan .. artık bi ay sonra sperm testtinde neler görücez
hepimizin eşlerine ilaçlar iğneler şifa olsun inşlhh....![]()
cnm sayı yaklaşık 2 veya 3 bin olabilirmiş hatat daha da az olabilir dedi tüp bebek dr.u..Canimm maşallah demek diğer testler dede sperm çıktı. Peki sayı artmış mi. .sabırla buralara geldiniz inşallah daha güzel günler goreceksnz. Çok sevindim. .üzme inşallah zamanı gelince tedaviniz basliycaz hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınız olur inşallah canimmdarısı bizlere olsun inşallah. .
onları eşim daha öncede kulalnıyordu tabii ama hoca iğneye başlayın dedi başka bişey demedi bizde hoca ne dediyse onları kulalnıyoruz bakalım cnm olmazsa ilerde alır kulalnıırızCanim ari sutu ve propolis te deneyin kaliteli sperm oluşmasına yardimci olur belki![]()
öncelikle herkese hayırlı akşamlar kızlar...
eşim şubat ayından bu yana ara sıra sperm testti vermeye devam ediyor çıkan olurda dondurulur diye .
ve biz bu ay tüp bebek denemesi yapalım istedik tüp bebek dr.umla görüştük ( BU ARADA TÜP BEBEK RAPORUM ÇIKTI İĞNELERİMİ DR. YAZDI ALDIM EVDE)
dr.umuz bize bu dondurulanlarla tüp bebek yapılabilir ama sağlıklı sonuç alamayız dedi bizim spermlerin morfolojileri bozukmuş içlrerinde muhakkak kaliteli sperm vardır ama tedaviyi riske atmayalım dedi. ben biraz üzüldüm bu ay tedaviye başlarım derken kısmette bu çıktı olsun buralara gelmek bile beni sevindiriyor
bizde bunu celalelttin hocayla konuşmak için bugün hastaneye gittik hormon testleri yaptırdı eşim sonuçlarla birlikte görüştük..
celalettin hoca menegon yerine menapur verdii pregly e devam dedi inşlh bir ay sonra daha sorunsuz spermler görürüz dedi ..şimdi bugün menapura başladık inşlh şifa olur bi kaç ay sonra kaliteli morfolojileri düzelmiş spermler görürüz... sperm çıkınca da iş bitmiyor kızlar ya allah sizlerede tez vakitte göstersin bakın buralarda daha stres oluyor insan .. artık bi ay sonra sperm testtinde neler görücez
Ee hayırlısı olsun canım.. güzel günler göreceğiz inşallahcnm sayı yaklaşık 2 veya 3 bin olabilirmiş hatat daha da az olabilir dedi tüp bebek dr.u..
inşlh cnm ya hepimizin isteyi o yönde devamı hepimiz içiçn gelsin
onları eşim daha öncede kulalnıyordu tabii ama hoca iğneye başlayın dedi başka bişey demedi bizde hoca ne dediyse onları kulalnıyoruz bakalım cnm olmazsa ilerde alır kulalnıırız![]()
sağol cnm aminn cümlemize sağlıklı kaliteli spermler olsun....sınavlarım için de ayrıca teşekkür edeerimCemrecim hayirli oldun tedavin geç olsun güç olmasin güçlü kuvvetli sana hamileliğiyyaşatacak spermleriniz ciksin canim inşallah imtihanlar hep devam ediyor.rabbim haziranda baslamayi nasip etsin.
Sinavlarinda başarılar .
evet cnm hayırlısıyla güzel günlereEe hayırlısı olsun canım.. güzel günler göreceğiz inşallah![]()
günaydın cnm evet çünki istanbulda ki arif beyden başaka pek de fazla ayrıntılı bakan yok sperm testtine ama gene de belli olmaz hocayla konuşunca o der zaten nerde yapacağınızı:26:Kızlar ilacı 1 ay kullanıp hocayı ariycaz biz detaylı spermiogram Nerede yaptiracaz tekrar istanbul a mi gitmek gerekiyo
öncelikle herkese hayırlı akşamlar kızlar...
evet cnm zaten tüp bebek dr.umada öyle dedim üzüldüm ama inanın ki çabuk geçti biz bi tane hucre görürsek sevinçten havalara ucarız diyorduk şimdi spermimiz var çok şükür hamdolsun dedim insan işte hele bide sperm görüp ilaçlarımı iğnelerimi eve getirince annelik duygularım fazlasıyla depreştiCanım benim bugünlere gelmek senin için bir mucizeydi.
Her şer de bir hayır vardır gülüm
Doktorun da dediği gibi menapur daha etkili olduğu için
1 ay sonra süpermenleriniz daha kaliteli olarak çıkacak inşallah
Geç olsun da güç olmasın şekerim
Dediğin gibi spermlerin çıkmasıyla iş bitmiyor
Asıl iş bundan sonra başlıyor![]()