• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşimin değerleride benzer şekildeydi, teststrn düşük,fsh hormonu yüksek olduğu için testis yetmezliği teşhisi koyulmuştu. he tabi ultrason,genetik test vs tüm tahliller eksiksiz yapılmalı doğru teşhis için. eşimin değerleride aynı sayılır ama bizde bir de çocukken geçirilen testis iltihabı var kabakulak nedeniyle. biz bi çok doktoru gezdik ama sonuç olarak istanbulda bu durumu tedavi etmeye çalışan tek doktor celalettin peru. diğerleri ameliyata yönlendiriyo genelde. ameliyatta sperm çıkarsa ne ala ama eğer çıkmazsa ve sonra ilaç tedavisine karar verirse ameliyat hasarından dolayı tedavi istendiği gibi gitmeyebiliyor yada uzun sürüyor.

çok teşekkürederim Allah razı olsun.peki bu sonuçlar tıkanıklıktan kaynaklı olabilir mi acaba?siz tese veya micro tese oldunuz mu?tedaviniz ne kadardır sürüyor?çok sordum kusura bakmayın.rabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkesi sevindirsin.

sperm tahlili
görünüş:sarı opak
viskosiite:artmış
likefaksiyon:>60 dak.
hacim:3 mlt.
ph:8
%A(hızlı hareketli):37
%B(yavaş hareketli):20
%C(yerinde hareketli):-
%D(Hareketsiz):43
konsantrasyon:6 milyon
Toplam spermatozoa:18 milyon
morfoloji(kruger,normal %):9
lökosit sayısı 1 ml:340 bin
cinsel perhiz süresi:3 gün

kan tahlili

FSH:2,82
Lh:10,36
total testesteron:26,11

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,bir süredir sessiz takip edenlerdenim.benim eşimin değerleri bunlar ,bilgisi olanlar bir yorumlayabilir mi?

merhaba arkadaşlar 3 ayın sonunda ALLAHIN izniyle yarın kontrolümüz var yazımı okurken içinizden
" inşallah çıkış olmuştur" diye geçirip dua ederseniz beni çok sevindirirsiniz Allahın zni ve dualarınızla inşallah güzel haberlerle döneriz..:1:

merhaba arkadaşlar 3 ayın sonunda ALLAHIN izniyle yarın kontrolümüz var yazımı okurken içinizden
" inşallah çıkış olmuştur" diye geçirip dua ederseniz beni çok sevindirirsiniz Allahın zni ve dualarınızla inşallah güzel haberlerle döneriz..:1:

Rabbim kalbinden geçen en güzel duaları kabul etsin İNŞALLAH:16::16::16:
Hayırlısı ne ise o olsun canım
Gönlümüz spermlerden yana
İNŞALLAH hazır ola geçmişlerdir:10::16:

Sıra HAYALİM kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması:16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
HaYALİM sen 178 adet Okuyacaksın
Okunma süremiz Yarın akşama kadar olacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :34:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16::16::16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım:34:

Canımmm Allah razı olsunn... Ben kendim için okudum bugün de.. Dünde okumuştum ama bu sabahta okuyayım tekrar dedimmm.. Bundan sonra düzgün devam eder inşallahh..

Herkese hayırlı cumalarr kızlarr.. Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah :16::16::16:

Feraheymen canım anneciğinin ameliyatı içinde de dua ettim.. Allah kabul etsinnn.. Umarım rahat ve başarılı bir ameliyat olmuştur..

Canımmm Allah razı olsunn... Ben kendim için okudum bugün de.. Dünde okumuştum ama bu sabahta okuyayım tekrar dedimmm.. Bundan sonra düzgün devam eder inşallahh..

Herkese hayırlı cumalarr kızlarr.. Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah :16::16::16:

Feraheymen canım anneciğinin ameliyatı içinde de dua ettim.. Allah kabul etsinnn.. Umarım rahat ve başarılı bir ameliyat olmuştur..
Allah razi olsun cnm iyi geçti çok şükür. Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin

çare_________________158
edebal_______________158
eda09_______________158
yase2_______________158

Okuyan varsa Okudum desin.
Mesajlarda Gözümden kaçmış olabilir:34:

İnşallah canim cikis olmuşturrrrrrrrrrrr.
Yolunuz acik olsun.gonlunuz ferahlayarak donun insallhh rabbim yüzünüzü guldursun.allaha emanet olun.

Kızlar ben kararımı değiştirdim mikroteseden vazgeçtik eşimle konuştum oda onayladı celalettin hocadan randevu alabilceğim bi numara varmı hemen tedaviye başlamak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben kararımı değiştirdim mikroteseden vazgeçtik eşimle konuştum oda onayladı celalettin hocadan randevu alabilceğim bi numara varmı hemen tedaviye başlamak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzm. Dr. Celalettin PERU | İç Hastalıkları Uzmanı

GSM Tel: 0 532 605 11 31

E-Posta: drcperu@yahoo.com

Duyuru:

Azospermi ve Kadın Yumurta Yetmezliği konularında

ön randevu için lütfen 0533 486 20 69 numaralı telefonu arayınız.

ARKADAŞLAR ucubırarada arkadaşımız haftaya salı kontrole gideceği için
Onu çare arkadaşımız izni ile yer değiştirerek öne aldım
Yani salı günü ucubirarada için okuyacağız
Perşembe günü de care için okuyacağız.
Bilginize sunulur....:16::16::16::16:

4-ucubırarada_________________ 27/05/2014 salı
5-çare________________________29/05/2014 perşembe

ARKADAŞLAR ucubırarada arkadaşımız haftaya salı kontrole gideceği için
Onu çare arkadaşımız izni ile yer değiştirerek öne aldım
Yani salı günü ucubirarada için okuyacağız
Perşembe günü de care için okuyacağız.
Bilginize sunulur....:16::16::16::16:

4-ucubırarada_________________ 27/05/2014 salı
5-çare________________________29/05/2014 perşembe

Canlarim çok tesekkur ederim.hepininizden allah razi olsun okuduğunuz dualar için yurginuze agziniza saglik tekrar çok çok sagolun
Rabbin hepimizi bir an evvel evlatlarimiza kavustursun.

Tulaycim senin duana basladim okumuş yazabilirsin.

merhaba arkadaşlar eşim yaklaşık iki sene önce microtese oldu sonuç 0. bir sene sonra belli bilinen macunlar kullandık 1 tane cıktı sonra 4, 5 derken doktorumuz tüp bebeğe başlattı fakat birden sperm çıkışları kesildi bu sefer yumurtalarımı dondurdular esim ara ara test verdi sonuç hep sıfır. Tekrar aynı macunları kullandık gecen hafta eşim tekrar test verdi 4 tane çıkış oldu fakat laboratuvarı uyarmadığımız için işlem yapılmamış 3 gün sonra tekrar verdi yine çıkmadı aynı gün eşimden 2. test istendi eşim testi verip eve geldi aramayınca yine olumsuz olduğunu düşündük fakat ertesi gün sabah 8 de arandık ve 1 tane bulduklarını 1 yumurtamı çözüp döllediklerini ve dünde embriyoyu dondurduklarını söylediler dört yumurtam daha var sansımızı artırmak için eşimden tekrar test vermesini istediler bugünde ikikez verdi yine sıfır. Yaklaşık 1 haftadır stresten uyuyamıyorum eşim çok stresli her olumsuz sonuçta yıkılıyor bende korkuyorum o dondurulan embriyo ne kadar kaliteli bilmiyorum burda celalettin hocadan çok bahsedilmiş nasıl randevu alınıyor hemen gün veriyormu tedavisi ne kadar sürüyor ?ne kadar süre sonra sonuç alınıyor?

Hayalimmm için okudum ..Rabbim niyetini kabul etsin rabbim salih saliha evlatlar nasip etsin:16:

canım celalettin hocadan randevu alma şekli değişti mi? biz hastaneden direk randevu alıyorduk sen soran bir arkadaşa ön randevu numarası yazmışsın numaradaki kişi doktorun asistanı mı bundan sonra önrandevulu mu gidilecek:44:

merhaba arkadaşlar eşim yaklaşık iki sene önce microtese oldu sonuç 0. bir sene sonra belli bilinen macunlar kullandık 1 tane cıktı sonra 4, 5 derken doktorumuz tüp bebeğe başlattı fakat birden sperm çıkışları kesildi bu sefer yumurtalarımı dondurdular esim ara ara test verdi sonuç hep sıfır. Tekrar aynı macunları kullandık gecen hafta eşim tekrar test verdi 4 tane çıkış oldu fakat laboratuvarı uyarmadığımız için işlem yapılmamış 3 gün sonra tekrar verdi yine çıkmadı aynı gün eşimden 2. test istendi eşim testi verip eve geldi aramayınca yine olumsuz olduğunu düşündük fakat ertesi gün sabah 8 de arandık ve 1 tane bulduklarını 1 yumurtamı çözüp döllediklerini ve dünde embriyoyu dondurduklarını söylediler dört yumurtam daha var sansımızı artırmak için eşimden tekrar test vermesini istediler bugünde ikikez verdi yine sıfır. Yaklaşık 1 haftadır stresten uyuyamıyorum eşim çok stresli her olumsuz sonuçta yıkılıyor bende korkuyorum o dondurulan embriyo ne kadar kaliteli bilmiyorum burda celalettin hocadan çok bahsedilmiş nasıl randevu alınıyor hemen gün veriyormu tedavisi ne kadar sürüyor ?ne kadar süre sonra sonuç alınıyor?

(0212) 414 37 37 Ethica İncirli Hastanesini arayıp Dr. Celalettin Peru için istediğiniz zaman randevu alabiliyorsunuz.

Back
X