sebebini tam bilmıyoruz canım yanı doktor bıze sperm testı elle muayene ve ultrason bırde testestoron a bakıp dırek varıkosel ve tüp bebek dedi...tam neden sperm yok bılmıyoruz yanı...içine yenı gırıyoruz bu olayların tam sorup sorusturamadık yanı..
masaallah ne guzel cıkıs baslamız sızde bızde o aşama olsa cıkıs yok bızde tam sebebı bulmak ıcın duzgun bır doktora gıtmemız gerekıcek ozaman canım deil mi tam tesekküllü bakması gerek doktorun deıl mı
canım birde hormon değerlerinizi yaz bakalım.bizimki ile benzermi değerler.
sen umudunu kaybetme, güçlü ol, bol dua et rabbim yardım edecek inşallah.sizlerdede olur çıkışlar.burda hep beraber kutlarız canım.
bizde ilk öğrendimizde yıkıldık.ama baktım bu bir savaş.bizimde birer savaşçı olmaktan başka çaremiz yok.
imtihan dünyasındayız.inşallah hatasız geçeriz imtihanlarımızı canım.
üzülme ve eşine destek ol.hadi bakalım.

canım nasılsın.Testlerinizi yaptırmışsınız inşallah iyi sonuçlar alırsınız.Ankarada olmanız da gerçekten büyük nimet ya valla ben ençok ta ona üzülüyorum zaten.Uzak olmak ta bazen insanın imkanlarını kısıtlıyor.Mesela burda devletten başka hastane yok.Tüp bebek merkezi yok.Başka bir yere gitmekse çoğu zaman bir işkence.Zaten izin durumumuz malum herşey ortada.daha bi ameliyatı bile beceremedik.Bir hafta izin alıyoruz.Önümüzdeki hafta inşallah bi sorun çıkmazsa.Şimdi ameliyat için gün alıcaz canım daha aramadık.Doktorun yoğunluk durumu nedir onuda bilmiyorum.Ameliyattan sonra kontrol var.Ondan sonra belki de ayda bir tahlil vermeye gitmemiz gerekecek.Biz dede bu patronlar varken Allah bizim yardımcımız olsun napcaz bilmiyorum.Neyse şu ameliyat bitsin de bi çaresini bulucaz artık.İnşallah seninle tanışmakta nasip olur
iyiyim canım yaa.bazen yıkılıyorum topluyorum sonra kendimi.geçiyor günler.tabiki buna şükürler olsun.bu günümüzden geri koymasın rabbim.
valla şükrediyorum hep.burda yaşadığımız için.evimden çıkıyorum 15-20 dk ya merkezdeyim.
tüp bebekte bile yumurta takiplerini öğle aramda hallettim.düşün 1 saatte gittim muayene oldum eczaneden ilaçlarımın gelmesini bekledim ilaçları aldım geldim.şükür allahıma.sizlere yardım etsin güzel allahım.
valla gelcem şu patronun yanına artık haa

:20.

inşallah halledip izin işini gelidiniz biran önce.
bi kaçgün önce muhakkak arayın doktoru.o kendini ayarlar sonuçta şehir dışından geliyosunuz.ama birde ameliyahneyi ayarlıyorlar ya.
hadi haftaya bekliyoruz sizi.

benimde testler haftaya cuma gibi çıkar sanırım.doktorum arar beni.gel derse cumartesibende giderim.ayy hadi belki denk geliriz tanışırız canım.
ayyy hadi çıksın şu spermler.benim tüp bebek doktorumda süper.o da senin doktorun olur belki.

ayy hadi canımmm...
öpüyorum seni.
valla çok sağol canım açıklamaların için benmde hep aklımda eşim taktın varikosele diyo :) üniversite hastanesinde yaptırmıştı orda 2.2 çıkmıştı sonra renkli dopplerde 3.6 çıktı üni çok önemli değil demiş ama sıcak yani testis normalde soğuk olması geren yer sıcak damarlarıda görüyorum yani üstelik yatarken ayakta kimbilir nasıl oluyo inş yakın zamanda gelcez hocaya kafama koydum eşimi zorla götürcem olmazsa :) çok çok sağol canm gerçekten rahatlattın beni biraz
bizimde renkli dopplerde 2,5 mm çıkmıştı.sizinki daha da fazla.
hayırlısı olsun canım.ama varikoseli ihmal etmeyin derim.
inşallah sizlere umut olurum.bi faydam dokunur.allah razı olsun deyin,
2.tedavim için sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına alsın deyin yeter canım